2024, 12 20, 01:53:20

Szerző Téma: HTC HD ROM-ok  (Megtekintve 131776 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
Re: HTC HD ROM-ok
« Reply #325 Dátum: 2011, 06 09, 18:00:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak tedd fel a PC-re kábellel. Várd meg míg az Activesync észleli. Most indísd el az spl-t. Nekem így sikerült. A romoknál kellett használni a tricolor módot. Az spl átvált automatán as alól. A folyamatjelző nálam 0%-ról egyszer csak 100% lett. Ez szerintem megvolt max 3 perc alatt.
Nekem ez segített: "Mondjuk én nem bohóckodtam vele,rádugtam a gépre elindítottam a progit a számítógépen és kanóc.Újra indította a pda-t és tette a dolgát,nem vettem ki pipát sehonnan nem indítottam külön bootolást csak ala nature a progit,azért nem mondom hogy te is tedd ezt,de nekem így ment fel,elsőre kijött a 262-es hiba kód aztán soft reset és ment is szépen.De azért próbálj már egy másik net framework 3.5-öt frissíteni."

Nem elérhető gthomek

• Navigáció / Navigation: IGO 9.1
  • PDA: Samsung S3
  • PDA ROM: Imperium v26.0 Based on the last firmware XXEUGNA7 with Android 4.3
« Reply #326 Dátum: 2011, 06 09, 18:05:29 »
"Ja és valami lemaradt NET Framework 3.5 nélkül nem fog felmenni azt telepítsd a telóra mindenképp."

A telóra kell tenni a Frameworkot ???????
Van hozzá letöltési link ?

Nem elérhető gthomek

« Reply #327 Dátum: 2011, 06 09, 18:07:58 »
"ERROR [262, 276, 284, 302] : UPDATE ERROR

This error occurs during the CE ROM code upgrade process.

Solution: If this happens, you can just soft-reset the device and run RUU again. The update process will then continue.

Note: At this stage, the Wince is destroyed; instead, it is in upgrade mode.
"

MUHAHA  just soft-reset ... na persze ...

Nem elérhető gthomek

« Reply #328 Dátum: 2011, 06 09, 18:14:52 »
Na most akkor a .NET Compact Framwork 3.5 -öt a telefonra kell telepítenem ? E nélkül soha az életben nem fog menni sem az SPL frissítés sem a ROM frissítés , jól értem ?

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #329 Dátum: 2011, 06 09, 18:16:20 »
"Ja és valami lemaradt NET Framework 3.5 nélkül nem fog felmenni azt telepítsd a telóra mindenképp."

A telóra kell tenni a Frameworkot ???????
Van hozzá letöltési link ?

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #330 Dátum: 2011, 06 09, 18:17:07 »
Na most akkor a .NET Compact Framwork 3.5 -öt a telefonra kell telepítenem ? E nélkül soha az életben nem fog menni sem az SPL frissítés sem a ROM frissítés , jól értem ?
Egy próbát megér. Telepísd, reset. Aztán mehet a többi az előbb leírt módon

Nem elérhető gthomek

« Reply #331 Dátum: 2011, 06 09, 18:33:26 »
Na hoppá !!!
Valami történt!!

Eddig ezt írta tricolor módban:

"BLAC100 32M
SPL-1.54.0000
MicroP-Blackstone  (LED) v6"

most ezt :

"BLAC100 MFG 32M SS-BC
1.07.OliNex  XA

Ez jó hír? Elvileg most már bele kellene mennie a főzött romnak ?

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #332 Dátum: 2011, 06 09, 18:35:59 »
Na hoppá !!!
Valami történt!!

Eddig ezt írta tricolor módban:

"BLAC100 32M
SPL-1.54.0000

most ezt :

"BLAC100 MFG 32M SS-BC
1.07.OliNex  XA

Ez jó hír? Elvileg most már bele kellene mennie a főzött romnak ?
:-) Mehet

Nem elérhető gthomek

« Reply #333 Dátum: 2011, 06 09, 18:39:21 »
Nem jó ......
Nem tudom milyen mód volt az előbb, de most már megint az SPL-1.54.0000 ír amikor bele akarom tolni a romot ....hihetetlen ...

Nem elérhető gthomek

« Reply #334 Dátum: 2011, 06 09, 18:45:44 »
Na lássuk : -elindítom azt amit a data.hu-ról letöltöttem
 A telefon megkérdezi hogy engedélyezem-e az "enterbootloader" számára a hozzáférést, mondom igen, átvált tricolor módba de az alsó fehér részen nincs "USB" felírat ....

Nem elérhető gthomek

« Reply #335 Dátum: 2011, 06 09, 18:57:10 »
"Using USPL under Vista or Windows 7

If you want to use USPL under Windows Vista (or Windows 7 ) this is the procedure. Actually I'm going to describe the procedure for Windows 7, but it should be the same.

If you are using Windows Vista 64 bit, you will have to reboot your system, press F8 immediately before Windows starts loading and select “Disable Driver Signature Enforcement”.

Go to this topic and download the USBAS.zip file.
    Extract all files into one folder.
    Put the HD in bootloader mode. Just turn it on while holding down the Volume down button. (Note: When the SD card is present the boot loader might try to read a custom ROM of of that. Remove the SD card to get the 'regular' boot loader)
    Right-click "Computer" in your start menu.
    Click on "Manage"
    In the left panel, click on "Device Manager"
    In the right panel, find "Mobile devices" and expand it.
    You should see HTC USB Sync. Doubleclick it, and pick the "Driver" tab.
    Click on "Update driver".
    Select "Browse my computer for driver software"
    Click on "Let me pick from a list blah blah"
    Click on "Have Disk...", then on Browse
    Select the wceusbsh.inf file in the folder you have created in step 2.
    Click on Next and wait for it to finish...
    Ignore the message which sounds like "The driver was installed, but the device cannot start". Just unplug it and plug it again.

Now you can use USPL. Luckily, you won't need to repeat these steps every time.

Now the question is: which ROM do you want to flash? If you want to flash any custom ROM which you find here, there is no problem. Pick any that you like. Then...

Download the ROM you want to flash and extract all the files. If the zip file contains both a nbh file and an exe with a name like CustomRUU.exe, BlackstoneCustomRUU.exe, BlackRUU.exe or anything like this, then go to step 3.
    Download ~Blackstone_CustomRUU_v1.0.zip from the first post of this thread, and extract the only file in it into the same folder of the nbh file of the ROM. If your antivirus detects a virus in it, just ignore the warning (and/or disable the antivirus). It's a false positive.
    Download the latest version of USPL (currently 2.5). Again, if your antivirus detects a virus in it, just ignore the warning (and/or disable the antivirus). It's a false positive.
    Put your device into bootloader mode.
    Connect your device with the USB cable.
    Run Blac_uspl.exe, and make sure that you see "SPL-1.15.USPL" on the display.
    Run the blahblahRUU.exe file and follow the instructions on the screen. It will be up to it read your nbh file and flash it.

The only problem is if you want to flash an official ROM which does not match your phone "native" language. In this case, you have to follow exactly the same procedure as above, and it will work perfectly almost for sure, but you must be aware that this may be dangerous. In fact, official ROM do also include a SPL in ther package, which will also be reflashed. Flashing SPL is always a bit dangerous, because if it fails your phone may be unusable and you may have to send it to HTC. Therefore it is not recommended to flash a SPL through USPL.

Again, if you want to flash an official ROM which matches your phone serial number (so if you are in Spain, for example, a spanish official ROM), you don't need anything of this, not even USPL. Just download it and run it, that's it. I hope this helps.

For further information about the 1.56 ROM and the SPL you have installed, read this wiki page "

Ezt segítene valaki megérteni ? :)

Nem elérhető gthomek

« Reply #336 Dátum: 2011, 06 09, 20:38:47 »
Na kérem szépen!

Először is, bill gecc meg a haverjai szarják pofán egymást ! :)

Azért nem ment a ROM frissítés mert a "HTC USB Sync" gyári azaz a mikrófos által szállított verziója nem engedi nem aláírt szofvter vagy rom vagy bármi hozzáférését a PDA boot kódjához.
Nagyon jó nem ????

Le kellett cserélni az USB drájvert egy olyanra mai engedi és lám működik a dolog .....
XP alatt is le kell cserélni!!

Már csak arra kérlek bennetek hogy dobjatok egy linket ahonnan le lehet tölteni egy magyar nyelvű 6.5-ös romot a touch HD-hez :D :D

A segítséget köszönöm szépen !

Nem elérhető gthomek

« Reply #337 Dátum: 2011, 06 09, 20:39:48 »
Ezt kell végigcsinálni:

Nem elérhető gthomek

« Reply #338 Dátum: 2011, 06 11, 16:48:52 »
Most néztem egy Youtube videóm hogy létezik winmobile 7-es Rom a HD -re ?????

Nem elérhető leocsi1988

• PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: 1.56
« Reply #339 Dátum: 2011, 06 17, 21:45:16 »
Hellósztok. Segítség kéne nekem.ma tulajdonosa lettem egy Htc Touch HD-nek és szeretnék rajta romot frissíteni de nem gyárit mert azt most felcsaptam de nem tetszik eddig valami Energy nevezetű rom volt fent az nagyon jól nézett ki. vagy azt vagy valami nagyonn jólkinézőt és működőt szeretnék feltenni. ja és ha van rá lehetőség akkor azt is szeretném hogy magyar legyen. valaki valami ötlet vagy valaki segítene nekem???előre is köszönöm.

Nem elérhető gthomek

« Reply #340 Dátum: 2011, 06 20, 23:34:46 »
Leocsi!

Olvass vissza kb 30 beírást és menni fog :D

Nem elérhető christofer

• PDA: HTC hd t8282
  • PDA ROM: 1.56.404.1
« Reply #341 Dátum: 2011, 06 25, 08:19:34 »
HTC Touch HD Wm6.5 Hun

Honnan tudom letölteni?

Előre is kösz...

Nem elérhető gthomek

« Reply #342 Dátum: 2011, 06 30, 09:54:08 »

Nem elérhető janar

• PDA: i900dxid1
  • PDA ROM: i900dxid1
« Reply #343 Dátum: 2011, 07 01, 21:01:29 »
Sziasztok! Vettem egy touch hd-t. Szeretném felrakni a magyar romot, de ahogy a bootloadert elindítom (hangerő le és power egyben) a szines csíkok után megjelenik egy éoading felirat és nem lép tovább a telefon. Mi lehet a hiba oka? Tud valaki segíteni? Most egy Energy rom van rajta. Akitől vettem azt mondta egy ujjabb kiadás. Még egy apróság, elindul a telefon és 16 szinben jön be minden, de miután kikapcsolom a képernyőt a power gombal és ujra bekapcsolom , minden rendben van.

Nem elérhető gthomek

« Reply #344 Dátum: 2011, 07 14, 00:14:07 »
Sziasztok megint!

Azt szeretném kérdezni hogy a készülékre létezik-e 6.5-ös vanilia rom, vagy hivatalos 6.5 magyar mui ?

Nem elérhető gthomek

« Reply #345 Dátum: 2011, 07 17, 11:17:56 »
Megint lenne egy kérdésem.
Ebbe az aranyos kis HTC-ben milyen GPS vevő van? Olyan ami működik SIM kártya nélkül is ? Vagy valami hulladék GPS emuláció ami cellainfók alapján pozicionál ?

Nem elérhető deejaydany

• PDA: HTC Hd
  • PDA ROM: RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship
« Reply #346 Dátum: 2011, 07 19, 01:01:46 »
Sziasztok! Feltoltam a Shady313-Blackstone Romot és olyat csinál a készulek hogy bekapcsolás utan olyan 10-15 perc normál használat utan ha a kamerát akarom használni akkor villog a kijelzo amit a kamera mutat és utanna elsotétul! Menu gombra reagál és vissza tudok lépni! Reseteléskor bootolás utan tokéletesen megy a kamera amugy! Mi lehet a hiba?

Nem elérhető pisti0910

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: Blackstonehenge hyperslim 4.6
« Reply #347 Dátum: 2011, 07 21, 22:04:22 »
Megint lenne egy kérdésem.
Ebbe az aranyos kis HTC-ben milyen GPS vevő van? Olyan ami működik SIM kártya nélkül is ? Vagy valami hulladék GPS emuláció ami cellainfók alapján pozicionál ?

Szia!Ebben a kis aranyos Htc-ben olyan gps vevő van ami müködik sim kártya nélkül is.

Nem elérhető Keszon

• PFC Fan
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: 1.14.410.0
« Reply #348 Dátum: 2011, 08 08, 21:00:48 »
Üdv mindenkinek!
Került a kezeim közé egy HTC TOUCH HD . A ROM frissítésnél végigjártam az ezidáig említett összes módszert!
Minden említett hiba jelentkezett nálam is. A megoldás rém egyszerű: frissen telepített Xp sp3,  activesinc 4.5, NET Framework 3.5, HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex, Shady313-BLACKSTONE-23152-HUN.
Garantáltan tökéletesen működik.

Viszont egy kérdésem azért nekem is lenne: miként lehet függetleníteni?

Nem elérhető RokiRobi

• PDA: Samsung s8000 Jet
  • PDA ROM: XXID3
« Reply #349 Dátum: 2011, 08 16, 17:11:45 »
Hello mindenki, bocs hogy ide írok de ezt a topicot találtam még "élőnek"  ;)
Találtam eladó egy htc touch HD-t elégé jó áron ( 30ezer Ft )
Szerintetek ez egy jó ár ezért a telefonért ? És érdemes megvenni ?
Ha jó vételnek tűnik adjatok pár tippet hogy mik azok a dolgok amiket nézek meg rajta hogy nem hibásak-e ? És mit mire kérdezzek rá még ? Olvastam a fórumot és nem tudom nekem nagyon tetszik ez a telefon, mondjuk már majdnem 2 éves. Szerintetek jó okostelefon még 2011-ben is ? Akinek gondja volt( van ) vele és eladta leírná hogy miért ?
Előre is köszönöm