Wajk bácsi. A Hyper 4.5 nél mivel orvosolható hogy hívásnál a telefonkönyvben szereplő neveket kiírja?
A HyPer nálam már több mint egy hónapja fenn van HR nélkül, szóval kijött volna ha van ezirányú bug.
szóval nekem szépen kiírja, esetleg rossz formátumba vitted fel, de nekem akkor is kiírja, ha nem +36-al raktam el Telefonkönyvbe. próbáld ki hogy átírod a telefonkönyveben lévő számot aztán próbálkozz. Nálam nincs gond.
Neked az sms hogy megy? Az létezik, hogy a start menüben nincs benne. Csak a Home képernyőről lehet írni sms-t? nálam sokszor kifagyott.
két úton lehet írni SMS-t vagy elmész a Névjegyzékbe ott kiválasztod a nevet és a második fülön a névjegyen ott vannak az SMS-ek amit neki írtál és alul van egy beviteli mező, itt elég gyorsan lehet üzit váltani.
A másik módja az Üzenetek TAB a Manila-ban, és ott a jobb felső Új üzenet ikon.
Feltettem ami ajánlva van hozzá, de abban nem jelennek meg az üzenetek
Gondolom a HTC Messages addont raktad fel. Nem rossz de szerintem vissza fogja kicsit a gépet nem hiába HD2-re lett igazán fejlesztve.
Ha azt tetted fel, akkor ne felejtsd el az instrukcióimat sem, azaz ROM feltevése után egyből érdemes feltenni, mert a rendszerbe átír pár fontos dolgot, és ezután érdemes csak betenni a SIM kártyát és visszaállítani az üzeneteket pl PIMbackupal.