2024, 12 19, 05:02:50

Szerző Téma: HTC HD ROM-ok  (Megtekintve 131726 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mpr

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: HTC-HD
  • PDA ROM: nincsen
Re: HTC HD ROM-ok
« Reply #275 Dátum: 2011, 03 23, 23:29:46 »
Szevasztok!

Lassan 1 éve tulajdonosa vagyok egy teljesen gyári masinának.
R  1.09.25.14
G  52.49a.25.26w
D  1.14.25874

Szeretnék én is magyar ROM-ot de már az elején elakadok hasonló módon mint nl32.

Win7 van a notebookon amivel próbálkozom nem tudom mit csinálok rosszul, nem igazán vagyok képbe SPL, HSPL...

Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető pisti0910

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: Blackstonehenge hyperslim 4.6
« Reply #276 Dátum: 2011, 03 24, 12:30:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szevasztok!

Lassan 1 éve tulajdonosa vagyok egy teljesen gyári masinának.
R  1.09.25.14
G  52.49a.25.26w
D  1.14.25874

Szeretnék én is magyar ROM-ot de már az elején elakadok hasonló módon mint nl32.

Win7 van a notebookon amivel próbálkozom nem tudom mit csinálok rosszul, nem igazán vagyok képbe SPL, HSPL...

Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia!Olvass vissza pár oldalt és te is megtalálod a megoldást. :olvass:

Nem elérhető jimmypapa66

• PDA: HTC Blackstone
« Reply #277 Dátum: 2011, 03 24, 16:01:21 »
Szia   mpr
Leírom én hogyan csináltam először is kell keresned egy HSPLWrapper_Blackstone_1.56Olinex nevű
programot (az XDA-n megtalálod beírod a keresőbe ja előtte regisztrálj) amivel írhatóvá teszed a romot. Ezt ugyanúgy kell felrakni mint a romot,hangerő le gomb+pover
kijön egy szines csíkos felület alul serial felirat, USB bedug alul átvált USB feliratra. és mehet fel az 1.56Olinex folyamatjelző megy a PDA-n és a PC-n is
ezután bármilyen romot felrakhatsz ami a Blackstone ra készült.Az még fontos hogy a PC-n W7 esetén fent legyen a Windows Mobile eszközpont XP esetén asszem active sync sok szerencsét menni fog. Ja még annyit hogy ha gáz van a gari miatt csak megkeresed a szükséges progit visszarakod a gyári romot és semmi gáz lehet gariztatni ha garis még ha nem akkor maradhat a HSPL.

üdv  Laci

Nem elérhető mpr

« Reply #278 Dátum: 2011, 03 24, 16:56:46 »
Szia   mpr
Leírom én hogyan csináltam először is kell keresned egy HSPLWrapper_Blackstone_1.56Olinex nevű
programot (az XDA-n megtalálod beírod a keresőbe ja előtte regisztrálj) amivel írhatóvá teszed a romot. Ezt ugyanúgy kell felrakni mint a romot,hangerő le gomb+pover
kijön egy szines csíkos felület alul serial felirat, USB bedug alul átvált USB feliratra. és mehet fel az 1.56Olinex folyamatjelző megy a PDA-n és a PC-n is
ezután bármilyen romot felrakhatsz ami a Blackstone ra készült.Az még fontos hogy a PC-n W7 esetén fent legyen a Windows Mobile eszközpont XP esetén asszem active sync sok szerencsét menni fog. Ja még annyit hogy ha gáz van a gari miatt csak megkeresed a szükséges progit visszarakod a gyári romot és semmi gáz lehet gariztatni ha garis még ha nem akkor maradhat a HSPL.

üdv  Laci

Köszi a gyors választ Laci!

Lehet én vagyok a béna de nem indul el csak ott áll 0%-nál az általad javasolt progi és a végén 262 hibakóddal leáll.  W7 és XP alatt is próbáltam, volt már SOFT RESET, de ua. 262 hibakód.

Nem elérhető jimmypapa66

« Reply #279 Dátum: 2011, 03 24, 20:45:58 »
Üdv: mpr

You are not allowed to view links. Register or Login  ez egy hasznos link egy másik fajta telepítéshez kövesd az ott leírtakat és menni fog

You are not allowed to view links. Register or Login ezek pedig a hibakódok leírásai
ha értesz angolul akkor menni fog ha nem akkor ott a google fordító
Próbálj meg olyan hspl-t keresni ami kimondottan touch hd-hoz való
illetve még annyit hogy a WMeszközpont beállítások és az usb elől vedd ki a pipát úgy próbáld én nem vettem ki és működött

You are not allowed to view links. Register or Login         ezt is olvasd el sokat segít

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
  • PDA: SGS Plus, SGS Advance
  • PDA ROM: 2.3.6, 4.1.2
« Reply #280 Dátum: 2011, 03 24, 20:49:07 »

Lehet én vagyok a béna de nem indul el csak ott áll 0%-nál az általad javasolt progi és a végén 262 hibakóddal leáll.  W7 és XP alatt is próbáltam, volt már SOFT RESET, de ua. 262 hibakód.

Nekem ugyanez volt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #281 Dátum: 2011, 03 24, 20:51:44 »

Végülis ez segített: You are not allowed to view links. Register or Login (pisti0910 hozzászólása Dátum: 2011, 03 16, 21:20:13)

Nem elérhető mpr

« Reply #282 Dátum: 2011, 03 25, 22:24:35 »
Köszi Mindenkinek a segítséget sikerült a frissítés.
Rádió romot érdemes frissíteni?

Nem elérhető bunya89

• PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.19.61.1wwe
« Reply #283 Dátum: 2011, 03 26, 19:20:01 »
sziasztok most vettem egy touch hd-t frissítették a ROMját magyarra és nem lehet megnyitni se a telefont se a névjegyzéket minden más program fut meg megy rajta kérlek segítsetek mi lehet a baj

Nem elérhető pisti0910

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: Blackstonehenge hyperslim 4.6
« Reply #284 Dátum: 2011, 03 27, 19:47:20 »
sziasztok most vettem egy touch hd-t frissítették a ROMját magyarra és nem lehet megnyitni se a telefont se a névjegyzéket minden más program fut meg megy rajta kérlek segítsetek mi lehet a baj
Szia!Tegyél fel egy másik romot ha frissítés előtt normálisan működött valszeg valami gebasz van a rendszerrel.Találsz itt ebben a fórumban is ill az xda-n is magyar ill progi telepítése után nagy részben magyar romot. ;)

Nem elérhető topimaci69

• Navigáció / Navigation: aGPS
  • PDA: Xperia x1
  • PDA ROM: vm6.5.5 sensei2.5
« Reply #285 Dátum: 2011, 03 28, 16:52:32 »
Hogy lehet magyar menüt feltenni Xperia x1re jelenleg Energy.XPERIA.29017.Sense2.5Cookie.2.0.Touch of Class van rajta Kérlek segítsetek!

Nem elérhető Márkóóóóóóó

• Navigáció / Navigation: Igo 8 európatérkép
  • PDA: Samsung Galaxy S2 HD LTE SHV-120L
  • PDA ROM: Cyanogenmod 10 (4.1.2)
« Reply #286 Dátum: 2011, 03 30, 11:08:45 »
Hogy lehet magyar menüt feltenni Xperia x1re jelenleg Energy.XPERIA.29017.Sense2.5Cookie.2.0.Touch of Class van rajta Kérlek segítsetek!

ne ide írj evvel kapcsolatban mivel ez nem az xperia 1 topic....

Nem elérhető Márkóóóóóóó

« Reply #287 Dátum: 2011, 03 30, 11:10:00 »
Na most megkérek mindenkit aki a shady és jómagam által kreált romot használja hogy  milyen gondok vannak vele illetve ezeket a hibákat szeretném össze szedni és ki javítani (több szem többet lát).

Nem elérhető Márkóóóóóóó

« Reply #288 Dátum: 2011, 03 30, 20:36:31 »
Jövőhéten elő rukkolok egy újabb rommal frissebb alap programokkal, amit ki kell javítanom azt tudom hogy a bluetooth,kamera,időjárás nekem csak ezek a rosszak habár nekem már egy újabb rom van fent a telefonomon amit ami itt még nincs fent de jövőhét csütörtök,péntek felrakom a legújabb romot.

Nem elérhető jimmypapa66

« Reply #289 Dátum: 2011, 03 31, 21:03:43 »
Örömmel vennénk a fáradozásaidat köszönjük.

Nem elérhető boszyg

• PDA: HTC Touch HD T8282
  • PDA ROM: 1.56.401.0 (43972) WWE
« Reply #290 Dátum: 2011, 04 12, 20:52:42 »
hát a blackSTONEhenge-nél kétlem hogy lenne ilyen problémád. Amúgy ha ajánlhatom a noData-nál sokkal ujjbarátabb a You are not allowed to view links. Register or Login

hibára visszatérve a hiba szövegét beírod lehet könnyebben tudnánk segíteni...

Wajk bácsi. A Hyper 4.5 nél mivel orvosolható hogy hívásnál a telefonkönyvben szereplő neveket kiírja? Jekebkeg hiába vannak benne a telkönyvben hívásnál csak számot látok. Kivéve a kedvencekben levőket mert ott mutatja a nevet is.

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #291 Dátum: 2011, 04 13, 19:31:22 »
Wajk bácsi. A Hyper 4.5 nél mivel orvosolható hogy hívásnál a telefonkönyvben szereplő neveket kiírja? Jekebkeg hiába vannak benne a telkönyvben hívásnál csak számot látok. Kivéve a kedvencekben levőket mert ott mutatja a nevet is.
Neked az sms hogy megy? Az létezik, hogy a start menüben nincs benne. Csak a Home képernyőről lehet írni sms-t?  nálam sokszor kifagyott. Feltettem ami ajánlva van hozzá, de abban nem jelennek meg az üzenetek

Nem elérhető jimmypapa66

« Reply #292 Dátum: 2011, 04 17, 18:00:06 »
Sziasztok valaki meg tudná mondani a Csuka féle romot honnan lehet letölteni mert a link elvisz egy webáruházba vagy hova esetleg tudnátok egy linket küldeni előre is kösz a választ és a linket

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #293 Dátum: 2011, 04 17, 20:08:14 »
Wajk bácsi. A Hyper 4.5 nél mivel orvosolható hogy hívásnál a telefonkönyvben szereplő neveket kiírja?

A HyPer nálam már több mint egy hónapja fenn van HR nélkül, szóval kijött volna ha van ezirányú bug.
szóval nekem szépen kiírja, esetleg rossz formátumba vitted fel, de nekem akkor is kiírja, ha nem +36-al raktam el Telefonkönyvbe. próbáld ki hogy átírod a telefonkönyveben lévő számot aztán próbálkozz. Nálam nincs gond.

Neked az sms hogy megy? Az létezik, hogy a start menüben nincs benne. Csak a Home képernyőről lehet írni sms-t?  nálam sokszor kifagyott.

két úton lehet írni SMS-t vagy elmész a Névjegyzékbe ott kiválasztod a nevet és a második fülön a névjegyen ott vannak az SMS-ek amit neki írtál és alul van egy beviteli mező, itt elég gyorsan lehet üzit váltani.

A másik módja az Üzenetek TAB a Manila-ban, és ott a jobb felső Új üzenet ikon.

Feltettem ami ajánlva van hozzá, de abban nem jelennek meg az üzenetek

Gondolom a HTC Messages addont raktad fel. Nem rossz de szerintem vissza fogja kicsit a gépet nem hiába HD2-re lett igazán fejlesztve.

Ha azt tetted fel, akkor ne felejtsd el az instrukcióimat sem, azaz ROM feltevése után egyből érdemes feltenni, mert a rendszerbe átír pár fontos dolgot, és ezután érdemes csak betenni a SIM kártyát és visszaállítani az üzeneteket pl PIMbackupal.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xairus

• PDA: HTC Touch HD Blackstone
« Reply #294 Dátum: 2011, 04 20, 20:45:47 »
nekem is 262 hibát jelez, ha valaki tudna segíteni megköszönném.

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #295 Dátum: 2011, 04 20, 21:44:43 »
nekem is 262 hibát jelez, ha valaki tudna segíteni megköszönném.

Nem elérhető xairus

« Reply #296 Dátum: 2011, 04 21, 07:18:53 »
köszönöm, de sajnos nekem nem megy. Elsőnek felraktam a .net framework 3.5-t, majd próbáltam tricolorban az indítást, de ismételten 262-es hibát mutat.

Nem elérhető jimmypapa66

« Reply #297 Dátum: 2011, 04 21, 08:28:59 »
Szia xarius figyelmedbe ajánlom 7. hozzászólásomat abban küldtem linket a hiba kód leírásáról
egyébként felmásolod a romot a microsd-re és átnevezed BLACIMG-re nyomod a power és a hangerő fel gombot amikor bejön a tricolor kép, a powert elengeded de a hangerő fel gombot nem pár másodperc után megjelenik egy másik kép és ott lesz a BLACIMG.nbh megnyomod a powert és már indul is nekem így gyorsabb mert akár útközben is lehet romot felrakni. Fontos hogy 1,54 HSPL legyen fent másképp nem fogod feltenni a főzött romot

Nem elérhető xairus

« Reply #298 Dátum: 2011, 04 21, 08:50:03 »
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Lehet hogy le volt írva csak én ugrottam át rajta, de sikerült végül.
A menete:
 - a .net framework3.5 -t felraktam (azt írtátok, hogy kell)
 - egy sdről elindítottam a főzött rom EnterBootloader.exe a telón
 - végül pedig a RUU.exe-t a gépről, mikor már csatlakoztatva volt usb-vel.

Tehát nem kellett nekem tricolorba raknom, hiszen a EnterBootloader.exe megtette helyettem.

A Shady313-BLACKSTONE-23152-HUN.rar romot raktam fel nekem tetszik.

Köszönet mindenkinek és persze a készítőknek is!!! :taps:

Nem elérhető nl32

• DOUBLE CLUB
« Reply #299 Dátum: 2011, 04 21, 20:53:55 »
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Lehet hogy le volt írva csak én ugrottam át rajta, de sikerült végül.
A menete:
 - a .net framework3.5 -t felraktam (azt írtátok, hogy kell)
 - egy sdről elindítottam a főzött rom EnterBootloader.exe a telón
 - végül pedig a RUU.exe-t a gépről, mikor már csatlakoztatva volt usb-vel.

Tehát nem kellett nekem tricolorba raknom, hiszen a EnterBootloader.exe megtette helyettem.

A Shady313-BLACKSTONE-23152-HUN.rar romot raktam fel nekem tetszik.

Köszönet mindenkinek és persze a készítőknek is!!! :taps:
:ok:
Nekem is csak úgy ment mikor ő tette át magát tricolorba