2024, 12 24, 08:44:51

Szerző Téma: HTC HD ROM-ok  (Megtekintve 131923 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jdpitch

• PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: I570EXXJF2
Re: HTC HD ROM-ok
« Reply #175 Dátum: 2010, 04 28, 14:17:37 »
azt hiszem feladom. nem nagyon akar senki segíteni. hiába olvasom el a dolgokat, valamiért nem megy.
Mi a különbség az emós és a transzi közt? Az emós depi volt és öngyi lett, a transzi peti volt és gyöngyi lett.

Nem elérhető schnela

• Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.56.405.1(43972) WWE
« Reply #176 Dátum: 2010, 04 29, 20:58:43 »
Sziasztok van egy htc touch hd-m.. most a miri wm 6.1 v3.0wwe és manila 2.5 van rajta. de szeretnék wm 6.5 öt rátenni manila 2.5tel.. tudnátok segíteni? egy link vagy valami h honnan tölthetnék le.. jól jönne.. előre is köszi

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #177 Dátum: 2010, 04 29, 21:21:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok van egy htc touch hd-m.. most a miri wm 6.1 v3.0wwe és manila 2.5 van rajta. de szeretnék wm 6.5 öt rátenni manila 2.5tel.. tudnátok segíteni? egy link vagy valami h honnan tölthetnék le.. jól jönne.. előre is köszi

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető kisspistajozsef

• PDA: Mio A501
  • PDA ROM: R57.3.108
« Reply #178 Dátum: 2010, 05 13, 21:49:56 »
Helló!

HTC Touch HD-men jelenleg Laurentius26 ROM van. Feltettem az InterWrite for HTC Touch HD nevű magyarítást. Jól működik, csak picit lassítja, viszont van egy problémám vele: nem jön elő a szám tárcsázó a telefon módban. Mi lehet a hiba, miért nem tudom előhívni? Csak a telefon könyvben szereplő személyeket tudom hívni, más nem, mivel nem jön be a tárcsázó! Várom a megoldást! Köszi!

Nem elérhető ffpalf

• PDA: HTC TOUCH HD T8282
  • PDA ROM: 1.56.479.0 (43972)
« Reply #179 Dátum: 2010, 05 24, 13:25:29 »
Nekem is van egy HTC Touch HD-m.... wm 6.1-el és ezzel a rommal: 1.56.479.0 (43972) WWE
Touch flo 3d van rajta. Az megoldható hogy 6.5 legyen rajta és a manila, és persze hogy ez mind magyar legyen?! Mert speedshopos gyári magyar rajta minden... de már kezd unalmas lenni! :D És a gyári romot hogyan lehet lementeni?
Ha valaki segítene nagyon megköszönném!!!
(a gyári rom a gari miatt kellene)
Egyébként próbáltam XP és Win7 alatt is romot frissíteni, de folyamatosan 0%-ot írt ki... és utána beadta hogy ERROR. Nem vágom hogy mi a helyzet! :S
alF

Nem elérhető mobildoktor

• PDA: Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16Gb
  • PDA ROM: Mac OS+Android
« Reply #180 Dátum: 2010, 05 25, 05:25:08 »
Nekem is van egy HTC Touch HD-m.... wm 6.1-el és ezzel a rommal: 1.56.479.0 (43972) WWE
Touch flo 3d van rajta. Az megoldható hogy 6.5 legyen rajta és a manila, és persze hogy ez mind magyar legyen?! Mert speedshopos gyári magyar rajta minden... de már kezd unalmas lenni! :D És a gyári romot hogyan lehet lementeni?
Ha valaki segítene nagyon megköszönném!!!
(a gyári rom a gari miatt kellene)
Egyébként próbáltam XP és Win7 alatt is romot frissíteni, de folyamatosan 0%-ot írt ki... és utána beadta hogy ERROR. Nem vágom hogy mi a helyzet! :S

Üdv.
Javaslom hogy itt olvasgass elöször: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha elekadnál valahol,szivesen segitek!!
Samsung GALAXY S I9000+Iphone 3g 16GB
Dell XPS M1530

Nem elérhető gonczif

• Mediabuilders
  • Navigáció / Navigation: Garmin XT
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: 6.1
« Reply #181 Dátum: 2010, 05 31, 13:58:18 »
Üdv.
Javaslom hogy itt olvasgass elöször: You are not allowed to view links. Register or Login

Szia

en is egy HTC Touch HD-t szeretnek updateolni 6.5-osre, de az altalad megadott linkrol nem mukodik a letoltes. Tudsz valami mas helyet ahonnon letoltheto az USPL?

Reakerdek a menetre is, ha valamire meg oda kell figyeljek, akkor jelzz vissza pls.: tehat ... kezdenem a megfelelo USPL-el, majd elinditom az updatert, ami tartalmazza a ROM-ot, vagy a Phone-t. Amikor keszen van, jon egy Hard Reset. Ennyi, ugye?

Nem elérhető ttommm

• Navigáció / Navigation: HTC Touch 3G beépített GPS
  • PDA: HTC Touch 3G
  • PDA ROM: 1.40.405.3(21259)
« Reply #182 Dátum: 2010, 06 18, 13:10:05 »
Üdv!

Htc touch 3G-m van! Fog gyorsulni a szerkezet ha felrakom rá a htc legújabb hivatalos ROM-ját? Illetve Ez egy és ugyanaz a Win 6.5- el vagy azt megint csak máshogy kell rá varázsolni és érdemes e egyáltalán? Régóta nyúzom a kütyüt és néha kezdenek fura dolgai lenni! :)

Nem elérhető mobildoktor

« Reply #183 Dátum: 2010, 06 18, 19:50:08 »
Szia

en is egy HTC Touch HD-t szeretnek updateolni 6.5-osre, de az altalad megadott linkrol nem mukodik a letoltes. Tudsz valami mas helyet ahonnon letoltheto az USPL?

Reakerdek a menetre is, ha valamire meg oda kell figyeljek, akkor jelzz vissza pls.: tehat ... kezdenem a megfelelo USPL-el, majd elinditom az updatert, ami tartalmazza a ROM-ot, vagy a Phone-t. Amikor keszen van, jon egy Hard Reset. Ennyi, ugye?

Ime itt van még kb 100 db rom!!!
Dell XPS M1530

Nem elérhető guliverkli

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA ROM: Energy ROM WWE (12/07/09) WM6.5, Manila 2.5
« Reply #184 Dátum: 2010, 07 06, 17:31:47 »
Üdv!

Tudna valaki mondani jó Android romot HD-ra?

kutitomi

• Vendég
« Reply #185 Dátum: 2010, 07 14, 07:57:03 »
bocs a bénázásért, most vettem csak a hd-t... h tudom a gyári romot felrakni? magyar van?

kösz

Nem elérhető schnela

• Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: htc touch hd
  • PDA ROM: 1.56.405.1(43972) WWE
« Reply #186 Dátum: 2010, 07 21, 12:53:37 »
sziasztok.. lenne egy olyan problémám h egy főzött romot tettem a htc touch hd-mre és azóta a telefon nem kommunikál a számítógéppel... tölteni tölt..  de adat átvitel nincs... Tudnátok nekem segíteni?

Nem elérhető zsandras

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #187 Dátum: 2010, 10 15, 19:28:56 »
Üdv!

Tudna valaki mondani jó Android romot HD-ra?
Ez engem is érdekelne, ugyanis legalább 20 rom verziót próbáltam eddig, de nem találtam olyat ami arra készetett volna, hogy merjem lecserélni a winmo-t. (munka telefon funkció)
Szerintem még messze áll a használható megoldáshoz, mind annak ellenére, hogy a teszteken, az eddig használatos Androidos telefonok közzül, a HD2 a leg jobb eredményekkel bír.
 Itt You are not allowed to view links. Register or Login van olyan ROM amit több mint 1,2 millió próbálkozó használ, gondolom az lenne az eddigi csúcs. Nekem ez sem jött be.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #188 Dátum: 2010, 10 17, 21:59:26 »
Üdv.

Nick-edből kiindulva, te javítasz is telefonokat? Mert nekem van egy HD-m amit nem lehet tölteni, és a PC sem látja, ill. egy Omnia2 ami belehalt egy romfrissítésbe ??? Mit szólsz hozzá?  :(

Nem elérhető mobildoktor

« Reply #189 Dátum: 2010, 10 18, 04:41:34 »
Nick-edből kiindulva, te javítasz is telefonokat? Mert nekem van egy HD-m amit nem lehet tölteni, és a PC sem látja, ill. egy Omnia2 ami belehalt egy romfrissítésbe ??? Mit szólsz hozzá?  :(

Ha gondolod megnézem szivesen mindkettöt,de sajna az távgyogyászattal nem megy!
Dell XPS M1530

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #190 Dátum: 2010, 10 18, 13:28:05 »
Ha gondolod megnézem szivesen mindkettöt,de sajna az távgyogyászattal nem megy!
Ezt nem is vártam el, mivel úgy tutti nem lehet megoldani. Csak akkor kéne elérhetőség, megbeszélni a részleteket.

Nem elérhető mobildoktor

« Reply #191 Dátum: 2010, 10 18, 18:02:57 »
Ezt nem is vártam el, mivel úgy tutti nem lehet megoldani. Csak akkor kéne elérhetőség, megbeszélni a részleteket.

Felvettelek msn-en!
Dell XPS M1530

Nem elérhető stekker

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Htc Touch HD
  • PDA ROM: Kwbr
« Reply #192 Dátum: 2010, 10 19, 20:11:14 »
sziasztok rom problema lehet az hogy mikor a kamerat el indittom olyan mintha negativ hatas be lenne alitva pedig normal modban van , parszor az aksit ki vettem es hejre jott de utanna csak elofordult ,szerintetek mi a hiba ? amugy Kwbr rom van rajta

Nem elérhető KTib

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #193 Dátum: 2010, 10 23, 10:54:31 »
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,ha van egy 6.5 rom ami nagyon bejön nekem, csak a rajta lévő 2.1-es manila összes hátterét módosítani szeretném (tehát nem csak a home-ot, hanem az sms,mail,időjárás stb panelekét is, egyformára), de semmi mást nem szeretnék módosítani rajta, azt valamilyen registry-buherával meg lehet oldani?Nem jövök rá, hogyan…(Nem akarok témát rátölteni mert az mást is módosít rendszerint.)
Nagyon köszönöm előre is
T

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #194 Dátum: 2010, 10 25, 07:58:29 »
Az nem olyan egyszerű sajnos, de van a HDWall nevű progi, guglizz rá, az nem lassítja számottevően a Manilát, egy cabot generálhatsz vele amit installni kell,
másik variáció, hogy a "bg for all tabs manila 2.1"-re keresela mivel egy olyan cabot találhatsz ami áttetszővé teszi az összes tabot, szóval amit beállítasz háttérnek az lesz mindenhol.

ebből némelyik verzió lassítja a Manilát, de uninstallálhatóak, szóval tesztelésre fel.

indításnak, ha találsz megfelelőt, HDwall-lal készített cabot tölthetsz le You are not allowed to view links. Register or Login...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,ha van egy 6.5 rom ami nagyon bejön nekem, csak a rajta lévő 2.1-es manila összes hátterét módosítani szeretném (tehát nem csak a home-ot, hanem az sms,mail,időjárás stb panelekét is, egyformára), de semmi mást nem szeretnék módosítani rajta, azt valamilyen registry-buherával meg lehet oldani?Nem jövök rá, hogyan…(Nem akarok témát rátölteni mert az mást is módosít rendszerint.)
Nagyon köszönöm előre is
T
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KTib

• PDA: HTC HD
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #195 Dátum: 2010, 10 25, 20:44:14 »
Az nem olyan egyszerű sajnos, de van a HDWall nevű progi, guglizz rá, az nem lassítja számottevően a Manilát, egy cabot generálhatsz vele amit installni kell,
másik variáció, hogy a "bg for all tabs manila 2.1"-re keresela mivel egy olyan cabot találhatsz ami áttetszővé teszi az összes tabot, szóval amit beállítasz háttérnek az lesz mindenhol.

ebből némelyik verzió lassítja a Manilát, de uninstallálhatóak, szóval tesztelésre fel.

indításnak, ha találsz megfelelőt, HDwall-lal készített cabot tölthetsz le You are not allowed to view links. Register or Login...

Wajk!
Nagyon köszönöm!  :taps:
Tesztelgetek kicsit, meg kipróbálom az általad készítetteket is
Köszi még egyszer
T

Nem elérhető adam hd2

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 1.48.479.1(71294) WWE
« Reply #196 Dátum: 2010, 10 31, 19:11:24 »
Üdv! segítségeteket kérném, még új vagyok a témában, nekem van egy htc hd2-esem, és szeretném frissíteni a ROM-ot. nem is lenne ezzel problémám, csak azt nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a teló függetlenségét, tehát ha felrakom rá és esetleg nem gyári független a telóm, akkor előfordulhat, hogy visszazár? segítségeteket előre is köszönöm. üdv: Ádám

Nem elérhető ffpalf

« Reply #197 Dátum: 2010, 11 19, 17:06:28 »
Sziasztok!
7-et tudja valaki hogy lehet blackstone-ra rátolni? Meg honnan lehet letölteni?

Előre is köszi!!!
alF

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #198 Dátum: 2010, 11 19, 18:27:51 »
jelenleg nincs rám 7-es ROM és valszeg nem is bírná ;)

Sziasztok!
7-et tudja valaki hogy lehet blackstone-ra rátolni? Meg honnan lehet letölteni?

Előre is köszi!!!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ffpalf

« Reply #199 Dátum: 2010, 11 19, 18:32:44 »
Nemáááááááár :S :D ez kár...............

jelenleg nincs rám 7-es ROM és valszeg nem is bírná ;)
alF