OFF
Köszi mindenkinek az aggódást és a jókívánságokat
Szomorú vagyok néhány hozzászólás miatt
Szerencsére rendszeresen vannak PFC találkozók mostanában, de mindig vannak, lesznek akik nem tudnak eljönni. Én máris hiányolok a mostaniról 20870 embert
Jelentem: megmaradok.
Moco vígasztalt reggel, hogy van pédéjám elütöm vele a várakozási időt. Egészen a szemészetig működött is a dolog, amikor belecseppentettek a szemembe valami löttyöt, amitől én a kijelzőt egy nagy homályként láttam, ellenben az orvossal aki belátott a fenekemig. Mármint a szememnek a fenekéig
Szerinte nem kóros a zselés felhők úszkálása a szemem előtt, szokás kérdése, de mire megszoknám úgyis felszívódnak.
A következő állomáson kalapáccsal ütögették a térdemet, és csukott szemmel kellett orrba nyomnom magam. Délelőtt volt, nem ittam még semmit, akár a fehér vonalon is simán végig tudtam volna menni, azt miért nem kellett??
Közepesen tág pupillákat is láttak (vajon mitől?
), de nem feltételezték rólam a kábszerfogyasztást, pedig több tűszúrás nyoma is felfedezhető lett volna mindkét karomon. (előző nap több sikertelen próbálkozást hajtottak végre a vénáim eltalálásán, kihúz, átdug, megforgat, elszorít, paskol, konzíliumot hív össze hátha valaki megtalálja a télire tartalékolt zsírréteg alatt, valahol mélyen húzódó eret
Ez még mind semmi, utána felszeletelték az agyamat (bizony van nekem olyanom, már papírom is van róla
) Keresem a képeken az eszemet, de akkora a zsúfoltság a kicsiny méret és a tekervényesség miatt, hogy nagyítóval is csak pici fehér foltokat látok
Egy db pda sincs benne, pedig állítólag azzal van tele a fejem
Szóval ne temessetek, ha az égiek is úgy akarják elmegyek szombaton a talira.