2024, 11 22, 20:45:17

Szerző Téma: Froyo 2.2 újdonságok  (Megtekintve 147335 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető saca

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
Re: Froyo 2.2 újdonságok
« Reply #175 Dátum: 2010, 12 28, 01:03:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom, mennyire olvassátok az általános beszélgetés topikot.... Ott már egyszer leírtam.
Feljött a frissítés, elkezdtem, letöltötte, beállt download módba, majd azt írta, hogy a frissítés nem sikerült. Azóta a Kies nem találja meg a telefont, csak keresi... Már újra is raktam, mindent csináltam, de nem akarja. Miért csinálja ezt velem?  :ima:
Figyu...bocsi...a válaszom elhamarkodott volt és nem voltam körültekintő  :oops:
Nehari....

Nem elérhető bmarko82

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: MIUI aktuális verziói
« Reply #176 Dátum: 2010, 12 29, 16:36:26 »
Nem tudom szerepel-e valahol, de ha a product kód megváltoznak van egy egyszerűbb megoldás is, mint a másolgatás:

tárcsázóba írd be: *#06# és valahova jegyezd fel, majd *#272*IMEI# ahol az IMEI helyére értelemszerűen az kerül, amit az előbb leírtál. Ennek a segítségével meg tudod változtatni a CSC-t pl. XEH-ra.

Kódok:
Magyarország szolgáltatófüggetlen - XEH
T-mobile - TMH
Telenor - PAN
Vodafone - VDH

Ha jól olvastam a kód csak Froyoval működik. (mintha a marketben is lenne már csc changer app, nem néztem mi szükséges hozzá).
MIUI fordítások: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kate02

• PDA: Samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950FXXU1AQK7
« Reply #177 Dátum: 2010, 12 29, 16:54:17 »
ITT A FROYÓ TELENOROS SGS-re!!!!!!! KIESEN KERESZTÜL!!!!!
Akit persze érdekel...és a tájékoztatás nem teljes körű!!!

egy kis info:
Feltettem telenoros 2.2 t  kiesen , lassabb lett mint a 2.1 el. szerviz felhív, mondják a kiessel nem telepedik rendesen a 2,2 .
Most jöttem a szervizből, újra telepítették, így már tényleg jobb.

Nem elérhető nagual

• nagygabor.com
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3, Samsung Note 10.1 2014
« Reply #178 Dátum: 2010, 12 30, 11:08:35 »
Feltettem KIES-el a 2.2-t 2 hibát találtam eddig amit nem tudok orvosolni. Ha tudtok segíteni előre is köszönöm.

1. Lassú lett, ahogy az előttem szóló is írta..de szerviz nélkül nem tudom itthon ezt megoldani?
2. NEM működik az SMS.... nem tudok küldeni vele.. :(   nah ez nagyobb baj így hirtelen...elkezdi küldeni majd szürke és "sikertelen" felirat az üzenet mellett...

Előre is köszi ha van ötlet.

Kellemes Ünnepeket! :)

Nem elérhető Bamba

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
« Reply #179 Dátum: 2010, 12 30, 11:12:21 »
egy kis info:
Feltettem telenoros 2.2 t  kiesen , lassabb lett mint a 2.1 el. szerviz felhív, mondják a kiessel nem telepedik rendesen a 2,2 .
Most jöttem a szervizből, újra telepítették, így már tényleg jobb.
Ugyan ezt mondták nekem is. Melyik szervizbe voltál, bp-n? Mennyi idő alatt tették fel? Én is most viszem.  :)

Lacus_

• Vendég
« Reply #180 Dátum: 2010, 12 30, 11:15:07 »
Ugyan ezt mondták nekem is. Melyik szervizbe voltál, bp-n? Mennyi idő alatt tették fel? Én is most viszem.  :)
Szerintem a szerviz se Kies-el teszi fel a romot, Odinnal csak kikerüli a 3gombos variációt egy szervizkábellal.
Kábítás az egész ami ott folyik.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #181 Dátum: 2010, 12 30, 11:49:32 »
gyerekek én már tök tanácstalan vok. olvasom h ha te rakod fel kiessel a froyot az se jó,ha elviszed szervizbe, az se jó. akk mi a megoldás?  :'(
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Lacus_

• Vendég
« Reply #182 Dátum: 2010, 12 30, 11:54:49 »
gyerekek én már tök tanácstalan vok. olvasom h ha te rakod fel kiessel a froyot az se jó,ha elviszed szervizbe, az se jó. akk mi a megoldás?  :'(
A 3gombos működik akkor tegyél fel Te magad Odinnal amelyi tetszik.
Ha nem működik csináld meg az Odinos módszerrel és utána tied a világ  ;)
Ha téglásítod, aminek kicsi az esélye, akkor teljesen mind1 mi van rajta a szervizbe se tudják megmondani.

Nem elérhető Bamba

• PDA: BlackBerry Q10 - Galaxy TAB 2 7.0
« Reply #183 Dátum: 2010, 12 30, 13:24:47 »
Én nem hallottam, hogy rossz lenne, ha szervizbe csinálják meg a frissítést.
És amúgy az sem rossz, ha otthon csinálod Kies-el, legalábbis nincs garanciavesztés, csak nekem nem találja az a szar program a telefont. szervizbe meg ingyen csinálják, ha garanciális, 30 perc vagy 1 óra. Addig pont elvagyok egy bevásárlóközpontban.
Viszont bevittem ma az Oktogonnál lévő szervizbe, ott szerencsére a szervizes szabin van két ünnep között - nem is értem minek vannak niytva. Westendben meg állítólag nem látják a Telenornak a szerverét, vagy mit mondott, de csinálnak frissítést. Ott kaptam ezt a 30 perc v 1 óra időt...
De nekem mindegy, teljesen jól tudom használni ezt a 2.1-et is, csak ha már van frissítés, miért ne járjak utána... Majd 1 hét múlva meg probálom megint. :)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #184 Dátum: 2010, 12 30, 17:03:40 »
Feltettem KIES-el a 2.2-t 2 hibát találtam eddig amit nem tudok orvosolni. Ha tudtok segíteni előre is köszönöm.

1. Lassú lett, ahogy az előttem szóló is írta..de szerviz nélkül nem tudom itthon ezt megoldani?
2. NEM működik az SMS.... nem tudok küldeni vele.. :(   nah ez nagyobb baj így hirtelen...elkezdi küldeni majd szürke és "sikertelen" felirat az üzenet mellett...

Előre is köszi ha van ötlet.

Kellemes Ünnepeket! :)
Én is kies-el frissítettem itthon!Először lassú volt ezért csináltam egy factory reset-et és mindjárt jobb lett,minden villámgyorsan működik!Az sms küldéssel nekem nem volt gondom!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #185 Dátum: 2010, 12 30, 17:08:33 »
Én is kies-el frissítettem itthon!Először lassú volt ezért csináltam egy factory reset-et és mindjárt jobb lett,minden villámgyorsan működik!Az sms küldéssel nekem nem volt gondom!

énis nekemis   :D

Nem elérhető koky86

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: 2.3.5 JVT + Semaphore kernel v1.8.0
« Reply #186 Dátum: 2011, 01 12, 00:37:05 »
Nem tudom szerepel-e valahol, de ha a product kód megváltoznak van egy egyszerűbb megoldás is, mint a másolgatás:

tárcsázóba írd be: *#06# és valahova jegyezd fel, majd *#272*IMEI# ahol az IMEI helyére értelemszerűen az kerül, amit az előbb leírtál. Ennek a segítségével meg tudod változtatni a CSC-t pl. XEH-ra.

Kódok:
Magyarország szolgáltatófüggetlen - XEH
T-mobile - TMH
Telenor - PAN
Vodafone - VDH

Ha jól olvastam a kód csak Froyoval működik. (mintha a marketben is lenne már csc changer app, nem néztem mi szükséges hozzá).

Köszi! Megváltoztattam és újraindult az egész telefon majd törlődött az összes program és minden rajta tárolt adat!!!Még egyszer köszi!!! >:( >:( >:( >:(

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #187 Dátum: 2011, 01 12, 12:05:04 »

Köszi! Megváltoztattam és újraindult az egész telefon majd törlődött az összes program és minden rajta tárolt adat!!!Még egyszer köszi!!! >:( >:( >:( >:(
az lemaradt a leírásról, hogy reseteli a telefont, tehát mindent letöröl, ezért érdemes mindent lementeni előtte.

Nem elérhető bmarko82

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: MIUI aktuális verziói
« Reply #188 Dátum: 2011, 01 12, 14:00:56 »

Lemaradt elnézést :( De ha nem használod a KIES-t szinte felesleges is volt megcsinálni, max több samsung app-od lett és nincs koreai cucc a marketben.
MIUI fordítások: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #189 Dátum: 2011, 01 12, 18:09:04 »
Azért szépen el vagyunk látva. Még meg sem érkezett a 2.3, de hamarosan jön a 2.4 is. :)
Remélem azt is megkapjuk SGS-re. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Numen

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: I9000XWJM2
« Reply #190 Dátum: 2011, 01 12, 19:12:49 »
hellosztok! az lenne a kérdésem hogy tud e valaki valamit a t-mobilos frissítésről? vagy hogy meg lehet e valahogy oldani hogy kies el frissítsem fel a t-mobilos telómat úgy hogy azt hiszi a kies hogy pannonos vagy valami? köszi előre is a segítséget!

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #191 Dátum: 2011, 01 12, 19:16:11 »
hellosztok! az lenne a kérdésem hogy tud e valaki valamit a t-mobilos frissítésről? vagy hogy meg lehet e valahogy oldani hogy kies el frissítsem fel a t-mobilos telómat úgy hogy azt hiszi a kies hogy pannonos vagy valami? köszi előre is a segítséget!
Már van t-mobilos Kies frissités tudtommal...
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Numen

« Reply #192 Dátum: 2011, 01 12, 19:32:14 »
háát nem tudom a kies felismeri a telót rámegyek hogy fissítés és azt írja hogy a legújabb van és még csak 2.1 van rajta.. Mi lehet a gond? :( tudnál segíteni?

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #193 Dátum: 2011, 01 12, 20:14:23 »
háát nem tudom a kies felismeri a telót rámegyek hogy fissítés és azt írja hogy a legújabb van és még csak 2.1 van rajta.. Mi lehet a gond? :( tudnál segíteni?
Tedd fel a legújabb kies-t! Akkor fel kellene hogy dobja a frissítést! Az enyém Telenoros, de szerintem a t-nél is ilyen formán működik!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Numen

« Reply #194 Dátum: 2011, 01 13, 13:37:56 »
hát sajna a legújabb van fent és így is azt írja hogy a legújabb van fent:( pedig 2.1 van! Valaki tud valami ötletet? vagy még nincs is t-mobile-os? előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető gabor000

• PDA: Samsung GT-I9000 (T-mobile)
  • PDA ROM: JS8 - Darky v9.5
« Reply #195 Dátum: 2011, 01 13, 15:17:48 »
Legfrissebb Kies-t használva (2.0.0.11011_16) ezt írja ki a T-mobilos készülékemre: "A készüléken található verzió nem frissíthető. Aktuális készülék-szoftver verzió: PDA:JFF / PHONE:JF5 / CSC:TMH"
Ez az eredeti gyári rom rajt, még soha nem volt rajt más (tudom, ritka az ilyen...)
Ezek szerint még mindig nincs T-s frissítés...

Lacus_

• Vendég
« Reply #196 Dátum: 2011, 01 13, 15:21:53 »
Legfrissebb Kies-t használva (2.0.0.11011_16) ezt írja ki a T-mobilos készülékemre: "A készüléken található verzió nem frissíthető. Aktuális készülék-szoftver verzió: PDA:JFF / PHONE:JF5 / CSC:TMH"
Ez az eredeti gyári rom rajt, még soha nem volt rajt más (tudom, ritka az ilyen...)
Ezek szerint még mindig nincs T-s frissítés...
KÁBÉ fél év volt mire kijött ez is, ne igazán várj csodát a Kies-től  :hmm:
Felejtsétek el már végre a kiesen keresztül a frissítést.

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #197 Dátum: 2011, 01 13, 23:51:35 »
Ebben az a szép hogy a T mobil nekem azt mondta január közepe a Samsung szerviz is ezt a hónapot mondta.
Samsung szervizben már elérhető a dolog de nem merem bevinni mert a csávó azt mondta hogy elméletben van frissítés gyakorlatban még nem csinálta:S
Na mondom köszi.......

T mobil január 15 körül ígérte hogy a szervizükben is frissíteni fognak majd kíváncsi leszek.

Esetleg valaki akinek már van és t mobilos azt lökjön ide egy üzenetet hogy hol tetette fel.
Köszi

Nem elérhető Villemo

• Nem: Nő
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: ECLAIR.XWJM2
« Reply #198 Dátum: 2011, 01 14, 10:44:43 »
Sziasztok
nem tudom hogy itt lehet-e, de megkérdezném hogy nincs-e meg valamelyikőtöknek a Pinout nevü program? Keresem égre földre de eltünt  :'(
Ha fel tudná rakni valaki nagyon megköszönném  :)

Lacus_

• Vendég
« Reply #199 Dátum: 2011, 01 14, 12:23:22 »
Sziasztok
nem tudom hogy itt lehet-e, de megkérdezném hogy nincs-e meg valamelyikőtöknek a Pinout nevü program? Keresem égre földre de eltünt  :'(
Ha fel tudná rakni valaki nagyon megköszönném  :)
You are not allowed to view links. Register or Login  ;)