0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ugye a doc romba van a bővített telefon opció? Mintha valahol olvastam volna. Jól megoldottad a cseréket!
Nekem a háttered kell!!!
Nem indítod újra a telefont?
De igen akkor jön ez a hiba üzenet.
Ne indítsd újra
Az egoista?
Egyéb ötlet?
Sziasztok!Kicsit gimpeztem, gondoltam megosztom Veletek, hátha van még valaki aki nem a százalékos akksit szereti:
Törölted az adatokat, és kényszerbezártad amikor bemásoltad?
Neeeem. Ez kell:
Mostanáig kerestem Persze csak ezt találtam You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönjük szépen! Várjuk a további műveket
Ez csak Froyo-n megy tudtommal. Nem?
De.Mivel vizes hátteret írtál, csak ezt tudtam mint vizest, arra a kékre amit végül betettél nem is gondoltam Keresgéltem, de nem tudom hol vannak a gyári háttérképek benne
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Olvasgatok..olvasgatok..bele-bele. Látom Imho térerő pálcikáját. Nagggyon jó lett! Ahogy így összegzem magamban, akkor csak annyi az egész, hogy kicserélem a GS-ben lévő png-ket arra, amit én szeretnék?
-Állítsd be az uj TouchWiz30Launcher.apk jogosultságát rw-r--r-- re.
hmm én ezt nem értem. ezt másoltam be: TouchWizGTG_v1.1.1_New_Dock_Colored_Icons_16_Bit_Disabled_Landscape_Disabledés nincs 5 db ikonom, csak 1, az apps. micsinájjak?
Tegyél be ikonokat.Hosszan nyomsz a Home -on Shortcut/Applications/Kiválsztod amit kiakarsz tenni pl. Telefon helyére húzod.
Egyelőre feladom ezt az 5 ikonos dolgot. Viszont azt nem értem, hogy az nem egyszerűbb, ha : kimásolom a framework-res.apk -ot. átnevezem .zip-re. kicserélem benne amit akarok, visszanevezem .apk-ra és kicserélem a [NEM TELÓ!]ban lévővel?