0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szivessen segitenék de halvány fogalmam se hogy melyikek azok a png képek Tudom hogy próbálgattam kb 7,8 képet is akkor lecserélni de eggyik se volt az,söt még azt se tudom hol cserélte le a próbálkozásaimat mert nem is találtam meg a változást.Ezért gondolom hogz köze van itt több képnek is egyszerre meg magában a rom ban is van valami ketyere ami erre kihat (saját vélemény,aztán lehet hogy nem igy van)
Anzo mutatott egy oldalt ahol ezzel foglalkoznak, bemásoltam az apk fájlt ahova mondta de meghalt a SGS-em.ki tudtok ebből silabizálni valamit hogy, hogy lehetne megcsinálni You are not allowed to view links. Register or Login
Hát nem sok biztató igy most ez Még ha nem irod hogy meghalt a SGS,lehet hogy rápattantam volna mingyá
Nekem tökéletesen működik. Átnevetem a régit bemásoltam az újat és működik, de itt is figyelni kell az odex fájlokra.
Nem teljesen halt meg csak nem jött be a TW csak egy nagy feketeség és zizegett folyamatosan
Volt ott odex fájl is, mit kellett volna csinálnom vele Néztem végig a topikot és láttam hogy írnak róla, de mondtam hogy az angolom nem jó Valakinek lekéne fordítani magyarra szőkenősre
Azt is át kell nevezni. Amikor van egy apk és egy ugyanolyan nevű odex fájl is akkor azok össze tartoznak, nem lehet csak az egyiket vagy a másikat módosítani.Nevezd át mindkettőt és másold be az új apk -t.
Végre sikerült, az odex-et is kikellett iktetni Kipróbálom az 5gombos verziót is
Ez mégjobban tetszik ANZO köszi a linket
Neked is eltünt az átlátszó felső taskbar
Nem megvan még mindég de én nem aszt tettem fel amit te,ahogy látszik nálam az ikonok háttere is átlátszó
Melyiket tetted fel, az első HSZ-ből Mert én a 14. oldal környékéről
Amugy meg hogy váltott neked át a taskbar mikor az nem is ott van a touch.........
Fogalmam sincs, most tettem fel ismét a framework-ot és még mindíg fekete
Ha valaki leakarja cserélni az oldalakat jelzö fehér pontokat kisebbekre és sárgára akkor próbálkozzon Ja a TouchWiz30Launcher.apk kell felül irni,de csak SAJÁT FELELŐSÉGRE
lista nezetben is atlatszo?
Ha még nem jöttél rá miért fekete még mindig a tascbar,akkor van egy rossz hirem számodra. Kikell hogy vegyed a saját háttérképedet akkor minden visszaáll átlátszóvá Viszont eltünik a jó csajszid Ez az észrevétel mehet talán a tudod e hogy topikba is
Csak addig vegyem ki míg kicserélem az. apk-t