0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
HI-HI-HI
Végre most már azt csinálok amit akarok You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginAz alkalmazások hátterét ki lehet cserélni képre
Mondtam én, hogy itt a helyed Köszi!
Neked köszönhetem Majd még finomítom mert amikor csökken a térerő, úgylátom felesleges a szürke bele
Big áttetsző----------status_bar_close_on.png
Kérem szépen a BT ikonkákat :ima:Még nem osztottad meg az összegyűjtögetett ikonkáidat, ugye? Már letöltöttem az össze csatolmányt, de mindegyikben csak pár kép van, az éppen aktuális hozzászóláshoz való.
Ha én azt tudnám hol is vannak a gépen
2 rar
Egy HSZ-ba is betudtad volna tenni a két rart Én annakidején You are not allowed to view links. Register or Login szedtem le a PC-re ikonokat
>:(valaki ha elmondaná, a beautiful widgets egyik verzója sem frissít az órát néha ... csak ha manuálisan frissítem.. ,,kissé,, zavaró ,vagy nem jól állítom be?thx(froyo alatt ..)
tedd be a kivételek közé ha használsz task programot
:ok:AHHA kapisgálom tehát ha kilövom a futó progik közül akkor nem frissít? a winmo,és a szifon után még ....nézelődök..:-)
ha kilövöd akkor nem
most felraktam azautomatic task killert.. ez jó lehet? thx..
jó lehet, de ha ébresztésre is használod az órát, azzal is érhetnek meglepetések
Sziasztok,mellékelek egy képet,látni fogjatok mi a hibája,erre keresek megoldást,segítséget pliiiz:a statusbar header-t,ill az értesítési területet szeretnem átlátszóra csinálni,de valami gebasz van!You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login
Rajker, neked a menű alja fekete, a 4 fix ikon alatt?A homescreen_menu_shortcut_bg fájl érdekelne.Már 5x omlott össze miatta a romom. Ha feketéd van beraknád ide nekem?Köszönöm
You are not allowed to view links. Register or Login Néha érdemes vissza
Igen, azzal próbáltam, de nem jó.