0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az egy könyvtár, abban egy bat file, ami ugyanazt csinálja amit Sztupy leírt itt: You are not allowed to view links. Register or Login(kicseréltem a linkjét, mert rossz volt )Egyébként a beta romban fennálló helyhiányra tekintettel most így pakolom vissza az apk-kat mindenhova és kiválóan működik Köszi Sztupy a gyorstalpalót
Mindenki elment aludni, de azért leírom a fejleményeket.A szürke csíkok mégis feketék lettek. Majd a rajker fájlait beleraktam kivéve a close on-t.Íme az eredmény, nagyon tetszik, köszönöm rajker.
Megy ez! JA ÉN nem alszok,témát váltottam reggelig.Mosr a düllöutat bámulom Pc helyett a traktorbol.Melózok,taposom az anyaföldet
meg akinek áttetsző ugyebár Igy talán
Ha romot cserélek (Sztupy féle JPM_JP6 raknám fel) 1. az új romba bemásolhatom a twframework-re.apk és a framework-res.apk mostani módosított változatát, akkor a redőnyöm úgyan ilyen lesz? 2. vagy a kép fájlokat az új rom .apk-ba kell bemásolnom? Ha a 2 verzió a jó, akkor összeszedem a csere fájlokat.
Lehet, hogy butaság, de én minden romnál a képeket másolom be az éppen aktuális framework-res és twframework-res file-okba. Mivel fogalmam sincs hogy ezek változnak vagy sem, így jobb a békesség. Nem beszélve arról, hogy ha megnézem az akkukijelzős topikot az xda-n akkor minden romhoz külön megcsinálják, ami nyilván nem véletlen. Ha nem változna a framework, akkor elég lenne egyet megcsinálni és azt ráhúzni mindre.
Mifelénk is igy müködik Én speciel elősször kinyitom a fremworkokat és átnézem hasonlóak e az ikonok,vagy más e a nevük és csak akkor indul a tervezés.(Sajna )
Pati Már azt hittem megszünt a téma topik
No para, lesznek itt még ennél nagyobb változások is a közeljövőben
Jó változások lesznek? Ne csigázz!
Titok még és a fórummal kapcsolatos. Előtte úgyis közzétesszük.
Szerintem csak jó irányba lesz az elmozdulás,változás.Egyedüli fórum ahol végre észrevettek
Nélküled én színek, átlátszó felületek, és close_on-ok nélkül maradtam volna, ne viccelj!
Kérdezhetek én is A twframework-res.apk-ban két mappában is szerepel a status_bar_background.9.png, melyikben kell kicserélni Mert van a drawable-hdpi és van drawable-land-hdpi mappa
A drawable-hdpi-be cseréld , megosztod majd az eredményt velünk?
egyelőre az itteniekből válogatok Amúgy megvolt a hiba, összelettek kutyulva a romba tett cuccok.Most fent van You are not allowed to view links. Register or Login és minden flottul megy
De később lesznek saját képek is? A romot a samfirmware oldalról szedted le és Kiessel frissítetted?Ha az időm engedi ma, akkor én a Sztupy félét rakom fel, azt nézted már?
Odin-al csináltam
Hogy tudom ezt (status_bar_header_background.png) éttetszővé tenni a photoshop nem engedi