0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Érdekes nekem most ez mert minap még itt volt a link a megoldásra You are not allowed to view links. Register or LoginViszont most akár hogy is keresem nem találom. Lehet hogy a topik gyártó kivette ?!?!?Jah,pedig ott volt egy link az xda-ra,és ott volt a leirás hogy kell csinálni hogy olyan legyen mint a te linkelt képed.
Akkor létezik rá megoldás Gyufust elkell kapnom hogy ne szedjen le dolgokat hamár fent van
Nem én voltam
A nem éppen a fiatalabb korosztálynak ajánlom ezt a Settings.apk -t.
A nem éppen a fiatalabb korosztálynak ajánlom ezt a You are not allowed to view links. Register or Login -t. Szemüveg nélkül és picit fázástól remegő kézzel is el találni a menü pontokat.
Kromosome vállalta a faq-ot, de én nem emlékszem hogy lett volna benne korábban ehhez link. Ez a sima launcher képe, a TWGTGLaunchernél nem emlékszem ilyen lehetőségre. Én megint visszatértem az ADW EX-hez, mondjuk akik a buborékokat szeretik azoknak ez nem jó.
Pedig jó lenne összehozni a TWLauncherben is ezt a görgetést A bubi meg csak a főképernyőmön van a többin nem A TransBlue marketet már mutattad és azóta rácsaptam és azt használom, de linkeltem is képet róla Lassan megkéne már mutatnom asszem mit hoztam össze míg rám nem szólsz
Nekem tegnap frissült a Marketem a 2.2.1-ről a 2.3.2-re, azért tettem be ismét, már a frissítetthez való átlátszót.Kíváncsian várom a Today mutogatósba a képeket
Nekem tetszik Fiatal vagyok, mégis remeg a kezem. Nem félreérteni
igyá'
Kis Honeycomb? You are not allowed to view links. Register or Login
Kipróbáltam,sajnos nekem nemigen jön be Valahogy sötét ez a kék nagyon(vagy már az én szemeim öregek hozzá)
Én kilopkodnék belőle pár cuccot, de most a hátam közepére nem kívánom, hogy próbálkozzak
Nekem csak ez a fekete felugró ablak kéne fehér betüvel Csak tudnám melyik fájl az és a hozzávaló xml amiben a betü van átírva fehérre
Nem sokáig tartott a szünet nállad You are not allowed to view links. Register or Login