Én is készen vagyok a Sztupy JPM/JP6 színezésével
Csinálok egy kis leírást is hozzá, mert többen kérdezték.
(Akiktől a leíráshoz segítséget kaptam a teljesség igénye nélkül: anzo, ebola, rajker, tariattila,
, xda, modaco, szüleim, családom, fiam, notim)
A művelethez root kell természetesen!
Először kimásolom Rootexplorerrel a módosítani kívánt fájlokat az sdcardra.
A felső ikonokhoz és az átlátszó statusbarhoz a system/framework/
framework-res.apk-t kell módosítani.
Másolás után rádugom a pc-re usb módban, átmásolom a pcre, majd ott megnyitom winrarral a fájlt, NEM csomagolom ki,
csak megnyitom a res/drawable-hdpi vagy ha fent van valamelyik százalékos akkukijelző, akkor a drawable-hdpi-v4 könyvtárat. Az összeválogatott, pontosan átnevezett png formátumú képeket kijelölöm, majd BELEHÚZOM a winrarral megnyitott könyvtárba. Bezárom a winrart, majd a már korábban letöltött és kicsomagolt You are not allowed to view links.
Register or
Login mappába másolom a módosított framework-res.apk-t. A Change Framework-bat fájlra nyomok, majd engedélyezem a pda-n az SU-t. Ha sikerült a másolás, a telefon újraindul, és örülhetünk a szép színes ikonkáinknak az átlátszó statusbaron.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login Következő lépés a Notifi redőny átlátszóvá tétele, a Wi-fi, BT, GPS képek kicserélése, és amiket még a képeken láttok, fekete alappal. Ehhez a system/framework/
twframework-res.apk fájlt másolom az sdcardra, usb módban rádugom a pc-re, és ezt már ott is fogom megnyitni a winrarral, nem másolom a pc-re. Miután a képeket belehúztam, a Rootexplorerrel visszamásolom a helyére, felülírva vele az eredetit. Újraindítás után már a módosított rolóm lesz.
Register or
Register or
LoginSzeretem ha az alkalmazások megnyitásakor az alsó 4 ikon háttere fekete, így azt is kicserélem. Ehhez a system/app/
TouchWiz30Launcher.apk fájlt kell módosítani, kimásolom, usb módban rádugom a pc-re, megnyitom a telefonon, majd belehúzom a képet. Másolás szintén Root explorerrel vissza a helyére. Újraindítás természetesen.
Register or
Register or
LoginNem tetszik a gyári Gmail értesítő ikonkája sem, így megkeresem a system/app könyvtárban a
Gmail.apk-t (vagy a
com.google.android.gm-1.apk-t), és ezekben cserélem ki a képet.
Register or
Register or
LoginIlyen képeket szerezhetünk más készülékekre készített metamorph témákból, vagy elkészíthetjük mi magunk is. A képek nevére és helyére nagyon figyeljünk!
A screenshotokon látott módosításokhoz szükséges képeket összecsomagoltam, akit érdekel You are not allowed to view links.
Register or
Loginletöltheti.
Természetesen a módosítandó file-ok tartalma kicsomagolás után megnézegethető a pc-n, valahogy be kell azonosítani a képeket
Szerk: a Root ExplorerYou are not allowed to view links.
Register or
Login!