0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
hogy én miröl maradtam le ? Nem hiszem hogy eddig nem vettem észre
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Izgalmasan néz ki!
Te itt vagy Olvastad mit alkottam Egyből Doc romjában cseréltem le a frameworkokat és a launchert és beletettem Anzo dolgait és mit azóta linkeltek.nincs halk csengőhang kezdés, másik képernyőzár
Aprosz kérésére, hogy el tudjon igazodni, felrakom Rajker korábbi munkáját. Szerintem a fórum frissítésének áldozata lett a korábbi kép.
Csak nem kész van Egyébbként észrevetted hogy kivan cserélve ez a 3 ikon de mégis mikor média keresést csinál a régi jelenik meg Vagy a Rescan Media Root pofázik bele
Na ugye ugye, hogy nem annyira bonyolult ez az android Vagy a cab egyszerűbb lenne?
Így nem ha zip-ben van a rom és belelehet turkálni
Amikor tar -ban van akkor is ilyen egyszerű 1 max 2 lépéssel kell többet tenni a cél eléréséhez.Majd belejövünk itt is mint a WinMonál főleg ha PAti itt is annyit segít mint ott tette.
Pati kezd lemaradni látom De Te sokat segítesz mint winmó-nál Lenne megint kérdésem, a témádnál az sms ikon bent van a framework-ban, de az eredetiben nincs csak simán tegyem bele vagy annak is van külön apk-ja Szegény v6-osnak most nagyon nekiestem, a rom zipjében cserélek ki mindent
Azt hiszem azt az mms.apk -ban kicserélni de ha mindkét helyen kicseréled az a biztos
ez a theme creator hol leledzik? le lehet valahonnan töltikézni? (már kerestem, de nem találtam)
Miről maradtam le? Hogy lehet a romban felrakás előtt módosítani az apk-kat? Ezt tudtam Vagy nem te kérdeztél erről? A Metamorph programot már körüljártad? Azért van még mit kipróbálnod
Hát ez még sajnos sehol talán az új év első napjaiban lesz első próba verzió még rengeteg munka van vele.Addig is megköszönném ha mindenki elkezdené összegyűjteni az ikonjait amit bele szokott tenni a témákba. Lacus_ : Nem lesz semmilyen galiba csináld nyugodtan.
Anzo, lenne egy nagy kérésem Amit használok TouchWiz30Launcher.apk-t, ugyebár átlátszó és elfordulós miért jön elő minden újraindításnál a kényszerleállás ablak Te megtudod nézni mi van benne ami nem tetszik a samunak Szerk.: Ja és mégvalami eszembe jutott, a Launcher Pro-ból hogy lehetne kicsalogatni csak az alkalmazás 3D-s pörgetéséért felelős cuccot
Amikor a készüléket indítod újra akkor jön elő a kényszer bezárás? Küld át megnézem nálam produkálja e.Nem lehet kiszedni jobban mondva ki ki lehet szedni de másban nem fog működni. Ha az tetszik akkor miért nem azt használod launchernek?
Igen, készülék újraindításnál csinálja csak Ment PÜ-ben