2024, 12 19, 21:45:55

Szerző Téma: HTC Desire - Hivatalos Froyo 2.2  (Megtekintve 158211 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: HTC Desire - Hivatalos Froyo 2.2
« Reply #200 Dátum: 2010, 09 26, 19:10:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
bocsi! telenoros a telefon,de romot nemtudom! de ez változó? már az hogy pl hol kell a futó alkalmazásokat kikapcsolni?! vagy az h az akkut hogyan tudom kimélni?!

Az OTA frissítés rajta van már? Tehát 2.2-es a rendszer? Egyébként ugyanott lehet leállítani a programokat, de ennek csak akkor van értelme, ha az adott program lefagy. A rendszer szükség esetén újraindítja, ugyanakkor ha nincs rá szükség le is állítja.
Inkább azt nézd meg, hogy ki van-e kapcsolva a gps, mert annak felesleges állandóan bekapcsolva lennie.

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #201 Dátum: 2010, 09 26, 20:45:00 »
Ti tudtok választ írni az /HTC Desire - Általános beszélgetés/topicba?Nálam semmilyen lehetőség nincs,ide viszont tudok írni.Ki érti ezt! :hmm:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #202 Dátum: 2010, 09 26, 20:47:35 »
Ti tudtok választ írni az /HTC Desire - Általános beszélgetés/topicba?Nálam semmilyen lehetőség nincs,ide viszont tudok írni.Ki érti ezt! :hmm:
Valaki véletlenül lelakatolta :( Pda-ról elő szokott fordulni, bocsi, kinyitottam.   O->-
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #203 Dátum: 2010, 09 26, 20:59:10 »
Valaki véletlenül lelakatolta :( Pda-ról elő szokott fordulni, bocsi, kinyitottam.   O->-
Még jó hogy vagy nekünk!THX!  :taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető nagygeza

• Navigáció / Navigation: ???
  • PDA: HTC DESIRE-2.1 android
  • PDA ROM: A8181-android 2.1
« Reply #204 Dátum: 2010, 09 26, 21:29:22 »
Az OTA frissítés rajta van már? Tehát 2.2-es a rendszer? Egyébként ugyanott lehet leállítani a programokat, de ennek csak akkor van értelme, ha az adott program lefagy. A rendszer szükség esetén újraindítja, ugyanakkor ha nincs rá szükség le is állítja.
Inkább azt nézd meg, hogy ki van-e kapcsolva a gps, mert annak felesleges állandóan bekapcsolva lennie.
helló. azthiszem ez 2.1 es android!igy árulják! a gps nemhiszem h menne,de kiirja azt h szigetszentmiklós! azt hol lehet kikapcsolni? és hol lehet benne a profilokat beállitani ahol tudnék halk,hangos,rezgős profilokat állitani. és hol lehet offline re állitani?? h ne legyen kapcsolat  a telenorral?! a samsungomban volt ilyen opció-offline. a profilok közt. itt nincs ilyen? köszi,és helló.

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #205 Dátum: 2010, 09 26, 21:46:05 »
helló. azthiszem ez 2.1 es android!igy árulják! a gps nemhiszem h menne,de kiirja azt h szigetszentmiklós! azt hol lehet kikapcsolni? és hol lehet benne a profilokat beállitani ahol tudnék halk,hangos,rezgős profilokat állitani. és hol lehet offline re állitani?? h ne legyen kapcsolat  a telenorral?! a samsungomban volt ilyen opció-offline. a profilok közt. itt nincs ilyen? köszi,és helló.
Innentôl nagyon nem ide tartozik a téma...
Viszont az offline, a flight mód lesz. Üzemidôben sajnos a specifikáció annyira hiteles, mint a tisztítószer reklámok.
Sharp azért kérdezte a ROMot, mert jobb főzetekkel tovább bírja, bár szerintem a 2 nappal sem lennél sokkal boldogabb...

Nem elérhető Brian

• Navigáció / Navigation: HP6815
  • PDA: HP2210, HP6815
  • PDA ROM: WM 5.1.195
« Reply #206 Dátum: 2010, 09 26, 23:59:32 »
Sziasztok!

Tervezek venni egy androidos készüléket. Olvastam a topikot és a Desire nagyon problémásnak tűnik a telepítés/frissítés/működés szempontjából ha főzött a progi. Pedig ez a telefon a nyerő. Miért jobb  a gyári  ROMnál , esetleg gyorsabb/kevesebbet fogyaszt? Vagy a gyári is elég bugos ,főleg ha friss Foyo2.2.

Még a Galaxy 3 is jónak tűnik a kedvező árfekvése miatt.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #207 Dátum: 2010, 09 27, 08:06:07 »
Sziasztok!

Tervezek venni egy androidos készüléket. Olvastam a topikot és a Desire nagyon problémásnak tűnik a telepítés/frissítés/működés szempontjából ha főzött a progi. Pedig ez a telefon a nyerő. Miért jobb  a gyári  ROMnál , esetleg gyorsabb/kevesebbet fogyaszt? Vagy a gyári is elég bugos ,főleg ha friss Foyo2.2.

Még a Galaxy 3 is jónak tűnik a kedvező árfekvése miatt.

Én nem látok, tapasztalok semmilyen problémát, neked miben tűnik annak?
A főzőtt romokban sok hasznos dolog megtalálható, ugyanakkor a felesleges dolgok nincsenek benne, általában jobban teljesítenek aksi időben, valamint teljesítményben.

Nem elérhető Brian

• Navigáció / Navigation: HP6815
  • PDA: HP2210, HP6815
  • PDA ROM: WM 5.1.195
« Reply #208 Dátum: 2010, 09 27, 11:40:13 »
Én nem látok, tapasztalok semmilyen problémát, neked miben tűnik annak?
A főzőtt romokban sok hasznos dolog megtalálható, ugyanakkor a felesleges dolgok nincsenek benne, általában jobban teljesítenek aksi időben, valamint teljesítményben.

Kösz a gyors választ. Itt olvastam, hogy nem működik pl.fényképezőgép, vagy belassul. Esetleg az újratelepítés megoldja. Amit leírtál úgy érthető a haszna a főzött romnak.
Már megrendeltem a Galaxy 3 és remélem azon mindent megtalálok ami kell. Kezdő andriodos gépnek megteszi majd ismerkedni a rendszerrel.

Üdv

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #209 Dátum: 2010, 09 27, 18:17:27 »
Kösz a gyors választ. Itt olvastam, hogy nem működik pl.fényképezőgép, vagy belassul. Esetleg az újratelepítés megoldja. Amit leírtál úgy érthető a haszna a főzött romnak.
Már megrendeltem a Galaxy 3 és remélem azon mindent megtalálok ami kell. Kezdő andriodos gépnek megteszi majd ismerkedni a rendszerrel.

Üdv

Az egy jó gép lesz kezdésnek, bár megvannak a hiányosságai (nekem). :)

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
« Reply #210 Dátum: 2010, 09 27, 22:39:24 »
Az egy jó gép lesz kezdésnek, bár megvannak a hiányosságai (nekem). :)
Minden kezdet nehéz!
OKt 17,és jön a Desire HD a Magyar honba!(az okosak szerint) :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #211 Dátum: 2010, 09 27, 22:57:05 »
Minden kezdet nehéz!
OKt 17,és jön a Desire HD a Magyar honba!(az okosak szerint) :taps:

Azt már várom. Főleg a képernyője miatt, de kivárom a tapasztalatokat főleg üzemidő téren. :)

Nem elérhető rooly

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Oxygen-2.0.1data2sd+
« Reply #212 Dátum: 2010, 10 10, 22:21:34 »
Szeva!
Nemrég vettem egy új és független Desirét, ellenben mikor arra kérem hogy keressen frisebb rendszert (froyo), sajna állandóan azt adja hogy a legfrissebb cucc lakozik a gépen. Kérdés az lenne hogy miért gondolja a gép hogy az a legfrissebb, illetve honnan lehet megtudni hogy ez a cucc esetleg rootolt lenne?
Köszi a választ.
Csekkarega!

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #213 Dátum: 2010, 10 15, 13:07:47 »
Szeva!
Nemrég vettem egy új és független Desirét, ellenben mikor arra kérem hogy keressen frisebb rendszert (froyo), sajna állandóan azt adja hogy a legfrissebb cucc lakozik a gépen. Kérdés az lenne hogy miért gondolja a gép hogy az a legfrissebb, illetve honnan lehet megtudni hogy ez a cucc esetleg rootolt lenne?
Köszi a választ.

Ha root-olt akkor van Superuser a menüben, egyéb esetben többször kell próbálkozni.
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető guarama

• PDA: htc
  • PDA ROM: *#1234#
« Reply #214 Dátum: 2010, 10 30, 18:41:55 »
sziasztok!Itt mindenki dicsekszik ,h igy meg ugy jon lefele a progi...Nos a kedes az lenne ,hogy honnan es hogy kell  felizmositani a "froyo" val a Dezit? Varnek par segitseget amit ezuton is elore megkoszonnek

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #215 Dátum: 2010, 10 30, 20:18:51 »
sziasztok!Itt mindenki dicsekszik ,h igy meg ugy jon lefele a progi...Nos a kedes az lenne ,hogy honnan es hogy kell  felizmositani a "froyo" val a Dezit? Varnek par segitseget amit ezuton is elore megkoszonnek
Mi is a kérdés pontosan?
Jelenleg gyári Android 1.21 van rajta, és szeretnéd, hogy gyári 2.2 legyen?
Akkor Menü - Settings - about phone, System software updates, check now.
És persze vagy legyen bőven mobilneted (150 Mb körül), vagy wifi mögül csináld.

Ha főzött ROMot szeretnél feltenni, ahhoz először rootolni kell, ROM-tól függően Ext3 partíciót is létrehozni a memóriakártyán, aztán mehet fel a főzött ROm a hozzá illő rádió ROMmal.
Ha ez így még kínai, akkor előbb sok-sok olvasást ajánlok You are not allowed to view links. Register or Login, és ha még úgyis vannak kérdések, akkor szépen pontosan megfogalmazva lehet sorakozni ;)

Nem elérhető Cassel

• Navigáció / Navigation: Omnia
  • PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
Re:HTC Desire - Hivatalos Froyo 2.2
« Reply #216 Dátum: 2010, 12 07, 08:44:37 »
Bocsánat ha hülyeséget kérdezek, de ha most veszek telenoros desire-t, akkor azt rögtön tudom froyo-ra frissíteni? Tehát itt az lenne a lényeg h szolgáltató függő készüléken is elérhető egyszerűen a froyo ugye? Nem kell semmit haxolni?

Nem elérhető DylanHKS

• Navigáció / Navigation: Wayteq X920BT iGO Primo 1.1
  • PDA ROM: DHD Rom Port by baadnwz v1.3 STABLE|FAST|SMOOTH|A2SD|1800+SCORE
« Reply #217 Dátum: 2010, 12 08, 22:36:02 »
Sziasztok!

Ma vettem a telenornál egy desire-t, és android 2.2 van rajta. Tudtommal abban van magyar nyelv, nem?
Mert ebben nincs, és én szeretnék :) Tud valaki segíteni?
Köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető Cassel

• Navigáció / Navigation: Omnia
  • PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #218 Dátum: 2010, 12 08, 22:56:33 »
Sziasztok!

Ma vettem a telenornál egy desire-t, és android 2.2 van rajta. Tudtommal abban van magyar nyelv, nem?
Köszönöm a válaszokat.
Én is ma vettem egy fehér dezsőt. Örülök is neki mint bu..... :D. Nekem is 2.2 gyárilag. Ja és nekem már ott mondták h "de nincs rajta magyar nyelv". Én meg mondtam h pont nem érdekel. :D Most örülök nagyon. Végre tudok használni minden földi jót. (Omnia I-ről váltottam. Ideje volt)

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #219 Dátum: 2010, 12 09, 12:12:39 »
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Market-bol MoreLocale 2 letölt, ezután már 1/3 magyar, 2/3 angol lesz.  :)

Nem elérhető Geroy

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA ROM: MIUI by pzoley
« Reply #220 Dátum: 2010, 12 09, 14:05:14 »
Én is ma vettem egy fehér dezsőt. Örülök is neki mint bu..... :D. Nekem is 2.2 gyárilag. Ja és nekem már ott mondták h "de nincs rajta magyar nyelv". Én meg mondtam h pont nem érdekel. :D Most örülök nagyon. Végre tudok használni minden földi jót. (Omnia I-ről váltottam. Ideje volt)
Én is Omnia I.ről váltottam, és hát megváltás. Meglátod milyen unalmas lesz az életet, nem kell minden nap 5x resetelni, meg minden hétvégén túrni hol a registryt hogy egyéb dolgokat hogy fusson szépen :)
Gratula, használd egészséggel!
"Nem mindegy, hogy farkasokkal táncoló, vagy táncosokkal farkaló."

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #221 Dátum: 2010, 12 09, 15:40:56 »
Market-bol MoreLocale 2 letölt, ezután már 1/3 magyar, 2/3 angol lesz.  :)
Bocsi en kiprobaltam es valamiert nem lett magyar. A beallitasoknal azt irja, hogy magyar,de semmi sem magyar. Mit rontottam el?

Nem elérhető Borote

• PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #222 Dátum: 2010, 12 09, 19:24:40 »
Sziasztok
Felteszem itt is a kérdésemet, talán még jobban is illik ide, mivel original Froyo van a dezsőn.
Szóval egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap jelezte a telefon, hogy szívesen frissítené magát a 2.29-es verzióra, viszont ezt akkor visszautasítottam, mert használnom kellett.
Este később megpróbáltam frissíteni, azaz a frissítések keresésére böktem az About phone->System software updates-en belül, de nem talált semmi frissítést. Szóval a lényeg, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy mégis frissítse? Feltéve, ha egyáltalán van értelme a frissítésnek.
Az internet kapcsolattal elvileg nincs probléma, jelen pillanatban 2.10.405.2-es software van rajta, official változat, semmibe sem piszkáltam bele még.
Köszi előre is
Andrew

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #223 Dátum: 2010, 12 10, 06:14:14 »
Sziasztok
Felteszem itt is a kérdésemet, talán még jobban is illik ide, mivel original Froyo van a dezsőn.
Szóval egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap jelezte a telefon, hogy szívesen frissítené magát a 2.29-es verzióra, viszont ezt akkor visszautasítottam, mert használnom kellett.
Este később megpróbáltam frissíteni, azaz a frissítések keresésére böktem az About phone->System software updates-en belül, de nem talált semmi frissítést. Szóval a lényeg, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy mégis frissítse? Feltéve, ha egyáltalán van értelme a frissítésnek.
Az internet kapcsolattal elvileg nincs probléma, jelen pillanatban 2.10.405.2-es software van rajta, official változat, semmibe sem piszkáltam bele még.
Köszi előre is
Andrew
Nézegetni kell a frissítés lehetőségét. Volt már máskor is olyan, hogy kiadtak egy frissítést, majd később nem volt elérhető, aztán mem mégis.
De nagy változásokat szerintem nem pakolnak már bele. Ez a cucc már az első alkalommal használható volt. Jóapám még a legelső á2.1-es ROMmal használja, és nincs vele semmi baja... mikor legutóbb láttam, 400 órája nem volt újraindítva :taps:

Nem elérhető Borote

• PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #224 Dátum: 2010, 12 10, 12:07:08 »
Köszi szépen az infót, akkor várok szép türelmesen :)