Sziasztok! Van egy nagyon idegesítő problémám. A Vodafone 845 készülékem wifi -jét sehogyse tudom működésbe hozni. Sulimba egyszer még működött a net, de akkor nem bírtam eldönteni, hogy a fizetős Voda netnek köszönhetően vagy a wifinek, mert mindkettőt próbálgattam, de nem derült ki egyértleműen végül melyikkel indult el.
Itthon a lakásban egy hasonló problémával küzdök, mint egy másik sorstársam aki már rájött, csak sajnos nem tudok azon a fórumon érthetetlen okok miatt írni neki, mivel ott hiába regisztráltam,nem enged sehogyse hozzálszólni. :S
Valószínűleg nekem is a MAc miatt van a nagy harc, de akkor hogyan és hol kéne kikapcsolnom vmi router szűrőt???
Ha vki tud segíteni, annak örök hála! Segítségül itt a hozzám hasonló, aki végül megtudta oldani. Sajnos én még anynira nem értek a Machez, meg a router beállításhoz sem.
"Sziasztok.
Kérlek segítsetek. A problémám a következő. Bekapcsolom a wifi-t, látja is a routerem. Megadom neki a jelszót, kiírja: "keresés", majd egy kis idő után a wifi menüpontnál kiírja, hogy "szétkapcsolva". Nem tudom, mi lehet a teló nyöszölye, mert jelszó nélküli hálózatnál is ezt csinálja. A routerrel nincs gond, mert minden tud hozzá normálisan csatlakozni. Mit kellene a telefonon beállítani? Ja, és kellene valami ikonnak megjelenni felül, (ott ahol a bluetooth ikon is van), amikor bekapcsolom a wifit? Előre is nagyon köszönöm! Sziasztok!
Hi!
Esetleg próbáld meg a fórumban a topicjában… hátha onnan hamarabb kapsz segítséget!
Sziasztok!
Mea culpa. Én voltam a farok. Elfelejtettem, hogy 1 hónapja mac szűrésre állítottam a routert. :-) Úgyhogy megoldódott, és elnézést mégegyszer! Köszönöm, jó éjt!"