Én is egy ilyen telefon tulaja vagyok, és elég sok mindent kipróbáltam már rajta. Téll kihasználom rendesen. A komolyabb 3D-s játékok nem fognak rajta menni, vagy csak nagyon akadva. Xvid/Mkv videók lejátszásánál a kép szaggat, szóval az is felejtős, de ha mp4be legjobb minőségbe konvertálod, akkor az csak 30mb lesz (1.5 órás film) és a minőség sem romlik érezhetően. Nálam nem dobta el a hálózatot még, wifinél egy gondom van (bár nem olyan eget verő) mégpedig az, hogy nem szereti ha a wifi hálózat nevében van ékezet. Használtam rajta windows-féle távoli asztal kapcsolatot (így normális flash tartalmak is megjelentek, és még mariozni is tudtam
), amiről azt kell mondjam remek, nem szaggat, jól reagál mindenre. Futtattam a készüléken win95-öt is, aminek kb 30 perc volt mire fel állt, és még vagy 10 mire használható is lett, de aztán egész tűrhető
Programoknál még nem találkoztam olyannal, ami megizzasztaná a kicsikét.
Hangzás tekintetében vannak hiányosságok. Ugye tudjuk, hogy nincs hangszínszabályzó alapból (valaki ha lenne olyan kedves linkelni egy appot, amibe van, azt megköszönném) és a gyári fülhallgató semmire nem jó. Nem szól olyan rosszul, de én az "agybadugósat" szeretem és az jobban is szól. A fülesével még az a gondom, hogy egyszerűen sehogy sem lehet normálisan hozzáerősíteni a ruhához, sehogy sem kényelmes pl séta közben. (még csipeszt sem adtak hozzá)
A GPS-t szerintem nagyon eltalálták, az eddig használtak között nálam ez talált leghamarabb jelet és ami a legfontosabb, nem is szakadt meg.
A kamera... hát igen a kamera. Jó fényviszonyok között szép képet csinál, viszont ha már kicsit is el van borulva, vagy sötétebb van, akkor iszonyat sötétté válik az egész. Én nem tapasztaltam kép zajosságot. Az egyetlen ami zavaró, hogy miután ellőtted a kamerát, még pár másodpercig ott kell tartanod, mert ha nem, akkor nem az lesz a képen, amit lefotóztál
A belső animációk menüváltásnál stb akadás nélkül mennek, gyorsan vált a homescreen-ek között is, egyszóval ezzel nincs gond.
Pozitívum (legalábbis nálam) hogy a középső gomb egy mini touchpad, amit használhatunk szinte mindenhol, így kímélve a képernyőt.
Apropó képernyő, erős napfényben nehezen olvasható, de a színek elég élénkek, elmosódás nincs. Sajnos multitouch-ra nem képes, és nem is lesz.
Összeszerelést tekintve a telefon nagyon egyben van. Nem recseg-ropog, nem lötyög a hátlap, semmi. A fizikai gombok is jól reagálnak, nyomás pontjuk is jó.
Összegezve pofás kis telefon, bár nem kockáknak való. Minden másra viszont tökéletesen megfelel.