0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ezt a progit feltettem én is,de nem tudom beállítani mert mindig hibaüzenetet ír ki.Esetleg valaki találkozott ezzel,vagy megoldás???
Az a baj hogy Anzo mester nem szereti a Manila-s feluletet ez a progi meg azt egesziti ki. Regen en is talaltam "cab"-s telepitot, de gondjaim voltak, a mostani rom-ba nekem benne van alapbol es ott be tudtam allitani a dolgokat. De en csak laikus felhasznalo vagyok nem tudom mi miert tortenik, talan a profik tudnak erdemben segiteni
Akkor azt mondod,hogy ha így utána telepítem akkor nem is lesz jó?
De mukodhet, mert masnak mukodott, esetleg "Gabes"-t kerdezd.
Esetleg másik program nincs hozzá?Keresgéltem a modacon is meg a xda is de nem találtam.
Mondták tegyem ide be Omnia II. WM 6.5-ös csinosítása.Első kép:A felső taskbar a 6.5-ös mappából a m6 Taskbar WM6.5 Color V11c Vista.cab innen van:You are not allowed to view links. Register or LoginA sorrendet a ShowcoChomeEditor programmal cseréltem fel és így az órát mutatja mindig.You are not allowed to view links. Register or LoginMásodik kép:Telepítsd fel ezt You are not allowed to view links. Register or LoginMellékelem a cpr. fájlt, amit be kell másolni a Windows könytárba, felülírva a régit.
A" 661" hozzaszolason latszik az en today kepernyom es a beallitasok pedig itt hozza:« Reply #670 on: 2010, 03 02, 20:26:47Ezen az oldalon talalsz 2 cab es egy zip kiterjesztesu "m2dtp" fajlt ezeket probald ki:You are not allowed to view links. Register or Login masik programot nem tudok hazza
Sikerült összehozni. Anzo23557 M2D HUN
Van még itt olyan ember, aki nemhasznál sem MS-t, sem M2D-t, sem semmi ilyen cuccot? Magyarán az alap today, cuccokkal?Kíváncsi lennék pár képre, ha még van egyáltalán ilyen.
Most ilyen,amíg meg nem unom.
Ez nagyon jóóól néz ki, gratula!
Tényleg nagyon jól néz ki csak egy picit zsúfolt nem ??
Nem hinném.Minden kéznél van.
Ez milyen felület, és milyen progik? Nagyon tetszik.
Ez Anzo 23557 M2D HUN rom-ja,és hakkae skin,plusz phonealarm plugin hozzáadva.
Esetleg egy linket tudnál adni? Mert tényleg nagyon jól néz ki!
You are not allowed to view links. Register or Login