0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Így néz ki most az eredeti Today.így meg a shell
Hogy Neked milyen szép PDA-d van! Gratulálok!
Mostanában túrom a hátteres oldalakat, de SZÉP és EGYSZERŰ képet nem nagyon találok. Megmutatom most, hogy nézek ki , de csak azért, mert hasonló képeket keresek. Ha valakinek van - esetleg forrás is, - +köszönöm!
HelloEzt a háttérképet fel tudod tenni?? nagyon tetszik , használnám én is:D előre is köszönöm
Szia! Persze...
Zombie?? Hol? Úgy is ki leszülk vágva! Itt a todayem és igy legalizáltuk!!Elvére erről volt szó eddíg nem?
Sziasztok nekem azaz Óra kellene amit itt is látok pár embernél ToMmy_hun és Alebo ami lapozós (talán HTC óra ), SPB MS3.5 fent van de sajnos az órát nem találom hol keresem vagy mit kell feltenni? előre is köszönöm
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ez ugyan nem egyszerű+szép, de már készülök.....
today
És ezt az órát is szeretném
Tessék - a kért óra... - és jelenleg így nézek ki:
Ezt a háttérképet honnan lehet leszedni?Előre is köszi!Én is gyermeteg vagyok a magam 33 évével:)))