0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Megőrültél? Hagyd csak azt ami van!!!
Miért? Azok is illenének hozzá!
Igen de ha lecserélné az már nem lenne az igazi!!Ezen rendszeresen szétröhögöm az arcom!
Mi már csak ilyennek szeretjük a Rolandot! Ilyen zöldnek Milyen megrázkódtatás lesz, ha egyszer személyesen is megismerjük
Mint amikor bemutatkoztál és csodálkoztam hol van akkor az egyenruhás kutya?
Ez az én fényképem. Az pda-s bulin az ikertestvérem volt, aki nagyon hasonlít rám, csak nem hord egyenruhát.
Ahh értem de te azért nem vagy harapós ugye!
Sokáig offolunk jön egy moderátor, oszt... (már itt is van )
Zombie?? Hol?
Buhera nélkül..
Mennyi a storage memóriád?
Storage az sok (7gb), de a main memoriába teszi ha akarom, ha nem. Van rá mód, hogy ezt átmozgassam valahogy?
Középen a Depeche Mode-os cucc az miaz? Widget? Melyik?
Kicsit a memóriákról: You are not allowed to view links. Register or Login
Ok. Tehát a Storage:86.7/in use:69.78/free:16.92A kérdésem lényege, hogy tudom-e ezt a passoa cuccot máshova is telepíteni vagy a "storage"-be kell legyen és ezért teszi mindenáron oda.
Valószínűleg csak a My Device-ról működik, de megpróbálhatod áttenni az Sktools segítségével.Bár MS3-ra van a leírás, de módszer gondolom ugyanaz: You are not allowed to view links. Register or LoginMár feltelepült? Mert korábban azt írtad nem megy fel. Áttenni pedig csak feltelepítés után lehet.
Az egy sima fotó, keretben, szerintem.
Megérkezett SPB Mobile Shell 3.5You are not allowed to view links. Register or Login3.0-ról frissíthető
Kicsit ellensúlynak az MS-sel szemben, ami persze sokkal jobb, mint az enyém!
Nekem bejött.