Köszi!
Látom, időközben segítettek - ha mégsem sikerülne megszerezni, dobj egy PÜ-t, elküldöm mailben. Pár dolgot azért elmondanék az eddigi tapasztalataim alapján erről az MS3 skin / widget packről, amolyan talpalávalóként az induláshoz:
- Telepítéskor szűz MS3-ra rakd, a készítők is ezt ajánlják
- Csak portrait módban villantja fel a bájait, landscape-re nem dolgozták ki (nekem mondjuk nincs is rá szükségem, pár programot használok csak úgy
- A Professional Layoutot lecseréli egy nagy akkukijelzőre és egy digitális órára, amely egy íven található (így nem lesz PL-od, de én ezt sem bánom, mindent kirakok Lifestyle-ra, amire szükségem van)
- Nálam elrontott egy pár alap widgetet (pl. Calendar), helyette a sajátját használom
- Van benne sok jóság, pl. analóg órák, különböző értesítő widgetek, egy komplett sms-browser
- Kisebbek lesznek az ikonok a settingsnél és az MS3 almenüiben
- Egy-két dolog bele van égetve franciául, pontosabban szöveget raktak képre, amelyet át kellene szerkeszteni ahhoz, hogy mondjuk angol legyen. Ez engem cseppet sem zavar, alig lehet észrevenni. Pl. a játékok ikonja Jeux néven fut (csigazabálóul ez a játékok), illetve a saját naptárának (öt teljes hetet mutató, méretes widget) Calendrier névre hallgat a fejléce, de ezt akár ki is lehet tolni felfelé a képből, hogy ne látszódjék.
Pár kép:
You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
Register or
Register or
Register or
Register or
Register or
Login