üdv segítőkész emberek. 1 hét után tuljutottam első hardresetemen. megjegyzem frankó volt, bár sokáig kellet keresnem egy programot ami szinkronizál googlecalendar és a pda közt (megbocsásson minden MS rajongó de utálom az outlookot csak a névjegyzék miatt raktam fel mert nem volt hangulatom az uj omniába kézzel beirogtanom 300 számot mailcímmel, cimmel, etc...-val együtt) szóval amiért fogom itt a sorokat, tapasztaltakat kérdezem melyik a leghasználhatóbb legjobban (bugmentesen) működö today vagy shell - ezt a kettőt még kavarom mindig - engem nagyon megfogott ez a SPB Mobile Shell. HR előtt tesztelgettem de az nem teccett benne hogy külön programként - vagyis akkor shellként indul el s emiatt pluszban foglalja a memoriát ha jól vettem ki a dolgokat. Arra van vmi megoldás hogy ez induljon el alapból? esetleg nem kanyarintana valaki valamilyen egetverő jó bejegyzést a shellekről-todayekről? találtam jó párat igaz egy teccett meg ezen kívül ami persze bugos mert nem tölti ki a képernyőt az a touchshell vagy mi volt a neve. de látom sok ilyesfajta szoftverkészitő csoportot (Resco-SPB-Elecont etc...) van de már nem akarok feleslegesen telepitgetni az omniámra. jah s akkor van ez a spb shell áthelyezés ha nekem vodás omniám van akkor meg se próbálkozzak vele? Megjegyzem a ROM frissitéstől messze vagyok még szal ilyet ne mondjatok rögtön
kellemes hétvégét mindenkinek. mmmm s még egy utolsó vki nem tud hasonlo naptar kezelőt mint pld. a spb-é csak magyar nyelvű s google-ból is importál nem kell külön gcal szinkronizáló program?