2024, 12 19, 14:41:35

Szerző Téma: HTC Wildfire általános beszélgetés  (Megtekintve 105281 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető krisztofer55

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE M8
Re: HTC Wildfire általános beszélgetés
« Reply #150 Dátum: 2011, 11 09, 21:52:05 »
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a T-nél kapható S változat független e?

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #151 Dátum: 2011, 11 11, 20:36:38 »
A wildfire simára nem s, felrakható a morelocal2 ?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
  • PDA: HTC Wildfire S - LG Optimus L9
  • PDA ROM: Gyári - Gyári
« Reply #152 Dátum: 2011, 11 18, 17:43:42 »
Sziasztok!
Mint már előbb is írtam, van nekem egy HTC Wildfire S telefonom. Immáron 4x-re küldöm vissza a szervizbe (-T--Mobilos), egy és ugyan azon gonddal.
A probléma a következő. (lépésekben írom le, hogy érthető legyen)
 1. Felmegyek a Marketre, és EGY alkamazást vagy játékot letöltök.
 2. Letölti a telefon, fel is telepíti, az alkalmazás vagy játék jó, semmi gond nincs.

Na, és akkor itt kezdődik a probléma.
A telefont én minden este kikapcsolom, és reggel bekapcsolom. A probléma az, hogy a telefon letölti, ezt, az utolsó letöltött alkalmazást játékot! De, csak az utoljára letöltöttet, ha egyszerre letöltök 4db alkalmazást vagy játékot, akkor azok közül az utolsót tölti le a bekapcsolásnál (letöltés sorrendje szerint, az utolsót)
Az érdekesség az, hogy csak letölti az alkalmazást vagy játékot. El nem menti, fel sem telepíti, semmit nem csinál vele. Csak látom az "Értesítések,, között hogy letölti. Előtte nem kérdez semmi, csak csinálja.
Az adatforgalom persze pörög. Wi-Fi és Mobilnet-en keresztül is ezt csinálja.
Valami tipp, mi lehet a megoldás? 
LG Optimus L9  "Te is te zabagép"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #153 Dátum: 2011, 11 19, 23:37:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Mint már előbb is írtam, van nekem egy HTC Wildfire S telefonom. Immáron 4x-re küldöm vissza a szervizbe (-T--Mobilos), egy és ugyan azon gonddal.
A probléma a következő. (lépésekben írom le, hogy érthető legyen)
 1. Felmegyek a Marketre, és EGY alkamazást vagy játékot letöltök.
 2. Letölti a telefon, fel is telepíti, az alkalmazás vagy játék jó, semmi gond nincs.

Na, és akkor itt kezdődik a probléma.
A telefont én minden este kikapcsolom, és reggel bekapcsolom. A probléma az, hogy a telefon letölti, ezt, az utolsó letöltött alkalmazást játékot! De, csak az utoljára letöltöttet, ha egyszerre letöltök 4db alkalmazást vagy játékot, akkor azok közül az utolsót tölti le a bekapcsolásnál (letöltés sorrendje szerint, az utolsót)
Az érdekesség az, hogy csak letölti az alkalmazást vagy játékot. El nem menti, fel sem telepíti, semmit nem csinál vele. Csak látom az "Értesítések,, között hogy letölti. Előtte nem kérdez semmi, csak csinálja.
Az adatforgalom persze pörög. Wi-Fi és Mobilnet-en keresztül is ezt csinálja.
Valami tipp, mi lehet a megoldás? 

Ismerosom wildfire s pdaja is hasonlot produkalt. Volt egy app amit minden kikapcsolas utan ha visszakapcsoltuk a telefont ujra es ujra akart letolteni a marketrol. Ezt ugy oldottuk azthiszem meg, hogy uninstallaltuk az app-ot majd a legfrisebb verziojat telepitettuk sd kartyarol.

Amugy meg a htc az nem nokia, hogy ki kelljen kapcsolni eleg ha csak repcsi uzemmodba teszed ha nem akarod, hogy menjen a gsm modul, reggel pedig visszakapcsolod.

Esetleg az alkalmazasoknal a market beallitasait torlod. Ha minden kotel szakad akkor meg factory reset.

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #154 Dátum: 2011, 11 20, 17:39:07 »
Ismerosom wildfire s pdaja is hasonlot produkalt. Volt egy app amit minden kikapcsolas utan ha visszakapcsoltuk a telefont ujra es ujra akart letolteni a marketrol. Ezt ugy oldottuk azthiszem meg, hogy uninstallaltuk az app-ot majd a legfrisebb verziojat telepitettuk sd kartyarol.

Amugy meg a htc az nem nokia, hogy ki kelljen kapcsolni eleg ha csak repcsi uzemmodba teszed ha nem akarod, hogy menjen a gsm modul, reggel pedig visszakapcsolod.

Esetleg az alkalmazasoknal a market beallitasait torlod. Ha minden kotel szakad akkor meg factory reset.

Szia!
Először is köszönöm a választ!
Nálam az is gond, hogyha az alkalmazást uninstallálom a telefonról, akkor is letölti minden egyes bekapcsolásnál. Hiába nincs a telefonon.
Múltkor amikor elvittem a T-Mobilba, akkor ott a szervizes emberke nyomott neki egy factory resetet, akkor jó volt. 1  hétig...
Gondoltam arra is hogy minden féle módosítást elkövetek a telefonon, rootolom, főzött romot pakolok rá. Hátha megjavul. De rossz telefonból, jót nem hiszem hogy lehet csinálni. Abba meg nem megyek bele, hogy akkor nem kapcsolom, ki, meg hogy amikor elkezdi ezt a problémát, akkor factory reset.
Ha most sem javítják meg rendesen, jogi lépéseket megteszem a szerviz ellen. Én így nem tartok igényt erre a telefonra.

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #155 Dátum: 2011, 11 20, 18:06:42 »
Ha nem talal akkor nincs is frissites. Eleg regi hardware van abban a pda-ban ugyhogy sok dologra nem mesz vele. A rootolashoz es s-offhoz sajnos xtc clip szukseges csak azzal lehet hackelni a keszuleket. Van ra par jo fozzot cm7-es rom is.

Szia!
Felmentem a cm7 oldalára, de a felsorolásban nem találtam meg a Wildfire S telefonomat, csak a sima Wildfire S-t találtam meg.
Esetleg tudnál egy linket adni hogy honnan tudok letölteni főzött romot hozzá?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #156 Dátum: 2011, 11 20, 18:23:43 »

Szia!
Felmentem a cm7 oldalára, de a felsorolásban nem találtam meg a Wildfire S telefonomat, csak a sima Wildfire S-t találtam meg.
Esetleg tudnál egy linket adni hogy honnan tudok letölteni főzött romot hozzá?
(6. a cm7 rom)

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #157 Dátum: 2011, 11 24, 18:32:19 »
Sziasztok!
HTC Wildfire S (Marvel) telefonom van, S-OFF ot szeretném elvégezni, de használható leírást nem találtam. Csak a Desire, és a nagyobb "kaliberű" telefonokhoz van. Még videót sem találtam :(
Ezt a két linket találtam, ami alkalmas erre a célra. De itt egyik helyen sem találom meg a Wildfire S telefont, csak az elődjét, a Wildfire-t!
- You are not allowed to view links. Register or Login

Valaki esetleg tudna egy használható leírást adni!
Üdv, Bence

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2011, 11 26, 10:50:01 »
Sziasztok!
HTC Wildfire S (Marvel) telefonom van, S-OFF ot szeretném elvégezni, de használható leírást nem találtam. Csak a Desire, és a nagyobb "kaliberű" telefonokhoz van. Még videót sem találtam :(
Ezt a két linket találtam, ami alkalmas erre a célra. De itt egyik helyen sem találom meg a Wildfire S telefont, csak az elődjét, a Wildfire-t!

Valaki esetleg tudna egy használható leírást adni!
Üdv, Bence

Ez azert van igy, mert az S boot loadere nem hackelheto szoftveresen csak egy un. xtc klip hardware-el.

Nem elérhető Retrojr

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #159 Dátum: 2011, 11 29, 23:34:10 »

Szia!
Először is köszönöm a választ!
Nálam az is gond, hogyha az alkalmazást uninstallálom a telefonról, akkor is letölti minden egyes bekapcsolásnál. Hiába nincs a telefonon.
Múltkor amikor elvittem a T-Mobilba, akkor ott a szervizes emberke nyomott neki egy factory resetet, akkor jó volt. 1  hétig...
Gondoltam arra is hogy minden féle módosítást elkövetek a telefonon, rootolom, főzött romot pakolok rá. Hátha megjavul. De rossz telefonból, jót nem hiszem hogy lehet csinálni. Abba meg nem megyek bele, hogy akkor nem kapcsolom, ki, meg hogy amikor elkezdi ezt a problémát, akkor factory reset.
Ha most sem javítják meg rendesen, jogi lépéseket megteszem a szerviz ellen. Én így nem tartok igényt erre a telefonra.

Végre segíthetek másnak is , én is ezzel szívtam hónapokig...de megoldottam...

Beállítás-alkalmazások-alkalmazások kezelése-mind-letöltéskezelő-adatok törlése...táráááám:)

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #160 Dátum: 2011, 12 03, 15:35:32 »
Ez azert van igy, mert az S boot loadere nem hackelheto szoftveresen csak egy un. xtc klip hardware-el.

Szia!
Köszi a választ!
Sajnos ez nekem magas. Ennyire nem értek hozzá. Megkeresek olyan embert aki ért hozzá, megkérem magyarázza el mit csinál, akkor megértem biztosan!

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #161 Dátum: 2011, 12 03, 15:36:44 »
Végre segíthetek másnak is , én is ezzel szívtam hónapokig...de megoldottam...

Beállítás-alkalmazások-alkalmazások kezelése-mind-letöltéskezelő-adatok törlése...táráááám:)

Szia!
Köszönöm a választ!

Ki fogom próbálni!

Üdv, Bence

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #162 Dátum: 2011, 12 10, 13:30:12 »
Sziasztok!

Kerestem embert, aki tudna nekem segíteni a HTC Wildfire S-em S-OFF-olásában. Nem találtam....
Ezért segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy hogyan is csináljam.
Néztem több videót is, és mindenhol a You are not allowed to view links. Register or Login oldalrol töltöttek le egy progit, ami parancssorként futott.
De, mindig kellett egy beta key-t generálni, amit a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon tesznek meg mindig. Én is generálnék kódot, csak a listában nincs benne a HTC Wildfire S-em, csak a sima HTC Wildfire. Nem tudom hogy ez jelent-e valamit.
Azt sem tudom hogy a gyors boot-ot bekapcsolják vagy kikapcsolják (Beállítások-Energia-Gyors boot) még mielőtt elkezdenék ezt az egészet. Nekem ez gyárilag be van kapcsolva, ezért gondolom hogy ki kell kapcsolni.

Sajnos nekem sok a homályos folt, ebben. Ezért szeretném ha hozzáértő ember, aki csinált már ilyet, leírná hogy pontosan mit kell csinálni. Mindenképpen ismerős emberrel akartam ezt az egészet megoldani, mert ott nem lenne fennakadás, de sajnos nem tudok mit csinálni, felétek tudok csak fordulni. Amúgy szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával, biztosan sokan örülnének egy ilyen leírásnak szerintem :)

Üdv, Bence

Ui.: Kell egy bizonyos serial number is, ez az IMEI száma, vagy a Beállítások - A telefon névjegye - A telefon azonosítója-nál található "Készülék sorozatszáma"?

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #163 Dátum: 2011, 12 10, 18:18:09 »
Sziasztok!

Találtam egy videót, igaz ebben egy Desire HD-t s-off olnak!
Itt a videó linkje:

A videóban először a rootolással kezdenek, ami nekem nem jó mert nekem először kell S-OFF olni, és utána lehet root-olni, majd romot cserélni ha jól gondolom.

Véleményetek szerint, ha az S-OFF részt, úgy csinálom a Wildfire S-emen, mint ahogy a videóban van, akkor az úgy jó lesz? 2.3.5-ös Android van most a telefonon jelen pillanatban, ha ez egy befolyásoló tényező.

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #164 Dátum: 2011, 12 16, 19:59:21 »
Sziasztok!

Elnézést kérek a társaságtól, hogy kergettem itt a fórumon a butaságot, az előző 2 (vagy akár több is) hozzászólásomban.
Kiderült, hogy a HTC Wildfire S telefont jelen pillanatban nem lehet S-OFF-olni szoftveresen, csak hardveresen, XTC Clip-el.
Esetleg erről az XTC Clip-ről valakinek valami véleménye van? Esetleg tapasztalata? Érdemes lenne vele foglalkozni, vagy várjak, ameddig nem lehet ezt megoldani szoftveresen?

Üdv, Bence

Nem elérhető kicsirobi

• PDA: HTC Desire S
« Reply #165 Dátum: 2011, 12 19, 15:17:53 »
Sziasztok!
Valamit nagyon elronthattam,mertazt írja ki,hogy az ADW-t nem tudja elindítani.És folyamatosan ez a hibaüzenet fogad.Lehet ott volt a gáz,hogy ezt az unrevoked 3-mat nem tette fel teljesen?Mert valahol olvastam,ha az nem megy,root oljam azzal a Superuser cuccal.Meg is lett.De azóta használhatatlana teló.
Esetleg valami más megoldást tudtok ajánlani?Vagy régebbi romot vissza lehet tenni?Az S-off megvolt.Rootolás is,de nemtom nem -e ez az unrevoked kavart-e be.Azt valahogy fel tudonám tenni? Mert sehogy se sikerült.Vagy azt írta,hogy újabb van fennt,közbe formázva volt a teló.A másik verzió meg csak rootol már másfél órája.Előre is köszönöm a segítséget

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #166 Dátum: 2011, 12 26, 10:21:56 »
Jo hir a Wildfire S tulajoknak. Itt a HTC Super Tool v2. Ugyan az S-OF funkcio meg hianyzik belole, de rootolni mar lehet a keszuleket vele.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #167 Dátum: 2011, 12 26, 10:40:17 »
Van megoldas az s-off-ra is.

Nem elérhető Bencike

• PFC Fan
« Reply #168 Dátum: 2011, 12 26, 10:45:28 »
Van megoldas az s-off-ra is.

Csak hogy értsem.
Először kell az S-OFF ahhoz, hogy a root-ot meg tudjam csinálni igaz?
Vagy a super tool v2-vel nem kell az s-off ahhoz, hogy rootolva legyen a telefon?
Bocsi, csak ez nekem így, egy nagy katyvasz.

Üdv, Bence

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
« Reply #169 Dátum: 2011, 12 26, 12:25:03 »
Üdv Mindenkinek!
Ma regisztráltam az oldalon, tehát új vagyok. Egy éve vásároltam a vodánál egy sima wildfire-t.
Kissé fura számomra, hogy egy Mo.-ra gyártott, forgalmazott készülékben nincs magyar nyelv.
Azóta sem tudtam ezzel megbarátkozni. Sajnos nem erősségem az angol nyelv. Rengeteg fórumot
és egyéb cikket olvastam már, de elég "kínaiak" voltak számomra. A lényeg: szeretném ha
magyar nyelvű lenne a készülékem. Amint hallottam, erre a típusra nem várható további frissítés.
Jelenleg 2.2.1 Froyo van rajta. Segítséget szeretnék kérni a rootolás menetében, új rom felrakásában.
Esetleg priviben, v. személyesen.

Köszönettel Józsi. 

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #170 Dátum: 2011, 12 26, 13:45:50 »
Üdv Mindenkinek!
Ma regisztráltam az oldalon, tehát új vagyok. Egy éve vásároltam a vodánál egy sima wildfire-t.
Kissé fura számomra, hogy egy Mo.-ra gyártott, forgalmazott készülékben nincs magyar nyelv.
Azóta sem tudtam ezzel megbarátkozni. Sajnos nem erősségem az angol nyelv. Rengeteg fórumot
és egyéb cikket olvastam már, de elég "kínaiak" voltak számomra. A lényeg: szeretném ha
magyar nyelvű lenne a készülékem. Amint hallottam, erre a típusra nem várható további frissítés.
Jelenleg 2.2.1 Froyo van rajta. Segítséget szeretnék kérni a rootolás menetében, új rom felrakásában.
Esetleg priviben, v. személyesen.

Köszönettel Józsi.

Csak a CM7-et tudom ajánlani, ha magyar nyelv is kell, mert abban benne van. Viszont abban nincs Sense...

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #171 Dátum: 2011, 12 26, 14:08:55 »
Olvastam a CM7-ről,viszont ebből is van több fajta.Az egésznek a menetére lenne szükségem.
Lépésről-lépésre, érthetően, magyarul.

Nem elérhető Linkin

• PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
« Reply #172 Dátum: 2011, 12 26, 14:27:30 »
Egy haveromnak van egy ilyen telefonja és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet rootolni?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
« Reply #173 Dátum: 2011, 12 26, 14:47:23 »
Én is ezt szeretném, de már kezd bonyolulttá válni.
Még sehol nem olvastam semmi konkrétumot. Csak nagy vonalakban ír mindenki.
Eddig az unrevoked3-mal lehetett rootolni, ám az itteni topikokat olvasva,
már talán azzal sem megy. Ki érti?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #174 Dátum: 2011, 12 26, 14:53:38 »
Olvastam a CM7-ről,viszont ebből is van több fajta.Az egésznek a menetére lenne szükségem.
Lépésről-lépésre, érthetően, magyarul.

Egy féle cm7 van. Annak telepítéséhez root jog és s-off kell. Ezek megvannak?