2024, 12 18, 23:52:05

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726497 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Android a HD2-re
« Reply #9025 Dátum: 2013, 05 29, 08:26:47 »
Szvsz szerintem is a Nexus a legjobb HD2-őn, de ezzel nyilván lehet vitatkozni.  :ok:

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #9026 Dátum: 2013, 05 29, 18:19:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szvsz szerintem is a Nexus a legjobb HD2-őn, de ezzel nyilván lehet vitatkozni.  :ok:

Szerintem se rossz :)

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #9027 Dátum: 2013, 05 29, 21:50:54 »
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de mivel ilyen telefonon van, így itt teszem fel:
Van-e másik HTC telefon, amelyikre hasonlóképpen lehet az operációs rendszereket cserélni?

Őszintén szólva vennék egy komolyabb, erősebb gépet, maradnék mindenképp a HTC-nél, viszont az Android-Windows cserének szabadsága túl szép ahhoz, hogy csak úgy eldobjam.
Én nem hallottam más típusról, de vannak itt nálam tapasztaltabb, többet élt emberek, akik hátha tudnak tanácsod adni!

Előre is köszönöm!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #9028 Dátum: 2013, 05 30, 02:31:19 »
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de mivel ilyen telefonon van, így itt teszem fel:
Van-e másik HTC telefon, amelyikre hasonlóképpen lehet az operációs rendszereket cserélni?

Őszintén szólva vennék egy komolyabb, erősebb gépet, maradnék mindenképp a HTC-nél, viszont az Android-Windows cserének szabadsága túl szép ahhoz, hogy csak úgy eldobjam.
Én nem hallottam más típusról, de vannak itt nálam tapasztaltabb, többet élt emberek, akik hátha tudnak tanácsod adni!

Előre is köszönöm!

A HD2 egy legenda. Nincs még egy ilyen telefon, amivel ezt meg lehetne csinálni.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #9029 Dátum: 2013, 05 30, 13:38:54 »
Szerintem se rossz :)

Nekem GB-el volt a legtutibb.

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #9030 Dátum: 2013, 05 31, 16:44:00 »
Persze, hogy legenda, azért sem szeretnék tőle megválni, csak azért látszik a droidokon, hogy küzdenek. Még úgy is, hogy class10-es sd-ről fut. Persze használható, csak olyan jó lenne egy bikább belsővel... :)

Nem elérhető munkas88

• PFC Fan
  • PDA: HD 2
  • PDA ROM: HD 2
« Reply #9031 Dátum: 2013, 05 31, 17:11:51 »
Ez nem lehet ebben a témában információ?

"A kártyafüggetlen HTC One hasonlóan a Developer Editionhöz nyitott bootloaderrel kerül majd be a kínálatba."

Egyébként a saját véleményem, hogy huuu, de jó ez az új One. Nagyon tetszik, csak hát az ára sem rossz. :)

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #9032 Dátum: 2013, 05 31, 19:03:48 »
Ez nem lehet ebben a témában információ?

"A kártyafüggetlen HTC One hasonlóan a Developer Editionhöz nyitott bootloaderrel kerül majd be a kínálatba."

Egyébként a saját véleményem, hogy huuu, de jó ez az új One. Nagyon tetszik, csak hát az ára sem rossz. :)

a nyitott bootloader "csak" arra jó, hogy büntetlenül pakolhatod fel a custom android romokat - anélkül hogy buknád a garit - erre lesz majd ugyanilyen jó a s-off amint sikerül kihoznia valamelyik dev-nek

és igen, nagyon jó a ONE :D

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #9033 Dátum: 2013, 06 04, 20:02:11 »
Szisztok

Pár év szolgálat után az én kijelzőm is kezdi megadni magát. néha nem tudom feloldani a képernyőzárat, néha meg ugrál össze vissza.
Jól rémlik hogy a kijelzőt kompletten célszerű cserélni?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #9034 Dátum: 2013, 06 04, 22:34:03 »
Szisztok

Pár év szolgálat után az én kijelzőm is kezdi megadni magát. néha nem tudom feloldani a képernyőzárat, néha meg ugrál össze vissza.
Jól rémlik hogy a kijelzőt kompletten célszerű cserélni?

Igen

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 10-ről

Nem elérhető swy

• PDA: HTC HD2 512
  • PDA ROM: valtozo :D
« Reply #9035 Dátum: 2013, 06 06, 17:29:34 »
sziasztok. Tudom elkéstem vele, de tegnap jutottam hozzá egy HD2-höz :D
Android volt rajta, tehát már valkai bűvészkedett vele, de egy hard resetes indulás után még semmi google fiókba való belépés semmi nem volt, és már csak kb 60 mb hely votl a telón. Meghát alapból a WP miatt vettem meg a telót, ígyhát raktam fel egy WP-t ami kiderült, hogy sima 7-es, és a marketplace nem működik rajta :S
Ígyhát, msot átnyargaltam az andro buherálásra. Régebbről már van andro-s tapasztalatom, viszont, az itt kevés :D
Valaki tudna segíteni nekem felrakni egy klernelcserés andro-t a HD2-mre?
Úgy lenne a legjobb, ha valaki végig tudná csinálni mellettem, és közbe tudna segíteni :D
You are not allowed to view links. Register or Login kezdetnek erről az oldalról próbálom a CLK-s megoldást felrakni, mert a magldr-es cwm recovery-vel 1 romot raktam fel, de az sem votl jó.
Jelenleg a CLK-s telepítésnél ott tartok, hogy a CLK repartition-t csinálnám, de a driver nem ismeri fel a telefont.
Letöltöttem ugyan a mellékletben lévő drivereket, viszont azt sem ismeri fel betallózva :S
Valaki tudna nekem segíteni? :) ( win 8 64 bitem van, lehet, hogy ez lenne a gond)
Köszönöm előre is.
Illetve, ha valaki tudna nekem ajánlani valami jó kis pörgős andro romot, annak örülnék.  :D
Köszönöm előre is.
swy

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #9036 Dátum: 2013, 06 06, 18:37:46 »
sziasztok. Tudom elkéstem vele, de tegnap jutottam hozzá egy HD2-höz :D
Android volt rajta, tehát már valkai bűvészkedett vele, de egy hard resetes indulás után még semmi google fiókba való belépés semmi nem volt, és már csak kb 60 mb hely votl a telón. Meghát alapból a WP miatt vettem meg a telót, ígyhát raktam fel egy WP-t ami kiderült, hogy sima 7-es, és a marketplace nem működik rajta :S
Ígyhát, msot átnyargaltam az andro buherálásra. Régebbről már van andro-s tapasztalatom, viszont, az itt kevés :D
Valaki tudna segíteni nekem felrakni egy klernelcserés andro-t a HD2-mre?
Úgy lenne a legjobb, ha valaki végig tudná csinálni mellettem, és közbe tudna segíteni :D
You are not allowed to view links. Register or Login kezdetnek erről az oldalról próbálom a CLK-s megoldást felrakni, mert a magldr-es cwm recovery-vel 1 romot raktam fel, de az sem votl jó.
Jelenleg a CLK-s telepítésnél ott tartok, hogy a CLK repartition-t csinálnám, de a driver nem ismeri fel a telefont.
Letöltöttem ugyan a mellékletben lévő drivereket, viszont azt sem ismeri fel betallózva :S
Valaki tudna nekem segíteni? :) ( win 8 64 bitem van, lehet, hogy ez lenne a gond)
Köszönöm előre is.
Illetve, ha valaki tudna nekem ajánlani valami jó kis pörgős andro romot, annak örülnék.  :D
Köszönöm előre is.
swy

Van rá nagyon korrekt szájbarágós videó youtube-n. Én clk helyett 1 jó nativsd-romot keresnék a helyedbe 1 jó class 10-es kártyára.

Nem elérhető lipee83

« Reply #9037 Dátum: 2013, 06 07, 19:52:17 »
Igen

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 10-ről

ok, köszi. Ez lehet jó? mert t-mobilosnak írják, de úgy rémlik hogy kijelzőben nem volt eltérés. Vagy mégis?

Nem elérhető lipee83

« Reply #9038 Dátum: 2013, 06 11, 10:02:00 »
ok, köszi. Ez lehet jó? mert t-mobilosnak írják, de úgy rémlik hogy kijelzőben nem volt eltérés. Vagy mégis?
mintha a link lemaradt volna. :D

Nem elérhető öcsi321

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ICS 4
« Reply #9039 Dátum: 2013, 06 11, 15:25:56 »
Üdv, mindenkinek!
Az lenne a  kérdésem, hogy a sense v2 flip alkalmazás, bekapcsolt GPS- nél, eszi az aksit. A kijelző szerint 46-60%.
Ha kikapcsolom a GPS. t, újra indítom akkor is ez az adat fogad. Tehát szinte  biztos, hogy ez szívja le az aksit.
Nemrég tértem át WM-ről androidra, és eddig nem volt ilyen gondom.Találkozott e már valaki ezzel a problémával, vagy mit tudnátok javasolni megoldásként?
Rom:  NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V3.0b.zip Natív Sd-be 16 gb clasic 10, kétfele particionálva.
A másik kérdésem pont ez lenne, hogy mindenütt ahol nézelődtem, 2-4 Gb volt az ext4 -es partíció.Én megfeleztem a 16 Gb kártyát fele Fat32, fele ext4, ez így jó? Előre is köszönöm a válaszokat, kérlek benneteket, aki tudd , segítsen.Mindenkinek fürge robotokat kívánok!!!!
Köszi

Nem elérhető lipee83

« Reply #9040 Dátum: 2013, 06 11, 16:18:20 »
mintha a link lemaradt volna. :D

cseréltem kijelzőt, és a probléma megmaradt. :(

Nem elérhető lazaccino

• PFC Fan
  • PDA ROM: NativeSD Rom's 4ExtRecovery HTC HD2 4.2.2 Jellybean
« Reply #9041 Dátum: 2013, 06 12, 11:10:05 »
Sziasztok!

Újabb gondom akadt.

HTC HD2es telefonommal van egy kis gondom. Ha alvó állapotba teszem, hiába ébresztem fel a telefont, csak sok próbálkozás után érzékel az érintőképernyő. Ha viszont magát teszi alvó állapotba, akkor nincs semmi gond addig, amíg meg nem nyomom a bekapcsoló/hívás megszakító gombot. Valaki tud valami megoldást mondani? Jelenleg ez van a telefonomon (NativeSD Rom's with 4ExtRecovery HTC HD2 4.2.2 Jellybean or ICS ), de már másik Androidnál is csinált ilyet. Akkor alaplap cserét kapott a teló. Most megint ez vár rám?

Nem elérhető pappt

• PDA ROM: Hyperdroid
« Reply #9042 Dátum: 2013, 06 18, 09:12:04 »
Sziasztok!

Újabb gondom akadt.

HTC HD2es telefonommal van egy kis gondom. Ha alvó állapotba teszem, hiába ébresztem fel a telefont, csak sok próbálkozás után érzékel az érintőképernyő. Ha viszont magát teszi alvó állapotba, akkor nincs semmi gond addig, amíg meg nem nyomom a bekapcsoló/hívás megszakító gombot. Valaki tud valami megoldást mondani? Jelenleg ez van a telefonomon (NativeSD Rom's with 4ExtRecovery HTC HD2 4.2.2 Jellybean or ICS ), de már másik Androidnál is csinált ilyet. Akkor alaplap cserét kapott a teló. Most megint ez vár rám?

szia! a Bekapcs gomb alatt fut az érintőkijelző szalagkábele, amit a gomb elnyír az évek során. Tegyél fel egy kikapcsoló widgetet és ne nyomkodd a bekapcs gombot sose, a hangerővel vagy mondjuk a felvesz gombbal ébreszd fel a telót. Így még talán kihúzod egy ideig a kijelzőcsere nélkül.

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #9043 Dátum: 2013, 06 19, 14:18:28 »
Én még mindig HD2-vel gyűröm, meg is vagyok maximálisan elégedve vele!
Nem vigyázok rá annyira mint amikor elkaptam, volt hogy leesett, megütöttem, ennek ellenére tökéletesen funkcionál.

Most lenne lehetőségem másik készülékre, HTC One és Xperia Z között hezitálok.
One mellett az szól, hogy van benne infra (ami kicsit nosztalgia is lenne), és persze HTC. Valószínűleg kamerája nem a jó szériából való, ez az ellenérv és az akksit sem dicsérik.
Xperia Z pedig a víz és por állósága miatt tetszik.

Ti melyiket választanátok, ha nem az ár a döntő?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #9044 Dátum: 2013, 06 19, 14:25:16 »
Én még mindig HD2-vel gyűröm, meg is vagyok maximálisan elégedve vele!
Nem vigyázok rá annyira mint amikor elkaptam, volt hogy leesett, megütöttem, ennek ellenére tökéletesen funkcionál.

Most lenne lehetőségem másik készülékre, HTC One és Xperia Z között hezitálok.
One mellett az szól, hogy van benne infra (ami kicsit nosztalgia is lenne), és persze HTC. Valószínűleg kamerája nem a jó szériából való, ez az ellenérv és az akksit sem dicsérik.
Xperia Z pedig a víz és por állósága miatt tetszik.

Ti melyiket választanátok, ha nem az ár a döntő?

szerintem less meg 1-2 összehasonlító tesztet vagy youtube videót. Van néhány fent.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #9045 Dátum: 2013, 06 19, 19:34:09 »
En a htct vennem.  S-OFF is van mar ra. Es a kijelzoje is ips nem csak tft.

Tapatalk 4 Bétával küldve Nexus 4-ről

Nem elérhető swy

« Reply #9046 Dátum: 2013, 06 21, 15:16:18 »
sziasztok. HD2-esem van, es olyan kerdesem lenne, hogy ha rom telepitesnel, hogy tudok SD-EXT rol bootoltatni??
Mert sok romnal talaltam ilyet, de amikor ugy telepitek egy romot, akkor az elozo mukodo romot inditja el. Gondolom, mert nem tud SD-ext-rol bootolni. Magldr-em van, cwm recovery-m is.
Illetve egy altalanos kerdes. Milyen modszerrel tudom megnovelni a HD2 alapbol keves romjat??
Vagy kerdezhetnem ugy is, hogy a mem kartyara valo athelyezest mivel tudom eredmenyesebbe tenni?? :D
mert 1-1 szuz romteelepites utan, van kb 200 megam, de mire minden kello progit felrakok mar ott vagyok, hogy, vagy nincs egyaltalan helyem, vagy fel se tudok rakni mindent, mert mar annyira keves :S
Remelem tudtok segiteni. :)
koszonom elore is.
udv. swy

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #9047 Dátum: 2013, 06 26, 19:19:50 »
sd-ext-hez természetesen sd-ext partició kell.
magldr-ed van de cwm-ed nincs? akkor hogyan telepitesz romokat?
szerintem keversz valamit valamivel.
már nem teljesen aktuális de még mindig a legjobb alap:

sziasztok. HD2-esem van, es olyan kerdesem lenne, hogy ha rom telepitesnel, hogy tudok SD-EXT rol bootoltatni??
Mert sok romnal talaltam ilyet, de amikor ugy telepitek egy romot, akkor az elozo mukodo romot inditja el. Gondolom, mert nem tud SD-ext-rol bootolni. Magldr-em van, cwm recovery-m is.
Illetve egy altalanos kerdes. Milyen modszerrel tudom megnovelni a HD2 alapbol keves romjat??
Vagy kerdezhetnem ugy is, hogy a mem kartyara valo athelyezest mivel tudom eredmenyesebbe tenni?? :D
mert 1-1 szuz romteelepites utan, van kb 200 megam, de mire minden kello progit felrakok mar ott vagyok, hogy, vagy nincs egyaltalan helyem, vagy fel se tudok rakni mindent, mert mar annyira keves :S
koszonom elore is.
udv. swy

Nem elérhető hzoli4

« Reply #9048 Dátum: 2013, 06 27, 11:50:42 »
koszonom elore is.
udv. swy

Lehet azé tölti be néha a régi romodat , mert telepítesz nativesd-s és nem nativesd-s romot is és nativsd-nél nem állítod át , hogy kártyáról bootoljon. Telepítés előtt érdemes megnézni mit rakol fel és hogy.

Nem elérhető swy

« Reply #9049 Dátum: 2013, 06 27, 22:08:58 »
Lehet azé tölti be néha a régi romodat , mert telepítesz nativesd-s és nem nativesd-s romot is és nativsd-nél nem állítod át , hogy kártyáról bootoljon. Telepítés előtt érdemes megnézni mit rakol fel és hogy.
azt hol tudom beallitani, hogy honnan bootoljon?? :D
Sorry, most tanulom a dolgokat. a WP 7.8 mar megy, andro is NAND-bol, de rohadt hamar elfogy a belso ROM, es valamit ki akarok ra talalni. :D
jaa, es mar van egy 1 gigas ext particiom, de, hogy mire tudom hasznalni, illetve, hogy  tudom hasznalni, arrol fogalmam sincs xD
Koszonom elore is. :)