2024, 12 19, 02:07:36

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726504 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
Re: Android a HD2-re
« Reply #8975 Dátum: 2013, 03 05, 23:08:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Segédprogram nélkül (pl.) már az xp sem látja, win7-től felfelé viszont simán felismeri.

Tudom, de mivel egyszer új win 7-nél már fordult elő ilyen, ezért bátorkodtam javasolni, hogy próbálja meg feltenni, hátha segít, ugyanis amikor ilyen cipőben jártam, akkor az xda-n is írták ezt és nekem is bevált, tehát van rá esély, hogy jó lesz utána. A miértjét nem tudom, előtte nekem sem csinálta, de múltkor egyszer előfordult és így megjavult.

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8976 Dátum: 2013, 03 05, 23:10:16 »
Hello mindenkinek!!
Memóriakártyát szeretnék venni ami gyors egy ilyet találtam: Micro SDHC Card 16GB, Kingston, Class10
Valakinek erről valami vélemény? Telefon normális kezeli? NativSD normálisan megy vele?
Előre is köszönöm a választ!

Hello!
Én is épp ilyen ügyben járok most, utánaolvasásom eredménye az, hogy állítólag minden jól működik a 16 GB-os class 10-es kártyával, így hát rendeltem egyet, holnap érkezik meg, talán holnap utánra fenn is lesz rajta az új android, akkor tudok róla többet mondani. Annyi, hogy én SanDisk-et rendeltem, nativSD-s android használata céljából.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8977 Dátum: 2013, 03 06, 07:05:33 »
Hello!
Én is épp ilyen ügyben járok most, utánaolvasásom eredménye az, hogy állítólag minden jól működik a 16 GB-os class 10-es kártyával, így hát rendeltem egyet, holnap érkezik meg, talán holnap utánra fenn is lesz rajta az új android, akkor tudok róla többet mondani. Annyi, hogy én SanDisk-et rendeltem, nativSD-s android használata céljából.

én épp most vettem 1 samsung 16gb-os class 10-es kártyát direkt nativSD-s android használata céljából, mondhatom tökéletesen viszi mintha nem is nativSD-s rom lenne. Előtte volt szerencsém 1 class4-esel próbálni és ég és föld a különbség semmi akadás. Nekem bejött. Szóval aki nativsd-t akar rakni ne sajnálja aa minél magasabb class-űt és a 16gb-osat is tökéletesen kezeli a teló.

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #8978 Dátum: 2013, 03 06, 09:31:02 »
Tudom, de mivel egyszer új win 7-nél már fordult elő ilyen, ezért bátorkodtam javasolni, hogy próbálja meg feltenni, hátha segít, ugyanis amikor ilyen cipőben jártam, akkor az xda-n is írták ezt és nekem is bevált, tehát van rá esély, hogy jó lesz utána. A miértjét nem tudom, előtte nekem sem csinálta, de múltkor egyszer előfordult és így megjavult.

OK!  :taps:

Nem elérhető Charles

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8, Radio: 2.15.50.14
« Reply #8979 Dátum: 2013, 03 06, 20:47:06 »

Megtaláltam a  Windows mobile device-t, felraktam és már látja a win7 a leót  :taps: . Már bootloader módban is megjelenik az USB felirat a kijelzőn ha rádugom a gépre. Örülök, hogy megoldódott a dolog!!

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8980 Dátum: 2013, 03 07, 13:59:04 »
Feltettem a nativSD-s androidot, kettőt is... Class 10 es kártyát vettem és tesztelném.
Meg lennék vele elégedve, tényleg jól fut, de folyton kifagy. Kettőt próbáltam, mindkettő kifagy.
Ötlet?

Köszönöm!

Nem elérhető Herold

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: JellyBean-CM10 V1.4a [NativeSD]
« Reply #8981 Dátum: 2013, 03 07, 17:24:43 »
Feltettem a nativSD-s androidot, kettőt is... Class 10 es kártyát vettem és tesztelném.
Meg lennék vele elégedve, tényleg jól fut, de folyton kifagy. Kettőt próbáltam, mindkettő kifagy.
Ötlet?

Köszönöm!

Én is sandisk-et vettem 16 gb class 10 csak próbáltam rá felrakni 1-2 romot én is Nervy segítségével de mint kiderült hamis volt a kártya szóval most egy Kingston mellett vacilálok. Nervy linkelt 1-2 jó romot az Avatar ROM v2.0 meg a BakedBean V.1 . Most ezt a Baked romot használom DataOnEXT-módban ez így elég gyors (a sima Android 4.0.4 hez képest) kiváncsi leszek NativeSD-ben . Már csak megkéne vennem.
Ha valaki használta az Avatar-t meg a Baked rom-ot akkor melyik a jobb?

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8982 Dátum: 2013, 03 07, 18:59:24 »
Pontosan mit értesz az alatt, hogy hamis volt a kártya? Csak mert éppen egy class10-es Sandisk-et vettem 16 GB-osat, a csomagolásán szép androidos, csilli-villi minden jó lesz képekkel és felirattal. Szóval mi ez a hamis dolog?

Azon kívül hol találom az általad ajánlott romokat?
Mert itt Avatar rom pl. csak NAND-osba van:

Köszi!

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8983 Dátum: 2013, 03 07, 19:07:51 »
Amúgy a pixeldroidot:

Meg a Nexust:

...próbáltam és kifagy mindkettő, használhatatlan. Pedig jó lenne, ha jó lenne...
Miért lehet ez? Más rom kell? Vagy nem a rommal van a baj?

Nem elérhető Herrleon

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note, xcover2
  • PDA ROM: Gyári rootolt/ Gyári
« Reply #8984 Dátum: 2013, 03 07, 20:58:28 »
 :shock:
Sziasztok. HD2-ön jelenleg android 4.0.4-es verzió van. Hogy lehetne ez mellé SD- kártyára androidot tenni. Mert így nagyon kevés hely van a telón. Nagyon kezdő vagyok e téren, szóval elég részletes leírásnak rendkívül örülnék.  :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8985 Dátum: 2013, 03 08, 07:46:09 »
Amúgy a pixeldroidot:

Meg a Nexust:

...próbáltam és kifagy mindkettő, használhatatlan. Pedig jó lenne, ha jó lenne...
Miért lehet ez? Más rom kell? Vagy nem a rommal van a baj?

nekem a 2.9-es nexus van fent és tökéletesen fut , nem tudom mi lehet nállad a gond. Samsung 16gb-os class10-essel tökéletesen megy.

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8986 Dátum: 2013, 03 08, 12:44:08 »
Esetleg tudsz dobni egy linket is? Most feltettem egy harmadikat, teszt alatt van. Igaz egyszer már leálltak a szolgáltatások, de az más miatt is lehetett, szóval majd ma kiderül hogyan működik.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8987 Dátum: 2013, 03 08, 18:13:03 »
Esetleg tudsz dobni egy linket is? Most feltettem egy harmadikat, teszt alatt van. Igaz egyszer már leálltak a szolgáltatások, de az más miatt is lehetett, szóval majd ma kiderül hogyan működik.

You are not allowed to view links. Register or Login én ezt szoktam felrakni , mondjuk elsőre nem ment fel rendesen, másodikra jó volt. De szerintem akkor megy fel rendesen ha telepítéskor egyből nem adjuk meg adatainkat hanem csak miután feltelepült. Másodikra rendesen felment a natív. 4 napja használom és tökéletesen működik.

Nem elérhető Herrleon

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note, xcover2
  • PDA ROM: Gyári rootolt/ Gyári
« Reply #8988 Dátum: 2013, 03 09, 17:36:09 »
:shock:

Nem elérhető Raulka

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: Duttys™ HD2 3.16 WWE 5.2.23163.5.3.14 Legacy Cont. - Radio: 2.15.50.14
« Reply #8989 Dátum: 2013, 03 13, 12:01:10 »
Sziasztok!

NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a Droid-ot használok. Minden működik, de az MMS-t nem tudom beállítani úgy, hogy le tudjam tölteni a kapott MMS üzenet mellékletét... Telenor honlap szerinti MMS beállításokon már túl vagyok..

Esetleg valakinek tippje?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8990 Dátum: 2013, 03 15, 11:37:21 »
lassan már megérjük , hogy raknak a tytung romba lesz aplikálva rádió , mert a mostaniba már van előkészités csak még nem működik :)

Nem elérhető Herold

• PFC Fan
  • PDA ROM: JellyBean-CM10 V1.4a [NativeSD]
« Reply #8991 Dátum: 2013, 03 18, 20:18:25 »
Hello
Tegnap felraktam az Avatar V2.0 Romot minden jó benn csak a naptárral van valami gond. Próbálok emlékeztetőt beírni vagy valami mást és ezt az üzenetet kapom:
"Nincs naptár
Esemény hozzáadása előtt adjon hozzá legalább egy Naptárfiókot a készülékhez, és tegye láthatóvá a naptárat. Érintse meg a "Fiók hozzáadása" lehetőséget fiók hozzáadásához(ha épp most adott hozzá egy fiókot, akkor várja meg a szinkronizálás végét, majd próbálkozzon újra). Vagy érintse meg a Mégse lehetőséget, és bizonyosodjon meg, hogy legalább egy naptár látható."
Rámegyek a Fiók hozzáadása ott kitöltöm a GMAIL-es e-mail címemmel és a folytatásnál azt írja ki hogy: Nem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel.
Valakinek valami tippje hogy hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?

Nem elérhető 19balazs92

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 8000
  • PDA: aa
  • PDA ROM: aa
« Reply #8992 Dátum: 2013, 03 19, 13:27:43 »
Sziasztok!

Melyik a jelenlegi romok közül a legstabilabban és gyorsabban működő, amit érdemes feltenni HD2-re?
Egy ideje nem követem a frissítéseket sajnos, így lemaradtam a mostaniakkal, de már megérett egy frissítés mert a programok fele pár perc alatt összeomlik a telefonon.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #8993 Dátum: 2013, 03 19, 14:49:00 »
Van egy olyan erzesem,  hogy magatokra maradtatok.  :/

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8994 Dátum: 2013, 03 20, 00:01:52 »
Van egy olyan erzesem,  hogy magatokra maradtatok.  :/

én még itt vagyok de van olyan kérdés amire nem tudok válaszolni mert lövésem sincs, van olyan ami egy egyszerű keresőbe beirással megválaszolható lenne bárkinek és van a melyikaleggyorsabbstabilabbszebb rom amire nincs válasz mert mindenkinek más  O->-

Nem elérhető lazaccino

• PFC Fan
  • PDA ROM: NativeSD Rom's 4ExtRecovery HTC HD2 4.2.2 Jellybean
« Reply #8995 Dátum: 2013, 03 20, 23:06:26 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly nyáron tönkre ment a HD2-esem, aztán januárban hoztam ki a szervizből és akkor kiderült, hogy a Win6.5ös támogatást megszüntette a Microsoft. 45 ezret fizettem egy alaplap cseréért szakszervizben. Ennyi pénzből vehettem volna új telót... Na mindegy...

Akkor rátelepítettem ezt az androidot ennek a videónak a segítségével:

Ezzel az a bajom, hogy időnként lefagy a telefon, csak a nyomógombokra reagál, ki kell vennem az aksit és úgy újra indítanom. Aztán a telefonom belső memóriáját eleve nagyon leterheli ez a fajta Android. A2SD-t használva se telepít át mindent az SD kártyámra, (pl Facebook appot). Videókat pedig nagyon szaggatottan veszi fel.
Van egy 8gb os micro SD-m hozzá Tudtok adni valami ötletet, hogy mit tegyek fel a telefonomra? Az alaplap csere előtt egy HoneyComb volt rajta, de azt nem én tettem fel rá. Az eleve az sd-re telepített fel

Várom válaszotokat!

Üdv,M

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8996 Dátum: 2013, 03 21, 10:07:18 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly nyáron tönkre ment a HD2-esem, aztán januárban hoztam ki a szervizből és akkor kiderült, hogy a Win6.5ös támogatást megszüntette a Microsoft. 45 ezret fizettem egy alaplap cseréért szakszervizben. Ennyi pénzből vehettem volna új telót... Na mindegy...

Akkor rátelepítettem ezt az androidot ennek a videónak a segítségével:

Ezzel az a bajom, hogy időnként lefagy a telefon, csak a nyomógombokra reagál, ki kell vennem az aksit és úgy újra indítanom. Aztán a telefonom belső memóriáját eleve nagyon leterheli ez a fajta Android. A2SD-t használva se telepít át mindent az SD kártyámra, (pl Facebook appot). Videókat pedig nagyon szaggatottan veszi fel.
Van egy 8gb os micro SD-m hozzá Tudtok adni valami ötletet, hogy mit tegyek fel a telefonomra? Az alaplap csere előtt egy HoneyComb volt rajta, de azt nem én tettem fel rá. Az eleve az sd-re telepített fel

Várom válaszotokat!

Üdv,M

nekem az ujabb nexushd2 romok a2sd scriptek után fagynak ki. Szerintem próbáld ki a nativsd verziót azzal nincs ennyi probléma . Én azt raktam fel és tökéletesen megy. Csak ahoz minimum class10-es kártya erősen ajánlott.

Nem elérhető lazaccino

• PFC Fan
  • PDA ROM: NativeSD Rom's 4ExtRecovery HTC HD2 4.2.2 Jellybean
« Reply #8997 Dátum: 2013, 03 21, 18:20:06 »
Köszönöm, veszek akkor egy class 10-es kártyát és felteszek egy NativeSD-set. Bár nem tudom mit jelent, de gondolom oda települ fel eleve az android maga a telefonhoz...

Már ki is néztem egyet:

Üdv,M

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8998 Dátum: 2013, 03 21, 23:12:33 »
Köszönöm, veszek akkor egy class 10-es kártyát és felteszek egy NativeSD-set. Bár nem tudom mit jelent, de gondolom oda települ fel eleve az android maga a telefonhoz...

Már ki is néztem egyet:

Üdv,M

nativsd-nél kártyáról fut a rendszer 1 class10-es káertyánál szinte észre se vehető a különbség , legalább is tapasztalatom alapján és nem kell felrakni hozzá külön a2sd scriptet.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #8999 Dátum: 2013, 03 22, 11:59:32 »
Köszönhetően egyébként annak, hogy a hd2 nand chipje eleg lassú.