2024, 12 19, 02:28:44

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726505 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Android a HD2-re
« Reply #8950 Dátum: 2013, 02 23, 15:12:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hehe
jól látom h ebből az 5.0-s verzió is 2 éve jött ki????

hd-ben rögzités még mindig nem megoldott androidon csak 1-2 fps-el. ebben még azóta sincs változás.

ha nem akarsz romot cserélni (illene...) akkor próbálkozz egy normális videoplayer-rel ( playstore -> rockplayer ). ha ezzel is szaggat egy normális ( 800*480) video lejátszása akkor a romod/kerneled a hibás.

Ajánlanám még a VPlayert, mert bár fizetős, de szinte minden formátumot le tud játszani! (Még a saját magam által konvertált, összeütött ilyen-olyan cuccokat is.) Az, hogy szaggatni fog-e az általad leírtak miatt, nem tudom, de a trial verzióval ki tudod próbálni.

Nem elérhető mdream

• Navigáció / Navigation: Transonic
  • PDA: Diamond2
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #8951 Dátum: 2013, 02 23, 15:25:11 »
az a baj,hogy már felvételnél akadozva rögzít,próbáltam most többféle kamera programot,de mindegyikkel ez van..
Amúgy a videólejátszás jól működik.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8952 Dátum: 2013, 02 23, 17:08:41 »
az a baj,hogy már felvételnél akadozva rögzít,próbáltam most többféle kamera programot,de mindegyikkel ez van..
Amúgy a videólejátszás jól működik.

és más kamera programmal ( azok is vannak marketen bőven) is szakadozva rögzit? 480p -ben elvileg tökéletesnek kellene lennie a felvételnek.

ha más kamprogival sem jó akkor tényleg csak a rom/kernel lehet a hibás.

Nem elérhető Tadzsik75

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Win6.5
« Reply #8953 Dátum: 2013, 02 23, 20:18:35 »
Üdv Mindenkinek!
Tudna valaki segíteni, hogy mit csinálja? Az a gondom, hogy az ebay-en vettem egy HTC HD2 készülélet, ami bekapcsol ugyan, de alap esetben azt írja ki angolul, hogy hibás telepítés próbáljam újra. Megjegyzem nem vagyok szakértője a telepítgetésnek.
Hát én próbáltam újra, frissítettem rádio Rom-ot, tettem fel a 3.03-as HSPL helyett 2.08 HSPL-t, töröltem a memóriát, újra feltenni a Win 6.5-öt, de mindíg hibaüzenetet ír ki.
Most eljutottam odáig, hogy nem írja ki a hibás telepítést, beadja a htc logót, de a rádio Rom-ot nem olvassa, így nem is tölt be semmit sem, csak nézegetem a htc feliratot.
Van valakinek bármi tippje?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv Tadzsik

Nem elérhető mdream

• Navigáció / Navigation: Transonic
  • PDA: Diamond2
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #8954 Dátum: 2013, 02 23, 21:03:30 »
és más kamera programmal ( azok is vannak marketen bőven) is szakadozva rögzit? 480p -ben elvileg tökéletesnek kellene lennie a felvételnek.

ha más kamprogival sem jó akkor tényleg csak a rom/kernel lehet a hibás.

Igen mással is szaggat,kivéve 320x400as felbontsban élvezhető...sajnálom mert nagyon hozzámnőtt ez a rom,tényleg látványos és szép lenne...

Nem elérhető Charles

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8, Radio: 2.15.50.14
« Reply #8955 Dátum: 2013, 02 24, 17:06:34 »
Sziasztok!
Native-SD-s rom telepítésnél elakadtam. 8 GB-os Class 10-es kártyám van megcsináltam rá a az EXT4 partíciót a MiniTool Partition Wizard Home Edition programmal úgy ahogy itt le van írva:http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=wiki&i=28
A NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zip romot akartam, telepítésnél kiválasztottam az ext partíciót a telepítés végig is futott de újraindítás után megint a recowery jött be. Kipróbáltam a magdloaderes és a clk-s telepítést is de mind a kettőnél ezt csinálta. Tudja valaki hogy mi lehet a baj?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8956 Dátum: 2013, 02 24, 18:18:47 »
Sziasztok!
Native-SD-s rom telepítésnél elakadtam. 8 GB-os Class 10-es kártyám van megcsináltam rá a az EXT4 partíciót a MiniTool Partition Wizard Home Edition programmal úgy ahogy itt le van írva:http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=wiki&i=28
A  NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zipromot akartam, telepítésnél kiválasztottam az ext partíciót a telepítés végig is futott de újraindítás után megint a recowery jött be. Kipróbáltam a magdloaderes és a clk-s telepítést is de mind a kettőnél ezt csinálta. Tudja valaki hogy mi lehet a baj?

szia

hmm

a nexusICS-et 3 féle módban lehet telepiteni.
-NAND
-NAND with DataOnEXT
-NativeSD (SD-EXT)

ezekszerint te a NativeSD (SD-EXT) módot választottad

ha igen akkor a nativsd-s magldr beállitásokat is megcsináltad?
"1. WP7 and SD users set your SD BOOT directory to the 'Recovery' folder by choosing '10.services' , '1. Bootsettings' , 3. AD SD Dir in the Magldr menu.
2. Boot into (NAND or SD) 4EXT recovery.
3. Flash the ROM.zip package and follow instructions
4. Set your SD BOOT directory to the 'NativeSD' folder after flashing the ROM (see step 1)
5. Boot into the ROM and have fun.."

pár oldallal korábban már leirtam egy teljes nativesd telepitést magyarul, most nincs kedvem megint

Nem elérhető Charles

• PFC Fan
« Reply #8957 Dátum: 2013, 02 24, 22:57:56 »
szia

hmm

a nexusICS-et 3 féle módban lehet telepiteni.
-NAND
-NAND with DataOnEXT
-NativeSD (SD-EXT)

ezekszerint te a NativeSD (SD-EXT) módot választottad

ha igen akkor a nativsd-s magldr beállitásokat is megcsináltad?
"1. WP7 and SD users set your SD BOOT directory to the 'Recovery' folder by choosing '10.services' , '1. Bootsettings' , 3. AD SD Dir in the Magldr menu.
2. Boot into (NAND or SD) 4EXT recovery.
3. Flash the ROM.zip package and follow instructions
4. Set your SD BOOT directory to the 'NativeSD' folder after flashing the ROM (see step 1)
5. Boot into the ROM and have fun.."

pár oldallal korábban már leirtam egy teljes nativesd telepitést magyarul, most nincs kedvem megint

Igen a NativeSD (SD-EXT) módban telepítettem. Megcsináltam a magldr beállításokat és már működik. Köszi a segítséget.

Nem elérhető vertex

« Reply #8958 Dátum: 2013, 02 25, 08:22:43 »
Üdv Mindenkinek!
Tudna valaki segíteni, hogy mit csinálja? Az a gondom, hogy az ebay-en vettem egy HTC HD2 készülélet, ami bekapcsol ugyan, de alap esetben azt írja ki angolul, hogy hibás telepítés próbáljam újra. Megjegyzem nem vagyok szakértője a telepítgetésnek.
Hát én próbáltam újra, frissítettem rádio Rom-ot, tettem fel a 3.03-as HSPL helyett 2.08 HSPL-t, töröltem a memóriát, újra feltenni a Win 6.5-öt, de mindíg hibaüzenetet ír ki.
Most eljutottam odáig, hogy nem írja ki a hibás telepítést, beadja a htc logót, de a rádio Rom-ot nem olvassa, így nem is tölt be semmit sem, csak nézegetem a htc feliratot.
Van valakinek bármi tippje?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv Tadzsik

Először a gyári 1.66-os ROM-ot kell feltenni, az mindent default állapotba hoz, majd utána kellene feltenni az androidot a leírtak szerint (HD2 tudástár)!

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #8959 Dátum: 2013, 02 27, 07:19:55 »
Sziasztok!
Tudtok ajánlani stabil, megbízható nativSD-s droidot?
Köszönöm szépen!

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8960 Dátum: 2013, 03 01, 06:35:49 »
Sziasztok!
Kerestem előzetes informálódás nélkül nativSD-s romokat. Tudom, hogy az SD kártyám nem elég gyors, tehát csak próba szinten próbáltam ki.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire jó ez a technológia? Ma rendelnék egy ultra class10-es 32 GB-os micro SD-t (tudomásom szerint a leggyorsabb). Egy ilyen kártyával minden gyors és megy, ahogy kell? Mindezzel együtt is inkább maradjak meg a sense nélküli romnál, vagy ez már annyira elegendő sebesség, hogy menne rajta az is tisztességesen?

Köszönöm az információkat!

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8961 Dátum: 2013, 03 01, 10:41:07 »
Ehhez kapcsolódik még az a kérdés is, hogy az SDHC-s micro kártya kompatibilis-e a készülékkel?

Ő lenne az:

Köszönöm!

Nem elérhető vertex

« Reply #8962 Dátum: 2013, 03 01, 13:59:19 »
Ehhez kapcsolódik még az a kérdés is, hogy az SDHC-s micro kártya kompatibilis-e a készülékkel?

Ő lenne az:

Köszönöm!

Igen, csak azt kell ellenőrizni, hogy FAT32-re legyen formatálva, az android az NTFS-t nem látja. (Egyébként szinte kizárt, hogy ne FAT32-es legyen, már csak a méreténél fogva is, ill. azt sem láttam, hogy class? besorolású, aminek a másolás sebességénél van jelentősége.)

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8963 Dátum: 2013, 03 01, 16:22:53 »
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy értelmes szervizt Bp-n, mert Kaposvár környékén nem találtam aki komolyabban foglalkozott volna a HD2mmel. Barátnőm bátyja felvinné, ha címet tudok neki mondani.
Előre is megköszönöm!

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8964 Dátum: 2013, 03 01, 21:50:28 »
Igen, csak azt kell ellenőrizni, hogy FAT32-re legyen formatálva, az android az NTFS-t nem látja. (Egyébként szinte kizárt, hogy ne FAT32-es legyen, már csak a méreténél fogva is, ill. azt sem láttam, hogy class? besorolású, aminek a másolás sebességénél van jelentősége.)

Köszönöm az infót!
A nevében amúgy ott van, hogy class 10-es besorolású, a lehető leggyorsabbat akarom megvanni, nativ SD-s használatra.
Ezek szerint akkor ez jó választás?

Nem elérhető csupacsipa

• Navigáció / Navigation: europe navigation
  • PDA: HTC HD2 volt!! Nexus 4
  • PDA ROM: SlimKat +franco kernel
« Reply #8965 Dátum: 2013, 03 03, 12:05:48 »
Sziasztok!
Valaki tudja hogy meirt torveny szeru az hogy megy egy honapot az android rom most pl nexus hd2 4.0.4
kernel 2.6.32 aztan a wifi egyszer csak meg döglik.Hát nem lehet bekapcsolni!!!
Valaki tud erre valami gyogyszert??? :'(

Nem elérhető vertex

« Reply #8966 Dátum: 2013, 03 04, 12:56:29 »
Köszönöm az infót!
A nevében amúgy ott van, hogy class 10-es besorolású, a lehető leggyorsabbat akarom megvanni, nativ SD-s használatra.
Ezek szerint akkor ez jó választás?

Szerintem kiváló, de Te költesz rá!  :D

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8967 Dátum: 2013, 03 04, 17:05:13 »
Szerintem kiváló, de Te költesz rá!  :D

Rendben, nagyon köszönöm az infót! A lényeg, hogy kompatibilis legyen. Nem pont ezt, de hasonlót rendeltem, csak megerősítés kellett, hogy nehogy felesleges legyen a vétel.
Köszönöm még egyszer!
Remélem egy ilyennel a nativ SD megy, ahogy kell neki.

Nem elérhető Charles

• PFC Fan
« Reply #8968 Dátum: 2013, 03 04, 21:46:00 »
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nem tudom csatlakoztatni a leót usb kábellal a géphez. A gép azt írja az usb eszköz működésében hiba épett fel és a windows nem ismeri fel. Próbáltam már magldr  módban is csatlakoztatni de akkor is ugyan ez a hibaüzenet jött. A rom és az összes program fut rajta hibátlanul, ha kiveszem a kártyát akkor kártyaolvasóval tudok rá másolni. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni, hogy a gép újra lássa a leót usb kábelon keresztül?

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8969 Dátum: 2013, 03 04, 23:11:04 »
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nem tudom csatlakoztatni a leót usb kábellal a géphez. A gép azt írja az usb eszköz működésében hiba épett fel és a windows nem ismeri fel. Próbáltam már magldr  módban is csatlakoztatni de akkor is ugyan ez a hibaüzenet jött. A rom és az összes program fut rajta hibátlanul, ha kiveszem a kártyát akkor kártyaolvasóval tudok rá másolni. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni, hogy a gép újra lássa a leót usb kábelon keresztül?

Hello!
Nem tudom mennyire segítség, nekem egyszer csinálta ezt, amikor új androidot akartam rá tenni, és bootloaderben nem ismerte fel a telefont, nem ugrott fel az usb felirat.
Nekem úgy oldódott meg, hogy új windows révén nem volt még fent nagyon semmi, fel kellett rakni a windows mobile device-t (win 7 alatt ugye) és utána megjavult, azóta is jó.

Nem elérhető vertex

« Reply #8970 Dátum: 2013, 03 05, 15:38:31 »
Hello!
Nem tudom mennyire segítség, nekem egyszer csinálta ezt, amikor új androidot akartam rá tenni, és bootloaderben nem ismerte fel a telefont, nem ugrott fel az usb felirat.
Nekem úgy oldódott meg, hogy új windows révén nem volt még fent nagyon semmi, fel kellett rakni a windows mobile device-t (win 7 alatt ugye) és utána megjavult, azóta is jó.

Segédprogram nélkül (pl.) már az xp sem látja, win7-től felfelé viszont simán felismeri.

Nem elérhető Herrleon

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note, xcover2
  • PDA ROM: Gyári rootolt/ Gyári
« Reply #8971 Dátum: 2013, 03 05, 18:43:56 »
Sziasztok. HD2-ön jelenleg android 4.0.4-es verzió van. Hogy lehetne ez mellé SD- kártyára androidot tenni. Mert így nagyon kevés hely van a telón. Nagyon kezdő vagyok e téren, szóval elég részletes leírásnak rendkívül örülnék.  :D

Nem elérhető Herold

• PFC Fan
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: JellyBean-CM10 V1.4a [NativeSD]
« Reply #8972 Dátum: 2013, 03 05, 20:34:47 »
Hello mindenkinek!!
Memóriakártyát szeretnék venni ami gyors egy ilyet találtam: Micro SDHC Card 16GB, Kingston, Class10
Valakinek erről valami vélemény? Telefon normális kezeli? NativSD normálisan megy vele?
Előre is köszönöm a választ!

Nem elérhető Charles

• PFC Fan
« Reply #8973 Dátum: 2013, 03 05, 21:59:43 »
Hello!

Egy hete tettem fel a win7-et és a szinkronizáló progi az még nincs fent, ezelőtt xp-t használtam . Miután kiírtam a kérdést utána már nekem is eszembe jutott, hogy talán ez lehet a baj. Most megpróbáltam feltenni azt az activesync programot amit eddig az xp-nél használtam de a win7 azt írta rá hogy kompatibilitási problémák miatt a telepítés leállt. Most keresgélek olyat ami működik win7 alatt, remélem ez megoldás lesz a problémámra.

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8974 Dátum: 2013, 03 05, 23:06:26 »
Egy hete tettem fel a win7-et és a szinkronizáló progi az még nincs fent, ezelőtt xp-t használtam . Miután kiírtam a kérdést utána már nekem is eszembe jutott, hogy talán ez lehet a baj. Most megpróbáltam feltenni azt az activesync programot amit eddig az xp-nél használtam de a win7 azt írta rá hogy kompatibilitási problémák miatt a telepítés leállt. Most keresgélek olyat ami működik win7 alatt, remélem ez megoldás lesz a problémámra.

Win 7 alatt Windows mobile device-t kell keresni. Azért írtam le, mert nekem is már fordult elő, nekem is új win 7-nél. Feltettem, újraindítás és működött, azóta is jó.