nálam : uhs class1 -es 32 gb microsd ( gyakorlatilag class10-nek felel meg)
[/quote]
Nem elkedvetleniteni akarok senkit, csak tapasztalatot osztok meg:
Nalam ugyanez a kartya van az egyik HD2-ben csak 16 GB-s verzio.
A HD2 az elmult evekben hihetetlen fejlodesen ment keresztul nehany tehetseges fejlesztonek es a mogotte allo kozossegnek koszonhetoen. Gyakorlatilag amint kijott az aktualis , hivatalos ROM frissites a Google referencia modellre, azt portoltak azonnal a HD2-re. Ez a tovabbiakban lehet, nem fog ilyen gyorsan megtortenni, mivel a nexus S kiesett a pixisbol...
Nalam sajnos a tytung fele nativ SD-s Jelly Bean-t a 2.3.7-s tytungos Ginger tovabbra is kenterbe veri a vas korlatai miatt. En sokaig kitartottam de az aktualis ROM-okban elkeserito kamera es video teljesitmeny miatt vegul feladtam....
Elso lepesben probaltam atterni masik, eredetileg is androidos es relative olcson beszerezheto, relative jo parameterekkel rendelkezo telora (Desire S). Azt kell mondjam , a buheralt Desire S lenyegesen jobb, mint az ICS-s vagy Jelly-s HD2-n , de ennek meg nagyon KICSI a kepernyoje. Ezert merlegelve a jelenleg elerheto pda-k szamomra legfontosabb FUNKCIONALIS tulajdonsagait, mas vizekre eveztem.
Mindenkinek nagyon koszonom , akik megosztottak hasznos tapasztalataikat es segito hozzaszolasukkal onzetlenul a tobbieket szolgaltak, kulonosen Erdoke , Sharp, Tarsy, Rizsi, Nervy!