2024, 12 19, 12:57:02

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726541 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető widi

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: JB 4.1.2 XWLSW
Re: Android a HD2-re
« Reply #8750 Dátum: 2012, 11 23, 09:01:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv!Egy kicsit off,de szeretném ha valaki segíteni tudna abban hogy ez melyik szoft a HTC-n You are not allowed to view links. Register or Login  ami ebben a tesztben a videón szerepel?

És ha tudtok elérhetőséget is a szofthoz azt is megköszönném!  :ok:

mint ahogy a videó elején is kiírják, ez a gyári Windows, a WM 6.5, és az abban levő alkalmazásokból van egy kis bemutató.

Nem elérhető api29

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #8751 Dátum: 2012, 11 23, 13:10:14 »
mint ahogy a videó elején is kiírják, ez a gyári Windows, a WM 6.5, és az abban levő alkalmazásokból van egy kis bemutató.

Ez eddig oké!De ha jól olvastam több verzió van belőle!Van valami 3.14 meg 1.66 és elvileg azok is gyári WM6.5-ök legalább is ezen a fórumon ezt olvastam!És erre lennék kíváncsi,meg hogy ha nem ezekről van szó,akkor azt a gyári szoftot hol találom meg?

Köszönöm előre is ha segítesz,vagy bárki más! :ok:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Aaron98

• PFC Fan
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #8752 Dátum: 2012, 11 23, 13:36:43 »
Szasztok én azért írok mert én is felakartam tenni a htc hd2-őmre az androidot csak dual boottal és feltettem rá de nem indúlt el majd feltettem a radio costumruu-t majd a rom updateutilytit és most egy menüt hoz ki mindig amikor bekapcsolom  :shock: ez azt jelenti hogy bele akrja égetni az androidot mert én ezt nem akarom és leszeretném törölni ezt a romot és újra a régi oprendszert  légyszíves segítsetek sürgősen ha lehet még el is megyek hogy saját kezüleg megcsinálja  skypon is elérhető vagyok aaron9818 nagyon  köszönöm mindenkinek.  :(

ui.: így a programok a telefonról törlődnek ezzel a rommal amit feltettem, mert van egy program ami 15000Ft volt és kivágtam a gépre de apukám azt mondta hogy ez nem elég és mikor vissza tesszem a régi oprendszert akkor működni fog?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8753 Dátum: 2012, 11 23, 15:31:06 »
Ez eddig oké!De ha jól olvastam több verzió van belőle!Van valami 3.14 meg 1.66 és elvileg azok is gyári WM6.5-ök legalább is ezen a fórumon ezt olvastam!És erre lennék kíváncsi,meg hogy ha nem ezekről van szó,akkor azt a gyári szoftot hol találom meg?

ez itt az androidos topic és nem biztos hogy a legjobb hely a kérdésedre...
winmo alatt 1 tipusú sense volt hd2-re - teljesen a rendszerbe integrálva, a 3.44 és az 1.66 csak a gyári romok verziói, kisebb javitásokkal és radio-update-tel, ha jól emlékszem nem is adtak verziószámot a sense-nek max a Manila felhasználói felületnek vagy a Touchflo-nak (bár az meg lehet a sense régi neve volt... :D )

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #8754 Dátum: 2012, 11 23, 17:19:59 »
Nincs lehetőségem ROMokat tesztelni ezért kérdeznék.

Melyik szerintetek jelenleg a legstabilabb ROM a HD2-re???

Tudom, tudom, felhasználófüggő, app függő stb stb DE:

Alapjában nekem ennyi kell:

Tökéletes hívás indítás/fogadás!
Tökéletes kihangosítás!
Tökéletes WIFI hotspot működés!

Kb. ennyi. Sense sem feltétlenül fontos, persze nem baj, 4.0, 4.1 sem muszáj, persze nem baj. Az első három dolog az ami nem tűr kompromisszumot.

Nos?

duji

Nem elérhető nervy

« Reply #8755 Dátum: 2012, 11 23, 18:28:23 »
Nincs lehetőségem ROMokat tesztelni ezért kérdeznék.

Melyik szerintetek jelenleg a legstabilabb ROM a HD2-re???

Tudom, tudom, felhasználófüggő, app függő stb stb DE:

Alapjában nekem ennyi kell:

Tökéletes hívás indítás/fogadás!
Tökéletes kihangosítás!
Tökéletes WIFI hotspot működés!

Kb. ennyi. Sense sem feltétlenül fontos, persze nem baj, 4.0, 4.1 sem muszáj, persze nem baj. Az első három dolog az ami nem tűr kompromisszumot.

Nos?

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #8756 Dátum: 2012, 11 23, 19:12:30 »

:D
Pont ezt néztem ki magam is  :ok:, köszi.

Ezt próbáltad is vagy csak amit ír?

energy és pacha ROMok már nincsenek, annó ők csináltak stabil jó romokat (sense-vel)
esetleg vm ami régi és mégis atom stabil?

(a 3 ponthoz még hozzájön a viber meg a skype)
duji

Nem elérhető widi

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: JB 4.1.2 XWLSW
« Reply #8757 Dátum: 2012, 11 23, 20:04:41 »

Ezekről van szó, mindkét gyári rom-ot megtalálod magyarítással együtt ennél a hozzászólásomnál, és az a topic foglalkozik a gyári rom-okkal:

Nem elérhető api29

« Reply #8758 Dátum: 2012, 11 23, 20:10:51 »
Ezekről van szó, mindkét gyári rom-ot megtalálod magyarítással együtt ennél a hozzászólásomnál, és az a topic foglalkozik a gyári rom-okkal:

Köszi szépen!Hétfőn jöm meg a készülék,nagy reményeket fűzök hozzá pár évnyi szívással az Android terén,jó érzés lesz ismét a WM platform! :ok: :taps:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #8759 Dátum: 2012, 11 24, 00:09:53 »
Üdv!Egy kicsit off,de szeretném ha valaki segíteni tudna abban hogy ez melyik szoft a HTC-n You are not allowed to view links. Register or Login  ami ebben a tesztben a videón szerepel?

És ha tudtok elérhetőséget is a szofthoz azt is megköszönném!  :ok:

Gyári Windows Mobile 6.5. Szerintem 1.66-os, a 3.14-es alsó gombjai minta mások lennének emlékeim szerint.

Nem elérhető api29

« Reply #8760 Dátum: 2012, 11 24, 05:44:31 »
Gyári Windows Mobile 6.5. Szerintem 1.66-os, a 3.14-es alsó gombjai minta mások lennének emlékeim szerint.

Oké!Köszi szépen! :taps:

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #8761 Dátum: 2012, 11 26, 12:21:18 »
Szép napot mindenkinek!
Kipróbálnám a nativSD romokat SD-ről, mert látom ez a tendencia, de olvasgatás után összekavarodtam rendesen.
Van olyan link ahol egyszerűen és szájbarágósan lépésről lépésre leírja a mikénteket.
Persze tudom a tudástárhoz hasonlóról ne álmodjak pedig az milyen jó kis biblia volt de már nem bővül  :'(
Előre is köszi mindenkinek.
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8762 Dátum: 2012, 11 26, 13:09:18 »
sziasztok

mostanában elég sűrűn kapok vmi hülye reklámot. az értesítési sávon megjelenik egy Szürke négyzteben piros 5ágú csillag ikonnal, a szöveg meg mindig nyerek valamit, amikor rábökök, akkor weboldalak tömkelegét nyitja meg, hogy kiválaszthassam a nyereményemet.
Tudja valaki hogy lehetne ezt törölni? már nem akarok nyerni. :D

Nem elérhető nervy

« Reply #8763 Dátum: 2012, 11 26, 15:00:58 »
sziasztok

mostanában elég sűrűn kapok vmi hülye reklámot. az értesítési sávon megjelenik egy Szürke négyzteben piros 5ágú csillag ikonnal, a szöveg meg mindig nyerek valamit, amikor rábökök, akkor weboldalak tömkelegét nyitja meg, hogy kiválaszthassam a nyereményemet.
Tudja valaki hogy lehetne ezt törölni? már nem akarok nyerni. :D

ezt próbáld ki:

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
« Reply #8764 Dátum: 2012, 11 26, 17:25:02 »
Sziasztok!
Többször a szemem elé került, de nem foglalkoztam a témával, mivel eddig nem volt aktuális, most viszont már az!
Arról lenne szó, hogy a belső memóriám kezd elfogyni. (amit lehet áttettem SD-re, de úgy is kevés van már)

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni? Emlékeim szerint láttam több megoldást is, ha jól rémlik lehet az SD-ről is "lecsípni" ilyen célra. (Nem vagyok benne biztos, nem akarok hülyeséget írni, ezért kérdeznélek meg titeket, lehet-e ez ellen tenni valamit?)

Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető api29

« Reply #8765 Dátum: 2012, 11 26, 17:56:31 »
Még egy kérdés:A magyarítást hogy tudom feltenni,mert letöltöttem az interwrite magyarítást,de semmilyen módban nem engedi telepíteni!Se aktiv sync,se usb drive módban?Ezt hogy lehet megoldani?

Sajnos kénytelen vagyok ide feltenni a kérdést mert a helyén nem sok mindenkit érdekel!

Nem elérhető nervy

« Reply #8766 Dátum: 2012, 11 26, 19:23:32 »
Még egy kérdés:A magyarítást hogy tudom feltenni,mert letöltöttem az interwrite magyarítást,de semmilyen módban nem engedi telepíteni!Se aktiv sync,se usb drive módban?Ezt hogy lehet megoldani?

Sajnos kénytelen vagyok ide feltenni a kérdést mert a helyén nem sok mindenkit érdekel!

azabaj hogy személy szerint kb 3 éve volt mikor utoljára feltettem, akkor is csak kiváncsiság miatt, azóta pedig már a halvány emlékek közül is csak az maradt meg hogy nem tetszett amit interwrite-ék összehoztak ... :D

tudom hogy sok olvasást igényel de a sense személyre szabása topic első pártiz oldalán biztos le van irva a pontos telepités :

Nem elérhető api29

« Reply #8767 Dátum: 2012, 11 26, 21:43:58 »
Na közben rájöttem!Win7 alatt nem telepszik!Xp kell neki+active sync!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #8768 Dátum: 2012, 11 26, 23:34:14 »
Atyaeeeg! Van meg aki WinMo-t hasznal?
Inkabb arrol irjatok milyen az uj tytung v2.8-as rom?

Nem elérhető api29

« Reply #8769 Dátum: 2012, 11 27, 12:16:44 »
Valaki lenne kedves,és tőszavakban leírná az Android telepítés lépéseit,mert ami tudástárban van leírva,az alapján bootloop a következmény!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8770 Dátum: 2012, 11 27, 13:42:16 »
Atyaeeeg! Van meg aki WinMo-t hasznal?
Inkabb arrol irjatok milyen az uj tytung v2.8-as rom?

hát mint korábban irtam nálam nand módba telepítés után be se tölt a  DataOnEXT miatt  , NativeSD módba telepítve meg betölt de nagyon lassú volt, de lehet csak nálam van ilyen 2.6-al ilyen gondom nem volt. 1. telepítési módot nem próbáltam mert 1024-es leot ír.

Nem elérhető api29

« Reply #8771 Dátum: 2012, 11 27, 13:59:06 »
Na a youtube a barátom!Bár kicsit faramuci módon,a téglásítást bevállalva hardcore módon sikerült átmahinálni a telót!

Ez alapján:

Nem elérhető api29

« Reply #8772 Dátum: 2012, 11 27, 17:32:44 »
Betojok!Itt minden rom az SD-EXT-re telepszik????Mert ha jól látom az aroma installerekben csak a USA modellekben telepszik a belső memóriába.De akkor miért NAND romokként vannak feltüntetve???Sajnos így egy kalap **art nem érnek,mert döglassú,és darabos mind,a videófelvétel GYALÁZATOS!Ezt nem értem!A képeken látható pirossal kijelölt romokat próbáltam!

Nem elérhető szentes

• zseniális matematikus
  • PDA: Sony XPERIA Z , htc One X, Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: full stock/ 4.1.x
« Reply #8773 Dátum: 2012, 11 27, 17:40:23 »
Emberek, segítséget kérnék. Van egy 8 gigás MicroSD-m, de a Droid nem látja. Windows, Windows Mobile alatt hibátlanul működik, és az 1.66-os LeoIMG.nbh is felment róla a Hd2-re. Mi lehet a gond? Van valami progi, ami visszahozhatja?
Don't trust me, i will be a doctor

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #8774 Dátum: 2012, 11 27, 18:58:59 »
Emberek, segítséget kérnék. Van egy 8 gigás MicroSD-m, de a Droid nem látja. Windows, Windows Mobile alatt hibátlanul működik, és az 1.66-os LeoIMG.nbh is felment róla a Hd2-re. Mi lehet a gond? Van valami progi, ami visszahozhatja?
Én ráeresztenék egy Panasonic SD Formattert.
Options, format type: full, és format size adjusment is legyen bepipálva. Így újradarálja az egészet.