2024, 12 19, 14:45:01

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ch.lac

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4, LG G2, LG N5
Re: Android a HD2-re
« Reply #8725 Dátum: 2012, 10 29, 14:43:28 »
Üdv!

A legújabb cwm-et honnan tudom beszerezni és hogyan kell telepíteni?

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8726 Dátum: 2012, 10 29, 19:36:35 »
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet 2 nativsd-s romot feltelepíteni? Onnan jött az ötlet, hogy pár játék nem indul el és olvastam xda-n, hogy gingerekkel vagy icsekkel mennek rajta rendesen. Akkor találtam egy videót youtubeon, hogy a srác a win mellett 2 romot használ nativ-ban.

itten van.
You are not allowed to view links. Register or Login

bebe500

• Vendég
« Reply #8727 Dátum: 2012, 11 01, 18:44:58 »
Sziasztok, eléggé megszívtam, mert sikerült teljesen lemeríteni Leo-t, Magldr alatt, és nem akar feltöltődni, berakom,bekapcsol, majd az 1234-nél ki. Tudna valaki segíteni, volt hasonló problémátok? Nem lehetne közvetlenül az aksit tölteni?

Nem elérhető cooling

• PDA: HTC HD2
« Reply #8728 Dátum: 2012, 11 01, 18:56:04 »
Sziasztok, eléggé megszívtam, mert sikerült teljesen lemeríteni Leo-t, Magldr alatt, és nem akar feltöltődni, berakom,bekapcsol, majd az 1234-nél ki. Tudna valaki segíteni, volt hasonló problémátok? Nem lehetne közvetlenül az aksit tölteni?
De igen minden további nélkül, ha van hozzá tápegységed, amin be tudod állítani az áramkorlátot.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8729 Dátum: 2012, 11 01, 20:21:17 »

inditsd el a recovery-t, rakd fel töltőre negyedórát és utána már bebootol a droid is

bebe500

• Vendég
« Reply #8730 Dátum: 2012, 11 01, 20:38:19 »
Nem jutok el a Recovery-ig :(

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #8731 Dátum: 2012, 11 02, 14:44:47 »
Sziasztok,

Nem tudom, hogy ide vagy a sima win-es topic-ba való :-)

Kéne egy kis gyors segítség. Ne haragudjatok rám, tudom, hogy mindent ki tudnék googlezni, de egyszerűen most nincs időm. Már 100 éve androidot használok a hd2-n és most dual boot-t szeretnék.
1. Javítsatok kérlek ha tévednék, de ugye mindenképpen a win megy a nand-ba és az android az sd-re?
2. Milyen rádiót ajánlotok amivel mindkét op tökéletes megy, mert  ezt olvastam Radio 2_12_50_02_2, de én nem ezt használtam androidnál
3. Milyen win-t ajánlotok (milyen van :-) win6.5/win7/win7.5/win8?), illetve mellé milyen androidot??
4. Telepítésnél ha minden igaz HSPL --> MAGLDR (ver???) -->> sd-t particionálni 1.FAT32(XGB)-2.EXT4(1GB)-3.EXT4(1GB)
5. Utána felmegy a win a NAND-ba (services --> UseLast24NAND (ez miért kell)--> számítogépen kicsom és DWI.exe futtat)
6. Na ezután nem tudom, hogy mi van, mitől lesz dual-boot és utána, hogy kell rá felrakni az android SD-s rom-ot.

előre is köszi a válaszokat
duji

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8732 Dátum: 2012, 11 02, 19:32:23 »
Hello

egy ismerős hd2-én jelentkezett egy érdekes hiba. készenlétből ha a bekapcsgombbal  kezdik az unlockot, akkor a kijelző nem reagál, viszont ha másik gombbal kezdik, akkor jó a kijelző. android csere volt, és a hiba megmaradt.
Tudtok erre valamilyen okosságot?

Nem elérhető nervy

« Reply #8733 Dátum: 2012, 11 02, 19:47:56 »
Hello

egy ismerős hd2-én jelentkezett egy érdekes hiba. készenlétből ha a bekapcsgombbal  kezdik az unlockot, akkor a kijelző nem reagál, viszont ha másik gombbal kezdik, akkor jó a kijelző. android csere volt, és a hiba megmaradt.
Tudtok erre valamilyen okosságot?

a bekapcs gomb alatti digitizer áramkör halt be neki valószinűleg :S
digitizer csere

Nem elérhető andrisca

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: winmo 6.5
« Reply #8734 Dátum: 2012, 11 03, 22:01:25 »
Nem jutok el a Recovery-ig :(

Nekem is volt egyszer ilyen. Teljesen lemerült és a töltő nem tudta tölteni, hogy túljusson a rom betöltésen.
Aztán véletlen rájöttem, hogy a gyári töltő feje kilazult és a töltő nem töltött rendesen!
Igazítd meg a töltőt, vagy szerezz egy másikat.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8735 Dátum: 2012, 11 06, 01:29:16 »
a bekapcs gomb alatti digitizer áramkör halt be neki valószinűleg :S
digitizer csere

Köszi az infót. továbbítottam.

Nem elérhető mimo

• PFC Fan
  • PDA ROM: DFT 2.2 HTC Sense
« Reply #8736 Dátum: 2012, 11 08, 12:15:36 »
Az alaplap hibás teló után, nem tudtam lemondani a HD2-ről és vettem egy másikat. Viszont ez teljesen "szűz"...
Mit javasoltok, hogy tudok átváltani andriodra? Tudom hogy a tudástárban benne van minden, de melyek a legújabb cuccok amiket le kell hozzá szedni? Illetve Task29-el pusztítsam le?
Előre is köszönöm

Nem elérhető duji

« Reply #8737 Dátum: 2012, 11 09, 10:25:15 »
Az alaplap hibás teló után, nem tudtam lemondani a HD2-ről és vettem egy másikat. Viszont ez teljesen "szűz"...
Mit javasoltok, hogy tudok átváltani andriodra? Tudom hogy a tudástárban benne van minden, de melyek a legújabb cuccok amiket le kell hozzá szedni? Illetve Task29-el pusztítsam le?
Előre is köszönöm
bootloader --- hspl --- bootloader --- radio flash --- bootloader --- task29 --- bootloader --- magldr flash --- összes wipe+fix permission --- magldr "flashmod" --- ROM-hoz tartozóan megfelelő recovery flash --- magldr/recovery/installzipfromSD azaz a kiválasztott ROM-ot flasheled - reboot és örül
röviden  :D + You are not allowed to view links. Register or Login
duji

Nem elérhető duji

« Reply #8738 Dátum: 2012, 11 09, 10:45:22 »
Az viszont engem is érdekelne, hogy jelenleg szerintetek melyik a legjobb ROM:

1.    2.X.X????? sense nélkül
2.    2.X.X????? sense-vel
3.    4.X.X????? sense nélkül

Illetve van még két kérdésem, mert elég rég nem foglalkoztam a témával:
4.    mit jelent a nativSD-s ROM?? (mi a különbség az sd-hez képest?)
5.    az ext4-es recoveryhez az sd-n lévő ext partíciót is ext3 helyett ext4-re "kell/ajánlott" formázni? (azért kérdezem, mert régebben amikor sokszor teszteltem ROMokat, akkor úgy vettem észre, hogy jobban szerették az ext3-t)
duji

Nem elérhető duji

« Reply #8739 Dátum: 2012, 11 09, 11:09:36 »
Az viszont engem is érdekelne, hogy jelenleg szerintetek melyik a legjobb ROM:

1.    2.X.X????? sense nélkül
2.    2.X.X????? sense-vel
3.    4.X.X????? sense nélkül

Illetve van még két kérdésem, mert elég rég nem foglalkoztam a témával:
4.    mit jelent a nativSD-s ROM?? (mi a különbség az sd-hez képest?)
5.    az ext4-es recoveryhez az sd-n lévő ext partíciót is ext3 helyett ext4-re "kell/ajánlott" formázni? (azért kérdezem, mert régebben amikor sokszor teszteltem ROMokat, akkor úgy vettem észre, hogy jobban szerették az ext3-t)

4-es ,5-ös kérdésre megtaláltam a válaszokat.  :olvass:
duji

Nem elérhető duji

« Reply #8740 Dátum: 2012, 11 09, 13:12:49 »
Előre is köszönöm

Kicsit részletesebben:

Jóval hosszabb végigolvasni mint megcsinálni, ha már harmadszorra csinálod, akkor kb. 6 perc az egész!!! (akkor már nem kell az első 4 pont)

0. Minimum 50%-os legyen az aksi, de legjobb ha teljesen fel van töltve.
1. Ments le mindent az sd kártyáról.
2. Telepítsd fel ezt : "pwhe761.exe", majd indítsd el. (PC-n) (link: "You are not allowed to view links. Register or Login")
3. Formázd le újra az sd kártyát (kártyaolvasóval), úgy hogy előre menjen egy FAT32-es partíció 32 KB-s cluster mérettel, utána pedig legyen egy EXT4-es partíció default cluster mérettel, majd mehet vissza az sd a telóba. (PC-n)
4. Másold rá az sd-re ezt: "NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.2.zip" (PC-n) (link: "You are not allowed to view links. Register or Login")
4.a. Minden mást is visszamásolhatsz, de hagyhatod a legvégére is.
5. Telefon bootloader (teló kikapcs, majd a bekapcsolásnál NYOMVATARTOD!!! a hangerő le gombot amíg be nem jön a bootloader, vagyis a tricolor képernyő)
6. Rádugod a gépre és nézed a telefonon a feliratot, hogy átvált usb-re (serial-ról)
7. Futtatod ezt : "Task29 provided by doloop.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n), figyeled a telót, majd 100%-nál elkezded nyomni a hangerő le gombot, hogy újra a bootmenübe kerülj. (ezzel ugye törlünk mindent) (link: "You are not allowed to view links. Register or Login")
8. Futtatod ezt : "DAF.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n) (link: "You are not allowed to view links. Register or Login")
9. Reboot (asszem magától), "USB flasher" kiválasztása
10. Utána futtatod ezt : "DAF.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n) (Itt telepíthetnéd a 220-asat is, de akkor nem a plusz dolgokat ki kellene szedned késöbb a telepítöből)
11. Ezután széthúzhatod a telót és a gépet, többet nem kell a PC
12. Teló reboot, majd "AD Recovery" kiválaszt, betöltődik a recovery!
13. Minden wipe-ot végignyomkodsz (újra törlünk), majd advanced->fix permission
14. "Install zip from sdcard" "choose zip from sdcard" kiválasztod a ROM-ot: "NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.2.zip"
15. Elindul a ROM telepítője (AROMA installer), ezt nem tudom pontosan, mert még nem láttam, de szerintem ezt kell választani: "NAND with DataOnEXT" (talán: "For EU/International HD2 (LEO 512)")
16. Utána megint nem tudom, de értelemszerűen feltelepíted. Felteheted az összes összetevőt, mert a maximális 290Mb-os system partíciót állítottuk be!!!
17. Ha végzett reboot, nézd meg hogy elindul-e, ha igen hagyd békén 10 percig. Utána már tönkreteheted :-)
duji

Nem elérhető duji

« Reply #8741 Dátum: 2012, 11 09, 13:20:45 »
A 10-es pont kiegészítésre szorul. (ezt a leírást egy ismerősömnek készítettem).
Ebben a pontban telepítjük fel a recovery-t. A ROM leírásánál le van írva hogy pontosan hogyan. Ha vk nem boldogul vele írjon nekem PÜ-t és elküldöm a PC-ről flash-elhető verziót.
A ROM linkje: You are not allowed to view links. Register or Login

duji

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8742 Dátum: 2012, 11 12, 16:40:51 »
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet 2 nativsd-s romot feltelepíteni? Onnan jött az ötlet, hogy pár játék nem indul el és olvastam xda-n, hogy gingerekkel vagy icsekkel mennek rajta rendesen. Akkor találtam egy videót youtubeon, hogy a srác a win mellett 2 romot használ nativ-ban.

Ugy latom, mar nativSD ROm-ot hasznalsz, azaz van ext4 particiod. Ha igy van, es az ext4 partitio eleg nagy, akkor egyszeru a dolog. Fogod a masik (masodik) nativSD ROM-ot es ugyan ugy telepited a FAt partitiorol, mint az elsot. Ezt kovetoen pedig a nativeSDMultiBoot Version 10 apk-val (You are not allowed to view links. Register or Login) kivalasztod, hogy melyiket szeretned futtatni.

Itt egy reszletes leiras:

Ha WP7-t is szeretnel hasznalni (ezt mindenkeppen a NAND-ba kell pakolni):

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8743 Dátum: 2012, 11 12, 16:47:44 »

16. Utána megint nem tudom, de értelemszerűen feltelepíted. Felteheted az összes összetevőt, mert a maximális 290Mb-os system partíciót állítottuk be!!!

XDA-t olvasgatva ugy tunik nem mindig eleg, foleg ha vannak bad blockok. Ha nem a nativSD opciot valasztod es biztosan nem akarod ujra huzni az egeszet, indulaskor erdemesebb 300-ra vagy 320-ra allitani, es akkor biztosan nem fognak jelentkezni szokatlan problemak a ROM futtatasa soran.

Nem elérhető roland.j

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: htc hd2
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: htc hd2
« Reply #8744 Dátum: 2012, 11 16, 16:36:40 »
Üdv. Ma szereztem be egy hd2-t
Az lenne a kérdésem, hogy melyik android lenne verzió jó rá(amiben működik minden)?
És valaki tudna segíteni, hogy hogy tudok androidot rátenni?(nagyon kezdő vagyok)
A segítséget nagyon megköszönném.

Nem elérhető duji

« Reply #8745 Dátum: 2012, 11 16, 17:40:09 »
XDA-t olvasgatva ugy tunik nem mindig eleg, foleg ha vannak bad blockok. Ha nem a nativSD opciot valasztod es biztosan nem akarod ujra huzni az egeszet, indulaskor erdemesebb 300-ra vagy 320-ra allitani, es akkor biztosan nem fognak jelentkezni szokatlan problemak a ROM futtatasa soran.
:taps: :olvass:
duji

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8746 Dátum: 2012, 11 21, 09:24:06 »
ki jött új nexuxhd2

[Nov. 18, 2012][ROM][720p] NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.8 [NativeSD]

Nem elérhető nervy

« Reply #8747 Dátum: 2012, 11 21, 15:20:14 »
ki jött új nexuxhd2

[Nov. 18, 2012][ROM][720p] NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.8 [NativeSD]

már egy ideje :D

kovjanos PACMAN alapú romja kicsit újabb, szinte napi frissitésű és ha baj van magyarul is lehet neki irni :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8748 Dátum: 2012, 11 22, 09:10:29 »
hát nekem ez a 2.8 nem igazán akar összejönni , nand módba telepitve el se jut rendszerig  native sd modba felmegy de  nagyon lassú. Nem értem mi lehet a gond . 2.6 tökéletesen felmegy és gyors de ez nem.

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #8749 Dátum: 2012, 11 23, 06:53:32 »
Üdv!Egy kicsit off,de szeretném ha valaki segíteni tudna abban hogy ez melyik szoft a HTC-n You are not allowed to view links. Register or Login  ami ebben a tesztben a videón szerepel?

És ha tudtok elérhetőséget is a szofthoz azt is megköszönném!  :ok:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA