Az alaplap hibás teló után, nem tudtam lemondani a HD2-ről és vettem egy másikat. Viszont ez teljesen "szűz"...
Mit javasoltok, hogy tudok átváltani andriodra? Tudom hogy a tudástárban benne van minden, de melyek a legújabb cuccok amiket le kell hozzá szedni? Illetve Task29-el pusztítsam le?
Előre is köszönöm
Kicsit részletesebben:
Jóval hosszabb végigolvasni mint megcsinálni, ha már harmadszorra csinálod, akkor kb. 6 perc az egész!!! (akkor már nem kell az első 4 pont)
0. Minimum 50%-os legyen az aksi, de legjobb ha teljesen fel van töltve.
1. Ments le mindent az sd kártyáról.
2. Telepítsd fel ezt : "pwhe761.exe", majd indítsd el. (PC-n) (link: "You are not allowed to view links.
Register or
Login")
3. Formázd le újra az sd kártyát (kártyaolvasóval), úgy hogy előre menjen egy FAT32-es partíció 32 KB-s cluster mérettel, utána pedig legyen egy EXT4-es partíció default cluster mérettel, majd mehet vissza az sd a telóba. (PC-n)
4. Másold rá az sd-re ezt: "NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.2.zip" (PC-n) (link: "You are not allowed to view links.
Register or
Login")
4.a. Minden mást is visszamásolhatsz, de hagyhatod a legvégére is.
5. Telefon bootloader (teló kikapcs, majd a bekapcsolásnál NYOMVATARTOD!!! a hangerő le gombot amíg be nem jön a bootloader, vagyis a tricolor képernyő)
6. Rádugod a gépre és nézed a telefonon a feliratot, hogy átvált usb-re (serial-ról)
7. Futtatod ezt : "Task29 provided by doloop.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n), figyeled a telót, majd 100%-nál elkezded nyomni a hangerő le gombot, hogy újra a bootmenübe kerülj. (ezzel ugye törlünk mindent) (link: "You are not allowed to view links.
Register or
Login")
8. Futtatod ezt : "DAF.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n) (link: "You are not allowed to view links.
Register or
Login")
9. Reboot (asszem magától), "USB flasher" kiválasztása
10. Utána futtatod ezt : "DAF.exe" (értelemszerűen :-)) (PC-n) (Itt telepíthetnéd a 220-asat is, de akkor nem a plusz dolgokat ki kellene szedned késöbb a telepítöből)
11. Ezután széthúzhatod a telót és a gépet, többet nem kell a PC
12. Teló reboot, majd "AD Recovery" kiválaszt, betöltődik a recovery!
13. Minden wipe-ot végignyomkodsz (újra törlünk), majd advanced->fix permission
14. "Install zip from sdcard" "choose zip from sdcard" kiválasztod a ROM-ot: "NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.2.zip"
15. Elindul a ROM telepítője (AROMA installer), ezt nem tudom pontosan, mert még nem láttam, de szerintem ezt kell választani: "NAND with DataOnEXT" (talán: "For EU/International HD2 (LEO 512)")
16. Utána megint nem tudom, de értelemszerűen feltelepíted. Felteheted az összes összetevőt, mert a maximális 290Mb-os system partíciót állítottuk be!!!
17. Ha végzett reboot, nézd meg hogy elindul-e, ha igen hagyd békén 10 percig. Utána már tönkreteheted :-)