2024, 12 23, 22:25:52

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726851 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8700 Dátum: 2012, 10 19, 15:06:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login

hát csak azért mert erről nemtudtam... :D

"MEMORY   Card slot   microSD, up to 32 GB"

plusz ebből nem gondolnám h tudja a 64 gigát. a 32-esemmel meg persze az UltraClass besorolás miatt aggódtam, de a 64-eseknél is olyat raktak bele úgyhogy tuti jó lesz
Amig nem valtoztatnak a HC standard-en addig jo lesz bele a nagyobb kapacitasuak is. Azert irtak up to 32GB-ot, mert akkor az volt a legagyobb kapacitasu.

Nem elérhető mzoli89

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.7
Re: Android a HD2-re
« Reply #8701 Dátum: 2012, 10 20, 11:51:22 »
Sziasztok, Android van 1 hónapja a telómon, ma reggel arra keltem, hogy bekapcsoltam a telefont, és nem működött az érintőképernyőm, és azóta se működik, volt teljes reset, letöröltem minden, akksit kivettem, mindent amit lehetett, de nem működik, ez HW hiba vagy SW?

Ha HW hiba akkor ilyet kell vennem?

köszi előre is a válaszokat!

Nem elérhető bb68

• PFC Fan
  • PDA: HTC Touch HD HTC HD2
  • PDA ROM: 1.59.709.0 (48753) WWE
« Reply #8702 Dátum: 2012, 10 20, 19:32:28 »
Sziasztok, Android van 1 hónapja a telómon, ma reggel arra keltem, hogy bekapcsoltam a telefont, és nem működött az érintőképernyőm, és azóta se működik, volt teljes reset, letöröltem minden, akksit kivettem, mindent amit lehetett, de nem működik, ez HW hiba vagy SW?

Ha HW hiba akkor ilyet kell vennem?

köszi előre is a válaszokat!
Hardveres hiba lesz szerintem.A digitizer adta meg magát.Amit belinkeltél olyan kell bele de a csatlakozóra figyeljél,mivel van pattintós és forrasztós verzió belőlle.
Én a helyedben elősször szétszedném a telót,megpróbálnám szétválasztani az lcd-t a digitől.Ha nem sikerül és sérül az lcd akkor egy új kijelző a vége.Ha sikerül akkor csak érintőt kell venned.Kicsit macerás a dolog de megoldható.

Nem elérhető mzoli89

« Reply #8703 Dátum: 2012, 10 21, 12:57:32 »
Hardveres hiba lesz szerintem.A digitizer adta meg magát.Amit belinkeltél olyan kell bele de a csatlakozóra figyeljél,mivel van pattintós és forrasztós verzió belőlle.
Én a helyedben elősször szétszedném a telót,megpróbálnám szétválasztani az lcd-t a digitől.Ha nem sikerül és sérül az lcd akkor egy új kijelző a vége.Ha sikerül akkor csak érintőt kell venned.Kicsit macerás a dolog de megoldható.

okés, amit rendeltem az pattintós, gondoltam, hogy HW hiba, bár ma reggel 2 percig működött megint... de most már nem megy :) Szétszedem majd, csak még nincs hozzá szerszámom sem... nehéz a Digitizer cseréje? Szedtem már szét rengeteg laptopot, elektronikai cuccot, de telót még soha :) Köszi a válaszodat... ha jól vettem ki, lehet a telefonom nem is pattintós? akkor ha pattintósat rendeltem, nem is tudom kicserélni? Király...   Garanciám meg ott ugrik, hogy android van rajta... sok hülye meg elkezdte, hogy az android miatt ment tönkre...

Nem elérhető szentes

• zseniális matematikus
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Sony XPERIA Z , htc One X, Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: full stock/ 4.1.x
« Reply #8704 Dátum: 2012, 10 21, 13:38:36 »
okés, amit rendeltem az pattintós, gondoltam, hogy HW hiba, bár ma reggel 2 percig működött megint... de most már nem megy :) Szétszedem majd, csak még nincs hozzá szerszámom sem... nehéz a Digitizer cseréje? Szedtem már szét rengeteg laptopot, elektronikai cuccot, de telót még soha :) Köszi a válaszodat... ha jól vettem ki, lehet a telefonom nem is pattintós? akkor ha pattintósat rendeltem, nem is tudom kicserélni? Király...   Garanciám meg ott ugrik, hogy android van rajta... sok hülye meg elkezdte, hogy az android miatt ment tönkre...

SD kártyáról vissza tudod flashelni a gyári WM 6.5-t, ahhoz nem kell az érintőképernyő. És ha van gari, akkor javítják.
Don't trust me, i will be a doctor

Nem elérhető mzoli89

« Reply #8705 Dátum: 2012, 10 21, 18:08:07 »
SD kártyáról vissza tudod flashelni a gyári WM 6.5-t, ahhoz nem kell az érintőképernyő. És ha van gari, akkor javítják.

hol van gyári 6.5 ROM, linkelsz? meg az sd kártyás módszert? köszi de az SPL-t is akkor újra kell...

Nem elérhető widi

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: JB 4.1.2 XWLSW
« Reply #8706 Dátum: 2012, 10 21, 18:43:44 »
hol van gyári 6.5 ROM...

... az sd kártyás módszert?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8707 Dátum: 2012, 10 21, 19:43:37 »
hol van gyári 6.5 ROM, linkelsz? meg az sd kártyás módszert? köszi de az SPL-t is akkor újra kell...

a Widi által linkelt , sd-ről telepitett winmo visszarakja a gyári spl-t is.

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8708 Dátum: 2012, 10 22, 10:23:17 »
Szia nervy,

milyen a PACman Rom, amit használsz?
A NexusHD2 JB NativeSD egy idő után hihetetlenül belassul. Nemcsak laggol, hanem minden lassú lesz.

Nem elérhető nervy

« Reply #8709 Dátum: 2012, 10 22, 15:56:09 »
Szia nervy,

milyen a PACman Rom, amit használsz?
A NexusHD2 JB NativeSD egy idő után hihetetlenül belassul. Nemcsak laggol, hanem minden lassú lesz.

sajnos minden romnál előjön a krónikus memóriahiány, ennél is. ezt ki lehet küszöbölni ha a romcontrol-ban a teljesitménybeállitásoknál az állandóan rendelkezésre álló 40megát felviszem 100-ra + a proci-t felnyomom 1190-re és az alapból beállitott governor-t átrakom smartassV2-re.
igy most 0 lagg, egyedül akkor van kisebb belassulás ha telepitek valamit és az sdext-es scriptnek időbe telik amig (1-2 másodperc) beregisztrálja hogy miholhova települt.

a sima 1.1-es pacman-t használom, az egyel újabb verzióban marc-s kernel van ami nem tud sd-ext-et

kiváncsi leszek ha megjön a memkártyám és felrakom nativsd-re akkor milyen lesz  :hmm:

Nem elérhető cooling

« Reply #8710 Dátum: 2012, 10 22, 18:57:25 »
"kiváncsi leszek ha megjön a memkártyám és felrakom nativsd-re akkor milyen lesz  :hmm:kiváncsi leszek ha megjön a memkártyám és felrakom nativsd-re akkor milyen lesz  :hmm:"

Légyszi nervy amint lesz tapasztalatod számolj be róla nekünk is, mert ha tényleg gyorsabb mint a nand, akkor én is rástartolok és szerintem még sokan gondolkodnak így.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8711 Dátum: 2012, 10 23, 02:46:58 »
Szerettem volna a 4ext recből lementeni a nativsd-s romomat, viszont nem tud semmit bemountolni, emiatt nem is enged a backupot.
Valakinek esetleg sikerült már valahogy?

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #8712 Dátum: 2012, 10 23, 15:11:43 »
Szép napot mindenkeinek!
Segítséget kérek tőletek.
Feltettem ezt a romot You are not allowed to view links. Register or Login és teszi is a dolgát egy kivétellel.
A Youtube videókat és egyéb beágyazott videókat sem játszik le.
Ha még is véletlenül egy megindul akkor meg hang jön videó szaggat és ugrál.
Jellemzően klikkre oldalt vált egy pillanatra mintha töltene aztán abort vissza a kiindulásra.
Gyanítom a telepítést nem végzem jól és memó baja lehet de ez a SD szisztéma még nekem nagyon új.
Előre is köszönöm a válaszokat.
További szép napot :-)
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető nervy

« Reply #8713 Dátum: 2012, 10 23, 15:40:08 »
Szép napot mindenkeinek!
Segítséget kérek tőletek.
Feltettem ezt a romot You are not allowed to view links. Register or Login és teszi is a dolgát egy kivétellel.
A Youtube videókat és egyéb beágyazott videókat sem játszik le.
Ha még is véletlenül egy megindul akkor meg hang jön videó szaggat és ugrál.
Jellemzően klikkre oldalt vált egy pillanatra mintha töltene aztán abort vissza a kiindulásra.
Gyanítom a telepítést nem végzem jól és memó baja lehet de ez a SD szisztéma még nekem nagyon új.
Előre is köszönöm a válaszokat.
További szép napot :-)

az új youtube-nak a paranoid résszel van problémája. próbálj meg keresni a neten egy régebbi verziójú youtube.apk-t és telepitsd fel, annak már működnie kell

esetleg új youtube-nál azzal próbálkozhatsz, hogy a PA settings-ben a youtube-ra vonatkozó bállitást átrakod 320px-re vagy 600px-re

ha ez nem segit akkor valami a hardveres gyorsitással nemmegy :(

Nem elérhető Berger

• PDA: Galaxy s4 (i9505)
  • PDA ROM: Robotos
« Reply #8714 Dátum: 2012, 10 23, 16:19:05 »
nervy köszönöm gyors válaszod utána nézek amit írtál.
Remélem igazad lesz bár ritkán nézek videót de hát jó lenne ha lenne. :-)
A romért meg kér lenne, mert azt tapasztalom hogy ezekkel jobban szalad a jó öreg leoka.
Szeretnék váltani de nincs igazi fogamra való ráadásul budget is meghatározza a tudatot így dolgoznia kell az öreg oroszlának :-)
Cél mindig valaminek a vége de soha nem lehet a vég a cél!

Nem elérhető baani59

« Reply #8715 Dátum: 2012, 10 23, 18:41:59 »
sajnos minden romnál előjön a krónikus memóriahiány, ennél is. ezt ki lehet küszöbölni ha a romcontrol-ban a teljesitménybeállitásoknál az állandóan rendelkezésre álló 40megát felviszem 100-ra + a proci-t felnyomom 1190-re és az alapból beállitott governor-t átrakom smartassV2-re.
igy most 0 lagg, egyedül akkor van kisebb belassulás ha telepitek valamit és az sdext-es scriptnek időbe telik amig (1-2 másodperc) beregisztrálja hogy miholhova települt.

a sima 1.1-es pacman-t használom, az egyel újabb verzióban marc-s kernel van ami nem tud sd-ext-et

kiváncsi leszek ha megjön a memkártyám és felrakom nativsd-re akkor milyen lesz  :hmm:

Nekem is SmartassV2  és 1190 MHz volt beállítva, de úgy tűnik, az én Leom nem szereti. Most 1113-on van és simán fut.
Azt a bizonyos "állandóan rendelkezésre álló"-t nem tudom, hol keressem - a teljesítménybeállításoknál nincs. :(

Nem elérhető nervy

« Reply #8716 Dátum: 2012, 10 23, 20:07:29 »
Nekem is SmartassV2  és 1190 MHz volt beállítva, de úgy tűnik, az én Leom nem szereti. Most 1113-on van és simán fut.
Azt a bizonyos "állandóan rendelkezésre álló"-t nem tudom, hol keressem - a teljesítménybeállításoknál nincs. :(

beállitások/rom control/teljesitmény/egyéb beállitások/szabad memória

más: tegnap telepitettem ezt a progit nálam egyelőre pozitiv a vélemény, nagyobb memóriát igénylő játékoknak jót tesz:

Nem elérhető baani59

« Reply #8717 Dátum: 2012, 10 23, 21:41:02 »
beállitások/rom control/teljesitmény/egyéb beállitások/szabad memória

más: tegnap telepitettem ezt a progit nálam egyelőre pozitiv a vélemény, nagyobb memóriát igénylő játékoknak jót tesz:
Nekem nincs rom control és egyéb beállítások sem, de kb. 2 hónapja fennt volt a Paranoid és onnan emlékszem rá.

Nem elérhető nervy

« Reply #8718 Dátum: 2012, 10 23, 21:48:51 »
Nekem nincs rom control és egyéb beállítások sem, de kb. 2 hónapja fennt volt a Paranoid és onnan emlékszem rá.

ahh bocs nem figyeltem melyik romod van.
nexus-ban nincs rom control csak az AOKP alapúakban (PACman rom pl olyan)

de gondolom vannak erre is külső, play-ről beszerezhető programok

Nem elérhető piko888

« Reply #8719 Dátum: 2012, 10 26, 17:37:48 »
Sziasztok!

Fel szeretném rakni ezt a Romot, de nekem Kínai a leírás.
Nem tudnátok egy egyszerü magyar leírást hozzá?

Elöre is köszönöm

Piko

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8720 Dátum: 2012, 10 28, 09:54:53 »
Sziasztok!

Lecseréltem az sd kártyámat class 4-ről class 10-re és nativban kipróbáltam 3 romot, először a Pacman-t, nem sokáig volt a telón, kicsit laggolt, zene vezérlés se volt rendben, csakúgy mint a nandban. NexusHD2 volt a következő, az is akadozott és egy sd tools nevű progit is kipróbáltam nem írta a kártyát 10 megával, csak 6MB/s körül volt, élvezhetetlen volt a használata. Jött az AOKP, na ez gyors és nem akadozik, nagyon meglepett, mert próbáltam nandban is és érezhető a különbség. Itt már írta 10MB-al az sd tools - mellékeltem is a képet. Jól gondoltam, mikor először próbáltam az aokp-t, hogy marad ez az aokp vonal, de ki kellett próbálni a pacmant is, mert új volt.

SD tools itt

Nem elérhető cooling

« Reply #8721 Dátum: 2012, 10 28, 19:22:35 »
Sziasztok!

Lecseréltem az sd kártyámat class 4-ről class 10-re és nativban kipróbáltam 3 romot, először a Pacman-t, nem sokáig volt a telón, kicsit laggolt, zene vezérlés se volt rendben, csakúgy mint a nandban. NexusHD2 volt a következő, az is akadozott és egy sd tools nevű progit is kipróbáltam nem írta a kártyát 10 megával, csak 6MB/s körül volt, élvezhetetlen volt a használata. Jött az AOKP, na ez gyors és nem akadozik, nagyon meglepett, mert próbáltam nandban is és érezhető a különbség. Itt már írta 10MB-al az sd tools - mellékeltem is a képet. Jól gondoltam, mikor először próbáltam az aokp-t, hogy marad ez az aokp vonal, de ki kellett próbálni a pacmant is, mert új volt.

SD tools itt
Na ez igazán jó hír, még annyit elárulnál hogy pontosan milyen memkártyát tettél bele?

Nem elérhető nervy

« Reply #8722 Dátum: 2012, 10 28, 20:05:36 »

Jól gondoltam, mikor először próbáltam az aokp-t, hogy marad ez az aokp vonal, de ki kellett próbálni a pacmant is, mert új volt.

az a fura hogy a pacman is aokp alapokon nyugszik :S
ha nálam is hasonló eredmények lesznek akkor reklamálok xda-n :D

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8723 Dátum: 2012, 10 28, 21:34:58 »
Na ez igazán jó hír, még annyit elárulnál hogy pontosan milyen memkártyát tettél bele?

Kingston 16GB és az előző is ekkora volt...Kicsit drágálom az itthoni árukon, de ez szlovákiából van 5900 volt futárral együtt (igaz ez meg az euro árfolyamtól függ), azóta találtam egy másik oldalt, ahol pár száz ft-al olcsóbb és az is szlovák. Nem is veszek itthonról adathordozókat, ha nem muszáj, mert a zenei jogvédősök százaléka ami rajta van, megdobja rendesen.

Nem elérhető cooling

« Reply #8724 Dátum: 2012, 10 29, 13:24:04 »

Kingston 16GB és az előző is ekkora volt...Kicsit drágálom az itthoni árukon, de ez szlovákiából van 5900 volt futárral együtt (igaz ez meg az euro árfolyamtól függ), azóta találtam egy másik oldalt, ahol pár száz ft-al olcsóbb és az is szlovák. Nem is veszek itthonról adathordozókat, ha nem muszáj, mert a zenei jogvédősök százaléka ami rajta van, megdobja rendesen.
OK, kösz!