2024, 12 24, 05:47:36

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726864 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #8650 Dátum: 2012, 09 27, 01:52:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nekem úgy rémlik hogy az energy-s sense-s romban van ilyen funkció. sajnos most nem az van felrakva, viszont van mentésem, esetleg holnap felrakom, és letsztelem.

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #8651 Dátum: 2012, 09 27, 16:01:54 »

köszi

cymera-t nézegettem már de nem a kamera része tudja a face detect-et hanem a photo editor amikor after effect -ezni akarsz

megpróbálom kiműteni energy-ből a kamerát hátha :D
mégegyszer thy

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #8652 Dátum: 2012, 09 27, 17:03:19 »
Sziasztok!
Sürgősen be szeretném szerezni az alábbiakat:

- Nagy akksi
- Gamepad (MSI-ről tudok, de ha van másmilyen is, akkor azt is megnézném szívesen)

Nem nagyon találok üzletet, aki árulná Magyarországon, segítsetek légyszi, hogy honnan tudnám ezeket beszerezni!

Köszönöm szépen!

Nem elérhető lipee83

« Reply #8653 Dátum: 2012, 09 28, 01:34:49 »
- Nagy akksi

mennyire nagy?  :D

vagy akár egyenesen kínából:

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8654 Dátum: 2012, 09 28, 06:54:30 »
A másodikról lenne szó, nem külső akksi kell, hanem rendes. :)

De hogy van ez? 5500 forint csak? Én valahol jóval drágábban láttam. Ennyi az eredeti ára?

Nem elérhető mzoli89

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.7
« Reply #8655 Dátum: 2012, 09 28, 09:09:19 »
Sziasztok,

kérlek Titeket segítsetek, felraktam egy HTC HD2re egy ROM-ot:

NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.7[tytung_HWA_r3.4]

Minden nagyon jól működik, kivéve, ha telefonálok sokan mondák, hogy olyan hangom van mint egy robot... miért lehet ez? Azt mondják nagyon hangos, torz stb...

Szerintem a ROM-ban lehet elcseszve szoftveresen a mikrofon hangosítása nagyon sok lett és ezért torz... Várjak újabb ROM-ra vagy valaki ismer valami progit, megoldást erre a problémára? Másnál is volt ilyen, hogy torz volt mikor beszélt?

Köszi előre is minden segítséget!

Üdv:
Zoli

Nem elérhető gallrobert

• PFC Fan
  • PDA ROM: PARANOIDANDROID HD2 v1.5b
« Reply #8656 Dátum: 2012, 09 28, 12:49:11 »
Sziasztok,

Minden nagyon jól működik, kivéve, ha telefonálok sokan mondák, hogy olyan hangom van mint egy robot... miért lehet ez? Azt mondják nagyon hangos, torz stb...

Szerintem a ROM-ban lehet elcseszve szoftveresen a mikrofon hangosítása nagyon sok lett és ezért torz... Várjak újabb ROM-ra vagy valaki ismer valami progit, megoldást erre a problémára? Másnál is volt ilyen, hogy torz volt mikor beszélt?

Üdv:
Zoli

Húúha! Ép most akartam rá frissíteni, de akkor várok egy kicsit. Mondjuk a fórumában nem olvastam a problémáról. Másnak is vannak ilyen tapasztalatai?

Nem elérhető nervy

« Reply #8657 Dátum: 2012, 09 28, 16:28:30 »
Sziasztok,

Üdv:
Zoli

robothang és hangos mikrofon sok embernél MINDEN romban előjön - nálam sosem...

senki sem tudja a megoldást de néhány embernél ez jön be:
- rom frissités előtt az összes létező wipe-ot futtatni
- rom frissités után fix permissions a recovery advanced menujéből

Nem elérhető mzoli89

« Reply #8658 Dátum: 2012, 09 28, 21:44:05 »

robothang és hangos mikrofon sok embernél MINDEN romban előjön - nálam sosem...

senki sem tudja a megoldást de néhány embernél ez jön be:
- rom frissités előtt az összes létező wipe-ot futtatni
- rom frissités után fix permissions a recovery advanced menujéből

rendben van kipróbálom akkor, köszi szépen :) Remélem még lesz pár ötlet, ha ez nem segítene.. de mondjuk ha nálad ez nincs akkor ez ilyen random hiba... mikor először felraktam pl a Térerő is szarakodott, most meg már jó... szóval lehet megoldódik majd ez is :) Szép estét!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8659 Dátum: 2012, 09 29, 10:31:17 »
mennyire nagy?  :D

vagy akár egyenesen kínából:

ez a külső aksi , hogy van ? telefonba van a nagy aksi + a telefon alatt lóg 1 másik? elég idétlen

Nem elérhető mzoli89

« Reply #8660 Dátum: 2012, 09 29, 15:26:54 »
ez a külső aksi , hogy van ? telefonba van a nagy aksi + a telefon alatt lóg 1 másik? elég idétlen

én ilyet rendeltem még annó, nem használom csak ha vonatozok, 2-3 napig elmegy vele, a gyárival naponta töltöm szinte.. adnak hozzá mindent, speedshopban kb ugyanezt adják 4000ért, mert az is utángyártott és ez is, minden kínából származik, ha szerencséd van kifogod a jót :)  szerintem 1500-1600 Ft-ot megér egy ilyen, ha csak fél évig megy akkor is veszel 2 db-ot :) de nálam már egy ideje megy...

Nem elérhető nervy

« Reply #8661 Dátum: 2012, 09 29, 16:40:39 »

én ilyet rendeltem még annó, nem használom csak ha vonatozok, 2-3 napig elmegy vele, a gyárival naponta töltöm szinte.. adnak hozzá mindent, speedshopban kb ugyanezt adják 4000ért, mert az is utángyártott és ez is, minden kínából származik, ha szerencséd van kifogod a jót :)  szerintem 1500-1600 Ft-ot megér egy ilyen, ha csak fél évig megy akkor is veszel 2 db-ot :) de nálam már egy ideje megy...

lehet h kinai mindkettő de a speedshopnál kapható akksi Brando gyártmány ami az egyik legjobb minőség
Nem tisztem védeni mert tuti túl van árazva de ne keverjünk egy brando minőséget egy noname-el

Nem elérhető lipee83

« Reply #8662 Dátum: 2012, 09 29, 17:40:21 »
lehet h kinai mindkettő de..

de nem az a baj, hogy kínai, hisz majdnem minden onnan jön, hanem az a lényeg, hogy ott melyik műszak csinálta.
több riport is volt már erről, azaz a reggeles műszak csinálja a normális minőségű termékeket (a hétfői műszak az lehet kivétel :D ), a délutános ennek a terméknek a másolatát, és éjszaka meg átszerelnek teljesen másra. Szal én azt mondogatom mostanában, hogy nem az a baj hogy kínai termék, hanem hogy nemtudni melyik műszakból származik. :D

Nem elérhető mzoli89

« Reply #8663 Dátum: 2012, 09 29, 17:47:46 »
lehet h kinai mindkettő de a speedshopnál kapható akksi Brando gyártmány ami az egyik legjobb minőség
Nem tisztem védeni mert tuti túl van árazva de ne keverjünk egy brando minőséget egy noname-el

ki keverte a kettőt? " ha szerencséd van kifogod a jót" szerintem ezt írtam és nem azt, hogy a brando szar :) nekem van rengeteg brando termékem, főleg tokok , DE ebayről rengeteg dolgot rendeltem félárban, speedshop nagyon gyors, megbízható, de nagyon drága... 3 kínai akksit veszek ami legalább 2 évig jó, míg megveszem a Brando-t és lehet az is beszarik fél év után, ezt notebook akksiknál tudom a legjobban, vettem Dell laptopot 1,5 év után meghalt teljesen az akksi, rendeltem bele 30ezerért (6cellásat, most már természetesen olcsóbb lett) újat, az új 1 év 2 hónaposan halt meg most 9 hónapja van benne utángyártott akksi 12500 ft-ért (9cellásat) akár ha most tönkremenne is jobban járok ha veszek 3 utángyártottat, mint egy eredetit :) A minőség nem mindig jó... és nekem az utángyártott akksik jobban bejöttek, mivel 1/5 árban vannak kb és nagyjából 1 évig megy el az összes normálisan, nem véletlenül van rá 1 év vagy fél év garancia :) Brando vagy Branda tök mindegy mi van ráírva, attól még lehet a Brando előbb tönkremegy :) Ugyanis legtöbbször a matricát fizeted meg, nem a terméket!

Nem elérhető nervy

« Reply #8664 Dátum: 2012, 09 29, 17:53:05 »
ki keverte a kettőt? " ha szerencséd van kifogod a jót" szerintem ezt írtam és nem azt, hogy a brando szar :) nekem van rengeteg brando termékem, főleg tokok , DE ebayről rengeteg dolgot rendeltem félárban, speedshop nagyon gyors, megbízható, de nagyon drága... 3 kínai akksit veszek ami legalább 2 évig jó, míg megveszem a Brando-t és lehet az is beszarik fél év után, ezt notebook akksiknál tudom a legjobban, vettem Dell laptopot 1,5 év után meghalt teljesen az akksi, rendeltem bele 30ezerért újat, az új 1 év 2 hónaposan halt meg most 9 hónapja van benne utángyártott akksi 12500 ft-ért akár ha most tönkremenne is jobban járok ha veszek 3 utángyártottat, mint egy eredetit :) A minőség nem mindig jó... és nekem az utángyártott akksik jobban bejöttek, mivel 1/5 árban vannak kb és nagyjából 1 évig megy el az összes normálisan, nem véletlenül van rá 1 év vagy fél év garancia :) Brando vagy Branda tök mindegy mi van ráírva, attól még lehet a Brando előbb tönkremegy :) Ugyanis legtöbbször a matricát fizeted meg, nem a terméket!

nagyjából egyetértünk viszont azért fizeted meg a matricát mert van rajta egy név, a név mögött meg egy ismert és múlttal rendelkező cég amire adhatsz, mig a noname ebay-es kinai lehet hogy holnap behal és még reklamálni sem reklamálhatsz
párezer forintos akksinál ez persze nem tétel

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8665 Dátum: 2012, 09 29, 20:43:47 »
Na jó-jó értem én a problémát, de akkor most én, mint mezei felhasználó szeretnék egy "pocakos" HD 2-est, magyarán akarok bele vásárolni egy dupla akkora akksit, mint a gyári, tudom, hogy létezik, tudom, hogy mit keressek, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy most akkor mivan?
Hivatalos HTC nem gyárt ilyet? Nem lehet rendelni belföldön sehonnan? Ha nem akkor oké, de akkor helyette mi a megoldás? Akarok egy nyavajás akksit venni, de nem tudom eldönteni, hogy most akkor mit keressek, azt meg főleg nem tudom, hogy hol.
Ugyanis nem találok normális rendelős oldalt, kivéve a Speedshop-ot.

Akkor most mi az igazság?

A gamepad-ról nem is beszélve. Megkérdeztem a speedshop-ot, de még ők sem rendelik. Na most akkor az is hogy van? Létezik, de nem tudom beszerezni?

Köszönöm a válaszokat, égető szükségem lenne mindkét termékre!

Nem elérhető piko888

« Reply #8666 Dátum: 2012, 09 30, 21:43:17 »
Sziasztok!
Mit kell tennem, ha kevés a tárhely a telefonon?
Elöre is köszi,
Piko

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8667 Dátum: 2012, 10 01, 10:05:28 »
Sziasztok!
Elöre is köszi,
Piko
Torolni valamit:-)

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
  • PDA: LG G2,Nexus 4
  • PDA ROM: valami folytán mindig 10E a vége :)
« Reply #8668 Dátum: 2012, 10 01, 15:21:47 »
Sziasztok!
Elöre is köszi,
Piko
szia. töltsd le a link2sd scriptet az xda-rol,particionálj az sd kártyádon cwm-el. majd telepisd fel a letöltött progit(link2sd,app2sd..)

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8669 Dátum: 2012, 10 01, 22:02:00 »
'Tán ez? ???

Kiegeszitve ezzel:

Sent from my NexusHD2

Nem elérhető piko888

« Reply #8670 Dátum: 2012, 10 01, 22:10:31 »
szia. töltsd le a link2sd scriptet az xda-rol,particionálj az sd kártyádon cwm-el. majd telepisd fel a letöltött progit(link2sd,app2sd..)

Köszi, ez picit magas nekem.
Nincs valami egyszerűbb pl. rom telepítésekor nem lehet megadni mennyi hely legyen a telefonon?
Most minden progi alapból az SD kártyán van, csak a Launcher  maradt a telefonon.

Nem elérhető nervy

« Reply #8671 Dátum: 2012, 10 01, 23:42:15 »

Köszi, ez picit magas nekem.
Nincs valami egyszerűbb pl. rom telepítésekor nem lehet megadni mennyi hely legyen a telefonon?
Most minden progi alapból az SD kártyán van, csak a Launcher  maradt a telefonon.

nincs. sajnos a hd2 már 3 éves konstrukció nagyon kevés memóriával, csak úgy tudsz ezen változtatni ha az sd-n létrehozol egy ext particiót és telepitesz egy scriptet ami tudja használni memóriaként ahogyan azt Arsenelupin is irta.

Nem elérhető Zsoccca

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Htc HD2
  • PDA ROM: Nexushd2
« Reply #8672 Dátum: 2012, 10 07, 16:02:42 »
Sziasztok !
A segítségeteket kérném már a megőrülés szélén állok ! Telepítettem az android 4.0.4-t a készülékemre , és vissza szeretném rá pakolni a winmo 6.5-t . De egyszerűen nem tudom letörölni az androidot. Valaki esetleg tud segíteni ?

Nem elérhető widi

• Navigáció / Navigation: Mio C720
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: JB 4.1.2 XWLSW
« Reply #8673 Dátum: 2012, 10 07, 17:06:50 »
Sziasztok !
A segítségeteket kérném már a megőrülés szélén állok ! Telepítettem az android 4.0.4-t a készülékemre , és vissza szeretném rá pakolni a winmo 6.5-t . De egyszerűen nem tudom letörölni az androidot. Valaki esetleg tud segíteni ?

ez a legegyszerűbb módszer:

Nem elérhető Zsoccca

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Htc HD2
  • PDA ROM: Nexushd2
« Reply #8674 Dátum: 2012, 10 07, 17:15:28 »
Betölt a bootloader és figyelmeztet, hogy ha szeretnénk a flashelést nyomjuk meg a bekapcsoló gombot ha nem akkor a hangerő le gombot...... nah nekem ez nem jelenik meg már 4 napja ezzel szerencsétlenkedek .