2024, 12 24, 06:09:36

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726865 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
Re: Android a HD2-re
« Reply #8625 Dátum: 2012, 09 18, 22:53:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az ICS lassúsága miat feltettem a Rizsi által ajánlott  TyphooN_CM7_v3.8.8-cLK-t, ami tényleg szuper lett volna, de minden telefonálás befejeztével nem lehetett a kijelzőt feléleszteni, csak  a hardveres gombok hátteérvilágítása kapcsolt be. Többször újra tettem Task29-cel kezdve, és mindig ugyanaz. Lehet, hogy megsérült volna a rom fájl amikor leszedtem? Bár az tudni kell, hogy szerintem a közelségérzékelővel van valami baj, mert ICS alatt sem akkor alszik el hívás indításkor, amikor eltakarom, hanem azonnal...

A másik: most visszatettem az ICS-t, de nem tudom létrehozni az ext partíciót, pedig ugyanúgy csinálom, mint előtte:
task29
clk1.5 bootloaderből
rom.zip cwm-ből, reboot
sd particionálása cwm-ből
script telepítés cwm-ből
és belső tárhely marad 200mb...
Mit csináltam rosszul?

erre sem akar senki válaszolni? Rizsi, Nervy, Tarsy, ban-dino?

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #8626 Dátum: 2012, 09 19, 06:51:01 »
Hány gigásak? Lehet, hogy leformáztad őket fullba ext4-be?

Szia!
Az egyik 2 gb a másik 8 gb. Cant mount... Utolsó formázás sima cwm-es volt, persze jóval kisebb értékekkel.
Mi ilyenkor a teendő?

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8627 Dátum: 2012, 09 19, 06:54:08 »
És a 2 gb-oshoz nem is nyúltam hozzá, de egyiket sem fogadja el most.

Nem elérhető KRM

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8628 Dátum: 2012, 09 20, 16:44:42 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet aktiválni azt a 150mb ramot amit ki van iktatva? Valahol olvastam egy angol fórumok, hogy TMOUS rádiót kell feltenni, de az már 2010-es írás volt, nem tudom azóta van e valami újítás, ha tudja esetleg valaki akkor kérem válaszolja meg.
Köszönöm!

Nem elérhető galaxoh

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S1
  • PDA ROM: RemICS
« Reply #8629 Dátum: 2012, 09 20, 21:26:31 »
ez mar igen! mostmar dualboot modban is telepithetö egy rom az sd kartyara ha van rajta elegendö ext4 particio es igy lehet mindig az uj romokat probalgatni. leiras: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #8630 Dátum: 2012, 09 21, 08:18:04 »
Sziasztok!
Ugy dontottem, hogy eladom a jo oreg HD2-t. Visszatettem ra a gyari 3.14-es WinMo-t. A hatlap kopott, mert sosem volt tokban a kijelzon 1-2 apro karc van csak. A teflon bevonat sertetlen olyan mint ujkoraban. Dobozaval, minden gyari tartozekaval plusz egy 16 gb-os TakeMs class 4-es memoriakartyaval. 45 ezer ft-ert. Akit erdekel irjon pm-et.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #8631 Dátum: 2012, 09 21, 20:44:12 »
Sziasztok!
Ugy dontottem, hogy eladom a jo oreg HD2-t. Visszatettem ra a gyari 3.14-es WinMo-t. A hatlap kopott, mert sosem volt tokban a kijelzon 1-2 apro karc van csak. A teflon bevonat sertetlen olyan mint ujkoraban. Dobozaval, minden gyari tartozekaval plusz egy 16 gb-os TakeMs class 4-es memoriakartyaval. 45 ezer ft-ert. Akit erdekel irjon pm-et.
Na akkor egy aktív Master-rel ismét kevesebb lesz itt  :'(

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #8632 Dátum: 2012, 09 21, 20:54:06 »
Sziasztok!

Bennem is megfordult már, hogy le kellene cserélni, de én nem vagyok hajlandó mégegyszer ennyi pénzt adni telefonért, úgyhogy marad, amíg működik.
Mellesleg nem is nagyon van olyan készülék, ami kellene helyette. Továbbá megmondom őszintén, hogy a méregdrága (100+) készülékek már a látszatát sem nagyon tartják fent annak, hogy megérik a pénzükek. A samsung műanyag és gagyi, a htc olyan hardveres hibákat produkál, hogy az eszem megáll, az lg szintén. Ilyen szempontból a motorola tudna labdába rúgni, de az meg frissítést nem ad, nem nagyon van itthoni normális képviselet vagy szerviz...
Design és anyagok szempontjából szerintem az iphone 4/5 verhetetlen, egyszerűen élmény kézbevenni a full üveg/fém készüléket. Viszont magától a cégtől és az egész márkától, az azt körülvevő légkörtől, a vevők nagy részétől egyenesen hányok. Nem beszélve az árképzésről.
Nagyon remélem, hogy bírja még a leo egy darabig, nagy szarban lennék, ha vásárolni kellene :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8633 Dátum: 2012, 09 21, 22:09:39 »
egyelőre jegelve az eladas. Kolcsonadom haveromnak, mert a DHD-je sokadjara van szervizbe es legyen valami androidos vas amit hasznalni tudjon.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8634 Dátum: 2012, 09 21, 22:12:11 »
Na akkor egy aktív Master-rel ismét kevesebb lesz itt  :'(
Koszonom ezt a megnevezest. A mester talan azert kicsit eros, de teny, hogy szeretem butykolni a vasat. A one x-el is kesz csoda, hogy bezarva birtam tartani 2 honapig:-)

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8635 Dátum: 2012, 09 23, 21:49:16 »
Hogy a fenébe van az, hogy minden ok, használom rendeltetés szerűen a rendszert. Fel akarok tenni valamit az SD-re, de túl nagy, kártyaolvasóval gyorsabb.
SD ki, kártyaolvasó be, adat fel, SD vissza - minden oké

Aztán kell még valami
SD ki, kártyaolvasó be, adat fel, SD vissza - nem ismeri fel a kártyát, a windows is azonnal formázni akarja, ennyi, nem érhető el semmi, kész, vége.

Tudom hogyan lehetne újra rendbe hozni, de az adatokat nem vicces újra rátenni.

Ez mi a fenétől van?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8636 Dátum: 2012, 09 23, 22:14:21 »
Hogy a fenébe van az, hogy minden ok, használom rendeltetés szerűen a rendszert. Fel akarok tenni valamit az SD-re, de túl nagy, kártyaolvasóval gyorsabb.
SD ki, kártyaolvasó be, adat fel, SD vissza - minden oké

Aztán kell még valami
SD ki, kártyaolvasó be, adat fel, SD vissza - nem ismeri fel a kártyát, a windows is azonnal formázni akarja, ennyi, nem érhető el semmi, kész, vége.

Tudom hogyan lehetne újra rendbe hozni, de az adatokat nem vicces újra rátenni.

Ez mi a fenétől van?
Kezdesnek talan eleg annyi, hogy ha mondjuk van ext particio az sd kartyan aklor azt szinte allandoan karistolja a rendszer. Igy ha kell az sd kartya elobb a telefont kell leallitanod es utanna kiszedni. Valoszinu, hogy megserult a filerendszer es emiatt akarja a windows ujraformazni. Talan meg mentheto a dolog egy chkdsk-el vagy valami komolyabb particionalo programmal.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8637 Dátum: 2012, 09 23, 23:16:21 »
Sziasztok.
Van aki jártas a"NativSdMultiboot" progiban? az új mokeeos-t szeretném kipróbálni ezzel a rendszerrel, de valami nem ok. A clk gombnál dob egy csomó error-t, a Pa meg a nand -nál ha újraindítom, akkor a régi droid indul.

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8638 Dátum: 2012, 09 23, 23:42:49 »
Köszönöm a választ, már újraformáztam, így előbb végzek talán, mint hogy belemenjek a visszaállításba.
Egyébként lecsatoltam az SD kártyát a telefonról, de egyszerűen nem értem, hogy ugyan az a művelet egyszer jó, egyszer nem.
Hülye megoldás, de akkor most a kártyát soha nem veszem ki a telefonból, más tippem nincs...

Kezdesnek talan eleg annyi, hogy ha mondjuk van ext particio az sd kartyan aklor azt szinte allandoan karistolja a rendszer. Igy ha kell az sd kartya elobb a telefont kell leallitanod es utanna kiszedni. Valoszinu, hogy megserult a filerendszer es emiatt akarja a windows ujraformazni. Talan meg mentheto a dolog egy chkdsk-el vagy valami komolyabb particionalo programmal.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8639 Dátum: 2012, 09 24, 15:40:13 »
Sziasztok.
Van aki jártas a"NativSdMultiboot" progiban? az új mokeeos-t szeretném kipróbálni ezzel a rendszerrel, de valami nem ok. A clk gombnál dob egy csomó error-t, a Pa meg a nand -nál ha újraindítom, akkor a régi droid indul.

"1. Copy the flash_bootv2.zip to your sdcard.
2. Boot into cLK and make a sboot partition.Be aware that only clk from kokotas allows to make a sboot partition directly from device
3. Boot into recovery (4EXT recovery = recommended) and install rom by choosing sd-ext method
4. After installation finishes,dont reboot, but install flash_sbootv2.zip and then reboot to cLK
5. In cLK choose to boot from sboot and wait for the ROM to boot.
6. If you are stuck on the boot animation,try to wipe your ext partition and install the ROM again."

sboot rendben?

Nem elérhető lipee83

« Reply #8640 Dátum: 2012, 09 24, 19:32:59 »
"sboot rendben?

biztos hogy nem. ez nekem uj. ezt az oldalon elfelejtettek irni. :D
de legalabb mar tudom mit keressek.

koszonom

mod.

a flash_bootv2.zip = a flash_sbootv2.zip ???
clk-ban hogy tudok recoveryt cserelni a 4ext rec-re?

Nem elérhető lipee83

« Reply #8641 Dátum: 2012, 09 24, 20:14:50 »
a clk 2. sora az EMMC bootolna az sboot-bol, viszont letrehozni nem akarja. vagy csak en nem talalom meg benne.

Nem elérhető nervy

« Reply #8642 Dátum: 2012, 09 24, 20:34:10 »

kokotas féle clk kell hozzá.
itt az sbootv2:

Nem elérhető lipee83

« Reply #8643 Dátum: 2012, 09 25, 02:27:24 »
 amikor az sboot részt telepítem, a write sboot résznél mindig ezt a hibát kapom:

assert failed:write_raw_image("/tmp/s_boot.img", "sboot")
E:error in sdcard/.... .... flash_sboot_v2.zip
(status 7)

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8644 Dátum: 2012, 09 25, 22:22:00 »
Sziasztok!
Tudnátok linkelni oldalt, ahonnan beszerezhető a "nagy akksi"? (Magyarországi oldalakra gondolok)
Köszönöm szépen!

Nem elérhető arsenelupin

• PFC Fan
  • PDA: LG G2,Nexus 4
  • PDA ROM: valami folytán mindig 10E a vége :)
« Reply #8645 Dátum: 2012, 09 26, 12:13:35 »
sziasztok! egy év"hütlenség" után visszatértem a Leohoz. :ok: még annak idején a nagyon megbizhato Typhoon rommal használtam. most viszont kiprobálnám a Tytung féle Ics romot. ha jol értelmezem,akkor előtte kell csináljak 2 particiot az sd-n(system,cache) ? köszi a megerösitést a bizonytalanságomban... ;) üdv

Nem elérhető pecsenye88

« Reply #8646 Dátum: 2012, 09 26, 21:26:30 »
A nagy teljesítményű akksi vásárlási szándékán kívül még nagyon érdekelne, hogy nintendo 64 emulátort próbált már valaki? Működik, csak nem jól... A Super nintendo emu hibátlan.

Köszönöm!

Nem elérhető nervy

« Reply #8647 Dátum: 2012, 09 26, 21:29:41 »
2 éve amikor kijöttek az első android portok a legelső változatokban a kamerák tudták az arcfelismerés vagy facedetection funkciót. azóta nem láttam egyik romban sem olyan kamerát ami tudná ezt.
 :ima:
valakinek vmi tipp hogy honnan tudnék szerezni ilyet? googleplay link bármilyen kameraappról ami tudja ezt vagy olyan rom amiben ez a fajta kamera van érdekelne

Nem elérhető lipee83

« Reply #8648 Dátum: 2012, 09 27, 01:25:07 »
2 éve amikor kijöttek az első android portok a legelső változatokban a kamerák tudták az arcfelismerés vagy facedetection funkciót. azóta nem láttam egyik romban sem olyan kamerát ami tudná ezt.
valakinek vmi tipp hogy honnan tudnék szerezni ilyet? googleplay link bármilyen kameraappról ami tudja ezt vagy olyan rom amiben ez a fajta kamera van érdekelne

nekem úgy rémlik hogy az energy-s sense-s romban van ilyen funkció. sajnos most nem az van felrakva, viszont van mentésem, esetleg holnap felrakom, és letsztelem.

Nem elérhető lipee83

« Reply #8649 Dátum: 2012, 09 27, 01:26:15 »

esetleg ez:

itt is van egy letöltési link a végén: