Vasárnap estefelé belevágtam. Az volt az elképzelésem, hogy a Paranoid Android JB bétát teszem fel NativeSD formában. Az utolsó verzió dual installeres - a Nandos és az SD-és is egy Aroma installerben kiválsztható, csak máshogy kell előkészíteni.
Valahol elvesztettem a fonalat, mert az SD-és ROM telepítésénél valami hibával mindig kiszállt.
- csináltam 2 GB ext4 particiót
- feltettem a ext4recoveryt
- ? itt van valami gond - hová kell tenni az SD-és Romot és mit kell még átállítani
A Nand-os felment, de nem pakoltam mellé semmilyen app2sd scriptet.
Az alkalmazások visszatöltését csak félig tudta elvégezni, aztán megállt helyhiányra hivatkozva.
Aztán feltettem az INT2EXT+ -t, most van 2 GB helyem, de az app-ok telepítése megáll -24-es hiba kóddal
Meló után újra műsorra kell tűznöm...
A megfelelo 4EXTRecovery-t tetted fel? Ha a NAND-ban mar van recovery, azzal osszeakad a NAND-os verzio.
Az appok telepitesenel a gubancot tobb dolog is okozhatja., pl. nem mukodik a script megfeleloen, nem eleg nagy az ext4 partitio merete
A nativSD-s ROM telepitesehez ezt irja:
1. WP7 and SD users set your SD BOOT directory to the 'Recovery' folder by choosing '10.services' , '1. Bootsettings' , 3. AD SD Dir in the Magldr menu.
2. Boot into (NAND or SD) 4EXT recovery.
3. Flash the ROM.zip package and follow instructions
4. Set your SD BOOT directory to the 'NativeSD' folder after flashing the ROM (see step 1)
5. Boot into the ROM and have fun..
Ez alapjan csak flashelni kell a 4ext recovery-ben a megfelelo ROM-ot es az a folyamat során a "megfelelo helyre " kerul az SD kartya ext4 partitio-jan, azaz nem neked kell oda helyezned.
Az XDA-s leiras alapjan ugy tunik, a mar letezo NAND ROM-unk melle is gond nelkul felteheto ez a rendszer, - ha van ext4 particiónk az SD-n - csak a mar letezo NAND-os recovery melle telepiteni kell a 4ext recovery SD-s verziojat, majd utana ez utobbiba belepve telepitheto a nativSD-s ROM az ext4 partitiora, ha ott meg van elegendo helyunk.
Mar csak egy class 10-s kartya kellene a jelenlegi class 4 helyett....de neked az van, hajra !