nem daf.exe-vel telepítünk androidot, hanem magldr alól elindítva a recoveryt, zip fájlt kell telepíteni
Kedves TaRsY, (és ban-dino, Nervy, és minden jószándékú Guru)
Tegnap rájöttem, mi a baj, mi a magunkfajta lamerek pechje: (És remélem, talán OFF-os kis eszmefuttatásommal egyikőtöket sem bántom meg, mert nélkületek még ennyire sem jutnák a bajainkkal)
Az a gond, hogy miközben Ti a legnagyobb jószándékkal próbáltok segíteni, mi legtöbbször nem értjük azt, mivel nem egy nyelven beszélünk! Csak amíg ti értitek a mienket, földi halandók egyszerű kérdéseit (vagy mégse?), kifejezéseit, mi sajnos nem értjük sokszor a ti válaszaitok nyelvezetét! Tehát a válaszaitokban vannak olyan szavak, utasítások, amit természetesnek vesztek, hogy mi tudjuk mi az, közben meg sajna fogalmunk sincs, innentől nem tudjuk értelmezni a komplett választ…
Pl: a fenti kérdésben kijavította Tarsy a hülye fogalmazást, miközben a kérdezőnek a inkább konkrét megoldásra lett volna szüksége, amit (bízom benne) saját tapasztalatomból én írtam meg neki. Ugye ti meg nem is gondoltátok volna, mert az adott helyzetben nektek a világ legtermészetesebb dolga, hogy rendszergazdaként indítjátok az ominózus exe-t.
Én ugyanígy jártam kérdésemmel, pl. ezzel a kettővel:"
- „a CWM-ben van egy menüpont, az SD particionálás, akkor minek a scriptelés, vagy pont ennek a funkciónak lesz ez a script a motorja?
- Tulajdonképp hogyan, mikor ismeri fel a rendszer, hogy rendelkezésre áll ez a plusz 2GB a kártyán? A ROM telepítésekor kellene, vagy valami appal kell felismertetni?”
Tegnap jöttem rá (mivel ti nem adtatok rá választ), hogy ennek a kettőnek egy a válasza. Hiszen miután kínomban a fenti CWM-ben szereplő menüpontot megfuttattam, lásd csodát, megjelent a 2 GB-os belső tárhelyem!!! De ezt sehol sem láttam leírva! Vagyis ezek szerint itt a PC-vel csak előparticionálom (most gondolom fogjátok a fejeteket, milyen marhaságot írok), a CWM-mel pedig létrehozom, és felismertetem a telefon rendszerével.
Szóval szvsz az a baj, hogy nem tudtok a magunkfajta lamerek fejével gondolkozni, amikor segítőkészen megpróbáltok válaszolni.
Remélem értitek mire akarok kilyukadni. Vagy nem jól gondolom?
És ez még egyszer kihangsúlyozom, nem kritika felétek, inkább problémafeltárás, és természetesen (szerintem mindannyiunk nevében mondhatom) nagyon hálásak lehetünk azokért a segítő írásokért, amit eddig is tettetek értünk, laikusoknak!