2024, 12 25, 08:34:41

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726991 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Android a HD2-re
« Reply #8550 Dátum: 2012, 08 25, 22:05:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Ezzel a leírással szeretnék felrakni a hd2-re egy androidot, de amikor oda érek h az USB Flasher elinditom és csatlakoztatom a számítógéphez és lefuttatom a MAGLDR113_DAF mappában található daf.exe-t akkor ezt írja ki

mi lehet a probléma?

üdv:hatnor

nem daf.exe-vel telepítünk androidot, hanem magldr alól elindítva a recoveryt, zip fájlt kell telepíteni

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
  • Navigáció / Navigation: Clarion NX502E iGO Primo2
  • PDA: XIAOMI Redmi Note
« Reply #8551 Dátum: 2012, 08 26, 09:58:42 »
Sziasztok!

Ezzel a leírással szeretnék felrakni a hd2-re egy androidot, de amikor oda érek h az USB Flasher elinditom és csatlakoztatom a számítógéphez és lefuttatom a MAGLDR113_DAF mappában található daf.exe-t akkor ezt írja ki

mi lehet a probléma?

üdv:hatnor

Áá, egy újabb magamfajt láma, üdvözöllek a klubban  :taps:
Én már tudoom, én már tuuudoom!!! A megoldás: a DAF.exe-t jobb klikk (helyi menü), és indítás rendszergazdaként!!! Ebbe én is belefutottam, de szerencsére vagy itt följebb, vagy egy másik fórumban megírták a megoldást...

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8552 Dátum: 2012, 08 26, 13:13:38 »
Hát nem túl nagy itt a pezsgés...

De itt egy jó hír azoknak,akik még kitartottak a HD2 mellett és a mindennapokban is használható telefonra vágynak, ICS-ben és egyidejűleg CM9-ben gondolkodva.

Tytung új ROM-jával (NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.6 (Kernel: tytung_HWA_r3.4)),

melyet , ha megspékelünk securect kernel módosításával (You are not allowed to view links. Register or Login)

Feltettem én is. Tényleg nem rossz kompozíció.   :ok:

és az INT2EXT+ scriptet használjuk a belső memória bővítéséhez az SD-re (You are not allowed to view links. Register or Login),

akkor a telefon új életet nyer. Aki nem hiszi járjon utána....  ;)

Itt egy útmutató a nem túl járatosaknak, hátha segít valakinek:

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8553 Dátum: 2012, 08 26, 14:52:59 »
nem daf.exe-vel telepítünk androidot, hanem magldr alól elindítva a recoveryt, zip fájlt kell telepíteni
Kedves TaRsY, (és ban-dino, Nervy, és minden jószándékú Guru)

Tegnap rájöttem, mi a baj, mi a magunkfajta lamerek pechje: (És remélem, talán OFF-os kis eszmefuttatásommal egyikőtöket sem bántom meg, mert nélkületek még ennyire sem jutnák a bajainkkal)
Az a gond, hogy miközben Ti a legnagyobb jószándékkal próbáltok segíteni, mi legtöbbször nem értjük azt, mivel nem egy nyelven beszélünk! Csak amíg ti értitek a mienket, földi halandók egyszerű kérdéseit (vagy mégse?), kifejezéseit, mi sajnos nem értjük sokszor a ti válaszaitok nyelvezetét!  Tehát a válaszaitokban vannak olyan szavak, utasítások, amit természetesnek vesztek, hogy mi tudjuk mi az, közben meg sajna fogalmunk sincs, innentől nem tudjuk értelmezni a komplett választ…
Pl: a fenti kérdésben kijavította Tarsy a hülye fogalmazást, miközben a kérdezőnek a inkább konkrét megoldásra lett volna szüksége, amit (bízom benne) saját tapasztalatomból én írtam meg neki. Ugye ti meg nem is gondoltátok volna, mert az adott helyzetben nektek a világ legtermészetesebb dolga, hogy rendszergazdaként indítjátok az ominózus exe-t.

Én ugyanígy jártam kérdésemmel, pl. ezzel a kettővel:"
-    „a CWM-ben van egy menüpont, az SD particionálás, akkor minek a scriptelés, vagy pont ennek a funkciónak lesz ez a script a motorja?
-    Tulajdonképp hogyan, mikor ismeri fel a rendszer, hogy rendelkezésre áll ez a plusz 2GB a kártyán? A ROM telepítésekor kellene, vagy valami appal kell felismertetni?”

Tegnap jöttem rá (mivel ti nem adtatok rá választ), hogy ennek a kettőnek egy a válasza. Hiszen miután kínomban a fenti CWM-ben szereplő menüpontot megfuttattam, lásd csodát, megjelent a 2 GB-os belső tárhelyem!!! De ezt sehol sem láttam leírva! Vagyis ezek szerint itt a PC-vel csak előparticionálom (most gondolom fogjátok a fejeteket, milyen marhaságot írok), a CWM-mel pedig létrehozom, és felismertetem a telefon rendszerével.
Szóval szvsz az a baj, hogy nem tudtok a magunkfajta lamerek fejével gondolkozni, amikor segítőkészen megpróbáltok válaszolni.
Remélem értitek mire akarok kilyukadni. Vagy nem jól gondolom?
És ez még egyszer kihangsúlyozom, nem kritika felétek, inkább problémafeltárás, és természetesen (szerintem mindannyiunk nevében mondhatom) nagyon hálásak lehetünk azokért a segítő írásokért, amit eddig is tettetek értünk, laikusoknak! :taps: :ok: :ima:

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8554 Dátum: 2012, 08 26, 21:34:11 »

Tegnap jöttem rá (mivel ti nem adtatok rá választ), hogy ennek a kettőnek egy a válasza. Hiszen miután kínomban a fenti CWM-ben szereplő menüpontot megfuttattam, lásd csodát, megjelent a 2 GB-os belső tárhelyem!!! De ezt sehol sem láttam leírva! Vagyis ezek szerint itt a PC-vel csak előparticionálom (most gondolom fogjátok a fejeteket, milyen marhaságot írok), a CWM-mel pedig létrehozom, és felismertetem a telefon rendszerével.

sajnos nagyon sok dolog van amit ha részletesebben leirna vki akkor szvsz csak még nagyobb kéosz lenne mert a túl sok infóba is bele lehet zavarodni
pl a fenti példádnál maradva:
ez pontosan a többféle megoldás létezik rá, mindenki leirja az általa használtat, te pedig vegyitetted őket :D
tehát a memóriakiterjesztés sd kártyára az ext partició létrehozásával lehetséges (ez ugye linux-os fogalom, nem részletezem inkább :)
többféle ext partició létezik, ext2, ext3, ext4 stb... sajnos a romok is válogatósak néha van amelyiknek csak egyik vagy másik fajta felel meg, de ezt általában leirják a rom fórumán.
ext particiót létrehozhatunk pc-n keresztül particionáló programmal - sztem ez a macerásabb - VAGY a recoveryben a storage menuből
ha létrehoztuk akkor sajnos ez még semmire sem használható, mert a rom nem kezeli magától, viszont ha telepitünk hozzá egy script programot cwm alól akkor ezekután a rom belső memóriaként tudja kezelni az ext particiót. ezt ha jól emlékszem 4.0-s droidtól felfelé már ki is tudja jelezni a telefon (mármint a memória méretét)  2.3 alatt pedig a legegyszerűbb ha telepitünk egy titaniumbackup-ot és az kiirja h a2sd memóriaként használunk e vmit.

rövidentömören :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8555 Dátum: 2012, 08 26, 22:04:04 »
Kedves TaRsY, (és ban-dino, Nervy, és minden jószándékú Guru)

Tegnap rájöttem, mi a baj, mi a magunkfajta lamerek pechje: (És remélem, talán OFF-os kis eszmefuttatásommal egyikőtöket sem bántom meg, mert nélkületek még ennyire sem jutnák a bajainkkal)
Az a gond, hogy miközben Ti a legnagyobb jószándékkal próbáltok segíteni, mi legtöbbször nem értjük azt, mivel nem egy nyelven beszélünk! Csak amíg ti értitek a mienket, földi halandók egyszerű kérdéseit (vagy mégse?), kifejezéseit, mi sajnos nem értjük sokszor a ti válaszaitok nyelvezetét!  Tehát a válaszaitokban vannak olyan szavak, utasítások, amit természetesnek vesztek, hogy mi tudjuk mi az, közben meg sajna fogalmunk sincs, innentől nem tudjuk értelmezni a komplett választ…
Pl: a fenti kérdésben kijavította Tarsy a hülye fogalmazást, miközben a kérdezőnek a inkább konkrét megoldásra lett volna szüksége, amit (bízom benne) saját tapasztalatomból én írtam meg neki. Ugye ti meg nem is gondoltátok volna, mert az adott helyzetben nektek a világ legtermészetesebb dolga, hogy rendszergazdaként indítjátok az ominózus exe-t.

Én ugyanígy jártam kérdésemmel, pl. ezzel a kettővel:"
-    „a CWM-ben van egy menüpont, az SD particionálás, akkor minek a scriptelés, vagy pont ennek a funkciónak lesz ez a script a motorja?
-    Tulajdonképp hogyan, mikor ismeri fel a rendszer, hogy rendelkezésre áll ez a plusz 2GB a kártyán? A ROM telepítésekor kellene, vagy valami appal kell felismertetni?”

Szóval szvsz az a baj, hogy nem tudtok a magunkfajta lamerek fejével gondolkozni, amikor segítőkészen megpróbáltok válaszolni.
Remélem értitek mire akarok kilyukadni. Vagy nem jól gondolom?
És ez még egyszer kihangsúlyozom, nem kritika felétek, inkább problémafeltárás, és természetesen (szerintem mindannyiunk nevében mondhatom) nagyon hálásak lehetünk azokért a segítő írásokért, amit eddig is tettetek értünk, laikusoknak! :taps: :ok: :ima:
Latom fentebb mar nervy kollega valaszolt. Hozzafuzom en is a gondolatomat. Egy reszrol igazat adok nervynek. A tul reszletes leirasba is bele lehet akadni mint a hinarba. Mas reszrol meg tudunk am neha tenyleg tulsagosan is roviden szinte csak szak szavakkal valaszolni amit nem mindig ertenek a kevesbe jartasak. Belefutottam mar en is ilyenbe ez is igaz. Viszont ha nem tiszta valami a valaszunkban tessek csak batran rakerdezni. Szivesen elmagyarazzuk.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8556 Dátum: 2012, 08 27, 12:43:01 »
sajnos nagyon sok dolog van amit ha részletesebben leirna vki akkor szvsz csak még nagyobb kéosz lenne mert a túl sok infóba is bele lehet zavarodni
pl a fenti példádnál maradva:
ez pontosan a többféle megoldás létezik rá, mindenki leirja az általa használtat, te pedig vegyitetted őket :D
tehát a memóriakiterjesztés sd kártyára az ext partició létrehozásával lehetséges (ez ugye linux-os fogalom, nem részletezem inkább :)
többféle ext partició létezik, ext2, ext3, ext4 stb... sajnos a romok is válogatósak néha van amelyiknek csak egyik vagy másik fajta felel meg, de ezt általában leirják a rom fórumán.
ext particiót létrehozhatunk pc-n keresztül particionáló programmal - sztem ez a macerásabb - VAGY a recoveryben a storage menuből
ha létrehoztuk akkor sajnos ez még semmire sem használható, mert a rom nem kezeli magától, viszont ha telepitünk hozzá egy script programot cwm alól akkor ezekután a rom belső memóriaként tudja kezelni az ext particiót. ezt ha jól emlékszem 4.0-s droidtól felfelé már ki is tudja jelezni a telefon (mármint a memória méretét)  2.3 alatt pedig a legegyszerűbb ha telepitünk egy titaniumbackup-ot és az kiirja h a2sd memóriaként használunk e vmit.

rövidentömören :D

1, hál' istennek félreértettél, én is pontosan arra gondoltam, hogy a mifélénknek inkább próbáljatok minél egyszerűbben elmagyarázni valamit, esetleg pontról pontra, és kész. Isten őrizz, hogy elkezdjétek magyarázni, hogy a scrpt hogyan teszi a dolgát.  Erre pontosan tökéletes példa, ahogy itt elmagyaráztad. Ugyanis nekünk ennyi kell, hogy mit miért, és milyen sorrendben kell végrehajtani.
Köszönöm

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8557 Dátum: 2012, 08 27, 12:53:53 »
Latom fentebb mar nervy kollega valaszolt. Hozzafuzom en is a gondolatomat. Egy reszrol igazat adok nervynek. A tul reszletes leirasba is bele lehet akadni mint a hinarba. Mas reszrol meg tudunk am neha tenyleg tulsagosan is roviden szinte csak szak szavakkal valaszolni amit nem mindig ertenek a kevesbe jartasak. Belefutottam mar en is ilyenbe ez is igaz. Viszont ha nem tiszta valami a valaszunkban tessek csak batran rakerdezni. Szivesen elmagyarazzuk.

Igen, és az a probléma, amint már elmondtam, hogy gyakran az egyértelműen érthető magyarázatokban elég ha egy számotokra egyértelmű és ismert kifejezés bekerül, mi már megakadunk a folyamat elvégzése közepette. Mondok is egy példát a Tudástárból (vakargattam is a fejem sűrűn, hogy most mitévő legyek):
CWM telepítése:
"Indítsuk el a számítógépen a megfelelő Layouthoz tartozó telepítő "DAF.exe"-t,"
Na de mi az a Layout? (oké, elrendezés, és most  :))
Más:
Lefordítottam remélem közérthetően a ban_dino által linkelt segédletet, átküldhetném neked átolvasásra, és esetleg be is tehetnéd a Tudástárba?

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #8558 Dátum: 2012, 08 27, 13:11:25 »
Sziasztok

Egy érdekes problémába futottam, amire még nem találtam megoldást.
Nekem ugye EU-s Leo-m van. Elég sokáig vodafonos sim kártyával használtam. Az utóbbi időben egy holland sim kártya volt benne, ami egész jól működött eleinte, mostanában viszont folyton elveszti a hálózatot. kértem másik sim kártyát, és azzal is ugyanaz a helyzet. Ezután kértem másik szolgáltatótól sim kártyát, és azzal is ugyanaz lett. Ha visszarakom a vodás kártyámat, akkor azzal meg tök jól működik. Próbáltam jó pár romot, de mindegyikkel ugyanaz a helyzet.
Esetleg valakinek van-e valami ötlete, hogy mit próbáljak még ki?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8559 Dátum: 2012, 08 27, 13:11:32 »
Igen, és az a probléma, amint már elmondtam, hogy gyakran az egyértelműen érthető magyarázatokban elég ha egy számotokra egyértelmű és ismert kifejezés bekerül, mi már megakadunk a folyamat elvégzése közepette. Mondok is egy példát a Tudástárból (vakargattam is a fejem sűrűn, hogy most mitévő legyek):
CWM telepítése:
"Indítsuk el a számítógépen a megfelelő Layouthoz tartozó telepítő "DAF.exe"-t,"
Na de mi az a Layout? (oké, elrendezés, és most  :))
Más:
Lefordítottam remélem közérthetően a ban_dino által linkelt segédletet, átküldhetném neked átolvasásra, és esetleg be is tehetnéd a Tudástárba?
Kuldjed nyugodtan privatba. Ha hazaertem megnezem mit tehetek. A DAF.exe-s leirast akar torolni is lehetne. 1.5 eve mar CWM-bol telpitjuk az androidot a HD2-n.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8560 Dátum: 2012, 08 27, 20:14:57 »
Kuldjed nyugodtan privatba. Ha hazaertem megnezem mit tehetek. A DAF.exe-s leirast akar torolni is lehetne. 1.5 eve mar CWM-bol telpitjuk az androidot a HD2-n.
Na de várj, ez pont a CWM telepítésében volt, azt meg nem csak PC-ről lehet felrakni?

Nem elérhető omarion23

• PDA: HTC HD2 TMOUS
  • PDA ROM: Yuki WP7.5 Mango
« Reply #8561 Dátum: 2012, 08 27, 20:37:43 »
Sziasztok!

Erősen gondolkodom, hogy felrakjak a leora egy androidot (most WP7 van rajta...tetszik meg minden, csak az a fránya akkuidő...)
ICS-t szeretnék felrakni, vagy pedig a JB-t. Bár ahogy olvasgattam, utóbbit még nem nagyon ajánlják.
A WP7-en a telefon 8MP-es képet csinál, és 720p-ben vesz fel. Ezt tudja valamelyik android rom?
Ahogy olvasgattam, van képzavar elég sok embernél (nálam is tuti lesz :D ), de wp7 után hogyan telepítsek androidot? Gondolom task29-el törlök mindent, aztán kezdem jöhet a kernel, meg stb, ami a droidhoz kell.
Valamint SD-s, vagy NAND-os droidot érdemes felrakni? Van-e egyáltalán köztük különbség?
TMOUS LEO-m van.

Köszönöm előre is a segítséget!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8562 Dátum: 2012, 08 28, 03:29:24 »
Na de várj, ez pont a CWM telepítésében volt, azt meg nem csak PC-ről lehet felrakni?
Biztos, hogy nem. DAF.exe-t szamitogeprol kell telepiteni. Ha jol emlekszem magldr-t usb flasher modba kellett tenni majd usb kabellel osszekot pc-vel es mehetett a telepites. Utoljara MDJ romjat hasznaltuk sokan.

Mostansagmeg mar ugye pc sem kell meg az ujra particionalashoz sem, mert a cLK 1.5-el az is elvegezheto a vasrol. Igy aztan siman lehet romolni koran reggel a munkaba menet a buszon is:-)

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8563 Dátum: 2012, 08 28, 10:23:55 »
Biztos, hogy nem. DAF.exe-t szamitogeprol kell telepiteni. Ha jol emlekszem magldr-t usb flasher modba kellett tenni majd usb kabellel osszekot pc-vel es mehetett a telepites. Utoljara MDJ romjat hasznaltuk sokan.

Mostansagmeg mar ugye pc sem kell meg az ujra particionalashoz sem, mert a cLK 1.5-el az is elvegezheto a vasrol. Igy aztan siman lehet romolni koran reggel a munkaba menet a buszon is:-)

Bocs, de mi nem?: én is ezt akartam mondani, tehát a CWM-et kell PC-ről telepíteni. Ez van ott leírva, és ebben van ez a Layout-ra történő utalás, amit nem értettem...
Aztán meg halmozódnak a bajok:
A Tudástárban azt olvastam, hogy a cLK-nak nincs grafikus felülete, ezért a PC-n a Toolkittel lehet használni...  :hmm:

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8564 Dátum: 2012, 08 28, 10:30:57 »
Sziasztok!

Erősen gondolkodom, hogy felrakjak a leora egy androidot (most WP7 van rajta...tetszik meg minden, csak az a fránya akkuidő...)
ICS-t szeretnék felrakni, vagy pedig a JB-t. Bár ahogy olvasgattam, utóbbit még nem nagyon ajánlják.
A WP7-en a telefon 8MP-es képet csinál, és 720p-ben vesz fel. Ezt tudja valamelyik android rom?
Ahogy olvasgattam, van képzavar elég sok embernél (nálam is tuti lesz :D ), de wp7 után hogyan telepítsek androidot? Gondolom task29-el törlök mindent, aztán kezdem jöhet a kernel, meg stb, ami a droidhoz kell.
Valamint SD-s, vagy NAND-os droidot érdemes felrakni? Van-e egyáltalán köztük különbség?
TMOUS LEO-m van.

Fentebb ban-dino ajánlott egy új ROM-ot új kernellel, scripttel, linkekkel, leírásokkal. Nekem is ez van már fent. Ha megy az angol, akkor azok alapján fel tudod telepíteni. Ha nem, akkor én már megcsináltam a magyar szamárvezetőt, most küldöm át TaRsY-nak lektorálásra, néhány nap múlva remélhetőleg elérhető lesz itt, vagy a Tudástárban.

A kamerás kérdéssel kapcsolatos válaszra én is kíváncsi lennék (én egyáltalán nem vagyok megelégedve a Win6.5.3 után, szerintem szarabb képeket is csinál, és a beállítási lehetőségek is jóval korlátozottabbak)
És az SD vs NAND kérdés is érdekes, bár én úgy gondolom, hogy ami NAND-ban van, annak stabilabbnak, és gyorsabbnak kéne lenni, de ez lehet, hogy meg lesz cáfolva...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8565 Dátum: 2012, 08 28, 11:57:15 »
Bocs, de mi nem?: én is ezt akartam mondani, tehát a CWM-et kell PC-ről telepíteni. Ez van ott leírva, és ebben van ez a Layout-ra történő utalás, amit nem értettem...
Aztán meg halmozódnak a bajok:
A Tudástárban azt olvastam, hogy a cLK-nak nincs grafikus felülete, ezért a PC-n a Toolkittel lehet használni...  :hmm:
Az 1.5-os cLK-nak van grafikus felulete. Az nem telepitheto a nand toolkitbol. A nand toolkitben meg a regebbi van es a leiras a tudastarban is a regebbit irja.
Tricolor bootloaderbol flashelheto az uj clk.

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #8566 Dátum: 2012, 08 28, 15:16:25 »
Van valami módja a density változtatásának rebbot nélkül? 180-on használom, így egy csomó programot nem látok marketben illetve a meglévők frissítéséhez is állandóan át kell írni és újraindítani; unom.

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8567 Dátum: 2012, 08 28, 22:38:54 »
Sziasztok!

TMOUS LEO-m van.

Van itt két kérdés, amire nem kapott a kolléga választ, és engem is érdekelne a vélaményetek! A köztük levőre én már válaszoltam. Köszi

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8568 Dátum: 2012, 08 28, 22:42:41 »
Ha le szeretném cserélni a CWM-et erre az arif-ali féle 5.0.2.6-ra, akkor a rajta lévő rom is veszik, tehát újra kell telepíteni azt is?

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8569 Dátum: 2012, 08 29, 07:35:53 »
Van itt két kérdés, amire nem kapott a kolléga választ, és engem is érdekelne a vélaményetek! A köztük levőre én már válaszoltam. Köszi

Aki kiprobalja az androidot elobb utobb, ha valami program miatt nem letszukseglete a WM, elobb utobb atall SD-rol NAND-ra, elsosorban a sebesseg miatt. Nekem anno legjobban az hianyzott, hogy androidra nincs olyan progi, ami olvassa a repligo formatumot.

HD2 ginger-es ROM-ok fenykepezo, video rogzito kapacitasa jobb, mint az ICS, tudnak 720 p-ben , 30 fs-mal rogziteni, de en csak 5 MP-s kamerarol tudok. Ezzel szemben ICS-ben a video rec. silany 640 x 480 -s felbontassal 15 fs-mal megy csak es a foto resz is gyenge.

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8570 Dátum: 2012, 08 29, 09:24:50 »
Ha le szeretném cserélni a CWM-et erre az arif-ali féle 5.0.2.6-ra, akkor a rajta lévő rom is veszik, tehát újra kell telepíteni azt is?
Az attol fugg, hogy jelenleg mekkora recovery partitiot hasznalsz. Ha 5 MB-t, akkor - tudomasom szerint -  zip-bol flash-elheto, mert ehhez a verziohoz is ennyi kell. Jo lenne, ha ezt valaki megerositene... ::)

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8571 Dátum: 2012, 08 29, 12:22:36 »
Aki kiprobalja az androidot elobb utobb, ha valami program miatt nem letszukseglete a WM, elobb utobb atall SD-rol NAND-ra, elsosorban a sebesseg miatt. Nekem anno legjobban az hianyzott, hogy androidra nincs olyan progi, ami olvassa a repligo formatumot.

HD2 ginger-es ROM-ok fenykepezo, video rogzito kapacitasa jobb, mint az ICS, tudnak 720 p-ben , 30 fs-mal rogziteni, de en csak 5 MP-s kamerarol tudok. Ezzel szemben ICS-ben a video rec. silany 640 x 480 -s felbontassal 15 fs-mal megy csak es a foto resz is gyenge.

Hát akkor lehet, hogy ezért fogok visszaállni GB-re? Mert nekem fontos lenne a jó fotó funkció...

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8572 Dátum: 2012, 08 29, 12:25:12 »
Az attol fugg, hogy jelenleg mekkora recovery partitiot hasznalsz. Ha 5 MB-t, akkor - tudomasom szerint -  zip-bol flash-elheto, mert ehhez a verziohoz is ennyi kell. Jo lenne, ha ezt valaki megerositene... ::)

Hát hallod én begolyózok az állandóan érkező új információktól... :p
Namost ezt meg honnan tudom meg? Ettől a mérettől az függ, hogy felfér-e a gépre, vagy hogy törli a ram-ot?

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8573 Dátum: 2012, 08 31, 14:43:10 »
Én nem értem...  Az újraindításkor sem a bootloader, sem a recovery kiválasztás nem műxik, a gép minden esetben újraindul, nektek is?
És az eggyel feljebbi kérdésemre is megköszönném a választ!

Nem elérhető botigta

• 5R Autógáz Center
« Reply #8574 Dátum: 2012, 08 31, 21:25:30 »
Melyik app-el tudnám a rendszerbeállításaimat, a főképernyők parancsikonjait, tehát a teljes testreszabást egy-az-egyben átmenteni egy teljesen azonos telepítésű LEO-ra? A MyBackup pro-val nem sikerült (átmentek az alkalmazások, telszámok, történet, sms, minden, de a fentiek sajna nem)