2025, 01 01, 07:32:04

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727381 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
Re: Android a HD2-re
« Reply #8150 Dátum: 2012, 05 15, 15:27:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én az Advanced Task Killer-t szoktam használni.

+1

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8151 Dátum: 2012, 05 15, 15:47:14 »
Köszönöm a segítséget, minden oké, ez jól működik, gördülékenyen fut!
Viszont itt nem találok beépített feladatkezelőt! Mivel érdemes kezelni a be nem zárult folyamatokat?
Köszönöm szépen mégegyszer!

Semmivel. Ugyanis a task killer programok tobb kart csinalnak mint hasznot. Nem ertem miert rak feladat kezelot a htc a gyari romokba. Ha bezarsz mindent azzal kilosz egy sor rendszer alkalmazast amik amugy is ujraindulnak kb azonnal. Ha ezt automatizalod akkor azzal azt ered el, hogy a processzor folyamatosan azon fog gorcsolni, hogy ujrainditgassa a folyton leallitott rendszer alkalmazasokat. Az androidnak nagyon jo a memoria kezelese. Tokeletesen banik az alkalmazasokkal a hatterben. Csak akkor zar be valamit ha egy masiknak szulsege van memoriara. Itt azt is sulyozza, hogy a bezarando app mikor futott utoljara. Meg meg egy sor dolgot amirol fogalmam sincs, mert nem vagyok programozo:-)

Nem elérhető nervy

« Reply #8152 Dátum: 2012, 05 15, 15:57:06 »
Semmivel. Ugyanis a task killer programok tobb kart csinalnak mint hasznot. Nem ertem miert rak feladat kezelot a htc a gyari romokba. Ha bezarsz mindent azzal kilosz egy sor rendszer alkalmazast amik amugy is ujraindulnak kb azonnal. Ha ezt automatizalod akkor azzal azt ered el, hogy a processzor folyamatosan azon fog gorcsolni, hogy ujrainditgassa a folyton leallitott rendszer alkalmazasokat. Az androidnak nagyon jo a memoria kezelese. Tokeletesen banik az alkalmazasokkal a hatterben. Csak akkor zar be valamit ha egy masiknak szulsege van memoriara. Itt azt is sulyozza, hogy a bezarando app mikor futott utoljara. Meg meg egy sor dolgot amirol fogalmam sincs, mert nem vagyok programozo:-)

nagyrészt igyvan, viszont vannak olyan appok amikkel sajnos a droid nem boldogul.
az automatizált kill-nek tényleg nem sok haszna van(sőt) de ha valami beragad akkor jól tud jönni 1 task killer.
ez is olyan dolog, hogy ha tudod használni akkor van értelme... :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8153 Dátum: 2012, 05 15, 16:07:05 »
nagyrészt igyvan, viszont vannak olyan appok amikkel sajnos a droid nem boldogul.
az automatizált kill-nek tényleg nem sok haszna van(sőt) de ha valami beragad akkor jól tud jönni 1 task killer.
ez is olyan dolog, hogy ha tudod használni akkor van értelme... :D

Ha beragad egy app az 95%-ban fejlesztesi hiba. A fejlesztot kell hatson billenteni erte. Ha az ember meg tudja valogatni milyen alkalmazasokat hasznal olyan fejlesztok appjait hasznalja akik megbizhatoak nemigen futhat ilyen problemaba.

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8154 Dátum: 2012, 05 15, 17:11:16 »
Az ext particionálásról szeretnék, kérdezni. Tudom, hogy kell mert már beletúrtam a clockworkmod-ba. Nem lesz tőle instabil a rendszer? Tudnátok kis infót adni róla? Azokat az appokat is oda tudja pakolni amit csak a teló memóriába lehet? Pl Whatsapp....

Nem elérhető nervy

« Reply #8155 Dátum: 2012, 05 15, 18:02:57 »
Ha beragad egy app az 95%-ban fejlesztesi hiba. A fejlesztot kell hatson billenteni erte. Ha az ember meg tudja valogatni milyen alkalmazasokat hasznal olyan fejlesztok appjait hasznalja akik megbizhatoak nemigen futhat ilyen problemaba.

hát ja. csakhogy mi nem azok a fajták vagyunk akik kivárják mig egy progi atomstabil lesz és majd utána letöltjük :D, ráadásul a legjobb progiba is becsuszhat egy kis gixer egy update után :D
szóval a lényeg : nem árt ha van egy taskkiller  :p

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
« Reply #8156 Dátum: 2012, 05 15, 19:38:17 »
Sziasztok!

Én is beszereztem egy HD2 mobilt és szeretném rá feltenni az Android O.P. rendszert! Kaptam is már ez irányba segítséget, de sajna a letöltő linkek már nem élnek, sok alatt nem jön be semmi. Nem mellesleg Angol oldal és azt sem tudom, hogy mit szedjek le!
Ha tudna valaki Magyar Androidot, vagy annak a letöltő címét és egy jó, szintén Magyar leírást a feltelepítéséhez, nagyon hálás lennék!
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8157 Dátum: 2012, 05 15, 20:07:20 »
Sziasztok!

Én is beszereztem egy HD2 mobilt és szeretném rá feltenni az Android O.P. rendszert! Kaptam is már ez irányba segítséget, de sajna a letöltő linkek már nem élnek, sok alatt nem jön be semmi. Nem mellesleg Angol oldal és azt sem tudom, hogy mit szedjek le!
Ha tudna valaki Magyar Androidot, vagy annak a letöltő címét és egy jó, szintén Magyar leírást a feltelepítéséhez, nagyon hálás lennék!

kifejezetten magyar android nincs de több nyelvű igen abban van magyar android telepítéshez nézd meg a hd2 tudástárat

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8158 Dátum: 2012, 05 15, 20:11:17 »
Sziasztok!

HD2 tudastar magyarul: You are not allowed to view links. Register or Login

XDA: You are not allowed to view links. Register or Login

Android rom gyujtemeny HD2-re:

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
« Reply #8159 Dátum: 2012, 05 15, 20:13:03 »
és azt hol találom?
Igaz nekem az sem mond így sokat! Melyiket javasolnád felrakni az MDA - ra? Van hozzá leírás is?
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
« Reply #8160 Dátum: 2012, 05 15, 20:57:05 »
Az ext particionálásról szeretnék, kérdezni. Tudom, hogy kell mert már beletúrtam a clockworkmod-ba. Nem lesz tőle instabil a rendszer? Tudnátok kis infót adni róla? Azokat az appokat is oda tudja pakolni amit csak a teló memóriába lehet? Pl Whatsapp....

Újabb kérdés...Particionáltam...Feltettem a link2sd-t, megjelöltem az épp aktuális ext-et újraindult, link2sd elindít és utána megbolondult minden. Elindítok valamit és kiírja h kényszerített leállítás, stb stb nem indítható. Se a play store, se a csomagkezelő, se a fájlkezelő, még a link2sd sem. Ilyenkor mi van?

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8161 Dátum: 2012, 05 16, 07:32:47 »
Újabb kérdés...Particionáltam...Feltettem a link2sd-t, megjelöltem az épp aktuális ext-et újraindult, link2sd elindít és utána megbolondult minden. Elindítok valamit és kiírja h kényszerített leállítás, stb stb nem indítható. Se a play store, se a csomagkezelő, se a fájlkezelő, még a link2sd sem. Ilyenkor mi van?

ebből rendszer újra telepites lesz :)
lehet nem jo ext-et adtál meg, en is próbáltam ezt és én is így jártam , nem is hasznalom van annál egyszerűbb is.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8162 Dátum: 2012, 05 16, 07:53:22 »
kijött NexusHD2-ICS-CM9-HWA V2.1 NAND ROM

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8163 Dátum: 2012, 05 16, 08:00:25 »
kijött NexusHD2-ICS-CM9-HWA V2.1 NAND ROM

Ma este ki is probalom.

Changelog:

V2.1 HWA (May 15, 2012)

Built a new ROM using the CM9 source code in dk_zero-cool's git repository with my HD2 stuff.

Fixed VPN by compiling mtpd under ICS git with marco.palumbi's fix. Added CM9 Theme feature.

Included the htcleo-2.6.32-ics kernel tytung_HWA_r2.3-uniMAC. (WiFi MAC address is changed.) Fixed the audio issues (Voice Search, Skype, etc.) by including audio.primary.qsd8k.so_update.zip. Included the APN list of the Galaxy Nexus and added FreeMobile. Updated htcleo-touchscreen.idc (it seems to make better touchscreen experience). Updated to Google Maps v6.7.0.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8164 Dátum: 2012, 05 16, 08:10:56 »
mit takar ez a CM9 Theme feature. uj témák?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8165 Dátum: 2012, 05 16, 08:58:57 »
mit takar ez a CM9 Theme feature. uj témák?

közbe meglestem komoly választék van alig birok közte választani :)

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8166 Dátum: 2012, 05 16, 12:03:34 »
Ma este ki is probalom.

Included the htcleo-2.6.32-ics kernel tytung_HWA_r2.3-uniMAC. (WiFi MAC address is changed.) Fixed the audio issues (Voice Search, Skype, etc.) by including audio.primary.qsd8k.so_update.zip. Included the APN list of the Galaxy Nexus and added FreeMobile. Updated htcleo-touchscreen.idc (it seems to make better touchscreen experience). Updated to Google Maps v6.7.0.

Várjuk a véleményed  :ok:

Az új kernelről általában nagyon jókat írnak. Jó lenne már végre egy, a mindennapokban is használható ICS a HD2-re nagyobb bug nélkül, mert a végén még új telo felé kell kacsingatni....

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8167 Dátum: 2012, 05 16, 12:08:06 »
Lenne egy olyan gondom, hogy most már  pár hónapja szenvedek  a telefonnal. Városban még akad térerő, de vidéken nem talál hálózatot illetve ez sem igaz mert az elixir program azt jelzi hogy mégis van valami. Próbáltam újra telepíteni a programot /NexusHD2 Ging. V3.2a NAND/ de tovább csinálja. Próbáltam átállítani 2G-re de így egyáltalán nem talál semmit. A rádió is a legújabb ami rajta van. Nem tudom hogy hardveres vagy softveres a probléma. Lehet hogy szerviz lesz a vége?  Köszönöm előre is a segítséget!

Én az általad linkelt tytung féle ROM-ot használom már jó ideje, nagy megelégedéssel, problémák nélül. Nekem egyszer volt csak hasonló tapasztalatom, amikor feltettem kíváncsiságból egy "energy saver" appot, ami állandóan kapcsolgatta a 3g/2g-t. Nincs hasonló fenn?

Nem elérhető nervy

« Reply #8168 Dátum: 2012, 05 16, 15:15:49 »

esetleg még a recovery/advanced-ben kipróbálhatsz egy "fix permissions"-t. ha ez sem segit akkor vmit elrontottál és kezdheted a mókát az elejéről

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #8169 Dátum: 2012, 05 16, 15:44:39 »
Hyperdroidot is úgy testre lehet szabdni mint pl egy miui romot?
vannak a hyperdroidhoz is témák? bootanimáció, stb...?

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
« Reply #8170 Dátum: 2012, 05 16, 17:10:06 »
ebből rendszer újra telepites lesz :)
lehet nem jo ext-et adtál meg, en is próbáltam ezt és én is így jártam , nem is hasznalom van annál egyszerűbb is.

tegnap 3x csináltam magldr-ben hardresetet :D nem is nagyon ragaszkodom a link2sd-hez, bár nervy fix permissions-ös ötlete kipróbálása után már legalább azt meg tudtam neki mondani h hova telepítse a cuccokat, előtte mindig az invalid '' argumentes hülyeségével akasztott ki...próbáltam már ext2,3,4-el is mert kubuntu alatt könnyen megoldható, de ugyanaz volt miután megmondtam a link2sd-net h milyen az sd particiója.

Olvastam, hogy app2sd signed zipeket kell neki berakni recoveryben, azt mindjárt kipróbálom, ha találok

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #8171 Dátum: 2012, 05 16, 18:53:01 »
Hyperdroidban hogyan lehet a ,,kettőzött" névjegyeket összefűzni? Minden névjegyből 2 van

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
« Reply #8172 Dátum: 2012, 05 16, 19:40:34 »
tegnap 3x csináltam magldr-ben hardresetet :D nem is nagyon ragaszkodom a link2sd-hez, bár nervy fix permissions-ös ötlete kipróbálása után már legalább azt meg tudtam neki mondani h hova telepítse a cuccokat, előtte mindig az invalid '' argumentes hülyeségével akasztott ki...próbáltam már ext2,3,4-el is mert kubuntu alatt könnyen megoldható, de ugyanaz volt miután megmondtam a link2sd-net h milyen az sd particiója.

Olvastam, hogy app2sd signed zipeket kell neki berakni recoveryben, azt mindjárt kipróbálom, ha találok

Meg is oldódott!!!!

You are not allowed to view links. Register or Login    ezt kell letölteni és recoveryben telepíteni, play store-ból egy dark tremoros app2sd gui-t leszedtem és egy nagyobbacsaka játéknál mutatta h az sd-ext -en fogyott a hely...
Itt olvastam mit hogy kell, nem mindent csináltam meg amit ott leírt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #8173 Dátum: 2012, 05 17, 14:07:18 »
Várjuk a véleményed  :ok:

Az új kernelről általában nagyon jókat írnak. Jó lenne már végre egy, a mindennapokban is használható ICS a HD2-re nagyobb bug nélkül, mert a végén még új telo felé kell kacsingatni....

Feltennek egy koltoi kerdest :)
Miert is varjuk annyira az ICS-t? Milyen uj dolgot fog nekem hozni a mindennapokban?

Tapatalk 2-vel küldve az én HD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8174 Dátum: 2012, 05 17, 14:22:44 »
Feltennek egy koltoi kerdest :)
Miert is varjuk annyira az ICS-t? Milyen uj dolgot fog nekem hozni a mindennapokban?

Tapatalk 2-vel küldve az én HD2-ről

A kerdes mivel koltoi ne varj senkitol valaszt!:-)
Jossz a buliba elsejen? Ez viszont nem koltoi kerdes volt.:-)