2025, 01 04, 03:17:25

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727677 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Android a HD2-re
« Reply #8100 Dátum: 2012, 05 08, 13:20:31 »
Sajnos nincs valtozas. Allando a boot loop. Este megnezem a tosti romot.

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8101 Dátum: 2012, 05 08, 13:25:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos nincs valtozas. Allando a boot loop. Este megnezem a tosti romot.

Ezeknek a Leoknak lelke van.  :D
Nekem vasárnap óta fennt van - NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.0 (Kernel: tytung_HWA_r2) - volt ki/be kapcsolás is  és minden rendben.

A One X-hez gratulálok. Milyen az akku időd? Állítólag nem nagyon bír ki két napot...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8102 Dátum: 2012, 05 08, 13:43:28 »
Nekem vasárnap óta fennt van - NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.0 (Kernel: tytung_HWA_r2) - volt ki/be kapcsolás is  és minden rendben.

A One X-hez gratulálok. Milyen az akku időd? Állítólag nem nagyon bír ki két napot...

Igy ahogy mondod. Meg mindig nagyon kotodom hozza. Nalam semmi sem bir ki 10 oranal tobbet:-)
Amugy normal hasznalat mellett kibir 1-1.5 napot, de en nem tartozom a normalisok koze:-D

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #8103 Dátum: 2012, 05 08, 16:51:11 »

Hat tenyleg lelke van :)
Hat nem tudom erdemes-e valtani egy stabil 2.3-rol egy labilis ics-re......

Cafoljatok meg ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én HD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8104 Dátum: 2012, 05 08, 17:35:28 »
Hat tenyleg lelke van :)
Hat nem tudom erdemes-e valtani egy stabil 2.3-rol egy labilis ics-re......

Cafoljatok meg ;)

Nekem mivel masodlagos vassa valt ezert tudok tesztelni. Hazaerek felteszem a tosti romot. Lehet a nexushd2 is jo csak nekem szabotalta a mukodest. Egy biztos amig ment addig nagyon gyors volt.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8105 Dátum: 2012, 05 08, 17:47:02 »
Nekem mivel masodlagos vassa valt ezert tudok tesztelni. Hazaerek felteszem a tosti romot. Lehet a nexushd2 is jo csak nekem szabotalta a mukodest. Egy biztos amig ment addig nagyon gyors volt.
Az a gaz , hogy olyan regen tettem fel romot, hogy szinte mar elfelejtettem :) mindig csak frissitettem a hypert!

Esetleg nincs kedved pontokba szedni a menetet? :(
koszi elore is

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8106 Dátum: 2012, 05 08, 18:27:12 »
Az a gaz , hogy olyan regen tettem fel romot, hogy szinte mar elfelejtettem :) mindig csak frissitettem a hypert!

Esetleg nincs kedved pontokba szedni a menetet? :(
koszi elore is

Letoltod a clk 1.5 rc-t: You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsomagolod a zipbol a leoimg.nbh filet. Felteszed a memoriakartya gyokerebe. Task29 majd tricolor bootmoaderbe raflasheled a vasra. Ezzel egybol megvan a legfrisebb clk ami a hd2 toolkitben nincs benne es a cwm is. Ezzel a clk-val szamitogep nelkul tudod particionalni a Leot.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8107 Dátum: 2012, 05 08, 23:19:03 »
en ugy vettem eszre az uj nexushd2-t 1-2 programot  nem igazan szeret es kiakasztja a rendszert nekem volt eddig 2 progeam ami teljesen kiakasztotta az egyik 1 ap2sd script amit eddig hasznaltam  az addig volt jo amig ujra nem indult a rendszer ujrainditas utan frissitette magat es kiakadt a rendszer ja es a telefon gomb es a home gomb is inaktive lett tőle . azt sikerult megoldani 1 másikkal amit ott ajánlottak a másik 2-bol  a másik programtól akkor akadt ki a rendszer mikor kiraktam az asztlra na akkor produkált érdekes dolgokat , de miután leszedtem minden jo lett, azota masodik napja semmi gond vele. gyorsabb lett, felvetelvenni mar akadas nelkul vesz fel.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #8108 Dátum: 2012, 05 08, 23:21:31 »
en ugy vettem eszre az uj nexushd2-t 1-2 programot  nem igazan szeret es kiakasztja a rendszert nekem volt eddig 2 progeam ami teljesen kiakasztotta az egyik 1 ap2sd script amit eddig hasznaltam  az addig volt jo amig ujra nem indult a rendszer ujrainditas utan frissitette magat es kiakadt a rendszer ja es a telefon gomb es a home gomb is inaktive lett tőle . azt sikerult megoldani 1 másikkal amit ott ajánlottak a másik 2-bol  a másik programtól akkor akadt ki a rendszer mikor kiraktam az asztlra na akkor produkált érdekes dolgokat , de miután leszedtem minden jo lett, azota masodik napja semmi gond vele. gyorsabb lett, felvetelvenni mar akadas nelkul vesz fel.
Hmmm....
Lehet meg varok vele egy kicsit! Nekem a 6.0-as hyper atomstabil, nincs szivem egyelore lecserelni :(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8109 Dátum: 2012, 05 09, 08:19:31 »
Hmmm....
Lehet meg varok vele egy kicsit! Nekem a 6.0-as hyper atomstabil, nincs szivem egyelore lecserelni :(

Nem is kell. Nand backup cwm-bol es barmikor visszatolhato. Az 1.5-os clk-ban meg tudsz particionalni tehat meg gep sem kell hozza.

Szerintem nekem a nexushd2 az app2sd script miatt kerulhetett boot loopba. Melyikel hasznaljatok? En a 40ad2sdx-a2recovery.zip-el probaltam ugy ahogy leirtak. Flasheljem a romot aztan inditsam ujra ne allitgassak semmit ujrainditas cwm-be. Flasheljem a scriptet majd fix permission es restart. Sajnos nem jo.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8110 Dátum: 2012, 05 09, 09:48:41 »
Nem is kell. Nand backup cwm-bol es barmikor visszatolhato. Az 1.5-os clk-ban meg tudsz particionalni tehat meg gep sem kell hozza.

Szerintem nekem a nexushd2 az app2sd script miatt kerulhetett boot loopba. Melyikel hasznaljatok? En a 40ad2sdx-a2recovery.zip-el probaltam ugy ahogy leirtak. Flasheljem a romot aztan inditsam ujra ne allitgassak semmit ujrainditas cwm-be. Flasheljem a scriptet majd fix permission es restart. Sajnos nem jo.

na az 40ad2sdx-a2recovery.zip az ami kiakasztotta nekem is nsxushd2-t
próbáld ezt , én ezt raktam fel You are not allowed to view links. Register or Login ezzel mar nincs gondja legalább is nekem működik. érdekes dolgokat produkált nekem is vele, szerintem én is azokat tapasztaltam mint te.

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8111 Dátum: 2012, 05 09, 15:22:33 »
Én a Link2sd-ét használom és semmi gondom a NexusHD rommal.

Más téma:
- már régen használom a MyProfiles nevű programot, az ICS felrakása után nem működött
- letöltöttem a MyProfiles+ változatot, ami a cellainformációk figyelésével a hely függvényében is tud profilt váltani  :taps:
- csak egy a baj, jelentősen nő az áramfogyasztás (eddig 4-5 mA-rel el volt nyugalmi helyzetben, most kb. 60 kell neki)

Ez vajon hiba vagy a dolog természetes velejárója?

Nem elérhető bezi76

• Navigáció / Navigation: Sygic-Primo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Driod,WP7,mikor melyik.;-)
« Reply #8112 Dátum: 2012, 05 09, 16:44:12 »

Szia Rizsi!

A CLK1.5 hogyan kell feltenni,és partícionálni? Leírnád hogy mit hogyan kell csinálni? Mostanában a romokat CLK teszem fel,de van 1-2 rom,amelyiket csak az 1.5 verzióval lehet feltenni.
Segítséged előre is köszi!!!!
HD2 PDA Fan

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8113 Dátum: 2012, 05 10, 17:11:28 »
Sziasztok! Nem rég vettem meg egy haver HTC HD2-esét amin Android 2.2 van. Szeretném lecserélni az oprendszerét. You are not allowed to view links. Register or Login -> itt nézegettem milyen romok vannak ehhez a típushoz de nem nagyon merek még neki állni. Segítene valaki, hogy mi a teendő és mik a buktatók, melyik rom működik és melyik nem (You are not allowed to view links. Register or Login) ezek közül mondjuk, hogyan álljak neki.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8114 Dátum: 2012, 05 10, 18:34:02 »
Sziasztok! Nem rég vettem meg egy haver HTC HD2-esét amin Android 2.2 van. Szeretném lecserélni az oprendszerét. You are not allowed to view links. Register or Login -> itt nézegettem milyen romok vannak ehhez a típushoz de nem nagyon merek még neki állni. Segítene valaki, hogy mi a teendő és mik a buktatók, melyik rom működik és melyik nem (You are not allowed to view links. Register or Login) ezek közül mondjuk, hogyan álljak neki.

4.0-as droidok még nem túl stabilak, sense-es romok szerintem! élvezhetetlenek és nemkevés macera van velük, javasolt bármelyik 2.3-as droid de főleg ez:

a miateendő nagyon szépen és szájbarágósan le van irva az általad linkelt tudástáron( You are not allowed to view links. Register or Login ), de ha elakadsz vagy valami nem világos akkor kérdezz bátran

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8115 Dátum: 2012, 05 10, 18:34:41 »
Szia Rizsi!

A CLK1.5 hogyan kell feltenni,és partícionálni? Leírnád hogy mit hogyan kell csinálni? Mostanában a romokat CLK teszem fel,de van 1-2 rom,amelyiket csak az 1.5 verzióval lehet feltenni.
Segítséged előre is köszi!!!!

Letoltod a zip-et kicsomagolod belole a leoimg.nbh filet. Bemasolod az sd gyokerebe. Majd a 3 szinu boot loaderben automatikusan elindul a telepito ha nyomsz egy hangero fel gombot. Ha vegzett akkor aklu ki majd be. Bekapcs. A vissza gombot nyomva tartod igy bejon a mar gui-s clk ahol a menuben ugy navigalsz mint a cwm-ben. Tudod particonalni akkorara amekkorara szeretned. Aztan recoverybol telepithetsz a megszokott modon. Nem nagyon romoltam a hd2-t mostanaban ezert csak nemreg raktam fel az uj clk-t. Ez nagyon jo, hogy nem kell gepre kotni a particionalashoz.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8116 Dátum: 2012, 05 10, 18:36:05 »
na az 40ad2sdx-a2recovery.zip az ami kiakasztotta nekem is nsxushd2-t
próbáld ezt , én ezt raktam fel You are not allowed to view links. Register or Login ezzel mar nincs gondja legalább is nekem működik. érdekes dolgokat produkált nekem is vele, szerintem én is azokat tapasztaltam mint te.

Koszonom mindjart ki is probalom.

Nem elérhető bezi76

« Reply #8117 Dátum: 2012, 05 10, 18:42:17 »
Letoltod a zip-et kicsomagolod belole a leoimg.nbh filet. Bemasolod az sd gyokerebe. Majd a 3 szinu boot loaderben automatikusan elindul a telepito ha nyomsz egy hangero fel gombot. Ha vegzett akkor aklu ki majd be. Bekapcs. A vissza gombot nyomva tartod igy bejon a mar gui-s clk ahol a menuben ugy navigalsz mint a cwm-ben. Tudod particonalni akkorara amekkorara szeretned. Aztan recoverybol telepithetsz a megszokott modon. Nem nagyon romoltam a hd2-t mostanaban ezert csak nemreg raktam fel az uj clk-t. Ez nagyon jo, hogy nem kell gepre kotni a particionalashoz.

Köszönöm a kimerítő választ, de 1 kérdésem még volna. Hogyan tudom partícionálni? Nekem
 boot yboot|ro 7M
system ya 172M
cache ya 7M partícionálni.
HD2 PDA Fan

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8118 Dátum: 2012, 05 10, 19:10:40 »
Köszönöm a kimerítő választ, de 1 kérdésem még volna. Hogyan tudom partícionálni? Nekem
 boot yboot|ro 7M
system ya 172M
cache ya 7M partícionálni.

Mindent tudsz particionalni megabyteonkent tudod novelni vagy csokkenteni az erteket igy gyakorlatilag pont annyira tudod particionalni amennyit a szakacs eloir.

Nem elérhető bezi76

« Reply #8119 Dátum: 2012, 05 10, 19:12:53 »
Mindent tudsz particionalni megabyteonkent tudod novelni vagy csokkenteni az erteket igy gyakorlatilag pont annyira tudod particionalni amennyit a szakacs eloir.

Bocsi az értetlenkedésem miatt,de még az nem világos,hogyan tudok partícionálni.
HD2 PDA Fan

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8120 Dátum: 2012, 05 10, 19:19:47 »
Bocsi az értetlenkedésem miatt,de még az nem világos,hogyan tudok partícionálni.

Settings menu es azon belul repartition nand.

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #8121 Dátum: 2012, 05 10, 19:24:58 »
4.0-as droidok még nem túl stabilak, sense-es romok szerintem! élvezhetetlenek és nemkevés macera van velük, javasolt bármelyik 2.3-as droid de főleg ez:

a miateendő nagyon szépen és szájbarágósan le van irva az általad linkelt tudástáron( You are not allowed to view links. Register or Login ), de ha elakadsz vagy valami nem világos akkor kérdezz bátran

Én ezt a 2t nézegettem:
Vélemény?

A sense-es macerát hogy kell érteni?
Másik kérdés, hogy a csereberét melyik win alatt lehet csinálni xp vagy 7? Csak mert win nincs a gépen... :D

Nem elérhető bezi76

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8122 Dátum: 2012, 05 10, 19:35:11 »
Settings menu es azon belul repartition nand.

Köszi szépen!!!  ;) :taps: :ok: ;) :taps: :ok:
HD2 PDA Fan

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #8123 Dátum: 2012, 05 10, 19:45:54 »
Én ezt a 2t nézegettem:
Vélemény?

Másik kérdés, hogy a csereberét melyik win alatt lehet csinálni xp vagy 7? Csak mert win nincs a gépen... :D

mindenki aki belekezd a romolásba rögtön kiszurja a legujabb sense-es romokat :D

1. kevés a hd2 memóriája hogy normálisan meg tudja hajtani a 3.5-ös sense-t
2. nem láttam még olyan pda-t amin normálisan röccenés nélkül ment volna sense, olyat se amin native htc telepités volt
3. sokkal több dologra kell figyelni telepitéskor - rohadtnagy recoveryméret, ext partició de nem az alkalmazásoknak hanem magának a sense-nek, ezáltal macera az alkalmazásoknál az ext-es mozgatás

a 2. linken lévő 2.1-es sense talán használható de az meg szét van modolva hogy úgy nézzen ki mintha...

sztem!!! első lépésben tegyél fel egy alap 2.3-as romot amit belaksz, kiismered, stb aztán neki lehet ugrani egy sense-es rondaságnak is, hogy aztán pár óra agyhalál és téglának hitt hd2 után meglásd hogy nem is tetszik :D

a fent leirtak a személyes véleményem, természetesen a fórumon vannak akik ezt máshogyan látják :D

Nem elérhető szentes

• zseniális matematikus
  • PDA: Sony XPERIA Z , htc One X, Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: full stock/ 4.1.x
« Reply #8124 Dátum: 2012, 05 10, 20:30:02 »
Én ezt a 2t nézegettem:
Vélemény?

Ha Sense ROM-ot szeretnél, én javaslom ezt:

Ezt próbálgatom, és eddig elég megbízhatóan működik, nem fagy, nem akad.
Don't trust me, i will be a doctor