2025, 01 06, 07:26:13

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727984 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
Re: Android a HD2-re
« Reply #8075 Dátum: 2012, 05 03, 14:11:21 »
Senki nem tud megoldást a magától ki-be kapcsoló képernyőre? Nagyon idegesít már! Köszönöm!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8076 Dátum: 2012, 05 03, 16:06:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Senki nem tud megoldást a magától ki-be kapcsoló képernyőre? Nagyon idegesít már! Köszönöm!

előtte nem állítottal valamit vagy raktál fel?

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
« Reply #8077 Dátum: 2012, 05 03, 16:43:28 »
Szoktam rakocsgatni természetesen, de mostanában pont nem. Igazából a napokban egy Adobe Flash-t raktam fel és ennyi.

Nem elérhető kemcsi

• Nem: Férfi
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: WP7.5 Tiger
« Reply #8078 Dátum: 2012, 05 03, 18:40:45 »
A barátnőmnek a Samsung Galaxi  minije csinálta ezt . Nagyon idegesítő volt , ma gyári visszaállítás oldotta meg a gondot ! Azóta   csak akkor  világít a kijelző ha hozzányúl.   

bebe500

• Vendég
« Reply #8079 Dátum: 2012, 05 04, 13:12:49 »
Van valakinek ötlete hogy 3.03.HSPL-t hogyan lehetne 2.08-asra cserélni?
Nagyon nem akar eltünni, visszaraktam a winmo-t, és gépről a hspl telepítő hibát érzékel, úgyhogy csaknem akar eltünni... >:(

Nem elérhető badboys

• PDA: HTC One M7
  • PDA ROM: 4.4.2 Sense 6
« Reply #8080 Dátum: 2012, 05 04, 13:53:14 »
Nagyon nem akar eltünni, visszaraktam a winmo-t, és gépről a hspl telepítő hibát érzékel, úgyhogy csaknem akar eltünni... >:(

Task 29 el próbáld nekem is az segített.Sajnos android után macerásabban mennek a dolgok.Vettem 2 őt,de előtte android volt fönt és gondok voltak a Wm vissza telepítésével.Ill.előbb visszatettem a gyári spl t azzal egy gyári romot ezután újra hspl t és ezután ment az Energy rom igaz gondok voltak mert azt írta,hogy nem rávaló a rom szét b......t az ideg lehúztam a kábelt és mégis rajta volt a rom azért írtam,hogy valami miatt nem egyszerű az élet android után.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8081 Dátum: 2012, 05 04, 14:00:42 »

Nem a task29 hianya a gond. Hanem HSPL4-el tudod csak levakarni a 3.0.3-as HSPL-t 2.0.8-ra.

Nem elérhető badboys

« Reply #8082 Dátum: 2012, 05 04, 16:10:35 »
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni mivel elcserélném a HD2 őt egy Arc ra,de a csere feltétele,hogy tegyek rá androidot.A franc tudja hány oldalt átolvastam,de nem jutottam előbbre.Jelenleg Energy 6.5 van rajta Radio 2.15.50.14 kártyáról futtatható verziót szeretnék rátenni nagyon sürgős lenne mert rövid az időm.Kellene egy jól működő rom.A Wm et nem akarom törölni az maradna rajta.Elég csak a kártyára föltenni a romot és intézőből indítani vagy más bűvész mutatvány is szükségeltetik,kellene egy szájba rágós leírás mert ebben tök béna vagyok.

Ja legyetek szívesek nem elküldeni a melegebbre csak őszintén most nem tudok átolvasni közel 500 postot és nem biztos,hogy meglelném a le írást.KÖSZÖNÖM

bebe500

• Vendég
« Reply #8083 Dátum: 2012, 05 04, 16:20:16 »
szerintem ennél jobb leírást nem találsz: You are not allowed to view links. Register or Login
romokat meg itt: android.hd2roms.com

bebe500

• Vendég
« Reply #8084 Dátum: 2012, 05 04, 16:24:04 »
Az hogy lehet, hogy 2.02-es HSPL-nél telepítem a magldr-t, és utána semmi nem történik?

bebe500

• Vendég
« Reply #8085 Dátum: 2012, 05 04, 17:39:07 »
megoldódott, csak új radio kellett

Nem elérhető badboys

« Reply #8086 Dátum: 2012, 05 04, 18:44:13 »
szerintem ennél jobb leírást nem találsz: You are not allowed to view links. Register or Login
romokat meg itt: android.hd2roms.com
Sajnos ez nekem kinai,de majd megoldom valahogy csak egy olyan rom linket kérnék amin működik minden mert a multitaschking a gyagyája annak aki cserélni akar annak mindenképp menni e kell.Olyan rom kellene ami kártyáról megy.Van ebben a tudástárban olyan,hogy valamit le kell tölteni a bal alsó sarokból abban van egy csomó fájl azt is mind föl kell telepíteni?A HSPL fönt van a cotula 2.08 az maradhat?Konkrét rom,hogy ezt töltsd le ezen jó minden      köszi

Nem elérhető nyufi

• Navigáció / Navigation: WayteQ X960 BT
  • PDA: LG G3
« Reply #8087 Dátum: 2012, 05 05, 08:58:03 »
Üdv Mindenkinek !

Nem tud valaki egy megbízható szervizt ahol Hd2-t javítana ? Az érintőpaneljével lehet valami mert hiába tapizom
nem reagál. A telefon működik rendesen. (képernyőforgatás, ki-be kapcs. hívásfogadás ha a gombbal veszem fel)
És még csak le sem ejtettem. A válaszokat előre is köszönöm.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #8088 Dátum: 2012, 05 05, 11:25:20 »
Üdv Mindenkinek !

Nem tud valaki egy megbízható szervizt ahol Hd2-t javítana ? Az érintőpaneljével lehet valami mert hiába tapizom
nem reagál. A telefon működik rendesen. (képernyőforgatás, ki-be kapcs. hívásfogadás ha a gombbal veszem fel)
És még csak le sem ejtettem. A válaszokat előre is köszönöm.
Az e-care javítja a htcket (garanciában és azon kívül is)
Az érintőpanel hibája típusra jellemző hiba.

Nem elérhető nyufi

• Navigáció / Navigation: WayteQ X960 BT
  • PDA: LG G3
« Reply #8089 Dátum: 2012, 05 05, 18:53:55 »
Az e-care javítja a htcket (garanciában és azon kívül is)
Az érintőpanel hibája típusra jellemző hiba.

Köszi ! Hétfőn megkeresem őket.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #8090 Dátum: 2012, 05 05, 20:38:53 »
 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.0 (Kernel: tytung_HWA_r2) na erre vártam es végre ki is jött :)

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8091 Dátum: 2012, 05 06, 09:53:06 »
NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.0 (Kernel: tytung_HWA_r2) na erre vártam es végre ki is jött :)
Én tegnap feltettem, néhány reboot után beállni látszik.    :)

Közben figyelem dorimanx ténykedését, mert a GB High-End romjaival nagyon elégedett voltam.

A tegnapi Change Log-jában ezt írta:
Have fun! it's really the last unicorn! enjoy!

Next is ICS AOKP CM9 BABY

Én meg erre várok.  :D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8092 Dátum: 2012, 05 06, 12:40:26 »
Én tegnap feltettem, néhány reboot után beállni látszik.    :)

Közben figyelem dorimanx ténykedését, mert a GB High-End romjaival nagyon elégedett voltam.

A tegnapi Change Log-jában ezt írta:
Have fun! it's really the last unicorn! enjoy!

Next is ICS AOKP CM9 BABY

Én meg erre várok.  :D

neked melyik ap2sd script van fent , mert az enyémet ugy veszem eszre nem díjazza és kiakad rom. addig nincs gond amíg újra nem indul , de akkor frissíti androidot és utanna kiakad , vagyis betolt , de hiba üzeneteket dob fel es nem lehet képernyőről eltüntetni. pedig jó lenne mar videó felvetél is , kipróbáltam és mar nem akadozott videó, ja es telefon és home gombomat letiltja , ezt mar 1 masik rommal is csinálta .

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #8093 Dátum: 2012, 05 06, 14:42:10 »
neked melyik ap2sd script van fent , mert az enyémet ugy veszem eszre nem díjazza és kiakad rom. addig nincs gond amíg újra nem indul , de akkor frissíti androidot és utanna kiakad , vagyis betolt , de hiba üzeneteket dob fel es nem lehet képernyőről eltüntetni. pedig jó lenne mar videó felvetél is , kipróbáltam és mar nem akadozott videó, ja es telefon és home gombomat letiltja , ezt mar 1 masik rommal is csinálta .
Most nem tettem fel külön sriptet, mert valamelyik előző romnál felkerült a Link2sd és most a romcsere után az összes appal együtt ez is vissza töltődött.  Ha elindítom és egy appot kijelölök, hogy tegye ki az sd kártyára, azt írja, hogy a native app2sd -vel hajtja végre  :shock:
És tényleg, ha az "alkalmazások kezelése" menüből csinálom ugyanazt, a Link2sd is mutatja, hogy az app az sd kártyán van.
Ebből az következik, hogy a beépített app2sd mellett nem kell más.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8094 Dátum: 2012, 05 06, 15:01:17 »
Most nem tettem fel külön sriptet, mert valamelyik előző romnál felkerült a Link2sd és most a romcsere után az összes appal együtt ez is vissza töltődött.  Ha elindítom és egy appot kijelölök, hogy tegye ki az sd kártyára, azt írja, hogy a native app2sd -vel hajtja végre  :shock:
És tényleg, ha az "alkalmazások kezelése" menüből csinálom ugyanazt, a Link2sd is mutatja, hogy az app az sd kártyán van.
Ebből az következik, hogy a beépített app2sd mellett nem kell más.

most felraktam újra 1 másik scriptel ezzel úgy néz ki eddig rendesen , megy és minden gomb aktív újraindítás után , de majd elválik meddig bírja . ki vettek belőle 1-2 hangot azt sajnálom , mert volt benne 1 jó kis ébresztő hang. de végre már videofelvevés is jobban működik.de meg 1-2 menü résznél most is belassul.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #8095 Dátum: 2012, 05 06, 15:36:23 »
amúgy érdekes , hogy mitől függ , hogy felmegy e rendesen ha mindent úgy rakok fel ahogy máskor is és 1x felmegy rendesen máskor meg csak a kínlódás van ugyanazzal a rommal este 4-ből 4x nem ma meg elsőre igen. lehet figyeli milyen napszakba rakom fel :) és este ő is pihenni akar reggelre meg ő is kipiheni magát.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8096 Dátum: 2012, 05 07, 19:27:09 »
Ujdonsag van a HD2-mon. Az uj NexusHD2 app2 sd scriptel:) Visszatolom nehany alkalmazasaimat TB-vel kicsit nyomkodom. Egyik kezbe One X masikba HD2:DDDD

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #8097 Dátum: 2012, 05 08, 08:48:10 »
Ujdonsag van a HD2-mon. Az uj NexusHD2 app2 sd scriptel:) Visszatolom nehany alkalmazasaimat TB-vel kicsit nyomkodom. Egyik kezbe One X masikba HD2:DDDD

Én ezt nagyon vártam tytungtól...de kérdés, érdemes-e már feltenni mindennapi használatra.
Mi a tapasztalatod (bár gondolom a HOX mellett már nem ennek tesztelése tölti ki a napod) ?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #8098 Dátum: 2012, 05 08, 09:01:38 »
Én ezt nagyon vártam tytungtól...de kérdés, érdemes-e már feltenni mindennapi használatra.
Mi a tapasztalatod (bár gondolom a HOX mellett már nem ennek tesztelése tölti ki a napod) ?

Jol gondolod. egyelőre csak feltettem, de nem szandekozom hanyagolni. Szerintem meg a mai nap visszatoltom ra az alkalmzasaimat es nyomkodom egy kicsit. Amugy gyorsabbnak tunt joval. Nem csak a hasznalat hanem a boot ido is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8099 Dátum: 2012, 05 08, 12:02:15 »
Visszatettem TB-al az alkalmazasaimat amiket hasznalok. Gyonyoruen fut a HD2-n a NexusHzd2 ICS. Nova launcher prime zsenialis. Gondoltam nyomok egy leallitast majd bekapcsolast. Nem bootloopba kerult a rohadek? En msr letettem az ICS-rol par honapja. Nem hittem volna, hogy ilyen jol megcsinaljak. Most nyomok ra egy factory resetet es ujra visszatoltom az alkalmazasaim hatha csak a TB szurt el valamit.