2024, 12 20, 21:28:17

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726681 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hawk

• Nem: Férfi
  • PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
Re: Android a HD2-re
« Reply #800 Dátum: 2010, 09 26, 11:20:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
[quote Standby-ban van jelentősége az oprendszernek de ökölszabályként mindenhol 1%/óra az elérhető cél éjszaka, az elviselhető. WinMo-nál ez mennyi? Van ahol 3%ot írtak egy egész éjszaka de az szerintem maximum flight mode-ban jöhetett elő...

Valóban az éjszakai kb. 6-7 óra standby winmo 3% reális, igaz ez időben a mail frissítés, wifi nincs bekapcsolva.
Eddig kipróbáltam kb. 15 Androidos verziót, azonos körümények között 5-10 szeres a standby energia igénye a winmo-hoz képest. A mattcleofroyo1.8 volt talán eddig a leg kedvezőbb (85% esett vissza az aksi).
User szemmel értékelve, számomra érdekes és sokoldalú az Android. Eltekintve a már megfogalmazott, rendszerrel összekapcsolható kiszolgáltatástól, én úgy gondolom a vas nem alkalmas az android üzemszerű használatára.
Talán kisebb kijelzővel esetleg AMOLED, no meg egy nagyobb aksival tudnám elképzelni. Az Android alkalmazások, szinte mind, állandó internet kapcsolatot igényelnek, ennek sajnos ára van.
Szia!
Sajnos én nem értek egyet néhány pontban,melyet írtál.Én mióta az xda-s fiúk kiadják az android romokat tesztelem őket.Azt kell megállapítani,hogy igen nagy fejlődésen ment át a droid.Az utóbbi időben igen jól használható romokat adtak ki.Nekem éjszaka 10%-ot esik vissza akku a jelenlegi rommal,30percenkénti frissítés mellett.Azzal sem értek egyet,hogy szinte minden alkalmazás internet elérést igényel.Én szeretem a droidot és folyamatosan azt  használom.Véleményem szerint igen sok alkalmazás legalább,olyan szinten működik a droidon,mint a windows-n.Engem jelen pillanatban nem tud meggyőzni a windows,hogy azzal használjam a készülékem.Ha pedig sikerülne a port  nem gondolkodnék rajta,hogy átváltsak droidra.

Nem elérhető Hawk

« Reply #801 Dátum: 2010, 09 26, 11:45:40 »
én ezért tértem át mert új, alapjaiban touchra tervezett valami... és én is eltekintettem az összekapcsolhatóság,stb gúglis dologtól. Viszont azért itt is ki lehet kapcsolni a folyamatos neten lógást persze akkor az alkalmazásokat külön kézzel kell frissítgetni de én már csak ilyen régimódi vagyok :), nem twitterezek, és társai, mailt sem pörgetem csak ha kézzel rányomok.
egyetértek azzal amit mondasz de van olyan gép amiben ugyanez a proci ketyeg mint ebben és mégis jó a standby ideje  :hmm:.

új kernelek, amiben van csomó extra, többek között a 850mV-os undervolting verzió ami remélem sokaknak jól működik (nekem nincs vele gondom), és pont a standby energiafelvételre van jótékony hatással..

CurrentWidgetet érdemes figyelni..
Nagyon támogatják a taskkiller progikat de elvolvastam hogy az Android hogy bánik a taskokkal, (egyik nagy főzőmester nem használ ilyet) és tényleg nem hiszem hogy szükség van rá.
Felmásolás után kék kijelző lett a vége.Megoldás?

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #802 Dátum: 2010, 09 26, 11:49:08 »
Szia!
Sajnos én nem értek egyet néhány pontban,melyet írtál.Én mióta az xda-s fiúk kiadják az android romokat tesztelem őket.Azt kell megállapítani,hogy igen nagy fejlődésen ment át a droid.Az utóbbi időben igen jól használható romokat adtak ki.Nekem éjszaka 10%-ot esik vissza akku a jelenlegi rommal,30percenkénti frissítés mellett.Azzal sem értek egyet,hogy szinte minden alkalmazás internet elérést igényel.Én szeretem a droidot és folyamatosan azt  használom.Véleményem szerint igen sok alkalmazás legalább,olyan szinten működik a droidon,mint a windows-n.Engem jelen pillanatban nem tud meggyőzni a windows,hogy azzal használjam a készülékem.Ha pedig sikerülne a port  nem gondolkodnék rajta,hogy átváltsak droidra.
Szia
Nem vitatmom amit írsz, én is azért próbálkozom mert rendkívűl sok rétű alkalmazások vannak rá és tetszik is ez a környezet, de sajnos nekem nem sikerült úgy összehozni hogy ezzel "induljak a melóba".
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető Hawk

« Reply #803 Dátum: 2010, 09 26, 11:51:34 »
Felmásolás után kék kijelző lett a vége.Megoldás?
Újra indítottam mégegyszer és működik. :) :ok:

Nem elérhető Hawk

« Reply #804 Dátum: 2010, 09 26, 11:54:34 »
Szia
Nem vitatmom amit írsz, én is azért próbálkozom mert rendkívűl sok rétű alkalmazások vannak rá és tetszik is ez a környezet, de sajnos nekem nem sikerült úgy összehozni hogy ezzel "induljak a melóba".
Nekem a jelenlegi rommal minden működik és nincs gond a munkahelyemen sem.

Nem elérhető Hawk

« Reply #805 Dátum: 2010, 09 26, 11:58:37 »
én ezért tértem át mert új, alapjaiban touchra tervezett valami... és én is eltekintettem az összekapcsolhatóság,stb gúglis dologtól. Viszont azért itt is ki lehet kapcsolni a folyamatos neten lógást persze akkor az alkalmazásokat külön kézzel kell frissítgetni de én már csak ilyen régimódi vagyok :), nem twitterezek, és társai, mailt sem pörgetem csak ha kézzel rányomok.
egyetértek azzal amit mondasz de van olyan gép amiben ugyanez a proci ketyeg mint ebben és mégis jó a standby ideje  :hmm:.

új kernelek, amiben van csomó extra, többek között a 850mV-os undervolting verzió ami remélem sokaknak jól működik (nekem nincs vele gondom), és pont a standby energiafelvételre van jótékony hatással..

CurrentWidgetet érdemes figyelni..
Nagyon támogatják a taskkiller progikat de elvolvastam hogy az Android hogy bánik a taskokkal, (egyik nagy főzőmester nem használ ilyet) és tényleg nem hiszem hogy szükség van rá.
Nekem is működik,de nincs adatkapcsolat.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #806 Dátum: 2010, 09 26, 12:06:15 »
egy ideig ki volt rakva az xda-n a mdeejay Froyo Sense v. 2.3 de ma már nem lehet letölteni.levette a készítője?ti próbáltátak egyáltalán a 2.3-ast?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #807 Dátum: 2010, 09 26, 12:42:42 »
Nekem a jelenlegi rommal minden működik és nincs gond a munkahelyemen sem.

Komolyabb cégek maximum tesztelték az Androidot, aztán gyorsan menekültek tőle... Van erről valami kimutatás is, az amerikai piacon gyakorlatilag nem mérhető ez a rendszer az üzleti életben.
Igazából sokaknak az üzemidő is azonnali ejtést jelent, mert ha beszélsz 1,5-2 órát naponta, megy a push email reggeltől estig, másik 2-3 fiók fél óránként, akkor bizony a Desire se bír többet, mint a HD2, ami elég gáz, ha figyelembe vesszük, hogy mennyivel kisebb (ráadásul AMOLED) a kijelzője, és ehhez mennyivel nagyobb az akksija.
Szóval csak óvatosan az ajánlással, mert esetleg a céges Excahnge-re be se engedik az illetőt, ha meg mégis, ebédre lemerül az akksija.

Nem elérhető k5.20

« Reply #808 Dátum: 2010, 09 26, 13:06:49 »
egy ideig ki volt rakva az xda-n a mdeejay Froyo Sense v. 2.3 de ma már nem lehet letölteni.levette a készítője?ti próbáltátak egyáltalán a 2.3-ast?

itt megleled:

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #809 Dátum: 2010, 09 26, 13:08:35 »
Komolyabb cégek maximum tesztelték az Androidot, aztán gyorsan menekültek tőle... Van erről valami kimutatás is, az amerikai piacon gyakorlatilag nem mérhető ez a rendszer az üzleti életben.
Igazából sokaknak az üzemidő is azonnali ejtést jelent, mert ha beszélsz 1,5-2 órát naponta, megy a push email reggeltől estig, másik 2-3 fiók fél óránként, akkor bizony a Desire se bír többet, mint a HD2, ami elég gáz, ha figyelembe vesszük, hogy mennyivel kisebb (ráadásul AMOLED) a kijelzője, és ehhez mennyivel nagyobb az akksija.
Szóval csak óvatosan az ajánlással, mert esetleg a céges Excahnge-re be se engedik az illetőt, ha meg mégis, ebédre lemerül az akksija.

azért ilyen beállításokkal a winmo sem egy nagy szupersztár (blackberry, stb-t nem tudom), amikor én (nem is pushmailre/stb hanem csak úgy) áttettem 3G-re a telefont kb 2/3-ára esett vissza az az idő amennyit ki tudtam "húzni" vele.. az amit én kifogásolok az magára a rendszerre jutó fogyasztás.. bár ...
itt is van DE.. most jutott eszembe hogy az androidról írták hogy más cellakövetési algoritmust használ (azonnal átáll a jobb térerejű cellára) - ez lehet energiaigényesebb (standbyban mindenféleképp, aktív forgalmazás esetében lehet jobb)

Nem elérhető chris

« Reply #810 Dátum: 2010, 09 26, 13:11:49 »

a desire HD az 2.3-as vagy az 3-as Sense?

Nem elérhető chris

« Reply #811 Dátum: 2010, 09 26, 13:13:46 »

lehet a munka nem mindenkinél jelent Excange-et :).
Lényeg a lényeg, váltani kellene a jelenlegi akkumlátor technológiáról valami nagyob energiasűrűségűre, az hozna megváltást erre a problémára. ;)

Nem elérhető dilajoska

« Reply #812 Dátum: 2010, 09 26, 13:16:41 »
itt megleled:

azt nem tudod miért szedte le?valami gond van vele?

Nem elérhető dilajoska

« Reply #813 Dátum: 2010, 09 26, 13:17:16 »
a desire HD az 2.3-as vagy az 3-as Sense?
köszi már k5.20 belinkelte

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #814 Dátum: 2010, 09 26, 14:26:58 »
Sziasztok

Javasolnátok egy normális új androidos verziót, amit múkodik rendesen? Eddig a mattcfroyosense1.7 -el próbálkoztam,  de most az újabb 1.8 el sem indul.
Köszi

Nem elérhető lipee83

« Reply #815 Dátum: 2010, 09 26, 15:19:19 »
Sziasztok

Javasolnátok egy normális új androidos verziót, amit múkodik rendesen? Eddig a mattcfroyosense1.7 -el próbálkoztam,  de most az újabb 1.8 el sem indul.
Köszi

Az 1.8 as nálam eljut odáig, hogy betöltéskor kiír pár sort, majd a Jumping Kernel rész után "lefagy", elsötétül a kijelző, majd újraindul a Hd2 és a winmo.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #816 Dátum: 2010, 09 26, 15:22:33 »
Az 1.8 as nálam eljut odáig, hogy betöltéskor kiír pár sort, majd a Jumping Kernel rész után "lefagy", elsötétül a kijelző, majd újraindul a Hd2 és a winmo.

sziasztok, nalam tokeletesen mukodik a froyo 1.8-a, de ha nektek nem megy akkor javaslom a mdeejay romjait azok meg nagyon jok es gyorsak, aku idoben is elfogadhatoak. udv.

itt : You are not allowed to view links. Register or Login
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #817 Dátum: 2010, 09 26, 15:54:59 »
azt nem tudod miért szedte le?valami gond van vele?

Valami gond volt az XDA-n,,  azért törlődött :

"XDA's server crashed so it deleted everything in the past 24 hours or so. So devs are going to have to re-upload everything and update there posts."

Nem elérhető dilajoska

« Reply #818 Dátum: 2010, 09 26, 15:59:37 »
Valami gond volt az XDA-n,,  azért törlődött :

"XDA's server crashed so it deleted everything in the past 24 hours or so. So devs are going to have to re-upload everything and update there posts."
köszi szépen

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #819 Dátum: 2010, 09 26, 18:51:35 »
Jelenleg a ChukyDroidRom van fent, ami totál minimál, még sense sincs, mivel azoknak készült, akik inkább az androidot futtatják. Azért kérdezném, ki mit használ és ajánl az android alá  ;)
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető chris

« Reply #820 Dátum: 2010, 09 26, 19:24:19 »
Jelenleg a ChukyDroidRom van fent, ami totál minimál, még sense sincs, mivel azoknak készült, akik inkább az androidot futtatják. Azért kérdezném, ki mit használ és ajánl az android alá  ;)

VBN!

Egy kérdésem lenne viszont: a Light sensort hol lehet a Win alatt ki-be kapcsolni? Azt írják hogy a mattc 1.8-ban teljes támogatása van de ehhez win alatt be kell kapcsolni de én egyszerűen nem találom win alatt ezt... melyik menüben van?

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #821 Dátum: 2010, 09 26, 19:38:28 »
VBN!

Egy kérdésem lenne viszont: a Light sensort hol lehet a Win alatt ki-be kapcsolni? Azt írják hogy a mattc 1.8-ban teljes támogatása van de ehhez win alatt be kell kapcsolni de én egyszerűen nem találom win alatt ezt... melyik menüben van?
[/quote

nem tudom lekínlódni. 1 megánál megszakad  >:(
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető lipee83

« Reply #822 Dátum: 2010, 09 26, 19:44:08 »
kipróbáltam ezeket:
mdeejay_froyo_sense_v2.2
Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_NextSense
mattcleofroyo1.8

és mindegyik a "jumping to kernel (custom)" sor után leakad, és újraindul.

visszaraktam a régit: mattcfroyosense1.7ppp
és elsőre teljesen jól elindult. (Kár hogy töröltem a régi beállításokat)

Lenne egy kérdésem. Amikor az Android Os elindul, akkor az független a winmo-tól? Mert ha igen, akkor miért javasolnak néha hozzá winmo rom-ot?

Nem elérhető chris

« Reply #823 Dátum: 2010, 09 26, 21:22:26 »
kipróbáltam ezeket:
mdeejay_froyo_sense_v2.2
Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_NextSense
mattcleofroyo1.8

és mindegyik a "jumping to kernel (custom)" sor után leakad, és újraindul.

visszaraktam a régit: mattcfroyosense1.7ppp
és elsőre teljesen jól elindult. (Kár hogy töröltem a régi beállításokat)

Lenne egy kérdésem. Amikor az Android Os elindul, akkor az független a winmo-tól? Mert ha igen, akkor miért javasolnak néha hozzá winmo rom-ot?
jórészt független viszont van egy pár beállítás amit a WM inicializál, és erre indul rá a linux kernel.. ezért számít valamennyire hogy milyen ROMot használ az ember Winként

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #824 Dátum: 2010, 09 26, 21:34:05 »
jórészt független viszont van egy pár beállítás amit a WM inicializál, és erre indul rá a linux kernel.. ezért számít valamennyire hogy milyen ROMot használ az ember Winként

en eddig az elegancia romokkozul a max senseset hasznaltam es a froyo 1.8-a 5-6 perc alatt indult el, majd ma felraktam az energy leegyszerusitett androidra szant romjat es kemeny 90 masodperc-alatt hasznalhato a froyo a HD2-n es ez a bekapcsolastol szamitva :)

ja es meg annyit 3 oraja be van allitva wifi routernek a leo, toltes nelkul folyamatosan netezek vele, illetve a gepemen, de rajta keresztul mellette meg a parom egy konyvet olvas rajta, tehat a kijelzoje is megy es meg igy is 60%-on van az aksija :)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8