Na, és látsz különbséget?
Nekem reggel csinált érdekeset, mégpedig bejövő hívásnál, mintha megfagyott volna, pedig nem csak nem akarta fogadni a hívást, illetve utána nem reagált a launcher, ezt megoldandó kilőttem és elindítottam a másikat, a Launcher pro-t, azzal meg megy simán.
Egyébként nálad az sd kártya hogy van partícionálva?
Gondolok itt arra, hogy Dorimanx oldalán van egy leírás, ami annyit mond, hogy csinálj ext partíciót, meg 256Mb swap-ot recoveryvel, ezek után pedig a pc-n formázd meg az sd-n a FAT32 partíciót, de 32-es blockkal. Nekem ettől csak lassabb lett a kártyára írás. Illetve ami még kezd homályos lenni, az az, hogy milyen partíció kell, merthogy a recovery csak ext3-at csinál, de anno volt szó róla, hogy ext4 kell. Na mondjuk ez már lehet csak szőrözés a részemről, és akkor ne vedd túl komolyan.
És igazad van, a természet nagyon valószínű, hogy még jó sokáig itt marad, az ember pedig ki tudja meddig...
remélem nagyon sok eon-ig, de ez már sci-fi.
Szia Indriqk!
Ígértem, hogy ehhez is hozzászólok, szóval én nem óhajtottam ide-oda pakolászni + szétpartícionálni a memória kártyát, ezért egy huszár vágással ext3-ra partícionáltam a megadott mértékek szerint, majd létrehoztam a 256MB swap-ot. Van valami kis market-on is fent lévő progi, amivel létre lehet hozni és úgy tűnt a rendszer használja is. Persze ezt akkor tettem, amikor High End módban használtam.
Amúgy azt írja, hogy van a Hard Way, azaz a nehezen járható, kicsit buherálósabb út a jól működő swap-hoz meg az Easy way, azaz a kicsit könnyedébb. Az előző az, amit te is írtál a fat32-vel és a többi. Az utóbbihoz írt 2 kis scriptet azokkal kell kicsit dolgozni, de asszem csak felmásolni az sd gyökérbe vagy ilyesmi.
Úgy emlékszem erre írta valaki, hogy egyszerűbb ez a kis market-es program.
De ezeket a High End verziónál kell/érdemes megcsinálni, mert az akkor működik a beígért optimalizáltsággal és megbízhatósággal, de mint írtam én egyelőre maradtam a lite verziónál, ahol nincs ez a sok buhera. Ott csupán az aromában kiválasztod mik legyenek benne, mik fussanak, aztán felteszed és műkszik.
Swap-ot nem csináltam. Írtam, hogy nem task killereztem szét. Csak a Go Power Master-t használom, de azt mindent enged, aminek kell futnia csak azt nem, aminek nem kell állandóan csak próbál "beszólni".
Szóval most nem High End atomerőművel nyomatom, csak egy finom kis lite-vel, de így is simán, finoman és gyorsan megy minden. A fogyasztás is megfelelő.
A némi alvás utáni mai boot rendben volt és azóta is minden ok. Egy hívást azért nem vettem észre, mert nem voltam itthon a vas + igen.