Indriqk!
Eddig nem vettem észre különbséget, minden működik rendben, de én a legutóbbi 2 rom-ot lite verzióban tettem fel, azaz nem swap-oztam, tehát swap partíció sem kell, nem task killerezem szét a rendszert, amúgy minden más műkszik a fejlesztő legjobb elképzelése szerint.
Nem emlékszem a pontos részletekre, de úgy szoktam csinálni, ahogy az XDA-n leírta a rom oldalán.
Írta, hogy elég 1 szimpla cash pucolás, még dalvik sem kell, kivéve ha hibát tapasztalunk a működésben. Lehet, hogy csak mázlim van, de nekem minden megy jól úgy, hogy már két update-n vagyok túl és csak sima cash pucolást csináltam. Még a fogyasztás is teljesen ok, nem akadt be semmi, mint az sd-t próbálgató srácnak.
Amikor az Ultra verziót "raktam össze", akkor szintén mindent az oldalon leírtak szerint csináltam lépésről lépésre. Akkor volt swap, task killerrek, ilyen-olyan optimalizálás és ment, mint a szélvész. Így is, de úgy aztán tényleg ezerrel. Csak jelenleg az a helyzet, hogy rövidesen külföldre készülök és oda egy biztosan működő és gyors rendszerrel szeretnék indulni, mert egy ideig nem hiszem, hogy tudok majd ilyesmivel foglalkozni, viszont a jól működő smart phone kell. Ezért vagyok óvatosabb, visszafogottabb és inkább a megbízhatóságra törekszem. Mert amikor Dori azt mondja, hogy csinált egy nagyon jó rom-ot, de sok lényegi döntésnél rád hagyja a lehetőséget hogyan használod ki, na ott nagyon oda kell figyelni, mert könnyen mellé lehet nyúlni, de ha türelmes vagy és figyelembe veszed az instrukciókat (meg kicsitnél jobban megyeget az angol), akkor egy abszolút kiváló rendszert kapsz. Ezért is sajnálkoztam, hogy áttért SGSII-re. Bár anyukájának csak fejleszt valami király rom-ot!
Nem t'om, most hirtelen szűken ennyi jutott eszembe.
:D:D:D:D