2025, 01 10, 04:13:13

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728282 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
Re: Android a HD2-re
« Reply #7825 Dátum: 2012, 03 29, 08:36:07 »
Rendben köszi! Felteszem!
Jóindulattal 1 napig bírta, wifi, net nélkül, egyszeri fél perces telefonálással, még csak nem is nyomkodva...

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7826 Dátum: 2012, 03 29, 09:08:48 »
Habár ez az Android sem jó... Egyszerűen nem érzékeli a képernyőt, akármit nyomkodok, így még kikapcsolni sem tudom. Eddig is volt, hogy csinálta, de hamar észhez tért. De most semmi.

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7827 Dátum: 2012, 03 29, 11:20:46 »
ÁÁHHH, egész egyszerűen a 4. android nem képes felébredni a pihenő állapotból normálisan. (vagy sehogy)

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #7828 Dátum: 2012, 03 29, 20:46:27 »
Hello

Valaki hallott már az "MTTY"-ről?
Lehet segíthet a rossz szektorokat helyrehzni?

pl: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #7829 Dátum: 2012, 03 29, 23:47:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello

Valaki hallott már az "MTTY"-ről?
Lehet segíthet a rossz szektorokat helyrehzni?

pl: You are not allowed to view links. Register or Login

rossz szektort semmi sem tud helyrehozni.
a linkelt csodaprogit pedig véletlenül se ereszd rá a hd2-re mert a garminok romolását hivatott helyrehozni

Nem elérhető lipee83

« Reply #7830 Dátum: 2012, 03 30, 07:26:33 »
rossz szektort semmi sem tud helyrehozni.
a linkelt csodaprogit pedig véletlenül se ereszd rá a hd2-re mert a garminok romolását hivatott helyrehozni

pedig van xda-s hd2 topic is róla: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

« Reply #7831 Dátum: 2012, 03 30, 12:44:39 »
pedig van xda-s hd2 topic is róla: You are not allowed to view links. Register or Login

azzal már érdemesebb próbálkozni :D
rossz szektort viszont semmi sem hoz helyre. egy elrontott flashelést talán (legalábbis ezt igéri)
- hozzátenném nem láttam még olyan hd2-t amit egy task29 ne vágott volna rendbe bármi után.

Nem elérhető lipee83

« Reply #7832 Dátum: 2012, 03 30, 13:47:21 »
- hozzátenném nem láttam még olyan hd2-t amit egy task29 ne vágott volna rendbe bármi után.

Az enyém pont ilyen. akárhányszor task29-ezem, valami valahol mindig marad benne. de már rájöttem a folyamatra, task29, wipe-ok, super wipe, megint wipe-ok, és ezután már kellően elő van készítve a terep az új romnak.  :D

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #7833 Dátum: 2012, 03 30, 14:07:11 »
A Taskbar-ról hogy lehet leszedni az ébresztőóra ikonját?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7834 Dátum: 2012, 03 30, 16:10:46 »
A Taskbar-ról hogy lehet leszedni az ébresztőóra ikonját?

Ugy, hogy nem kapcsolsz be ebresztest:-D

Nem elérhető joky05

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S7 edge
  • PDA ROM: Android 6.0.1
« Reply #7835 Dátum: 2012, 03 30, 16:27:12 »
 :D
sziasztok!

Htc Hd2-re szeretnék Androidot tenni.
Tud valaki segíteni honnan tudom letölteni rá a romot?
Köszi előre is!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7836 Dátum: 2012, 03 30, 18:15:11 »
sziasztok!

Htc Hd2-re szeretnék Androidot tenni.
Tud valaki segíteni honnan tudom letölteni rá a romot?
Köszi előre is!

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #7837 Dátum: 2012, 03 30, 19:05:19 »
Kijött az 4.0.4-es ICS.
IceCreamTosti v0.11 Rommal már kis is próbálhatjuk.

You are not allowed to view links. Register or Login     :taps:

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7838 Dátum: 2012, 03 30, 23:20:32 »
Kijött az 4.0.4-es ICS.

hehe nexus 1.4 alapjaira épül nekem is jobban bejött mint az 1.5

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7839 Dátum: 2012, 03 31, 12:55:13 »
Kijött az 4.0.4-es ICS.

Az a baj vele, hogy tul sok hibarol beszelnek a issue reszben. Multi touch problemak. Flash player nem mukodik emiatt a videok akadnak. Kamera videofelvetel nem megy. Ez utobbi nem problema szamomra az elso ketto annal inkabb.

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #7840 Dátum: 2012, 03 31, 17:54:51 »
Az a baj vele, hogy tul sok hibarol beszelnek a issue reszben. Multi touch problemak. Flash player nem mukodik emiatt a videok akadnak. Kamera videofelvetel nem megy. Ez utobbi nem problema szamomra az elso ketto annal inkabb.
A kamera felvétel engem sem izgat, viszont a képernyő érintésére váratlan dolgokat produkált, a videók és a képernyő lapozás is akadozott.
A szoftveres gombokat már eltüntették, de az IGO még mindig valami furcsa felbontásra hivatkozva leállt.
Nem megy a Spirit rádió sem...

Egy nap után visszatettem a Gingert.

Nem elérhető indriqk

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Dorimanx-Rom-3.1.6.2-Nightly-275-All-in-One
« Reply #7841 Dátum: 2012, 03 31, 20:31:43 »
Sziasztok!

Használta már valaki az alábbi romot?

[30 MAR]Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.5.1 N274 ODEX NO-HOME-REFRESH+ZRAM+SKIN+TWEAKS+CRON

Én csak lestem. Aroma Installer, meg hasonlók?! Ilyen rom install-t még nem láttam!  :shock:
Tetszik!
" A világunk átalakulóban van, kezd kihalni a természet!"

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7842 Dátum: 2012, 03 31, 22:51:09 »
Sziasztok!
Találtam végre egy megfelelő SD-s andoridot! (nem volt könnyű, mert egyik sem akart felállni az alvó módból)
Ez ugyan nem a leggyorsabb, de szép és jó!
Viszont egy nap alatt 100% ról lemerül. Ajánlottátok a Battery monitort, hogy nézzem meg mi fogyaszt. De semmi extra, az alap 5-6 dolgot írja, gyári androidnak megfelelően, tehát nincs eltérés igazán. Viszont borzasztó tempóban merül az akksi.
Task killerrel kilövök mindent (bár visszajön magától egy csomó minden), de ez sem segít!

Mi a baj?
Csak nálam van ez, vagy ez egy általános jelenség?

Köszönöm!

Nem elérhető nervy

« Reply #7843 Dátum: 2012, 04 01, 00:05:04 »
Sziasztok!
Találtam végre egy megfelelő SD-s andoridot! (nem volt könnyű, mert egyik sem akart felállni az alvó módból)
Ez ugyan nem a leggyorsabb, de szép és jó!
Viszont egy nap alatt 100% ról lemerül. Ajánlottátok a Battery monitort, hogy nézzem meg mi fogyaszt. De semmi extra, az alap 5-6 dolgot írja, gyári androidnak megfelelően, tehát nincs eltérés igazán. Viszont borzasztó tempóban merül az akksi.
Task killerrel kilövök mindent (bár visszajön magától egy csomó minden), de ez sem segít!

Mi a baj?
Csak nálam van ez, vagy ez egy általános jelenség?

Köszönöm!

szerintem te vagy az egyetlen aki sd-s androidot használ ezért nem nagyon tud rá válaszolni senki érdemben :S

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7844 Dátum: 2012, 04 01, 12:38:46 »
Használnék én szívesen "rendes" erőforrásosat is, de a wm 6.5 kellene nekem! Ha jól tudom úgy pedig maximum WM 7 és Android párosítás jöhet szóba.

Nem elérhető Mysrandir

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Dorimanx-Rom-DM-NUKE-2.3-ICS 4.0.4-HWA.zip
« Reply #7845 Dátum: 2012, 04 01, 13:04:23 »
Használnék én szívesen "rendes" erőforrásosat is, de a wm 6.5 kellene nekem! Ha jól tudom úgy pedig maximum WM 7 és Android párosítás jöhet szóba.

Ott valami pedig nagyon be van akadva!  Legfeljebb nem tudtad kiszűrni.  Van 1 másik androidos program a SystemPanel App / Task Manager.  Ezzel jobban fellehet térképezni mi zabálhatja az NR-giát. 1 nap alatt sehogy sem szabad lemerülnie még 1 sd-s verzióval sem.
  annak idején én asszem miui sd-s veriójával próbáltam ismerkedni az androiddal.  Az elég jól működött.  Mindenképpen valamelyik nagyobb név rom-jával próbálkozz!
  Amúgy meg ha annyira kell a win 6.5, akkor minek erőlködsz?  Persze a te dolgod.
  Egyébként kilőni mindent meg azért nem érdemes, mert jó néhány dolog van, aminek mindég futnia kell különböző okokból és ha kilövöd, ők pedig minden áron visszatérnek, akkor az újra töltés során a rendszer sokkal többet fogyaszt.  Ezért nem ajánlják a hozzáértőbbek a task-manager programok esztelen használatát.  Ha valaki úgy gondolja, hogy kell neki, akkor is csak ésszel.

Nem elérhető nervy

« Reply #7846 Dátum: 2012, 04 01, 13:14:02 »

wm7 nincs

wp7 van ami teljesen más alapokon nyugszik mint a wm6.5 és semmiben sem kompatibilis a kettő egymással

Nem elérhető Mysrandir

« Reply #7847 Dátum: 2012, 04 01, 13:42:09 »
Sziasztok!

Használta már valaki az alábbi romot?

[30 MAR]Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.5.1 N274 ODEX NO-HOME-REFRESH+ZRAM+SKIN+TWEAKS+CRON

Én csak lestem. Aroma Installer, meg hasonlók?! Ilyen rom install-t még nem láttam!  :shock:
Tetszik!

Szia!

Én jó ideje Dorimanx-os vagyok, de ezt az újat még nem tettem fel.  Kicsit kivárok mik lesznek a tapasztalatok, bár lehet, hogy ma frissítek, még meglátom. 
  Az Aroma installer már egy ideje benne van Dori ROM-jaiban, tényleg nagyon használható és könnyebbé teszi az egész rendszer telepítést.  Amúgy meg jól is néz ki.  Az, hogy még 1 installer is skinezhető meg eszméletlen  :)
  Itt hagy borongjak egy kicsit ha már szóba került Izraeli fejlesztő barátunk.  Sajna Dori elhagyja a HD2 fejlesztések terepét.  Anyukájának adta egyéb okokból, maga pedig egy SGS II-t használ és átmegy az arra való ROM-ok fejlesztési területére.
  Nagyon sajnálom, mert szerintem a leginnovatívabb, legjobb, leggyorsabb ROM, amit valaha is próbáltam és minden nagy név közül az ő ROM-jaival voltam messzemenőkig a legelégedettebb.  Eléggé bele tudott nyúlni, általában kockáztatott is és néha instabilitást okozott markáns fejlesztési vágya, de a gondokat mindég lelkiismeretesen gyorsan orvosolta és a végén mindég 1 nagyon erős jó ROM-ot hozott ki.
  ROM-jai éppen ezért tapasztaltabbaknak ajánlható, de aki régebb óta androidozik és odafigyel a részletekre az ha e mellett a ROM mellett dönt az egy nagyonjó ROM-ot kap.
  Persze tapasztalat, hogy aki szerette a HD2-esét az vissza-vissza tér, így gondolom ő is, de már sajnos áttért  (a sötét oldalra) :D úgyhogy mindenképp nagy veszteség.
  És engedtesség meg néhány nem ROM-os mondat. 
  Persze lassan-lassan áttérünk mindannyian, (bár én még jó darabig biztos nem) mert a technológiák felgyorsult tempóban fejlődnek és előbb vagy utóbb mindenki vált.  De én most is azt mondom, hogy ilyen vasat, mint a HTC HD2 Leo-ja még senki, maga a HTC sem hozott azóta sem ki és ez hatalmas dolog!  Ilyen strapabíró, ilyen erős és jól működő, ilyen "szadizható" azaz romolgatható és a többi.  Mai napig azt mondom, hogy nincs!
  Nagyon rég óta okostelefonos ember vagyok, de azt mondom ez az eddigi legjobb telefonom.  Ennek ellenére soha nem ejtettem le a telefonjaimat, ezt már egy csomószor :), de soha semmi baja nem lett.  Az edzett üvegnek köszönhetően még 1 mikro karc sem.
  Nem vagyok kockafej, de szeretem ezt a telefont és szeretem ha egy jól futó android van rajta.
  A HTC is felhigúlt mert a kiélezett versenyben valahogy tartani kell a részesedést, talán ezért sem hoztak ki olyan ütőset, mint annak idején a HD2 volt.  Mert persze egyelőre jónak jók, de a legtöbb modelljukat  pár hónap után el is felejtik. 4-5 féle alverzió ilyenek.
  szóval tényleg bocs ezért a fejtegetésért, de a lényeg, hogy örüljünk, hogy a mai napig az egyik legjobb okos telefon gazdái vagyunk és ilyen klassz ROM-okat kapunk hozzá!  (Persze sajna már Dorimanx-osat nem fogunk, bár ki tudja! Az XDA-n mennek neki a nagy köszönet nyilvánítások.  :) ).

Nem elérhető indriqk

• PDA ROM: Dorimanx-Rom-3.1.6.2-Nightly-275-All-in-One
« Reply #7848 Dátum: 2012, 04 01, 14:14:53 »
Egyetértek a vassal és a romolással kapcsolatban is.
Nekem új a Dorimanx féle rom, de nagyon tetszik, és mondom ezt hosszú hyper használat után.
" A világunk átalakulóban van, kezd kihalni a természet!"

Nem elérhető Mysrandir

« Reply #7849 Dátum: 2012, 04 01, 16:15:41 »
Indriqk!  Nem bírtam magammal, úgyhogy update-eltem. (Dorimanx 3.1.4 - Dorimanx 3.1.5.1). A többit majd meglátjuk, remélem nem lesz gond.  Az előzőt is simán update-el csináltam és nem volt gond.  Csak elég volt 1 sima cash pucolás.

A mondásra csak annyit szólnék, hogy a természet az majdnem sosem hal ki, legfeljebb az ember!  :)

Amúgy az én egyik kedvenc mondásom:

" A természet minden győzelemért bosszút áll rajtunk!"