Sziasztok!
Használta már valaki az alábbi romot?
[30 MAR]Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.5.1 N274 ODEX NO-HOME-REFRESH+ZRAM+SKIN+TWEAKS+CRON
You are not allowed to view links.
Register or Login
Én csak lestem. Aroma Installer, meg hasonlók?! Ilyen rom install-t még nem láttam!
Tetszik!
Szia!
Én jó ideje Dorimanx-os vagyok, de ezt az újat még nem tettem fel. Kicsit kivárok mik lesznek a tapasztalatok, bár lehet, hogy ma frissítek, még meglátom.
Az Aroma installer már egy ideje benne van Dori ROM-jaiban, tényleg nagyon használható és könnyebbé teszi az egész rendszer telepítést. Amúgy meg jól is néz ki. Az, hogy még 1 installer is skinezhető meg eszméletlen
Itt hagy borongjak egy kicsit ha már szóba került Izraeli fejlesztő barátunk. Sajna Dori elhagyja a HD2 fejlesztések terepét. Anyukájának adta egyéb okokból, maga pedig egy SGS II-t használ és átmegy az arra való ROM-ok fejlesztési területére.
Nagyon sajnálom, mert szerintem a leginnovatívabb, legjobb, leggyorsabb ROM, amit valaha is próbáltam és minden nagy név közül az ő ROM-jaival voltam messzemenőkig a legelégedettebb. Eléggé bele tudott nyúlni, általában kockáztatott is és néha instabilitást okozott markáns fejlesztési vágya, de a gondokat mindég lelkiismeretesen gyorsan orvosolta és a végén mindég 1 nagyon erős jó ROM-ot hozott ki.
ROM-jai éppen ezért tapasztaltabbaknak ajánlható, de aki régebb óta androidozik és odafigyel a részletekre az ha e mellett a ROM mellett dönt az egy nagyonjó ROM-ot kap.
Persze tapasztalat, hogy aki szerette a HD2-esét az vissza-vissza tér, így gondolom ő is, de már sajnos áttért (a sötét oldalra)
úgyhogy mindenképp nagy veszteség.
És engedtesség meg néhány nem ROM-os mondat.
Persze lassan-lassan áttérünk mindannyian, (bár én még jó darabig biztos nem) mert a technológiák felgyorsult tempóban fejlődnek és előbb vagy utóbb mindenki vált. De én most is azt mondom, hogy ilyen vasat, mint a HTC HD2 Leo-ja még senki, maga a HTC sem hozott azóta sem ki és ez hatalmas dolog! Ilyen strapabíró, ilyen erős és jól működő, ilyen "szadizható" azaz romolgatható és a többi. Mai napig azt mondom, hogy nincs!
Nagyon rég óta okostelefonos ember vagyok, de azt mondom ez az eddigi legjobb telefonom. Ennek ellenére soha nem ejtettem le a telefonjaimat, ezt már egy csomószor
, de soha semmi baja nem lett. Az edzett üvegnek köszönhetően még 1 mikro karc sem.
Nem vagyok kockafej, de szeretem ezt a telefont és szeretem ha egy jól futó android van rajta.
A HTC is felhigúlt mert a kiélezett versenyben valahogy tartani kell a részesedést, talán ezért sem hoztak ki olyan ütőset, mint annak idején a HD2 volt. Mert persze egyelőre jónak jók, de a legtöbb modelljukat pár hónap után el is felejtik. 4-5 féle alverzió ilyenek.
szóval tényleg bocs ezért a fejtegetésért, de a lényeg, hogy örüljünk, hogy a mai napig az egyik legjobb okos telefon gazdái vagyunk és ilyen klassz ROM-okat kapunk hozzá! (Persze sajna már Dorimanx-osat nem fogunk, bár ki tudja! Az XDA-n mennek neki a nagy köszönet nyilvánítások.
).