2025, 01 10, 04:26:20

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728283 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
Re: Android a HD2-re
« Reply #7800 Dátum: 2012, 03 26, 17:19:52 »
Igen, az oké, de barátnőm Androidján is ugyan ez a helyzet! Szóval ezt szeretném én is megcsinálni!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7801 Dátum: 2012, 03 26, 18:04:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
miért, nincs?

Ok csak meg Pongster nem rakta ki azert nem tudtam rola:-)

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #7802 Dátum: 2012, 03 26, 18:14:27 »
Vas netét a PC-re? Hogyan, amikor a telefonon nincs net, de win 6.5 alatt netezek rajta, ha internetmegosztást választok? Androidon ugyan ez... Csak épp nem az én Androidomon és erre keresem a választ! Nem tudtam, hogy ez ilyen kacifántos kérdés, számomra eddig minden rendszernél egyértelmű volt, csak itt nem találom sehol! :)
Van megoldás, a neve: Reverse tethering    ;)

Itt le van írva, mit kell csinálni.

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7803 Dátum: 2012, 03 27, 01:14:12 »
Utánajárok köszönöm!
Azaz járnék, de akadt egy kis gond! Kb 3-4. indításra ismét kiírja a win alól a haret-ra (is), hogy: "a fájl nem megnyitható. Vagy nem rendelkezik megbízhatóságot jelző bla bla bla"
Erre ugye kaptam az instrukciót, hogy hard reset. De az már megvolt. Utána ment is. De már megint nem indul el.
Pont mikor már kezdett minden a helyén lenni és találtam egy androidot, ami minden szempontból jó!
Ilyenkor mi a teendő? Ennyiszer képtelenség hard resetelni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7804 Dátum: 2012, 03 27, 09:15:00 »
Utánajárok köszönöm!
Azaz járnék, de akadt egy kis gond! Kb 3-4. indításra ismét kiírja a win alól a haret-ra (is), hogy: "a fájl nem megnyitható. Vagy nem rendelkezik megbízhatóságot jelző bla bla bla"
Erre ugye kaptam az instrukciót, hogy hard reset. De az már megvolt. Utána ment is. De már megint nem indul el.
Pont mikor már kezdett minden a helyén lenni és találtam egy androidot, ami minden szempontból jó!
Ilyenkor mi a teendő? Ennyiszer képtelenség hard resetelni.

Felejtsd el a WinMo-t. Nekem 1 ev 3 honapja nem volt WinMo a vason. Azon kivul mikor 3 hete leadtam szervizbe. Tokeletesen mukodo nand romok vannak mar 1 eve.

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7805 Dátum: 2012, 03 27, 10:53:24 »
Oké, de ez nem a konkrét problémára megoldás! Nem szeretném elhagyni a win-t, direkt azért vettem HD 2-őt! Nekem tetszik a win!
Tökéletes is lenne így az SD-s androiddal, de nem tudom hogy tényleg 4. indításra miért nem indul már megint.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7806 Dátum: 2012, 03 27, 12:31:18 »
Nekem mar csak 1 dolog miatt is megérte váltani androidra , mert a win csinált olyanokat , hogyha fülessel hallgattam zenét utanna akkor csinált olyanokat , hogy felhívta az utolsó hívott számot , és azért az este elég kellemetlen :) androiddal ilyen sose volt.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7807 Dátum: 2012, 03 27, 13:04:00 »
Oké, de ez nem a konkrét problémára megoldás! Nem szeretném elhagyni a win-t, direkt azért vettem HD 2-őt! Nekem tetszik a win!
Tökéletes is lenne így az SD-s androiddal, de nem tudom hogy tényleg 4. indításra miért nem indul már megint.

a gyári winmo az oka a megbizhatósági szövegnek.
megoldás: vagy nandos android, vagy nandos wp7, vagy főzött wm6.5, vagy asszem belinkeltem a múltkor azt a registry módositást amivel talán ki lehet cselezni.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #7808 Dátum: 2012, 03 27, 13:40:19 »
sziasztok!

telefonbeszélgetés felvételére szeretnék kérni javaslatokat!
nekem van 2 is de azok "lecsípik" az első percet! :(
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7809 Dátum: 2012, 03 27, 18:08:18 »
Minden megoldás érdekel igazából!
Ha tudsz megbízható 6.5-öket linkelni az is nagyon jó, (tudom, hogy ott az alfórum hozzá, de ki tudja melyik milyen régi és mennyire bevált) de a registry-s megoldásért is hálás lennék.
Nagyon köszönöm!

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #7810 Dátum: 2012, 03 27, 19:32:31 »
Hali!
Kipucoltam task29-el majd haladtam volna tovább de nem tudom bootloader modba rakni sehogy ilyenkor mit tegyek. Hiába nyomom a hangerö gomb le meg a bekapcsoló gombot mindig csak bekapcsol a teló. Valaki ha tudna megoldást azt megköszönném. >:( >:(
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető nervy

« Reply #7811 Dátum: 2012, 03 27, 23:52:01 »
Minden megoldás érdekel igazából!
Ha tudsz megbízható 6.5-öket linkelni az is nagyon jó, (tudom, hogy ott az alfórum hozzá, de ki tudja melyik milyen régi és mennyire bevált) de a registry-s megoldásért is hálás lennék.
Nagyon köszönöm!

ha van root explorer-ed a telón akkor azzal szerintem egyszerűbb megcsinálni a registry hack-et mint a fenti linken javasolt activesync-en keresztül

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7812 Dátum: 2012, 03 27, 23:59:07 »
Hali!
Kipucoltam task29-el majd haladtam volna tovább de nem tudom bootloader modba rakni sehogy ilyenkor mit tegyek. Hiába nyomom a hangerö gomb le meg a bekapcsoló gombot mindig csak bekapcsol a teló. Valaki ha tudna megoldást azt megköszönném. >:( >:(

most ez kovetkezik :

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #7813 Dátum: 2012, 03 28, 08:20:20 »
most ez kovetkezik :
De ehez bootloader modba kell lennie a telonak. Másképp nem ismeri fel, de rájöttem a hangerö gombom szarakszik. Valoszinü kontakt hibás. Nem elösször csinálom. De köszi. :ok: :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7814 Dátum: 2012, 03 28, 12:16:50 »
Nehogy könnyen menjen... :D
Letöltöttem a programot! A leírás szerint az Active Syncet beüzemeltem, a programba megkeresem a kért registry-t, de átállításnál azt írja, hogy hozzáférés megtagadva. (rendszergazdaként indítottam a programot.)

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7815 Dátum: 2012, 03 28, 12:34:20 »
Ja és azt elfelejtettem, hogy találtam leírást, hogy a programon belül a Tools-ba mit jelöljek be, de még akkor is ugyan úgy megtagadja a hozzáférést. Pedig elvileg az lenne rá a megoldás.

Nem elérhető nervy

« Reply #7816 Dátum: 2012, 03 28, 12:41:33 »
Ja és azt elfelejtettem, hogy találtam leírást, hogy a programon belül a Tools-ba mit jelöljek be, de még akkor is ugyan úgy megtagadja a hozzáférést. Pedig elvileg az lenne rá a megoldás.

szedj le egy windows mobile-on futtatható registry editor-t (a google segit), másold fel a tel-re, telepités, inditás, és azzal próbáld meg átirni

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7817 Dátum: 2012, 03 28, 13:02:19 »
Igen, de most meg azt tapasztalom, hogy egyik CAB-ot sem telepíti fel... Direkt próbáltam olyat is, ami eddig jó volt..

Nem elérhető nervy

« Reply #7818 Dátum: 2012, 03 28, 13:13:49 »
Igen, de most meg azt tapasztalom, hogy egyik CAB-ot sem telepíti fel... Direkt próbáltam olyat is, ami eddig jó volt..

pff. ez a baj a távgyógyitással, ha itt lenne a kezembe a hd2-d - már nem élne :D

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7819 Dátum: 2012, 03 28, 13:17:21 »
Élni él, csak nem telepít! :D
Mit tanácsolsz?
Főzött rom? Oké, de kéne valami megbízható és szép 6.5.
Hard reset és Total commander registryjében megcsinálni a fenti lépést? De ha ezt megcsinálom utána mi a garancia rá, hogy 2 hét múlva is telepít CAB-ot?
Melyik a jobb megoldás? Merre induljak el?

Nem elérhető nervy

« Reply #7820 Dátum: 2012, 03 28, 13:27:10 »
Élni él, csak nem telepít! :D
Mit tanácsolsz?
Főzött rom? Oké, de kéne valami megbízható és szép 6.5.
Hard reset és Total commander registryjében megcsinálni a fenti lépést? De ha ezt megcsinálom utána mi a garancia rá, hogy 2 hét múlva is telepít CAB-ot?
Melyik a jobb megoldás? Merre induljak el?

először mindenképp a hardresi és registry hack - ha nem jön be akkor főzött. abban viszont már nem tudok segiteni - több mint másfél éve nem látott winmo-t a hd2-m :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7821 Dátum: 2012, 03 28, 14:20:14 »
szedj le egy windows mobile-on futtatható registry editor-t (a google segit), másold fel a tel-re, telepités, inditás, és azzal próbáld meg átirni

WinMo alatt nelkulozhetetlen volt a Resco Explorer. Registry editort is tartalmaz tobbek kozt. Hatalmas tudasa volt. Kar, hogy androidra nincsen.

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #7822 Dátum: 2012, 03 28, 21:31:00 »
Próbáljátok ki az új Typhoon-t. Gyakorlatilag hibátlan (hívás fogadásakor reccsenés megvan, de ez tán az ilyen meg olyan memóriák oka. Van amúgy már megoldás erre? :D). Gyors, szép, van telefonálás közben mobilnet, forog a képernyő (már akinek ez szempont), stb stb. Nagymenő.

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7823 Dátum: 2012, 03 28, 21:32:30 »
1. Hard reseteltem
2. Registry editorral sikeresen átírtam a kellő 0-át 1-re

Remélem most már indulni fog mindig az Android!

Viszont kérnék tippeket energiatakarékosságra! Próbálkozom Task managerrel és power managerrel, nincs bekapcsolva, aminek nem muszáj, de ugye Android és iszonyatos tempóban merül az akksi! Szemmel láthatóan sokkal jobban zabál, mint a win. Szeretnék tippeket kérni, esetleges tüneti kezelésekre, ha vannak ilyen tapasztalatok!

Köszönöm szépen!

Nem elérhető nervy

« Reply #7824 Dátum: 2012, 03 28, 23:41:22 »
1. Hard reseteltem
2. Registry editorral sikeresen átírtam a kellő 0-át 1-re

Remélem most már indulni fog mindig az Android!

Viszont kérnék tippeket energiatakarékosságra! Próbálkozom Task managerrel és power managerrel, nincs bekapcsolva, aminek nem muszáj, de ugye Android és iszonyatos tempóban merül az akksi! Szemmel láthatóan sokkal jobban zabál, mint a win. Szeretnék tippeket kérni, esetleges tüneti kezelésekre, ha vannak ilyen tapasztalatok!

Köszönöm szépen!

először is battery monitor widget telepit a marketről, majd kitenni widgetnek- egy nap után rálesni hogy mi hol, miért fogyasztott