2025, 01 10, 10:05:17

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728295 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #7775 Dátum: 2012, 03 23, 18:11:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még úgy se jó, ha leválasztom az SD-t, aztán visszacsatolom. :(

sajnálom. esetleg még annyit tudok, hogy kipróbálom azt a verziót amit használsz (melyiket is)???
igaz én nem winmo-ból, hanem a magldr-ből fogom elstartolni.

Nem elérhető gyuri81

• Nem: Férfi
  • buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #7776 Dátum: 2012, 03 23, 20:55:29 »
ÚJ HYPER? (v5.10.22, és csak 120/5 CWR):
hmmm... valaki próbálta már?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7777 Dátum: 2012, 03 24, 00:42:26 »
hmmm... valaki próbálta már?

kozmetikai frissitéek
ha jól látom inkább az ICS-es projekten vannak rajta

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #7778 Dátum: 2012, 03 24, 09:56:25 »
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha feltolom a Magldr meg az SD-s BoxmaX S3.5 v7.0-ot természetesen kártyárol inditva arra rá tudok rakni kernelt mert az SD-s kicsit akadozik nekem. Kicsit olyan gondolkodos, de rendben mükszik. :hmm: :hmm:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető Pocok24

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROM: NexusHD2-Gingerbread v3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) RADIO: 2.15.50.14
« Reply #7779 Dátum: 2012, 03 24, 13:44:55 »
Sziasztok!

Viszonylag régen jártam erre és nem is olvastam vissza 10 oldalnál többet, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha már válaszoltatok ilyen kérdésre.
4-es andridból létezik-e HD2-re már olyan verzió, amin működik minden, tökéletesen használható, stabil és NAND-os? A jól bevált NexusHD2_Gingerbread Rom-omat szeretném lecserélni, de nem mindenáron, csak ha a használhatósága nem szenved csorbát. Esetleg előnyök, hátrányok a korábbi verziókhoz képest, ha van már valakinek tapasztalata?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

Üdv!
P.Z.

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
« Reply #7780 Dátum: 2012, 03 24, 14:02:26 »
Egészen biztosan hülye vagyok, de új androidos és próbálgató fázisban vagyok, feltettem a nexust, ami úgy néz ki a legjobb számomra, de hogyan kell kikapcsolni??? :D
A megszokott billentyű csak rezgő, néma, vagy hangos mód váltására alkalmas!
Köszönöm szépen!

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7781 Dátum: 2012, 03 24, 14:03:59 »
Ja, megvan megvan, csak külön be kellett tenni! :)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7782 Dátum: 2012, 03 24, 16:19:34 »
Sziasztok!

Viszonylag régen jártam erre és nem is olvastam vissza 10 oldalnál többet, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha már válaszoltatok ilyen kérdésre.
4-es andridból létezik-e HD2-re már olyan verzió, amin működik minden, tökéletesen használható, stabil és NAND-os? A jól bevált NexusHD2_Gingerbread Rom-omat szeretném lecserélni, de nem mindenáron, csak ha a használhatósága nem szenved csorbát. Esetleg előnyök, hátrányok a korábbi verziókhoz képest, ha van már valakinek tapasztalata?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

Üdv!
P.Z.

4-esre teljesen tökéletes meg nincs , de már a legtöbb dolog működik, ami meg nagyon nem működik az a videofelvétel, meg a hardver gyorsítást írják.

Nem elérhető lipee83

« Reply #7783 Dátum: 2012, 03 24, 17:03:33 »

Régebben olvastam, valahol, hogy a HTC HD2-t valahogy le lehet nyomozni, hogy éppen hol van, viszont most nem találom sehol.
Tudja esetleg valaki?

Nem elérhető nervy

« Reply #7784 Dátum: 2012, 03 24, 17:45:57 »
Régebben olvastam, valahol, hogy a HTC HD2-t valahogy le lehet nyomozni, hogy éppen hol van, viszont most nem találom sehol.
Tudja esetleg valaki?

mármint a hd2-det nem találod sehol? :D

ha jól emlékszem a 3-as sense-nek van valami htc-s szolgáltatása ami tudja ezt ( az enyémet folyton valahova afrika partjai mellé érzékelte... :D )

viszont market-en van egy csomó alkalmazás ami erre hivatott

Nem elérhető lipee83

« Reply #7785 Dátum: 2012, 03 24, 18:02:19 »
mármint a hd2-det nem találod sehol? :D

ha jól emlékszem a 3-as sense-nek van valami htc-s szolgáltatása ami tudja ezt ( az enyémet folyton valahova afrika partjai mellé érzékelte... :D )

viszont market-en van egy csomó alkalmazás ami erre hivatott

Konkrétan bátyám nem találja az övét. Volt horgászni, és otthagyta. Valaki meg tovább vitte.
Ezek szerint ha így utólag már nem nagyon lenyomozható...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7786 Dátum: 2012, 03 24, 18:31:36 »
Konkrétan bátyám nem találja az övét. Volt horgászni, és otthagyta. Valaki meg tovább vitte.
Ezek szerint ha így utólag már nem nagyon lenyomozható...

Akkor bukta. Az elso dolog ha talal valaki egy telefont, hogy kikapcsolja es eldobja belole a sim kartyat. Ez ellen a htc hub-on regisztralt telefon kereso funkcio sem ved. Ugy mukodik, hogy ha nincs rajta bekapcsolva a gps egy megkozelito pontossagu helyet hatarol be amit az adotornyokbol szamol ki. Ha be van kapcsolva a gps akkor pontos helyet mutatja. A szinkron a htc hub fele internet kapcsolaton keresztul mukodik, szoval ha az sincs szinten bukta. Szerintemfelesleges egy szolgaltatas azert amit mar fentebb is irtam.

Nem elérhető lipee83

« Reply #7787 Dátum: 2012, 03 24, 18:55:27 »
Akkor bukta.

Köszi, akkor már nem is keresgélek okosságot.
Találtam eddig egy oldalt, ami imei szám alapján kiírja a készülék pontos típusát, specifikációit.
Az enyémnél jól múkodott. Bár meglepődtem volna, ha mondjuk az eredmény HTC helyett mondjuk Samsung lett volna. :D

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7788 Dátum: 2012, 03 24, 19:26:29 »
Egy dologra azonban nem jövök rá!
Hol lehet beállítani azt, hogy amikor USB-re dugom a kütyüt, akkor felkínálja, hogy miként csatlakozzon a telefon a géphez?
Ugyanis a netet így sehogy nem tudom rávarázsolni gépről! (néhány alkalmazáshoz és játékhoz és beállításhoz kéne)
Amúgy minden király és nagyon köszönöm a türelmes segítséget!

Nem elérhető Pocok24

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROM: NexusHD2-Gingerbread v3.0 (GRJ90 / Android 2.3.5) RADIO: 2.15.50.14
« Reply #7789 Dátum: 2012, 03 24, 20:16:37 »
4-esre teljesen tökéletes meg nincs , de már a legtöbb dolog működik, ami meg nagyon nem működik az a videofelvétel, meg a hardver gyorsítást írják.

Köszönöm szépen! Azt hiszem még kicsit akkor várok vele. :-)

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7790 Dátum: 2012, 03 25, 20:09:51 »
Hol lehet beállítani azt, hogy amikor USB-re dugom a kütyüt, akkor felkínálja, hogy miként csatlakozzon a telefon a géphez?
Ugyanis a netet így sehogy nem tudom rávarázsolni gépről! (néhány alkalmazáshoz és játékhoz és beállításhoz kéne)

Nem elérhető nervy

« Reply #7791 Dátum: 2012, 03 25, 21:52:11 »

androidban nincs nativan olyan funkció amire vágysz (szerintem- vagy csak én nem használtam még soha)
talán marketen keresgélj rá appot

(hozzátenném egy androidos teló állandó net nélkül félkarú óriás... nem olyan drága már egy párszáz megás adatcsomag- vagy otthonra egy wifis router)

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7792 Dátum: 2012, 03 26, 00:10:59 »
Természetesen tudom, hogy kell net a telefonra, amint fix lesz a meló, már megyek is, de most nem ez a lényeg! :D
Barátnőm most vett egy Rhymet és minden csatlakozásnál ki lehet választani, hogy a telefont akarod látni, vagy a sync progit, vagy internetmegosztást.
A win 6.5-ön is megvan ez, azért gondolom, hogy nyilván akkor erre az androidra is lehet, hát miért ne lehetne. Feldugom USB-re és legyen net! Igazából mindenhol meglehetett oldani eddig, ezért tényleg gondolom hogy csak én nem találom! (de lehet nincs igazam, nem tudom, azért kérdezem)

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #7793 Dátum: 2012, 03 26, 03:10:06 »
Természetesen tudom, hogy kell net a telefonra, amint fix lesz a meló, már megyek is, de most nem ez a lényeg! :D
Barátnőm most vett egy Rhymet és minden csatlakozásnál ki lehet választani, hogy a telefont akarod látni, vagy a sync progit, vagy internetmegosztást.
A win 6.5-ön is megvan ez, azért gondolom, hogy nyilván akkor erre az androidra is lehet, hát miért ne lehetne. Feldugom USB-re és legyen net! Igazából mindenhol meglehetett oldani eddig, ezért tényleg gondolom hogy csak én nem találom! (de lehet nincs igazam, nem tudom, azért kérdezem)
Ez a netmegosztász a Vas netét varázsolja a PC-re...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7794 Dátum: 2012, 03 26, 09:28:08 »
Uj Typhoon cm 7.2 RC1 3.8: You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolom hamarosan lesz uj HyperDroid is.

Nem elérhető pecsenye

« Reply #7795 Dátum: 2012, 03 26, 10:35:50 »
Vas netét a PC-re? Hogyan, amikor a telefonon nincs net, de win 6.5 alatt netezek rajta, ha internetmegosztást választok? Androidon ugyan ez... Csak épp nem az én Androidomon és erre keresem a választ! Nem tudtam, hogy ez ilyen kacifántos kérdés, számomra eddig minden rendszernél egyértelmű volt, csak itt nem találom sehol! :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7796 Dátum: 2012, 03 26, 11:55:15 »
Vas netét a PC-re? Hogyan, amikor a telefonon nincs net, de win 6.5 alatt netezek rajta, ha internetmegosztást választok? Androidon ugyan ez... Csak épp nem az én Androidomon és erre keresem a választ! Nem tudtam, hogy ez ilyen kacifántos kérdés, számomra eddig minden rendszernél egyértelmű volt, csak itt nem találom sehol! :)

A wifi hotspot es az usb tether a mobil netet osztja meg a pdadrol mas eszkozok fele. Elobbi zsinor nelkul utobbi usb kabelen keresztul. Elofordulhat, hogy egyes romokban a nativ wifi es usb tether nem mukodik ez esetben 3rd party szoftvert kell alkalmazni.

Android wifi tether app: You are not allowed to view links. Register or Login

Android wired tether app: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

« Reply #7797 Dátum: 2012, 03 26, 12:18:33 »
A wifi hotspot es az usb tether a mobil netet osztja meg a pdadrol mas eszkozok fele. Elobbi zsinor nelkul utobbi usb kabelen keresztul. Elofordulhat, hogy egyes romokban a nativ wifi es usb tether nem mukodik ez esetben 3rd party szoftvert kell alkalmazni.

Android wifi tether app: You are not allowed to view links. Register or Login

Android wired tether app: You are not allowed to view links. Register or Login

pont nem ez kell neki :S hanem forditva

Nem elérhető bob

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Ace 3
  • PDA ROM: S7275RXXUAML1
« Reply #7798 Dátum: 2012, 03 26, 13:23:00 »
Ha összedugod win 6.5-tel, akkor az Active sync/Mobile Device... miatt lesz net a telón, ha az internetmegosztást választod akkor az az amit Rizsi is írt.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #7799 Dátum: 2012, 03 26, 15:23:45 »
Uj Typhoon cm 7.2 RC1 3.8: You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolom hamarosan lesz uj HyperDroid is.

miért, nincs?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4