2024, 12 20, 19:00:00

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726649 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető whanklee

• Nem: Férfi
    • BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
Re: Android a HD2-re
« Reply #775 Dátum: 2010, 09 25, 11:47:03 »
 :shock: Tudom, de az ott szereplő beállításokkal sem ment,mert az internet konfigurálása szerintem nem teljes,mert utána a hálózat kiválasztásakor figyelmeztet a rendszer, hogy nincs elérhető hálózat!  :( >:(
Valaki aki ezt a buildet használja s megy a netje privátban küldje el a beállításokat! :'(
Köszönöm :oops: ;)

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #776 Dátum: 2010, 09 25, 12:08:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:shock: Tudom, de az ott szereplő beállításokkal sem ment,mert az internet konfigurálása szerintem nem teljes,mert utána a hálózat kiválasztásakor figyelmeztet a rendszer, hogy nincs elérhető hálózat!  :( >:(
Valaki aki ezt a buildet használja s megy a netje privátban küldje el a beállításokat! :'(
Köszönöm :oops: ;)
APN beállítása, Name: T-Mobile HU
                     APN: wnw
                     MMS protocol: WAP 2.0
                     MCC: 216
                     MNC: 30
                     APN Type: default, supl
Nálam csak ennyi és megy a T-s internet. ;)

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #777 Dátum: 2010, 09 25, 12:18:38 »
Sziasztok!

Sms küldésnél ha ékezeteket írok leveszi a küldhető karakterek számát 160-ról 70-re. Nem találom azt az unicode... beállítást, mint winmobilnál... Tudna valaki segíteni?

Erre senki?
bajzso

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #778 Dátum: 2010, 09 25, 12:22:34 »
Sziasztok van egy uj radio Radio_Leo_2.14.50.04 es az lenne a kerdesem probalta mar valaki? megy rendesen az android ezzel a radioval is? mert nekem most fent van az uj froyo 1.8 es egyszeruen alom ahogy megy :) minden mukodik rajta es nem szeretnem szetbarmolni csak mert ki akarok probalni egy uj radiot :) tudom vissza lehet rakni a regit, de nekem meg eddig soha nem indult el a regi build ha valamit (akar romot akar radiot csereletem majd vissza a regit :( ) ha tud  valaki valami ossza meg legyen olyan kedves :) koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #779 Dátum: 2010, 09 25, 13:29:59 »
Sziasztok van egy uj radio Radio_Leo_2.14.50.04 es az lenne a kerdesem probalta mar valaki? megy rendesen az android ezzel a radioval is? mert nekem most fent van az uj froyo 1.8 es egyszeruen alom ahogy megy :) minden mukodik rajta es nem szeretnem szetbarmolni csak mert ki akarok probalni egy uj radiot :) tudom vissza lehet rakni a regit, de nekem meg eddig soha nem indult el a regi build ha valamit (akar romot akar radiot csereletem majd vissza a regit :( ) ha tud  valaki valami ossza meg legyen olyan kedves :) koszonom.
Szia!
Én azzal használom a droidot és tökéletesen működik.

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #780 Dátum: 2010, 09 25, 14:21:17 »

"mert nekem most fent van az uj froyo 1.8 es egyszeruen alom ahogy megy"

Nekem az 1.7-es is így ment, de a gond az volt, hogy normál használat mellett ebéd után tölthettem, ha szinte nem is használtam, akkor este hatkor.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #781 Dátum: 2010, 09 25, 15:08:28 »
Igen T-s, a hibát a fórumában olvastam, és beütve az otthoni vezetékes számom +3637xxxxxx berakott elé még egy 011-et. Nagyon nem volt időm vele foglalkozni, úgyhogy felkerült helyette másik build.

Más. Nem tudja valaki hogy a Tapatalk programot hogy állítsam be hogy vigye a fórumot (PFC). Az XDA-t már sikerült megtalálnom de a PFC-t nem találom.  :ima:
szia.ez melyik buildnél volt próbléma?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #782 Dátum: 2010, 09 25, 20:05:32 »
"mert nekem most fent van az uj froyo 1.8 es egyszeruen alom ahogy megy"

Nekem az 1.7-es is így ment, de a gond az volt, hogy normál használat mellett ebéd után tölthettem, ha szinte nem is használtam, akkor este hatkor.

Szia, hat nem tudom, nalam egesz jo az uzem ido, reggel felraktam tolteni majd elindultam vele a varosban sajnos nem ismerem annyira (Madrid) es ezert Googlemaps, gps es aktiv internet hasznalat kozben mostanra (este 8 ora) 45% van az aksi, kb 1 orakkor vettem le, de folyamatosan hasznaltam a google map-ot, szerintem ez eleg jo, sot errol az uj radiorol olvastam, hogy 20%-al javitja az aku idot, nem tudom mennyire igaz ez meg majd ki derul, mindenesetre a mobilnet sebesegem 2,5 Mb/s le es 1,5/Mb fel, eddig barmelyik buildet, vagy radiot hasznaltam a maximum le es feltoltesem 1,5Mb/s le es 0,2 Mb/fel toltes, nekem ez tetszik :)

udv
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #783 Dátum: 2010, 09 25, 20:10:26 »
Viszont van meg egy kerdesem, van ugye az uj hd desire beta es az uj froyo, szerintetek valahogy meg tudnam e oldani, hogy a hd-ban szereplo magyar nyelvi fajlokat atvigyem a froyoba, vagy esetleg, hogyan tudok neki alni es le forditani a froyot? nagyon meg tudnam koszonni ha valaki tudna segiteni

tovabbi szep napot

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #784 Dátum: 2010, 09 25, 20:11:05 »
Szia!
Én azzal használom a droidot és tökéletesen működik.

koszonom, mar fent is van :)

Nem elérhető samgar

« Reply #785 Dátum: 2010, 09 25, 20:21:09 »
Szia, hat nem tudom, nalam egesz jo az uzem ido, reggel felraktam tolteni majd elindultam vele a varosban sajnos nem ismerem annyira (Madrid) es ezert Googlemaps, gps es aktiv internet hasznalat kozben mostanra (este 8 ora) 45% van az aksi, kb 1 orakkor vettem le, de folyamatosan hasznaltam a google map-ot, szerintem ez eleg jo, sot errol az uj radiorol olvastam, hogy 20%-al javitja az aku idot, nem tudom mennyire igaz ez meg majd ki derul, mindenesetre a mobilnet sebesegem 2,5 Mb/s le es 1,5/Mb fel, eddig barmelyik buildet, vagy radiot hasznaltam a maximum le es feltoltesem 1,5Mb/s le es 0,2 Mb/fel toltes, nekem ez tetszik :)

udv

Egy próbát megér végülis, van hozzá linked?

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #786 Dátum: 2010, 09 25, 20:23:11 »
hali most probálgatom az androidot,fel is telepitettem omega v14 romra egyszer el is indult,de csak akkor amikor rom fless után inditottam az androidot.....azóta myphone-al szinkronizáltam a telefont és az istenért nem akar ujra elindulni az android...ahogy lefut a boot olyat olvasni a végén hogy nem talál valamit,,,,,?
Tudtok esetleg megoldást....
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #787 Dátum: 2010, 09 25, 20:30:50 »

Egy próbát megér végülis, van hozzá linked?

inditasnal ne lepodj meg ha fekete alapon feher csikos mintha meghalt volna a kijelzod, ez normalis, kicsit varni kell elso inditas max 8 perc de utana mar gyorsabb.

udv.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #788 Dátum: 2010, 09 25, 20:32:15 »
hali most probálgatom az androidot,fel is telepitettem omega v14 romra egyszer el is indult,de csak akkor amikor rom fless után inditottam az androidot.....azóta myphone-al szinkronizáltam a telefont és az istenért nem akar ujra elindulni az android...ahogy lefut a boot olyat olvasni a végén hogy nem talál valamit,,,,,?
Tudtok esetleg megoldást....

hat, igy elsore, szerintem, radio vagy rom problema lehet a dologban, de jo lenne tudni mi hianyzik neki :) ugy konnyebb :)

Nem elérhető samgar

« Reply #789 Dátum: 2010, 09 25, 20:33:20 »

inditasnal ne lepodj meg ha fekete alapon feher csikos mintha meghalt volna a kijelzod, ez normalis, kicsit varni kell elso inditas max 8 perc de utana mar gyorsabb.

udv.

köszi

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #790 Dátum: 2010, 09 25, 20:52:04 »
én úgy gondolom minél többet megy aktív használatban a telefon annál kisebb a jelentősége az oprendszernek ugyanis az a proci fogyasztását befolyásolja de mondjuk a legfőbb elem a kijelzőét nem, az akármi van alatta eszik 90-300mA-t (fényerőtől függően). Standby-ban van jelentősége az oprendszernek de ökölszabályként mindenhol 1%/óra az elérhető cél éjszaka, az elviselhető. WinMo-nál ez mennyi? Van ahol 3%ot írtak egy egész éjszaka de az szerintem maximum flight mode-ban jöhetett elő...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #791 Dátum: 2010, 09 25, 21:01:32 »
Standby-ban van jelentősége az oprendszernek de ökölszabályként mindenhol 1%/óra az elérhető cél éjszaka, az elviselhető. WinMo-nál ez mennyi? Van ahol 3%ot írtak egy egész éjszaka de az szerintem maximum flight mode-ban jöhetett elő...

Eddig a legjobb, amit tapasztaltam, kb. 0.6-0.7 % óra (kb. 4-5 % egy 7 órás éjszaka alatt), 2 óránként email frissítéssel. Mondjuk itthon elég jó a 3G térerő.

Nem elérhető chris

« Reply #792 Dátum: 2010, 09 25, 21:08:22 »
Eddig a legjobb, amit tapasztaltam, kb. 0.6-0.7 % óra (kb. 4-5 % egy 7 órás éjszaka alatt), 2 óránként email frissítéssel. Mondjuk itthon elég jó a 3G térerő.

akkor még van hova fejlődnie az androidnak.. vagy legalábbis a portolásnak.. kíváncsi vagyok melyik eredetileg androidos telefonnak van ugyanaz az SoC-je és az mekkora akksival mennyi standby-t bírhat, bár az már biztos customizált (a gyártó által) kernel lehet aminek meg nem nyilvános a forráskódja...

Nem elérhető samgar

« Reply #793 Dátum: 2010, 09 25, 21:24:45 »

köszi

Rapidshare helyett valami alternatíva? Nem tudom onnan letölteni, már vagy 1 órája azt írja ki, hogy majd 2 perc múlva, hiába frissítem.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #794 Dátum: 2010, 09 25, 21:29:15 »
Rapidshare helyett valami alternatíva? Nem tudom onnan letölteni, már vagy 1 órája azt írja ki, hogy majd 2 perc múlva, hiába frissítem.

itt tobb lehetoseged is van a letoltesre, en a megaupload-ot ajanlom, gyors es nem kell varni ha megszakad max 45 mp-et. de ha nem megy akkor itt a kozvetlen hotfile-s link is: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #795 Dátum: 2010, 09 25, 21:40:19 »
APN beállítása, Name: T-Mobile HU
                     APN: wnw
                     MMS protocol: WAP 2.0
                     MCC: 216
                     MNC: 30
                     APN Type: default, supl
Nálam csak ennyi és megy a T-s internet. ;)

Köszönöm, már tökéletesen megy a net is.

Nem elérhető samgar

« Reply #796 Dátum: 2010, 09 25, 22:48:33 »

itt tobb lehetoseged is van a letoltesre, en a megaupload-ot ajanlom, gyors es nem kell varni ha megszakad max 45 mp-et. de ha nem megy akkor itt a kozvetlen hotfile-s link is: You are not allowed to view links. Register or Login

Viszont ez nem indul az android bootcamp-al :( Explorerből kell indítanom  haret.exe-t :(

Nem elérhető chris

« Reply #797 Dátum: 2010, 09 25, 22:54:43 »
van aki az új 1.8 -as romot használja? 3/4.1 hastarin kernellel mondjuk? Miért van az hogy nem megy se a light sensor se a led notification? Kell hozzá valami extraság?

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #798 Dátum: 2010, 09 26, 10:17:39 »
[quote Standby-ban van jelentősége az oprendszernek de ökölszabályként mindenhol 1%/óra az elérhető cél éjszaka, az elviselhető. WinMo-nál ez mennyi? Van ahol 3%ot írtak egy egész éjszaka de az szerintem maximum flight mode-ban jöhetett elő...
[/quote]
Valóban az éjszakai kb. 6-7 óra standby winmo 3% reális, igaz ez időben a mail frissítés, wifi nincs bekapcsolva.
Eddig kipróbáltam kb. 15 Androidos verziót, azonos körümények között 5-10 szeres a standby energia igénye a winmo-hoz képest. A mattcleofroyo1.8 volt talán eddig a leg kedvezőbb (85% esett vissza az aksi).
User szemmel értékelve, számomra érdekes és sokoldalú az Android. Eltekintve a már megfogalmazott, rendszerrel összekapcsolható kiszolgáltatástól, én úgy gondolom a vas nem alkalmas az android üzemszerű használatára.
Talán kisebb kijelzővel esetleg AMOLED, no meg egy nagyobb aksival tudnám elképzelni. Az Android alkalmazások, szinte mind, állandó internet kapcsolatot igényelnek, ennek sajnos ára van.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető chris

« Reply #799 Dátum: 2010, 09 26, 10:52:09 »
[quote Standby-ban van jelentősége az oprendszernek de ökölszabályként mindenhol 1%/óra az elérhető cél éjszaka, az elviselhető. WinMo-nál ez mennyi? Van ahol 3%ot írtak egy egész éjszaka de az szerintem maximum flight mode-ban jöhetett elő...

Valóban az éjszakai kb. 6-7 óra standby winmo 3% reális, igaz ez időben a mail frissítés, wifi nincs bekapcsolva.
Eddig kipróbáltam kb. 15 Androidos verziót, azonos körümények között 5-10 szeres a standby energia igénye a winmo-hoz képest. A mattcleofroyo1.8 volt talán eddig a leg kedvezőbb (85% esett vissza az aksi).
User szemmel értékelve, számomra érdekes és sokoldalú az Android. Eltekintve a már megfogalmazott, rendszerrel összekapcsolható kiszolgáltatástól, én úgy gondolom a vas nem alkalmas az android üzemszerű használatára.
Talán kisebb kijelzővel esetleg AMOLED, no meg egy nagyobb aksival tudnám elképzelni. Az Android alkalmazások, szinte mind, állandó internet kapcsolatot igényelnek, ennek sajnos ára van.

én ezért tértem át mert új, alapjaiban touchra tervezett valami... és én is eltekintettem az összekapcsolhatóság,stb gúglis dologtól. Viszont azért itt is ki lehet kapcsolni a folyamatos neten lógást persze akkor az alkalmazásokat külön kézzel kell frissítgetni de én már csak ilyen régimódi vagyok :), nem twitterezek, és társai, mailt sem pörgetem csak ha kézzel rányomok.
egyetértek azzal amit mondasz de van olyan gép amiben ugyanez a proci ketyeg mint ebben és mégis jó a standby ideje  :hmm:.

új kernelek, amiben van csomó extra, többek között a 850mV-os undervolting verzió ami remélem sokaknak jól működik (nekem nincs vele gondom), és pont a standby energiafelvételre van jótékony hatással..

CurrentWidgetet érdemes figyelni..
Nagyon támogatják a taskkiller progikat de elvolvastam hogy az Android hogy bánik a taskokkal, (egyik nagy főzőmester nem használ ilyet) és tényleg nem hiszem hogy szükség van rá.