továbbra is azt mondom : ez a hangerőmegnemjegyzés valami hardverspecifikus dolog lehet mert nálam még nem fordult elő
esetleg nem samsung nand van a kicsikédben? ha jól emlékszem eddig a fórumról szinte csak náluk van vele gond, a hynix-esek nem, vagy kevésbé panaszkodnak
Nem-nem srácok! Amikor erről a dologról először olvastam itt a fórumon, azonnal megnéztem. Hynix az enyém. De ismétlem: csak a kezdetek kezdetén és az új hyper romoknál találkoztam a hangerő dologgal. De engem a hyper másban is cserben hagy. Esetleges bluetooth működés, több nap után hirtelen befagyás induláskor és aztán kampec, néha indulás után nem működő gyári SMS és aztán már csak külsős megoldás (mondjuk az amúgy is jobb) stb... A jó isten érti ezt, néha már azt hiszem, hogy lelkük van ezeknek a készülékeknek. Egy dolog biztos nálam, mégpedig az hogy az enyémen a Typhhon mindig tökéletes. Ahányszor arra visszatérek mindig nyugodttá válik az életem (telefon fronton). Aztán olvaslak benneteket és rájövök arra, hogy nem élet az élet romolás nélkül. Aztán később megy vissza a Typhoon.