2025, 01 12, 03:57:13

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728426 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #7025 Dátum: 2012, 01 09, 22:49:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem hibátlan de egyelőre nem találok benne hibát :D
majd idővel
jajj mégis :S nem lehet a telefonkönyvben megforditani a vezetéknév/keresztnév szerinti rendszerezést :S
ezt még egyelőre kibirom

Én kipróbáltam az
ICS MOD 2 BETA 4.3.1 (7.Jan.2012)-t

Nekem a galéria elég sűrűn leakadt. Nem találtam benne zseblámpát, a htc-s feltelepült elindult de nem világított, szerintem rossz, hogy a gyári tárcsázóban nincs benne egyből a gyorskeresés, gyárilag az aksit sem lehet százalékosra állítani,  és néha a menük között váltogatva meg-megakadt, és mintha felbontásbeli gondja lenne, néha egy-két pillanatra változtak az ikonok méretei.
egyelőre én még várok a következő próbával

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #7026 Dátum: 2012, 01 09, 23:14:45 »
Itt van tytung mester ujdonsaga!
[9.Jan.2012] NexusHD2 ICS 4.0.3 CM9 V1.0

Lehet holnap romolni fogok:-)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7027 Dátum: 2012, 01 10, 10:03:45 »
hello en ma felraktam a NexusHD2 ICS 4.0.3 CM9 V1.0 , olyan kérdésem lenne aki mar felrakta , hogy 1-2 dolgot nem tálalok benne. Pl telefon résznél nem tudom sim-rol elővarázsolni a rajta lévő telefonszámokat , mert nem latok olyan lehetőséget , meg , hogy hogy lehet sms-t küldeni vele. Az mondjuk tetszik , hogy alapból van benne olyan , gomb amivel letiltom a netet, nem kell külön program

Nem elérhető hikari

• Navigáció / Navigation: nem telefon
  • PDA: 1M7, 1+1
  • PDA ROM: 1M7: Revolution HD; 1+1: Stock
« Reply #7028 Dátum: 2012, 01 10, 12:50:20 »
hello en ma felraktam a NexusHD2 ICS 4.0.3 CM9 V1.0 , olyan kérdésem lenne aki mar felrakta , hogy 1-2 dolgot nem tálalok benne. Pl telefon résznél nem tudom sim-rol elővarázsolni a rajta lévő telefonszámokat , mert nem latok olyan lehetőséget , meg , hogy hogy lehet sms-t küldeni vele. Az mondjuk tetszik , hogy alapból van benne olyan , gomb amivel letiltom a netet, nem kell külön program

You are not allowed to view links. Register or Login..

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #7029 Dátum: 2012, 01 10, 15:13:27 »

sms: üzenetek :D

Nem elérhető Adriennke88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.531.1
« Reply #7030 Dátum: 2012, 01 10, 15:14:16 »
Sziasztok!
Fu léci valaki segítsen!
Először is feltoltam egy macska android rendszert...ami nagyon nem jött be.. a robotos hívás miatt sem...ezek után felraktam a win7-et rá..ami meg a szép szétcsuszott nagy betük..meg a telefonkönyv oly könnyed kezelése miatt sem jött be, meg ugye amugyis a mai napon kértem hozzá aktivációs kódot hd7-re ugyebár...de a kódot nem fogadta el a telefon, na szóvval most ugy néznék ki, hogy van egy shady féle magyar rom rajta, ami wines, de viszont nem ez a próbléma, hanem az, hogy a 4gb microsdhc-mel nem tudom mit tettem, de 200mb lett rajta!! És ennyit is ismer fel. Próbáltam formázni különböző fájlrendszerekben, hát ez nem jött be!
Emlékezetem szerint a legutobb ebben a hd2 toolkit programban nyulkáltam!!
Kérem aki tudd segítsen már!! SOS lenne:))
Én már tanácstalan vagyok!
köszönöm mindenkinek előre is, és szép napot!

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #7031 Dátum: 2012, 01 10, 15:59:22 »
Sziasztok!
Fu léci valaki segítsen!
Először is feltoltam egy macska android rendszert...ami nagyon nem jött be.. a robotos hívás miatt sem...ezek után felraktam a win7-et rá..ami meg a szép szétcsuszott nagy betük..meg a telefonkönyv oly könnyed kezelése miatt sem jött be, meg ugye amugyis a mai napon kértem hozzá aktivációs kódot hd7-re ugyebár...de a kódot nem fogadta el a telefon, na szóvval most ugy néznék ki, hogy van egy shady féle magyar rom rajta, ami wines, de viszont nem ez a próbléma, hanem az, hogy a 4gb microsdhc-mel nem tudom mit tettem, de 200mb lett rajta!! És ennyit is ismer fel. Próbáltam formázni különböző fájlrendszerekben, hát ez nem jött be!
Emlékezetem szerint a legutobb ebben a hd2 toolkit programban nyulkáltam!!
Kérem aki tudd segítsen már!! SOS lenne:))
Én már tanácstalan vagyok!
köszönöm mindenkinek előre is, és szép napot!

ez a win7 miatt van. tölts le egy pc-s  formater progit és azzal vissza tudod csalni a 4gb-t
(pl. SDFormatter)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7032 Dátum: 2012, 01 10, 18:16:37 »
Ezer hálám!
Köszönöm szépen!!:))
Szép estét!!
Amugy valaki tud valami normálisan mükődő magyar nyelvű androidot?
Köszi, és bocsi a fárasztásért:))

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #7033 Dátum: 2012, 01 10, 18:22:42 »
köszönöm a sím tippet , végre latom sim kártya telefonszámait :) eddig jónak néz ki  ez az android verzio.

Nem elérhető vastagpeti

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: 4.0.4 gyári
« Reply #7034 Dátum: 2012, 01 10, 18:32:52 »
Ezer hálám!
Köszönöm szépen!!:))
Szép estét!!
Amugy valaki tud valami normálisan mükődő magyar nyelvű androidot?
Köszi, és bocsi a fárasztásért:))
Nagyon sok jó android rom van, nézd meg a Miui-kat, azok szinte hibátlanok!
Ha sense felület kell, az adatlapomon lévő sem rossz, egy bő hete tesztelem, csak a wifi hotspot nem megy benne! Viszont stabil, szép, és elég gyors is!

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7035 Dátum: 2012, 01 10, 18:45:19 »
Küldtem pü-t Peti! Kérlek ha majd ráérsz válaszolj! Köszönöm!! És szép estét mindenkinek!

Nem elérhető lipee83

« Reply #7036 Dátum: 2012, 01 10, 18:51:30 »
Küldtem pü-t Peti! Kérlek ha majd ráérsz válaszolj! Köszönöm!! És szép estét mindenkinek!

én is miuizok elég régóta. Egy pici baja van, hogy az ébresztő bekapcsolásnál egy paraméter el van írva, emiat hibaüzivel leáll, viszont bekapcsolja az ébresztést. Ez a hiba, egy kisebb javítással orvosolható.
Én is csak javasolni tudom a miui féle droidot.

Nem elérhető Adriennke88

« Reply #7037 Dátum: 2012, 01 10, 19:09:04 »
Hátha olyan könnyű lenne telepiteni..én már teljesen elvesztettem a fonalat szó-szó!!
Mindkettötöknek küldtem püt!:)
Huhhh mennyi baj van velem:))
Az ébresztő az most nem olyan fontos nekem:)
Csak a kis Htc legendem miatt nagyon hiányzik az android...olyan semmilyennek érzem a wint, még a wint 7 is olyan prüd volt nekem:)
Szkatlanok.
Androidot szeretnék..de már annyit olvasgattam a telepitések miatt, már at sem tudom hol járok..3 napja ezt nyomom..már kicsit sok nekem. Már azt sem tudom azt a miuit hogy sikerült felraknom szilveszter előtt, de az is benne volt 1 nap okoskodásba!
Mégegyszer köszönöm a  sok sok segítséget!!

Nem elérhető hdavid1992

• PDA: Galaxy Note 3 N9005 , Galaxy Note 2
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #7038 Dátum: 2012, 01 10, 20:27:46 »
ezt a romot csinalnam meg nandba...de egy csomo letoltesi mod van es en uggy csinalnam meg etzt h tudjam àllítani az internal storaget azaz appsd2 v mi nemertek hozza...ebbe kene segitseg meg h mit toltsek le arrol a linkrol mert vanegy csomo link....:S

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #7039 Dátum: 2012, 01 10, 22:36:25 »
Sziasztok!

Hogy az embernek mi minden nem jó... sokáig volt Android a gépemen, de mivel gáz volt az iGO-m (hülyén szólt, ha gyorshajtottam, egyszer óra szerint cca. 130-nál, egyszer meg a szokásos 140-nél), visszajöttem egy tényleg szép WM6.5 alapú ROM-hoz. Ebben meg az zavar, hogy egy hét alatt már kétszer fagyott le úgy, hogy akksi ki-be.

Ez Android alatt bazira nem fordult elő! Pfff... most meg... találtam egy frankó, Dr Dre-s ROM-ot:

De nem tudom, ezt hogy a szöszben kell telepíteni, mik azok a számok (5/200/5), illetve sejtem, hogy CLK-s telepítés, de... tud valaki segíteni? Ha tudnám, mik azok a számok és hogy hogy kell ezt csinálni, akkor még ezzel is megpróbálkoznék:

Köszi előre is! :)

Nem elérhető lipee83

« Reply #7040 Dátum: 2012, 01 10, 22:44:42 »
Sziasztok!

Hogy az embernek mi minden nem jó... sokáig volt Android a gépemen, de mivel gáz volt az iGO-m (hülyén szólt, ha gyorshajtottam, egyszer óra szerint cca. 130-nál, egyszer meg a szokásos 140-nél), visszajöttem egy tényleg szép WM6.5 alapú ROM-hoz. Ebben meg az zavar, hogy egy hét alatt már kétszer fagyott le úgy, hogy akksi ki-be.

Ez Android alatt bazira nem fordult elő! Pfff... most meg... találtam egy frankó, Dr Dre-s ROM-ot:

De nem tudom, ezt hogy a szöszben kell telepíteni, mik azok a számok (5/200/5), illetve sejtem, hogy CLK-s telepítés, de... tud valaki segíteni? Ha tudnám, mik azok a számok és hogy hogy kell ezt csinálni, akkor még ezzel is megpróbálkoznék:

Köszi előre is! :)

Szia

A rIgo-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne csicseregjen. :D
Azok a számok a ClockWorkMod Recovery-ben lévő flash.cfg -ben vannak valahogy így:
boot yboot|ro 5M
system ya 220M
cache ya 5M

azaz ez ossza fel a készülék belső memóriáját a megadott arányban, ennyit foglal le a romtnak.
És erről se feletkezz meg: "I recommand ext4 1gb for sd ext"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7041 Dátum: 2012, 01 11, 11:00:04 »
Hátha olyan könnyű lenne telepiteni..én már teljesen elvesztettem a fonalat szó-szó!!
Mindkettötöknek küldtem püt!:)
Huhhh mennyi baj van velem:))
Az ébresztő az most nem olyan fontos nekem:)
Csak a kis Htc legendem miatt nagyon hiányzik az android...olyan semmilyennek érzem a wint, még a wint 7 is olyan prüd volt nekem:)
Szkatlanok.
Androidot szeretnék..de már annyit olvasgattam a telepitések miatt, már at sem tudom hol járok..3 napja ezt nyomom..már kicsit sok nekem. Már azt sem tudom azt a miuit hogy sikerült felraknom szilveszter előtt, de az is benne volt 1 nap okoskodásba!
Mégegyszer köszönöm a  sok sok segítséget!!

Pedig nagyon egyszeru. Mindent el tudsz vegezni a HD2 Toolkit-el. En nem vagyok oda a sense-es romokert, mert meg komolyabb vason is akadnak. Inkabb a CM (Cyanogen mod) romokat favorizalom. Szovalal en a Hyperdroidot tudnam neked ajanlani. A leg gyorsabb amit HD2-re telepithetsz.

Tegnap este tettem egy kis kirandulast Tytung mester uj CM 1.0-as ICS romjara. Meglepoen gyors nagyszeru rom lesz belole. egyelőre a CM meg nagyon hianyos es a romban is vannak hibak, de a kamera mar mukodik csak panorama modban fagy. Szerintem heteken belul tokeletes lesz. Egy aggaszto hibat talaltam csak benne ami mindig is zavart. Hivasnal nem jegyzi meg a hangerot es csak ugy halkithato le, hogy eloszor hangero fel gomb aztan le. Ez szinte minden uj romnal elojovo problema gondolom majd javitjak.

Ami sosem mukodott egyik ics-ben nalam amit eddig probaltam az a bongeszo szinkronizalas. Hibat ir ki. Pedig tok jo lenne a telcsin latni az asztali konyvjelzoimet.

Nem elérhető zavox

« Reply #7042 Dátum: 2012, 01 11, 13:16:37 »
Dorimanx romjáról mi a véleményetek? You are not allowed to view links. Register or Login
Próbáltátok már? Azt állítja a leírásában, hogy ez a leggyorsabb rom ami létezik.
 Abból ítélve, hogy swap particiót is használ, talán igaz is lehet. Bár aksi élettartamot sehol nem találtam a tájékoztatóban és attól félek, hogy ennek a rovására megy a nagy sebesség.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7043 Dátum: 2012, 01 11, 14:07:19 »
Pedig nagyon egyszeru. Mindent el tudsz vegezni a HD2 Toolkit-el. En nem vagyok oda a sense-es romokert, mert meg komolyabb vason is akadnak. Inkabb a CM (Cyanogen mod) romokat favorizalom. Szovalal en a Hyperdroidot tudnam neked ajanlani. A leg gyorsabb amit HD2-re telepithetsz.

Tegnap este tettem egy kis kirandulast Tytung mester uj CM 1.0-as ICS romjara. Meglepoen gyors nagyszeru rom lesz belole. egyelőre a CM meg nagyon hianyos es a romban is vannak hibak, de a kamera mar mukodik csak panorama modban fagy. Szerintem heteken belul tokeletes lesz. Egy aggaszto hibat talaltam csak benne ami mindig is zavart. Hivasnal nem jegyzi meg a hangerot es csak ugy halkithato le, hogy eloszor hangero fel gomb aztan le. Ez szinte minden uj romnal elojovo problema gondolom majd javitjak.

Ami sosem mukodott egyik ics-ben nalam amit eddig probaltam az a bongeszo szinkronizalas. Hibat ir ki. Pedig tok jo lenne a telcsin latni az asztali konyvjelzoimet.

Szeritnem ez a "hangero meg nem jegyzes" nem minden keszuleknel fordul elo! Szerintem sok ember azt se tudja mirol beszelunk :)

Sent from my HD2 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #7044 Dátum: 2012, 01 11, 14:08:51 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ezt hogy lehet eltuntetni? Kb felorankent feljon ez a szoveg....

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7045 Dátum: 2012, 01 11, 14:20:18 »
Szeritnem ez a "hangero meg nem jegyzes" nem minden keszuleknel fordul elo! Szerintem sok ember azt se tudja mirol beszelunk :)

Altalaban kernel frissitessel szoktak megoldani.

Nem elérhető hdavid1992

• PDA: Galaxy Note 3 N9005 , Galaxy Note 2
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #7046 Dátum: 2012, 01 11, 14:44:12 »
Valaki lécci...köszi!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7047 Dátum: 2012, 01 11, 16:36:23 »
HyperDroid CM7 5.7.0

Changes are:

built on CM7 sources from 7th January
    included drizztje v5 audiolib. This audio lib dont have that annoying loud noise when you answer the call. If you prefer to use the gpc's that was included until now just extract the libaudio.so from previous rom and replace the one in 5.7.0 before flashing. Or you can do it later with root explorer or adb.
    updated zoneinfo data to 2011n....thanx to hashnon
    fikret r1.15 kernel
    fixed the apn settings for VIP Serbia and Telenor
    (both apn types for data and mms were set to default,supl,mms)

magldr / md5: 301cb1202cd903b43d4c01c0199fe37e You are not allowed to view links. Register or Login
clk / md5: cdaef3a23c43d27e155b520d646d2223 You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #7048 Dátum: 2012, 01 11, 17:26:46 »
HyperDroid CM7 5.7.0

Changes are:

built on CM7 sources from 7th January
    included drizztje v5 audiolib. This audio lib dont have that annoying loud noise when you answer the call. If you prefer to use the gpc's that was included until now just extract the libaudio.so from previous rom and replace the one in 5.7.0 before flashing. Or you can do it later with root explorer or adb.
    updated zoneinfo data to 2011n....thanx to hashnon
    fikret r1.15 kernel
    fixed the apn settings for VIP Serbia and Telenor
    (both apn types for data and mms were set to default,supl,mms)

magldr / md5: 301cb1202cd903b43d4c01c0199fe37e You are not allowed to view links. Register or Login
clk / md5: cdaef3a23c43d27e155b520d646d2223 You are not allowed to view links. Register or Login
Esetleg tudnal feltolteni ide egy kepet, hogy hogyan nez ki a tarcsazo feluleted hivas kozben?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #7049 Dátum: 2012, 01 11, 17:57:19 »
van 1 olyan gondom , hogy lehalkult a hang és nem igazan akar megint normális lenni, fülessel jól szol , de anélkül elég halk , így az ébresztés elég gázos lenne , mondana erre valaki 1 jó megoldast?