0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Lefagytan a MAGLDR USB Flasher mod-jában, hogyan lehet kilépni?Várom válaszotok!
Köszi......Szégyen és gyalázat, nekem nem ment a váltás, nézhetek az ablakon tovább.....
No látod erre nem is gondoltam, hogy a pc-s driver sem min1! Igaz a laptopom XP-s, az asztali Vistás, gondolotam így össze tudom hozni. Sokat hozzá olvastam, bátorságot gyüjtve, de ezek szerint még ez nem elég.....
Hi!Letöltöttem egy Rom-ot, (RCMix3D Runny) kicsomagoltam, és egy darab .exe sincsen benne...Ezt mivel lehet indítani?Köszi előre is!
No akkor...Addig eljutottam, hogy a CWM telepítette a RCMix3D_Runny_v5.1_HD2.zip-et.Újra idúl, fehér HTC képernyő, és ezután a MAGLDR menüje jön.Innen nem tom boot-olni a droidot....Fél siker, se WM, se Droid.
Hát most ott tartok hogy elindul a MAGLDR, bet......Bakker fut a Droid!!!!!!!!!Ne hívjatok, ne keressetek, dolgom van!!!!!!Köszönöm Mindenkinek!Sikerült!
Milyen a 4.0 szerintetek?
Gyors, szép, még nem hibátlan, de mindenesetre nagyon jó lesz ha teljesen kész lesz (már most is egy elég stabil dolog)
nem hibátlan de egyelőre nem találok benne hibát majd időveljajj mégis :S nem lehet a telefonkönyvben megforditani a vezetéknév/keresztnév szerinti rendszerezést :S ezt még egyelőre kibirom
Elvileg az usb tethering nem jo benne, de azt se tudom mi az Sent from my HD2 using Tapatalk
én sem tudom, még tippem sincs, hogy mi lehet.
pc-re dugva usb kábelen keresztül meg tudná osztani a mobilod netjét a pc-vel.