sztem nem lenne olyan nagy durranás a Sensation mint pl anno a Touch HD-ről HD2-re.....
persze ez az én véleményem....
Touch hd es hd2 kijelzo felbontasa megegyezik, technologia ugyanaz, dupla ram, dupla orajelu proci, jobb gpu. Hardveresen ennyivel tudott tobbet a hd2. Kamera megegyezik.
Hd2 hoz kepest a Sensation nagyobb kijelzofelbontast, superlcd kijelzot, normalis erintopanelt (touch hd, hd2 osszeakado dualtouch-csa fail)
Ketmagos, jol skalazhato processzort, tobb ramot, klasszisokkal jobb gput, elolapi kamerat, full hd kepes 8mp-es fo kamerat kapott.
Szerintem hardveresen nagyobb az elorelepes a hd2 es sensation kozott, mint a touch hd es hd2 kozott. Szoftveres reszebe felesleges belemenni.
Ha latnam hogy a negymagos telok hd kijelzovel szembetunoen gyorsabbak, szebbek lennebek, mondanam, hogy lassan erdemes a sensationt kihagyni, de ezen a kijelzomereten a qHD mar tueles, es nem latod a pixeleket, illetve ez a ket mag sincsen kihasznalva tisztessegesen (na majd a 4.0), igy azt kell hogy mondjam, a sensation jo utod. A 4 mag, nagy felbontas es a sok ram (ez a hulye marketing a sok rammal, ahogy a laptopoknal is (persze ez a legolcsobb alkatresz, ezzel a legolcsobb betetni a vasarlokat) tulzas mar) inkabb a tableteknel szamit, nem a pdaknal.
Küldve az én TripNiCE Pyramid-emről Tapatalk használatával.