Feltettem énis a MIUI-s romot, de olyan gondom van, hogy nincs felül az a csík, ahol jelzi az akksit, időt, térerőt stb... Ez mivel orvosolható ?? Más: némelyik progi indulása után azonnal kilép és valami hibát ír(force close vagy vmi ilyesmi) ez micsoda ??
Én Miuitól a NDT Miui 2.3.7 Development v.34 est használom,eddig nagy megelégedéssel.Root-ot be kell kapcsolni telepítés után,a superuser App-Settings menujében.A force close nálam is volt de más ROM-oknál is valamik osszeakadnak,egy restart tobbségben megoldotta,írd meg mivel van gondod hátha használja valamelyikunk,vagy lehet én is feldobom próbára.
Gyuri81,a Typhoon ROM-ok szivattak engem a videoval,eloszor kellett fényképeznem egy képet a HD2-vel,majd utána mehettem a videora,mert amikor mentette a videot lefagyott a
Camera App ,és nem is tudtam beindítani csak restart után.
A mostani ROMom sokkal jobb videókat készít akár 2h hosszút is HD-ben,és kevésbé akad,szebb is,és fényképezésnél sincs gond az autofókusszal,a touch fókusz is rendesen mukodik,és nem felejti el a saturációt sem. Egy kényszeru ROM csere elott esetleg próbáld ki