2024, 12 20, 05:43:44

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726621 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: igo8.3, Sygic Aura
  • PDA: HTC HD; SGN
  • PDA ROM: Miri_Steve0007_CHT2; Rocket Vxx.
Re: Android a HD2-re
« Reply #650 Dátum: 2010, 09 18, 13:13:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
valljuk be, sehogy!  ;)
Én beszereztem 1et igaz a gsmline-nál de a kínaibbat és pont emiatt cseréltem vissza gyárira.

Nem elérhető fatoy

• Nem: Férfi
  • laikus
  • PDA: HTC HD2 Leo
  • PDA ROM: [July 24th] [Sense 3.5] Energy™ - Sense 3.5
« Reply #651 Dátum: 2010, 09 18, 14:35:14 »
Én beszereztem 1et igaz a gsmline-nál de a kínaibbat és pont emiatt cseréltem vissza gyárira.
És mi volt a tapasztalat üzemidőben?
A hozzáadott hátlap,hogy passzolt,és miből volt?
Csak azért mert én is rendeltem egyet.
 :shock:
Fati

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #652 Dátum: 2010, 09 18, 14:40:27 »
van aki használja is az androidot??  vagy csak tesztelgetés szinten ????
valóban ennyire zabálja az akksit??
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #653 Dátum: 2010, 09 18, 14:46:47 »
van aki használja is az androidot??  vagy csak tesztelgetés szinten ????
valóban ennyire zabálja az akksit??

Nálam csak akkor indul a winmo ha igo kell, amúgy mindig android. Hyperdroid, setcpu, és egy napot jól bír ha használom is ezerrel. Android alatt legalább lehet használni valamire a készüléket...

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #654 Dátum: 2010, 09 18, 14:50:10 »
Android alatt legalább lehet használni valamire a készüléket...

húú ez picit erős :))  mégis miben extra az android???? (sok szerencsém nem volt még hozzá...)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #655 Dátum: 2010, 09 18, 15:05:43 »
húú ez picit erős :))  mégis miben extra az android???? (sok szerencsém nem volt még hozzá...)
Számomra elsődlegesen a játékok miatt fontos az android. Emelett látványosabb, jobban személyre szabható, QR kódokat is sokat használom...
Igazából mindenhez szabad kezet kapok, és van miből válogatnom amivel megpakolhatom

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #656 Dátum: 2010, 09 18, 15:43:11 »
Szia, nem tul bonyolult a dolog, sot :)

tehat le szeded a fajlt kicsomagolod (altalaban .7z  tomoritesben van) az ebben levo android mappat felmasolod a krtyadra kozvetlen a gyokerbe. majd ra boksz a clarcad.exe-re mar a pda fajl explorereben itt nem tortenik semmi, nem kell meg ijedni utana a haret.exe es elindul a telepites, elso inditas kicsit sokaig fog tartani de utana mar egyertelmu lesz minden. ami fontos kell egy gmail accunt mert az android csak ugy indul, illetve csak ugy tuddod kihasznalni minden funkciojat teljesen.

en ezt ajanlom: mdeejay_froyo_sense_v2.1a_ppp es innen tudod letolteni :

ha van kerdesed nyugodtan kerdez.

sok sikert udv.

mindenképp üres memóriakártyára kell felmásolni??
dual bootal szoktátok indítani vagy win intézőből??

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #657 Dátum: 2010, 09 18, 17:07:54 »
Számomra elsődlegesen a játékok miatt fontos az android. Emelett látványosabb, jobban személyre szabható, QR kódokat is sokat használom...
Igazából mindenhez szabad kezet kapok, és van miből válogatnom amivel megpakolhatom

Van benne valami, de - nem kötekedés miatt - a Windows-t is lehet legalább olyan szinten testreszabni! ;) Ami hiányzik nekem a WM-ből, az egy normális Market, és természetesen emiatt az a temérdeknyi alkalmazás és magas színvonalú játék, amit az Androidos Market is nyújt. S valamennyivel valóban látványosabb a rendszer, már ami a menüt és az egyéb alpontokat érinti, mert ugye Sense mind droidon, mind Windows-on van, más kérdés, hogy némi különbségekkel. Általánosságban elmondható, hogy az Android már inkább egy "új generációs" rendszer, éppen ezért több gondot is fordítottak a dizájnelemek kialakítására.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #658 Dátum: 2010, 09 18, 17:28:41 »
Van benne valami, de - nem kötekedés miatt - a Windows-t is lehet legalább olyan szinten testreszabni! ;) Ami hiányzik nekem a WM-ből, az egy normális Market, és természetesen emiatt az a temérdeknyi alkalmazás és magas színvonalú játék, amit az Androidos Market is nyújt. S valamennyivel valóban látványosabb a rendszer, már ami a menüt és az egyéb alpontokat érinti, mert ugye Sense mind droidon, mind Windows-on van, más kérdés, hogy némi különbségekkel. Általánosságban elmondható, hogy az Android már inkább egy "új generációs" rendszer, éppen ezért több gondot is fordítottak a dizájnelemek kialakítására.
Teljesen egyetértek. Eddig nekem minden funkció tökéletesen megfelel(t) win6.x alatt is. Ráadásul mióta CHT létezik azóta a személyre szabhatóság is helyén van. Valóban egy normális market sokat dobna a használhatóságon, DE ugye az android egy nyílt oprendszer még a win ezzel szemben sokkal zártab. ÉS ami a lényeges és sokak félelme (és lássuk be nem is alaptalanul) h a google mindenkiről mindent és azonnal tudni akar.
TaRsY! (ez már igazán csak  kötekedés és nem rossz indulatú) miért a hd2-t választottad ott volt a Desire?
eddig mire használtad a Hd2-t?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #659 Dátum: 2010, 09 18, 17:58:01 »
+1 az egyetértésre, én csak azzal kötekednék, hogy a gugli mindent tudni akar.
semmi olyat nem tud rólam amit nem szánok teljesen nyilvánosnak - személyes adatokat, lakáskulcsot nem adok ki. Kicsit paranoiásnak érzem ezt a guglifélelmet sokaknál - ha valakinek szüksége van a személyes adataidra és megvan hozzá a joga/türelme/szakértelme akkor ugyis megtudja ha páncélba zárod akkoris.
ez erősen off volt de ennyi belefér remélem :D  :google2: :D

Teljesen egyetértek. Eddig nekem minden funkció tökéletesen megfelel(t) win6.x alatt is. Ráadásul mióta CHT létezik azóta a személyre szabhatóság is helyén van. Valóban egy normális market sokat dobna a használhatóságon, DE ugye az android egy nyílt oprendszer még a win ezzel szemben sokkal zártab. ÉS ami a lényeges és sokak félelme (és lássuk be nem is alaptalanul) h a google mindenkiről mindent és azonnal tudni akar.
TaRsY! (ez már igazán csak  kötekedés és nem rossz indulatú) miért a hd2-t választottad ott volt a Desire?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
« Reply #660 Dátum: 2010, 09 18, 18:11:36 »

A válasz egyszerű, ajándékba kaptam a HD2-t. Én egy 3GS-re pályáztam eredetileg.

A Windows Mobile azért nem tetszett, mert volt a telefon, semmivel sem tudtam többre használni mint a SE K850-emet. Csak volt a zsebemben és merült. Néha elég gagyin volt térerő, sokszor hívtam fel véletlenül valakit, vagy éppen szakítottam meg a hívást a fülemmel. Elég instabil volt, körberöhögtek, hogy itt van egy 150k-s erőmű, és állandóan újraindul, lefagy, és emellett igazi erejét nem tudtam megmutatni. Zavart, hogy néhány beállításért kilométereket kellett menni. A File explorerben a mai napig nem tudom, hogy kell több fájlt kijelölni. Új Radiokkal és az ENERGY ROMmal (CHT miatt főleg) egész jól használhatóvá vált a készülék, végre az óra számlapja semflipelt (nagyon zavart már) Játék nem volt rá, rendes videolejátszó sem (TCMP talán), és fektetett módban sem volt élvezhető használni. (próbáljátok meg lanscape módban megnyitni a zenelejátszót, másodszor is elfordul, így használhatatlan, bár lehet csak az energy hibája.) Egyedül az iGot futtatni volt tökéletes.

Egyszerűen meguntam, megutáltam rajta a Windowst.

Ekkor jöttek az  Android portok. Nekem tetsző kinézet, fiatalos kezelőfelület, animációk, stb. Ha már képes rá, miért ne? Végre nem csak pasziánszozhatok, hanem futnak olyan 3D-s alkalmazások, mint például az Asphalt 5, vagy a NOVA. Van rendes task managerem, médialejátszóm, mindent arra cserélek le ami nekem jobban tetszik. És mindezt tök egyszerűen. Jobban átlátom, jobban tetszik, jobban a magaménak érzem.
Lehet, ha lenne egy normális market WinMo alá, és olyan szoftverbézis lenne mögötte mint az Andriod mögött, és látnám a folyamatos fejlesztéseket, akkor WinMot használnék.
Talán majd a WP7...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #661 Dátum: 2010, 09 18, 18:16:55 »
+1 az egyetértésre, én csak azzal kötekednék, hogy a gugli mindent tudni akar.
semmi olyat nem tud rólam amit nem szánok teljesen nyilvánosnak - személyes adatokat, lakáskulcsot nem adok ki. Kicsit paranoiásnak érzem ezt a guglifélelmet sokaknál - ha valakinek szüksége van a személyes adataidra és megvan hozzá a joga/türelme/szakértelme akkor ugyis megtudja ha páncélba zárod akkoris.
ez erősen off volt de ennyi belefér remélem :D  :google2: :D

Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a Google elsősorban abból él, hogy kufárkodik az adataiddal. Amint a Gmailbe a névjegyeidet is feltöltöd, már az ismerőseid és rokonaid adatait is átadod nekik. Mivel az ANdroidban távirányítási joguk is van, akár az ott tárolt jelszók, banki és egyéb hozzáférések is veszélybe kerülhet. Ha nem is szándékosan a cég maga, de egy dolgozója is lenyúlhatja, amit a legutóbbi botrány alapján nem nehéz elképzelni...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #662 Dátum: 2010, 09 18, 18:19:10 »
A válasz egyszerű, ajándékba kaptam a HD2-t. Én egy 3GS-re pályáztam eredetileg.

A Windows Mobile azért nem tetszett, mert volt a telefon, semmivel sem tudtam többre használni mint a SE K850-emet. Csak volt a zsebemben és merült. Néha elég gagyin volt térerő, sokszor hívtam fel véletlenül valakit, vagy éppen szakítottam meg a hívást a fülemmel. Elég instabil volt, körberöhögtek, hogy itt van egy 150k-s erőmű, és állandóan újraindul, lefagy, és emellett igazi erejét nem tudtam megmutatni. Zavart, hogy néhány beállításért kilométereket kellett menni. A File explorerben a mai napig nem tudom, hogy kell több fájlt kijelölni. Új Radiokkal és az ENERGY ROMmal (CHT miatt főleg) egész jól használhatóvá vált a készülék, végre az óra számlapja semflipelt (nagyon zavart már) Játék nem volt rá, rendes videolejátszó sem (TCMP talán), és fektetett módban sem volt élvezhető használni. (próbáljátok meg lanscape módban megnyitni a zenelejátszót, másodszor is elfordul, így használhatatlan, bár lehet csak az energy hibája.) Egyedül az iGot futtatni volt tökéletes.

Egyszerűen meguntam, megutáltam rajta a Windowst.

Gyanítom, te asztali gépen se vagy nagy Windows buherátor. Viszont legalább kérdezhettél volna, ha gondod akadt, nem szégyen...

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #663 Dátum: 2010, 09 18, 18:45:26 »
Na jól szét 'offoltuk' a forum ezen részét!!! :taps:
Térjünk vissza az eredeti kerékvágásba.
Nekem a mattc 1,7 van fent de az is zabálja az energiát. kb 4 óra használat után könyörgött a töltőért. Ebben kb fél óra net + 2szer szinkronizáltam rss és levél, ezen kívül semmi extra.

Nem elérhető samgar

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #664 Dátum: 2010, 09 18, 20:05:37 »
Nekem a mattc 1,7 van fent de az is zabálja az energiát. kb 4 óra használat után könyörgött a töltőért. Ebben kb fél óra net + 2szer szinkronizáltam rss és levél, ezen kívül semmi extra.

Ezt én is aláírom.
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #665 Dátum: 2010, 09 18, 20:23:28 »

Én azt mondom, egy memóriakártyáról futtatott rendszertől nem kell csodát várni!  :p Inkább örüljünk neki, hogy hajlandó működni, ez is nagy szó, hogy egy készüléken kétfajta operációs rendszert lehet futtatni.
Ha majd Androidos főzött ROM esetében fog gyorsan merülni az akku, akkor már van miért panaszkodni...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető k5.20

« Reply #666 Dátum: 2010, 09 18, 20:49:38 »
Üdv, az alábbi kérdésem csak áttételesen kapcsolódik ide, ha tudtok segítsetek:

egyik barátom microSD vásárlása és beüzemelése a gond.
- már a 3-ik microSD-t próbálja(Kingston-Kingston-Verbatim 8GB mind3), mert nem látja a kártyaolvasója (win7) alól.
- Ugyanebben a kártyaolvasóban az én win7-esem az én Kingston-omat látja...az övét nem.

Kártyát kicserélte, mindig ugyanaz a helyzet.

Formatáltuk, nem segített.
Segítsetek.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #667 Dátum: 2010, 09 18, 20:57:57 »
Én azt mondom, egy memóriakártyáról futtatott rendszertől nem kell csodát várni!  :p Inkább örüljünk neki, hogy hajlandó működni, ez is nagy szó, hogy egy készüléken kétfajta operációs rendszert lehet futtatni.
Ha majd Androidos főzött ROM esetében fog gyorsan merülni az akku, akkor már van miért panaszkodni...
Nem panasz volt csak ténymegállapítás. Autóban használom főként a gépet. amikor meg itthon vagyok lóg az asztalin, helyszínen meg kibírja.
Én tényleg örülök főleg mióta kiderült, h a kingmax kártyán összeveszik a két oprendszer és cseréltem sandiskre azóta csak élvezkedem ... :D

Nem elérhető k5.20

« Reply #668 Dátum: 2010, 09 18, 21:04:30 »
Üdv, az alábbi kérdésem csak áttételesen kapcsolódik ide, ha tudtok segítsetek:

egyik barátom microSD vásárlása és beüzemelése a gond.
- már a 3-ik microSD-t próbálja(Kingston-Kingston-Verbatim 8GB mind3), mert nem látja a kártyaolvasója (win7) alól.
- Ugyanebben a kártyaolvasóban az én win7-esem az én Kingston-omat látja...az övét nem.

Kártyát kicserélte, mindig ugyanaz a helyzet.

Formatáltuk, nem segített.
Segítsetek.

Ja, és ahogyan ide kapcsolódik:
Én gépemről rámásoltuk a win-es anyagait, majd androidot és a következő történt: android egyszer be-bootolt, beállítottuk, majd újraindítás...no az már nem sikerült...leállt a boot közben. Ezután a win-ben összevissza dátumokat mutatott...

...azért 3 kártya nem lehet hibás...
...vagy mi vagyunk lámák?

Nem elérhető Forgi

• DOUBLE CLUB
« Reply #669 Dátum: 2010, 09 18, 21:14:00 »
Ja, és ahogyan ide kapcsolódik:
Én gépemről rámásoltuk a win-es anyagait, majd androidot és a következő történt: android egyszer be-bootolt, beállítottuk, majd újraindítás...no az már nem sikerült...leállt a boot közben. Ezután a win-ben összevissza dátumokat mutatott...

...azért 3 kártya nem lehet hibás...
...vagy mi vagyunk lámák?
Na mondom! Pont ugyan ez volt a gondom szóról szóra.
1. memóriakártya CSAK fat32 lehet ntfs felejtős.(ez a telefonhoz). Lehet valami rossz file rendszer van rajta(azt viszont nem értem, h hogy formáztad, ha a géped nem látta???) JAAAA nem minden kártyaolvasó tudja az SdHc-t lehet tiéd 4Gb. Mivel írtad, h az övé 8Gb lehet ez is gond. (de mondom kicsit nem világos, h a nem látott kártyát, h formáztad?!)
2. Lehetőség szerint asználj SanDisk kártyát az biztosan működik. nekem kingmax volt és más a kingstont mondta, h vannak gondok vele főleg 8gb felett.
3. droidot kizárólag Android könyvtárba téve használd!. Nekem is ezért nem bútolt másodszorra. beraktam könyvtárba és úgy jól működik.

Nem elérhető k5.20

« Reply #670 Dátum: 2010, 09 18, 21:20:20 »
1. memóriakártya CSAK fat32 lehet ntfs felejtős.(ez a telefonhoz). Lehet valami rossz file rendszer van rajta(azt viszont nem értem, h hogy formáztad, ha a géped nem látta???) JAAAA nem minden kártyaolvasó tudja az SdHc-t lehet tiéd 4Gb. Mivel írtad, h az övé 8Gb lehet ez is gond. (de mondom kicsit nem világos, h a nem látott kártyát, h formáztad?!)
2. Lehetőség szerint asználj SanDisk kártyát az biztosan működik. nekem kingmax volt és más a kingstont mondta, h vannak gondok vele főleg 8gb felett.
3. droidot kizárólag Android könyvtárba téve használd!. Nekem is ezért nem bútolt másodszorra. beraktam könyvtárba és úgy jól működik.

Köszi a választ:
...nem akartam túlbonyolítani, de nekem van egy másik kártyaolvasóm, abban tudtuk formázni...A kártyáink egyformák, annyi különbséggel, hogy az enyém japán, az öve meg taiwan-i...volt.
...az androidot magam már használgatom és próbálgatom egy ideje, úgy tettem a kártyára, ahogyan kell.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #671 Dátum: 2010, 09 18, 23:50:33 »

teljesen üres memóriakártyára kell feltenni? illetve kell hozzá főzött rom??

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #672 Dátum: 2010, 09 19, 00:06:26 »
teljesen üres memóriakártyára kell feltenni? illetve kell hozzá főzött rom??
A telepítés menete, és néhány tipp itt található:

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #673 Dátum: 2010, 09 19, 00:48:04 »

talán egyszer.....

" CotullaCode Okay, it's September. Nand developing is going pretty well, I believe our team will release first NAND based Android ROM soon for LEO :-) "

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #674 Dátum: 2010, 09 19, 10:26:24 »
az androidnak mekkora helyett szorítsak a memóriakártyán?  kb mekkora lesz az első bootolás alkalmával?