TaRsY! (ez már igazán csak kötekedés és nem rossz indulatú) miért a hd2-t választottad ott volt a Desire?
eddig mire használtad a Hd2-t?
A válasz egyszerű, ajándékba kaptam a HD2-t. Én egy 3GS-re pályáztam eredetileg.
A Windows Mobile azért nem tetszett, mert volt a telefon, semmivel sem tudtam többre használni mint a SE K850-emet. Csak volt a zsebemben és merült. Néha elég gagyin volt térerő, sokszor hívtam fel véletlenül valakit, vagy éppen szakítottam meg a hívást a fülemmel. Elég instabil volt, körberöhögtek, hogy itt van egy 150k-s erőmű, és állandóan újraindul, lefagy, és emellett igazi erejét nem tudtam megmutatni. Zavart, hogy néhány beállításért kilométereket kellett menni. A File explorerben a mai napig nem tudom, hogy kell több fájlt kijelölni. Új Radiokkal és az ENERGY ROMmal (CHT miatt főleg) egész jól használhatóvá vált a készülék, végre az óra számlapja semflipelt (nagyon zavart már) Játék nem volt rá, rendes videolejátszó sem (TCMP talán), és fektetett módban sem volt élvezhető használni. (próbáljátok meg lanscape módban megnyitni a zenelejátszót, másodszor is elfordul, így használhatatlan, bár lehet csak az energy hibája.) Egyedül az iGot futtatni volt tökéletes.
Egyszerűen meguntam, megutáltam rajta a Windowst.
Ekkor jöttek az Android portok. Nekem tetsző kinézet, fiatalos kezelőfelület, animációk, stb. Ha már képes rá, miért ne? Végre nem csak pasziánszozhatok, hanem futnak olyan 3D-s alkalmazások, mint például az Asphalt 5, vagy a NOVA. Van rendes task managerem, médialejátszóm, mindent arra cserélek le ami nekem jobban tetszik. És mindezt tök egyszerűen. Jobban átlátom, jobban tetszik, jobban a magaménak érzem.
Lehet, ha lenne egy normális market WinMo alá, és olyan szoftverbézis lenne mögötte mint az Andriod mögött, és látnám a folyamatos fejlesztéseket, akkor WinMot használnék.
Talán majd a WP7...