2025, 01 13, 19:34:55

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728569 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
Re: Android a HD2-re
« Reply #6425 Dátum: 2011, 10 23, 09:28:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Rizsi-nek először is ezer hála, mert sokat segített.Sikerült felrakni az új Hypert.
Azért ennek is vannak hibái, pl. ha leteszem a hívást, akkor csak fekete képernyő és fagyi van.Kis idő, és visszajön a desktop.
A legnagyobb bajom az az, hogy ha rádugom a PC-re, egyszerűen nem telepíti a drivert a gép, kiírja hogy ismeretlen eszköz.Ezáltal nem tudok rátenni semmit sem így a telóra.A gépen WIN7 van.
 Ez szerintetek miért lehet ?

pda-n ilyenkor be kell kapcsolni az fájlok másolásának engedélyezését, ha ez sem segit akkor manuálisan kell telepitened a megfelelő drivert (android sdk-ban van hozzá ha jól emlékszem)

Nem elérhető saba141

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Android 5.0
« Reply #6426 Dátum: 2011, 10 23, 10:57:40 »
pda-n ilyenkor be kell kapcsolni az fájlok másolásának engedélyezését, ha ez sem segit akkor manuálisan kell telepitened a megfelelő drivert (android sdk-ban van hozzá ha jól emlékszem)

Köszi. az SDK most próbálom ki, de a file-ok másolásának engedélyezését nem tudom, hogy hol kell beállítani, semmit sem találtam erről.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #6427 Dátum: 2011, 10 23, 10:59:04 »
Tegnap egy hivas utan ugy beallt a telefon zarkepernyovel, hogy se elore se hatra. Csak aksi kiszedes segitett. Idejet se tudom mar mikor tortent ilyen.

Nem elérhető saba141

« Reply #6428 Dátum: 2011, 10 23, 11:12:00 »
Tegnap egy hivas utan ugy beallt a telefon zarkepernyovel, hogy se elore se hatra. Csak aksi kiszedes segitett. Idejet se tudom mar mikor tortent ilyen.

Nekem is csinált ilyet, el kezdtem nyomkodni a felvevő, meg a lerakó gombokat,és valahogy visszajött :)

Nem elérhető saba141

« Reply #6429 Dátum: 2011, 10 23, 11:13:13 »

Az SDK-t is telepítettem a legújabbat, felpakolt egy csomó új cuccot, de így is ismeretlen eszközként ismeri fel a telót. Nem igazán értem  >:(

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: Android a HD2-re
« Reply #6430 Dátum: 2011, 10 23, 11:13:48 »
Nekem is volt ilyen 1! Csak nekem akkor mikor felakartam venni a telefont...picit kellemetlen volt...

Sent from my HD2 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

« Reply #6431 Dátum: 2011, 10 23, 11:41:42 »

Az SDK-t is telepítettem a legújabbat, felpakolt egy csomó új cuccot, de így is ismeretlen eszközként ismeri fel a telót. Nem igazán értem  >:(

amikor feldugod usb-re a pda-n megjelenik 2 üzenet. egyik a debugging, másik a fájlmásolás engedélyezése

Nem elérhető saba141

« Reply #6432 Dátum: 2011, 10 23, 12:04:02 »
amikor feldugod usb-re a pda-n megjelenik 2 üzenet. egyik a debugging, másik a fájlmásolás engedélyezése

Nekem ilyesmi abszolút nincsen.
Készítettem fotót 4 lépéssel, ami nálam látszik a telón.

Nem elérhető nervy

« Reply #6433 Dátum: 2011, 10 23, 13:03:08 »

Nekem ilyesmi abszolút nincsen.
Készítettem fotót 4 lépéssel, ami nálam látszik a telón.

nálad 1 üzi jelenik meg és az pont a fájlmásolás engedélyező mód.
nemtudom pontosan a debugging kell-e hozzá de itt tudod bekapcsolni: settings/applications/development/usb debugging. hátha ez segit.

ha végképp nem megy akkor a recovery-ben is van lehetőség az sd kártya mountolására és ott is lehet másolni végső esetben

Nem elérhető saba141

« Reply #6434 Dátum: 2011, 10 23, 14:10:12 »
nálad 1 üzi jelenik meg és az pont a fájlmásolás engedélyező mód.
nemtudom pontosan a debugging kell-e hozzá de itt tudod bekapcsolni: settings/applications/development/usb debugging. hátha ez segit.

ha végképp nem megy akkor a recovery-ben is van lehetőség az sd kártya mountolására és ott is lehet másolni végső esetben

Az USB debugging be van kapcsolva, de így sem jó. :(

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
« Reply #6435 Dátum: 2011, 10 23, 14:59:24 »
Az USB debugging be van kapcsolva, de így sem jó. :(
Akkor én is tippelek,illetve kínálok egy megoldást WiFi-n:
1.a konnyebb:       You are not allowed to view links. Register or Login     fálokat tudsz másolni ,torolni,telepíteni wifin keresztul ,webes feluleten keresztul,csak egy router kell hozzá.
2. adb driver install - telepítsd a HTC oldaláról a HTC Sync-et,ez is dob fel driverokat, vagy az Android SDK Tools-t
3. Amikor ROM-ot frissítesz és formázod a mikroSD-t, használd a Minitool partition Wizard Home nevu ingyenes PC-s progit,amivel formázod a kártyát,illetve létrehozhatsz Ext3,és Fat32 partitiokat, a belso memoria bovítésére(Youtubon van video ide is belinkelten pár oldallal elobb),de a lényeg mi után formázod a fenti progival az SDkártyát,ne engedd ,hogy formázza újraformázza a Windows,rogton telepítsd a leírtaknak megfeleloen a ROm-ot,és az majd helyreteszi a kártyát,amikor a root mappába másolod a ROM-ot illetve a fixeket.Nálam ez hozta rendbe a dolgokat.A hiba nálam ott volt ,hogy a MIni Partition .....    progi után a Windowsal meg akartam nézni az SD-t ,hogy jól formáztam e,az meg azt mondta a kártya nincs formázva és´újra átformázta,utána meg a HD2 nem nagyon szerette és elveszett az ext3 particio is.

Ennyi a tippem.

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #6436 Dátum: 2011, 10 23, 16:37:08 »
Sokan kérdezik azt, melyik a legjobb ROM, stb. Én is maximalista próbáltam lenni, így végigpróbáltam jónéhány különböző változatot. Mostanra sikerült találnom egy olyan ROM-ot, amivel nincs semmilyen különösebb problémám. Jó a hangminőség, -erősség mindkét irányban, ha telefonálok. Az akkumulátor is két napig is bírja, amióta felraktam egy kis alkalmazást, ami estére lekapcsolja, azaz repülőgép üzemmódba rakja a telefont. A témák óriási választékával lehet találkozni a neten. Nem akad ki. Magyarul is tud. Eddig az sem fordult elő, hogy egy frissítéssel, a felrakása után, nem működött a telefon. Sosem volt még gondom a memóriával... Szóval nálam a best most ez: You are not allowed to view links. Register or Login azaz a JW MIUI. Én iPhone 4 -es témával használom, úgy, hogy egy mappába pakoltam minden ikont, amit nem sokszor használok, így néhány oldalon minden elfér. De olyan sok szép téma létezik, hogy a választás ma már nem a ROM-ok között folyik nálam, hanem a különböző témák között. Üdv. mindenkinek.  ;) 

Köszi a leírást! Jónak és használhatónak tűnik! Örülök, hogy valaki segít ebben, mert kezdőként nehéz dönteni milyen rommal álljon át az ember fia!

Nem elérhető TTTotya

• PDA: LG P880 Optimus 4x HD
  • PDA ROM: stock ICS 4.0.3 V10h
« Reply #6437 Dátum: 2011, 10 23, 17:14:14 »
Mit jelent az, hogy egy ROM-hoz az van írva, hogy a cLK-s telepítéshez először flashelni kell a MAGLDR est vagy csak simán a file-t amit letöltesz? Hogyan kell ezt?

Nem elérhető nervy

« Reply #6438 Dátum: 2011, 10 23, 18:04:46 »
Mit jelent az, hogy egy ROM-hoz az van írva, hogy a cLK-s telepítéshez először flashelni kell a MAGLDR est vagy csak simán a file-t amit letöltesz? Hogyan kell ezt?

pontosan. clk-s és magldr-es verzó között csak a kernel a különbség és mivel nem akartak 2-szer 100 mega körüli feltöltést csinálni (lustaság) ezért először telepited clk-ban a magldr-es verziót majd az "update"-et ami cseréli benne a kernelt.

Nem elérhető Gabady

• Navigáció / Navigation: iGo 8
  • PDA: HTC HD2 T-mobile
  • PDA ROM: WM6.5 (5.2.21892) Radio 2.10.50.26
« Reply #6439 Dátum: 2011, 10 23, 22:08:06 »
Na szépjóestét mindenkinek!! Egy pár hete jött meg az én gyöngyszemem, egy HD2-es. De nem akármilyen, a T-mobile verzió ami ugye 1GB ROM/576MB RAM birtokában áll. Androidot szeretnék feltenni rá, először csak dualboot-al a kipróbálás miatt, aztán majd meglátjuk... Az első gondom az lenne, hogy azt olvastam, hogy a Radio ROM-ot frissíteni kell 2.15.50.xx -re. Le is töltöttem egyet, mert az enyémen csak 2.10.50.26-os van. Az update elindítása előtt egy dologra azonban figyelmes lettem. Image version: 2.13.531.1 -et ír a 2.10.50.26 helyett, ami a ROM verzió elvileg. Tehát nem a Radio rom verzióját írja, aztán itt meg is álltam a frissítéssel, mert mondom nehogy elcsesszem a telót. A kérdésem tehát az lenne, hogy valóban kell e Radio ROM-ot cserélni, ha igen akkor ezzel a helyzettel mit kezdjek, hogy hibás ROM-ot ír, esetleg vannak e valami lépések amik kellenek még a Radio ROM frissítése esetén. Mégegyszer hangsúlyoznám, T-MOBILE verziójú a telefon!!!! A segítségeteket előre is köszönöm!!!

Nem elérhető saba141

« Reply #6440 Dátum: 2011, 10 24, 05:13:13 »
Köszi a segítséget.
A wifi explorer is nagyon jó, csak egyszerre nem lehet sajnos több file-t másolni.
Esetleg a VPN tudja valaki, hogy hogy lehet beállítani a PC és a teló között ?
Akkor símán másolhatnék is könyvtárakat is.

Nem elérhető saba141

« Reply #6441 Dátum: 2011, 10 24, 07:30:09 »
Amúgy ez az új Hyper nem is olyan rossz, csak ne lenne mindig sötét a képernyő, mikor egy telefonálásnak vége :(
Nekem megoldódott az a problémám is, ami a 2.1-ben volt, hogy folyamatosan ledobált wifi-ről illetve 3G-ről is.
A Market is tökéletesen fut már végre ezzel a ROM-al. Bár kíváncsi vagyok, hogy mikor lehet majd esetleg az új ICS-t felrakni erre a telóra. Maximálisan meg vagyok elégedve a telefonnal.Volt már pár telóm, de ez messze menően túlszárnyalja bármelyiket :)

« Reply #6442 Dátum: 2011, 10 24, 07:49:34 »
Köszi a segítséget.
A wifi explorer is nagyon jó, csak egyszerre nem lehet sajnos több file-t másolni.
Nem tudom konkrétan,hogy próbáltad,de pl.laptopról betallózom a konyvtárat ahova másolok,majd kikeresem a másolandókat a PC-n,és kuldom a Leora ,volt hogy 30 fájlt másoltam egyszerre.

Nem elérhető saba141

« Reply #6443 Dátum: 2011, 10 24, 08:06:01 »
Nem tudom konkrétan,hogy próbáltad,de pl.laptopról betallózom a konyvtárat ahova másolok,majd kikeresem a másolandókat a PC-n,és kuldom a Leora ,volt hogy 30 fájlt másoltam egyszerre.

És milyen módszerrel küldöd a telóra ? Drag and drop-val, vagy máshogyan ?

Nem elérhető saba141

« Reply #6444 Dátum: 2011, 10 24, 08:58:15 »
OK. Meg is van.Van egy progi hála erre a problémára tényleg. Végül is egy servert emulál a progi a telón, utána pedig erre a serverre  kapcsolódok pc-n ftp-vel, és kész is :)
Ezer hála a segítségekért.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #6445 Dátum: 2011, 10 24, 09:43:48 »
Valaki probalta meg rajtam kivul a vivid temat amit belinkeltem az uj hyperen? You are not allowed to view links. Register or Login Nekem gondjaim voltak vele amit le is irtam. Aki kirakta a hyper temas oldalara o azt irta, hogy go launchert hasznal en viszont adw-t. Lehetnek ezert gondok? Nem ertek a temakhoz, viszont jo lenne ez a vivid vagy mas szebb szinesebb, mert ez a fekete feher hyper elegge egysiku.

Nem elérhető saba141

« Reply #6446 Dátum: 2011, 10 24, 09:50:07 »
Én még nem próbáltam ki, mert tetszik a maga kis egyszerűségével az új ROM :)

Nem elérhető Ferenc

• PDA: Samsung Note ll
  • PDA ROM: PhoeniX Rom v17.0
« Reply #6447 Dátum: 2011, 10 24, 10:26:29 »
  Ferenc mester!Nem is tudom hogyan mondjak koszonetet,mondhatom nyugodtan tobbunk nevében!Nagyon orulok ,amint kijon az új typhoon és ROM frissítésim kényszerem lesz,akkor elobb az általad ajánlottat dobom fel egy tesztre,és majd megírom a tapasztalatom. 
 Lenne még egy kérdésem a JW ROm-al a camcorderével kapcsolatban,milyen formátumban ment,és ami a repulogépes App neve?
Üdv! A camcorder "3gp" formátumba ment. Három felbontás közül lehet választani. Az app. neve pedig: Airplane AutoSwitch. Várjuk a te tapasztalataidat is a ROM-mal kapcsolatban. Ferenc

« Reply #6448 Dátum: 2011, 10 24, 12:00:46 »
Üdv! A camcorder "3gp" formátumba ment. Három felbontás közül lehet választani. Az app. neve pedig: Airplane AutoSwitch. Várjuk a te tapasztalataidat is a ROM-mal kapcsolatban. Ferenc
Koszi a választ,kozben megtaláltam az Airplane Appot hihetetlen nyomozói képességemnek koszonhetoen és 2 napja használom is,szuper a cucc,ez nagyon jó tanács volt,mostmár nem kell hogy 24ben elérheto legyek,ezért is hasznos számomra.
 Most nagyon faxán mukszik a 3.7.2 Typhoon,ezért nem igyekszem a romcserével,pedig már kapott pár App telepítést torlést.Telefon rész eddig rendben ,a hang tokéletes (nem késik, recseg, nem halk),wifi dettó,a camera résznek kell egy cselet alkalmaznom,de nem gáz,új emailre értesítés mukodik,sms,mms-OK!
 MX Video-lejátszó Appban találtam olyan változást hogy a képernyo érintésakor a csúszka a fényerot állítja eddig azon a hangosítás ment.
 Amikor osszeomlik a Typhoon feldobom a JW Miui-t egy teszt erejére.

Nem elérhető piko888

• PDA: HTC HD2
« Reply #6449 Dátum: 2011, 10 24, 13:44:52 »
Srácok!
Hyperdroid-CM7.3.0.0-nál a bejövő SMS-ek időpontja nem az érkezés időpontját mutatja.
Valakinél volt már ilyen, mi lehet a gond?
Köszi

Üdv