Na szépjóestét mindenkinek!! Egy pár hete jött meg az én gyöngyszemem, egy HD2-es. De nem akármilyen, a T-mobile verzió ami ugye 1GB ROM/576MB RAM birtokában áll. Androidot szeretnék feltenni rá, először csak dualboot-al a kipróbálás miatt, aztán majd meglátjuk... Az első gondom az lenne, hogy azt olvastam, hogy a Radio ROM-ot frissíteni kell 2.15.50.xx -re. Le is töltöttem egyet, mert az enyémen csak 2.10.50.26-os van. Az update elindítása előtt egy dologra azonban figyelmes lettem. Image version: 2.13.531.1 -et ír a 2.10.50.26 helyett, ami a ROM verzió elvileg. Tehát nem a Radio rom verzióját írja, aztán itt meg is álltam a frissítéssel, mert mondom nehogy elcsesszem a telót. A kérdésem tehát az lenne, hogy valóban kell e Radio ROM-ot cserélni, ha igen akkor ezzel a helyzettel mit kezdjek, hogy hibás ROM-ot ír, esetleg vannak e valami lépések amik kellenek még a Radio ROM frissítése esetén. Mégegyszer hangsúlyoznám, T-MOBILE verziójú a telefon!!!! A segítségeteket előre is köszönöm!!!