Én egy multi NDT Miuival szemezek nagyon,mindent tud talán ami nekem kell,van vele valakinek valami tapasztalata?
Sokan kérdezik azt, melyik a legjobb ROM, stb. Én is maximalista próbáltam lenni, így végigpróbáltam jónéhány különböző változatot. Mostanra sikerült találnom egy olyan ROM-ot, amivel nincs semmilyen különösebb problémám. Jó a hangminőség, -erősség mindkét irányban, ha telefonálok. Az akkumulátor is két napig is bírja, amióta felraktam egy kis alkalmazást, ami estére lekapcsolja, azaz repülőgép üzemmódba rakja a telefont. A témák óriási választékával lehet találkozni a neten. Nem akad ki. Magyarul is tud. Eddig az sem fordult elő, hogy egy frissítéssel, a felrakása után, nem működött a telefon. Sosem volt még gondom a memóriával... Szóval nálam a best most ez: You are not allowed to view links.
Register or
Login azaz a JW MIUI. Én iPhone 4 -es témával használom, úgy, hogy egy mappába pakoltam minden ikont, amit nem sokszor használok, így néhány oldalon minden elfér. De olyan sok szép téma létezik, hogy a választás ma már nem a ROM-ok között folyik nálam, hanem a különböző témák között. Üdv. mindenkinek.